naturvetare plockar blommor-vilken tid på året som helst

skoldagen avklarad. Kändes faktiskt inte så nära döden idag, hör och häpna. Hade idrott på morgonen och efter det så har vi alltid den där förbannade håltimmen på tre timmar. Men idag så gjorde jag och Fanny den till något lite mysigt. Vi for hem till henne och duschade och åt lunch med med hennes mamma. Vi tre åt hemgjorde pajer. GRRR  så gott det var!
Åkte tillbaka till skolan och hade tre lektioner till. For sedan ner på stan med Fanny igen. Denna gången för att kolla runt lite bara. Slutade med Cupido- sallad till middag. Gott vare!
Drog oss hem på varsit håll vid sju tiden.
När jag kom hem hann jag inte mera än att sätta mig framför tvn innan jag kom på att jag hade i läxa från biologin att plocka tio olika blomsorter (?). Det var bara att traska ut i höstvädret, eller snarare sagt vintervädret. Det var ju sinnes kallt. Förstår inte det här.
Ska sova tidigt ikväll. Är så väldans trött idag. Imorn väntar träningsmatch mot Tiunda. Jag ska spela mot Ellen och Johanna. DÖÖÖDAA!!!



Jag rotade fram gamla bilder, i en jakt på ett minne från en förlorad tid och längs ner i en kartong, ligger vi på en strand vårförsta semster,och du skrattar och kysser min hals. Jag minnsvarför jag föll för dig, varför jag alltid fann för dig.


/A



 


allt på en gång

matte- läxa, historia- läxa, fysik- läxa, sevska redovisning, engelska uppsats...
ahh det blir en hel del när man börjar kolla vad man har inom ett par dagars avstånd. Det är ju sjukt igentligen. Knappt en vecka i skolan och redan totalt bombad, bokstavligt talat. Får det vara så? Har precis skickat min engelska uppsats till Eva, hoppas hon är nöjd. Det borde hon vara med tanke på att jag har suttit i tre och en halv timme i sträck idag och bara letata fakta och skrivt- från svenska till engelska, RUBBET! klart är det i alla fall, och det känns måttligt skönt att ha denna uppsats överstökad, nu väntar BARA femtioelva till innan jullovet. LACKA!

Idrott första första lektioen. Äntligen fr man göra något som man tycker om i skolan. OJ vad detverkar som om att jag tycker synd om mig själv. BLÄÄÄ! Efter idrotten är jag hembjuden till Fanny. Hennes snälla mamma bjuder oss på paj. TACK snälla du. Kommer komma tillbaka till skolan mätta och belåtna.
Ska för ovanlighetens skull försöka krypa till sängs innan klockan passerar elva ikväll. Skulle vara så skönt att vakna upp relativt utvilad imorgon! ahh nu ska jag inte slösa dyrbara minuter här inte. Destination sängen....

/A


fika,shopping och fnitter

En hel skolvecka var framför mig imorse, nu endast fyra dagar dock, men ack så jobbigt i alla fall. Började väldigt mjukt(eller vad man ska säga) med bara matematik denna dag. Kände att ajg hade massa energi kvar efter skolan, så Sanna och jag sa att  vi skulle "dra en stan". Vi drog med och Fanny efter att hon frågade om vi ville dra en fika.
Fika vart det, på storken denna gång. Cafe latte och kladdkaka!
Fanny trappade av och jag och Sanna fortsatte våra ärenden. Framåt sju drog vi oss mot bussen(hade då inte alls lika mycket energi kvar som tidigare under dagen,undrar varför).
Kom hem och..ja, vad glr jag nu? inte mycket eller?
Ska ta en dusch, kolla på någon dokumentär, borsta tänderna och älägga mig och kolla klart filmen jag började med igår kväll. kan va kul!

På torsdag väntar cupido- sallad i sällskap med Fanny på luchen. Det kan man unna sig ibland tyckte vi.
Ja, jag har väl inte så mycket att lägga till. Ett tråkigt inlägg, men nu har ni redan läst så. GAAH!

/A


Delade känslor

Känner en ända stor klump i halsen varje gång jag tänker på det. Ordet varje i föregående mening borde igentligen bytas ut mot alltid. Alltid finns känslan där, på ett eller annat vis. Känslan om hur det ska gå, hur det till slut kommer bli, allihop. Orkar inte tänka på det, men det sker ändå, tyvärr.
Dagen som varit då, i stora drag, mycket stora.
Skola, like hell. En glimt var i alla fall att Pauline. som så gärna ville börja på Celsius nu äntligen fick göra det.
Slutade fucking halv fem nästan, så fort fotgängade oss jag och Fanny ner mot stan. Det vi nog inte visste var att det vanakdes byxor-för bådas del. Orsaken var att "nej-men-dom-är-ju-så-sköna.Plus-att-man-kunde-välja-en-storlek-minde". Annars hade vi nog lämnat kvar dom för att säljas till annat folk. Ett par Nudie-jeans vart det, by the way.
Sen vakandes det snabb buss till allians, men troru bussen var snabb eller? SVAR NEJ! Lakar.
Träningen gick ärligt talat BRA för min och hela lagets del idag. Om jag får gissa varför, så gissar jag på att det var för att i stort sätt alla var där. Så himlans mycket roligare då tycker jag. Fortsätter så?
Sen hemfärd, där gäster åt grillat och drack vin med min familj. myyysigt. Hungrig som jag var tog jag grillspätt jag med. Lite oväntat kom en bukett röda blommor och en present fram till mig, från dom alltså, gästerna.
"Grattis på födelsedagen, i efterskott", lät det ungefär. Tack så hjärtligt.
Ska mysa med lillasyster nu, det var ett tag sen, sen sist vi gjorde det bara hon och jag. Vi sa att vi skulle kolla igenom korten från Spanien. Återminnas den bruna färgen på våra kroppar. Juste, med tanke på brun. Sandra Jansson var en jäävel...på at vara brun, på just kroppen. KUL FÖR NA!
Imorgon bitti, redan klockan noll nio noll noll, vaknas det träning i allainshallen. Ser väldans mycket fra memot det, men det får gå som det går.
/A


Tillbaka till dom gamla rutinerna- IGEN

Så var det dags igen. Sommarlovet drog sig till ända igår- för nionde gången. Schooltime, FAAACK! Kan knappt fatta det själv. Låter sjukt men faktum är att det kändes inte som om att jag hörde hemma där i korridorerna. Kändes inte som om att det var där jag härde hemma. Vet inte om jag bara hade känslan nu så här i börjar men det var något som inte kändes rätt bara, that´s it, inget mer.
Nog om negativiteter(?).
Vi hade fått fyra väl nämna ansikten i klass N2id, Jenny(som jag även vart utsedd till att vara fadder åt), Fanny(YEES vafan), Anna(skare va så skare...) och Johannes "bill2?" Sjernefeldt. VÄLKOMNA folket!!!
Kändes som om klassen fick en väl behövlig uppdatering, och det fick den enkelt genom dessa 4 sistnämnda. Inte alla som får vara med om detta! GAAHH!
Men för att få den rikiga "känna-sig-trygg-i-skolan"-känslan, så måste DU komma hem till mig igen. Kanske låter sinnes med vafan, utan dig, inte allt roligt, det är verkligen så. På måndag gör vi succé, deal?
PALLA tjaffset mitt. GODERNATTER DÅ GOTT FOLK!


That´s life. Men man kankse måste vänja sig helt enkelt.

/A

17 hela år idag!

image21


.. ja det stämmer precis. Att man faktiskt har hunnit kliva in en bra bit in i livet, helt sjuk igentligen.
Fick frukost och sång med NÅGOT morgonvakna röster. love it! Det vaknades paket också- liten til utseendet, men större inuti. Det jag öppnade innehöll presentkort så att jag nu äntligen kunde göra om mitt rum med ny fräsch inredning! TACK FAMILJEN!!!
Bakade under morgonen jätte- goda bullar med mamma som är tills ikväll! Återkommer om hur kvällen varit.

13 augusti-08! glöm´et ej! HAHA!

A


Friskhuset

Uppe med tuppen idag. Käkade en stadig frukost och åkte i till stan vid halv elva snåret och gymmade med pappa. Jätte skönt som lite morgon"doing". Drog en varm dusch nu när jag kom hem, ska nog dra en film eller något. Mamma har gjort hemgjord isglass, så kan väl lyxa till med det och bubbelvatten! Säsångens första innebandyträning väntar imorgon. SPÄNNANDE!
Reggaefestivlen börjar idag osckå. Vet dock inte varför jag ens komenterade det, men hur som haver, skorna skaver...

A

Klänning

275374-17

Tittade nyss på ASOS sida och fann denna mycket söta klänningen. En riktig WOW-upplevelse. Fick känslan av att jag bara MÅSTE ha den. Problemet är att den kankse känns lite för somrig för att kunna ha den i höst. Men det är inga stora pengar jag pratar om. Så OM jag gör bort mig, har jag inte gått miste om en förmögenhet. Och man kan ju enkelt göra den lite mer "höst-aktig" genom att bara använda ett par sköna och varma strumpbyxor!


Sol, bad och trevligt sällskap!

Haft en alldeles lagom skön dag. Inget spring, och ingen stress. Ätit nyttigt och haft det otroligt skönt ute i solen. Vad som kan tänkas behövas just nu är "after sun" till både mig och Sanna!

Solen har börjat visa sin varma sida allt mer nu dom senste dagarna, och det utnyttjar vi. Jag och Sanna tog bussen hem till mig vid tolv idag, slängde på oss badkläderna och väntade inte en sekund på att hoppa i plurret, BRRRRRR, OOUUUUH! Under dagen fick vi också sällskap av väl nämnda Joakim och Markus, vi hade de trevligt i kombination med sol och bad !  De åts också en hel del från fruktsallad och glass, till pommfrites, gott vare !
Jag sitter här med Sanna och väntar på ett dyrbart samtal från ingen mindre än Jocke om tältning, dricka och allmänt mys. Upp till er, blir det av så säg?!

A


VARMT

har varit ute och solat och badat hela dagen. å så efterlängtat att göra det. har inte varit så många tillfället i år, tyvärr. idag kom sanna hem från alla semesterresor också. Vi har inte setts på över en månad. vi har varit på semester omlott om man kan säga så. Men imorgon blir vi återförenade igen. Sol och bad, troligsvis spikat hemma hos mig. SKÖNT! Vi får ta vara på varje liten soltimme här i Sverige. Åt en upperligt enkel middag idag, men mysigt vart det när den blev serverad utomhus! Det var läskande äppelbitar i salladen också, love it! Gör det lite extra gott!
Imorn blir det grillkväll med dom man håller lite extra kärt. KRAMAR!

A


83-års kalas

Vaknade upp hemma hos amandet idag! Natten hade bjudit på filmvisning i stora lass, egenskapande videoinspelningar till "en rosa helikopter", "världens bästa karlsson" å dyl. Minst sagt ASKUL! Vi gör om´et!
Tog amandet-bussen till staden och till jobbet mitt. jobbade 5 timmar, vilket var en enkel match för värdlens bästa karlsson! Som om jäktandet var slut nu? nähädu! rusade iväg till 9:an till syster/mamma/dotter- och till MIN gammelfarmor! Farmor Anny, som vi barnbarnsbarn kallar henne fyller 83 år idag! GRATTIS! Träffade en hel folk som jag bara hört talas om annars, men kan va kul!
Nu vankas det god grillad mat från vår nya grill-utomhus. Härlig känsla när man kan sitta ute vid sju och äta middag! Fortsätt så!
Sen har jag lovat Sofia att bada! Tar väl ett dopp i poolen senare! :)

A


vänskap!


slit. bök. jag har jobbat hela förbannade soliga dagen! frågade pappa idag när jag kom hem från "the work".
- har det varit bra väder idag?
- ja, det var dunder bra, oc hdet ska bli ännu hetare imorn!
- kul pappa, jag jobbar imorn- igen!

 det är nu mellan tummen och pekfingret BARA BARA BARA 19 dagar kvar av sommarlovet. hur är dätta möjligt? va va VA ? vill komma in på bättre tankar. ..JA, JAG VET! :D jag ska ta mitt pick och pack och bege mig till amanda nu. myskväll framför teven! (blir väl säkerligen en del shippbong, vi två är dom som brukar ha någon elitkvalité på sånt).ja , så gör jag .. hörs imorn gott folk! ska jag hälsa till na? AMANDET alltså! :D

A


Jobba

Ibland känns det hopplöst helt enkelt. 
Ibland handlar det om att jobba när det är strålande sol ute.

Om drygt en timme börjar jobblivet, om en halvtimme går bussen. Skrev igår att solen var såå uppskattad just nu, för min del iaf. Men lite av det glada tar jag minsann tillbaka. det är klart att solen är lysande (fick jag inte till den så säg), men man kan ju inte ta tillvara på den lika bra när man ska jobba allför många timmar - inomhus. Men solen lyser (förhonningsvis) när jag slutar ikväll också. Men glad är jag, det må jag säga. Kan inte rikigt sätta fingret på vad det är men känslan finns där, det gör den.

A

Kolla- nu kommer solen!

ÄNTLIGEN!
  Imorgon kommer högtrycket.
Sol och värme. Så ser helgen och hela nästa vecka ut.


Läste precis tidningen. Och kul var det, kul som tusan!  Nu kommer solen till hela Sverige. Solen har nog aldrig varit så uppskattad som nu, välkommen!  Synd bara att det ska gå nästan hela sommaren innan solen kommer, MEN. Bättre sent än aldrig!

/A.

trötter

Idag regnar det - igen. har det som vana nu. men jag tycker att sommaren går så fort när det är dåligt väder. den regnar bort på någe vis. får väl hitta på aktiviteter på sommaren där regn inte kommer ivägen! :)
har mest bara varit hemma idag, kollade på en film också. såg början och slutet. resten sov jag även fast den verkade vara så bra. nog om det. det är mindre än
tre veckor kvar till skolan börjar. usch å fy å blä.
denna dag känns inte alls kul. regn regn, trött trött....tror att jag har ganska kort stubin idag också.

/A.

andra augusti

god morgon alla glada! solen skiner på oss-idag också!
ska alldeles straxt bege mig in till stan och träffa nettan! vet inte ens om jag kommer känna igen henne. ni förstår att jag inte har träffat henne på SKIT länge! MINST ett halvår sen sist. vad säger man?"det var inte igår":D
Jag ska med gott samvete sätta på mig shorts, solen värmer på benen, och jag ska bli brun idag (mindre blek?)! that´s it!

/A.

RSS 2.0