midsommar

Kommer lite sent med fakta från den  fredagen den tjugoandra. Men vad säger man, bättre sent än aldrig?

Allt var planerat och redan på torsdagskvällen åkte vi buss-bil-båt, ut till Länsö. Redan på bryggan när vi kom fram, började kommentarerna.
"Vad smal du är i ansiktet!"
Jag kollade ac ren reflex bakåt för att se vem det var hon pratade till. Men när det sen inte stog någon där, insåg jag att det var till mig orden var menade till. TACK NATTIS, det värmde!
Väl nere(uppe?) vid tältet- ja, för det var där vi skulle sova dessa två nätter framöver, origenterad vi oss fram till några lediga hål, och trötta som vi var bäddade vi ner oss.
Klockan hann väl bli framåt ett innan alla 13 människor somande.
   Mer än 7 timmars sömn fick vi inte, för klockan halv åtta vaknade vi till liv igen. Denna gång med näsorna pekade mot havet. Dit gick och fötterna så smånoing om. Mysigt var det, vill jag lova.
Fredagen gick fort. God mat, dans runt midsommarstången,och vid åtta tiden tog vi båten tillbaka till Östhammar, och sen buss till Öregrund, och det var också där som vi skulle spendera resten av kvällen/natten! Vi träffade mycket folk, säkert hälften av alla kom från uppsala, but who cares? Jösses vad trevligt folk det finns, och givmilda är dom för den delen med! Kvällen gick fort och vid tre tog vi taxi tillbaka till Östhammar, och sen kom Mona och hämtade oss med båt som tog oss sista vägen fram. Vi hade alla krypit ner i sovsäckarna, när Carin ringer.
"vi simmar över"
"men är ni dumma? det är klart att Mona kommer och hämtar er, vänta där"
"nej vi simmar.....KLICK"
skulle dom verkligen simma? i det fulla tillståndet som dom var i?
Vi kunde inte göra något.
Jag vet inte om jag somnade ett tag, men jag vaknar iallafall av att jag ser Carin och Sara, DYNGSURA! Dom hade verkligen simmat över. Ingen vet hur lång tid det tog, men med tanke på att det tar 2-3 minuter med båt så lär dom ju ha kämpat i vattnet ett tag. STACKARE! Dom förklarade att dom hade simmat med kläderna i ena handen ovanför vattenytan, och simmat med den andra handen. Jag skulle ha velat sett hur det såg ut.
 Ja, vad vart nu följderna till denna, om ja nu får kalla det för vansinnesfärd? För Carins del vart det en trasigtmobiltelefon."amen det var ju ändå dags att få en ny av morsan och farsan, den har ju massa  repor",var det en Perre som sa.
Och sara då? Hon vart en digitalkamera fattigare. men vadå?  "Shit Happens"!

En sak att lägga tyngd på är när jag och Fanny, gick ner och badade naken bad. Det kom ju inte bara en båt, utan FYRA STYCKEN! Och jag lovar, vi är med på kort, nakna. Men dom ser vi nog aldrig..











RSS 2.0