lång dag

ja, jag har ju varit piggare alltid.. men jag ska inet klaga, det finns dom som har det värre.

gick upp klockan halv sju, gjorde lite nytta, sen jobbade jag mellan 11-17.30. Jobbade med antonia, min favorit. efter jobbet hämtade mamma och pappa mig och så åkte vi och åt. sen åkte vi och kollade på matchen mellan herrarna  hagunda och aston. hagunda, som ligger en närmast hjärtat vann men 6-4 och man kunde åka därifrån nöjd. imorgon är det vi damer hagunda som ska spela oss till en vinst på samma plan. imorgon 19.30 i allians A alltså.

dagen har varit som en oändlighet för mig och det ska vi såå skönt att få sova i min oemotståndeliga säng. imorgon vankas det dock jobb igen, men sen på kvällen är det match. efter regn kommer solsken!

avslutar med ett citat av lillsis: "kärleken är stor, men själv är jag för liten."


dåliga bilder

förlåt för alla otroligt dåliga bilder som jag bjuder på. men jag knöpper alla från min otroligt dåliga mobilkamera. min digitalkamera har fortfarnade inte kommit till sjukhuset....

nytt på galgen.



köpte ett svart linne med djup rygg. storgillar det. perfekt att ha till midjekjol. något att ha på sig till nästa utgång....? kommeri alla fall från MQ.

veckans outfits!

sååå, nu har jag fått mod att lägga ut outfit. ovan bara, snart kommer det dagligen..


                                          
 
Mån: randig tröja, blå                    Tis: ljusblå skjorta, svarta jeans,
nuidejeans, svarta stövlar.            svarta stövlar.

               
 Ons: brun/beige skjortklänning,    Tors: vit stor tshirt, tan-bälte,
svarta tights, svarta stövlar.              svarta lackleggings, tan-stövlar.


                  
 
Fre: svart topp, blå nuidejeans,
svarta sköna skor.

summa sumarum. jag gillar nog inte färg på kläder. haha, enformigt som fan.
            


n...n..nuuu blidderä kväller..

..jag försökte likna dom där småfilurerna i ronja rövardotter. ni vet när hon slänger en mössa över en utav dom..? haha..

har duschat och ligger nu i sängen och är helt slut. hade spinningpass 1 timme. det positiva var att det inte var lika jobbigt idag som förra gången, DÅ var jag totalt slut, verkligen.
tränade småtjejerna precis innan också, fan va fina alltså.. haha.

juste, jag upptäckte en helt sjuk grej idag när jag skulle kolla mitt schema nu ikväll. upptäcker till min stora förvåning att jag bara 20 minuter på mig efter idrotten till nästa lektioner, 20 minuter. det är ju inte mänskligt!

en utmaning som jag vet att jag inte kommer klara. haha. nog fö att jag kna vara snabb, men att få av sig alla kläderna, duscha, klä på sig, hämta böcker, och hitta till klassrummet på 20 minuter, nej så snabb är jag inte, vem är väl det egentligen?

skönt med helg imorgon i alla fall. ska jobba lör och sön. när jag kommer hem från jobbet är jag troligvis ensam hemma, hela kvällen, hela natten -familjen ska til falun och kolla på apan lilliebror. Anna tog tillfället i ak att bjuda in sig själv, och utan att ens svara förstog hon att hon får komma. efter jobbet på söndag har jag match i allians. 19.30 mot arlanda för er som vill komma och hejja på oss. jag tror att det är så att om vi vinner på söndag, så är vi klara för att kvala upp till ettan, och hur kul kommer inte det att bli, galet!!! man stöter på utmaningar varje dag, sånt gillar jag.

nej, nu ska jag se till att bli trött och sova, imorgon väntar idrott kl 8.30, vilket innebär att jag behöver gå upp halv sju om jag ska hinna packa, fixa mig så gott det går(PGA den korta tiden efteråt) och hinna vakna till liv ordentligt.

hörs imorgon eftermiddag/kväll.

vissa dagar är lite tuffare

ett inlägg på morgonen och ett till över 12 timmar senare. faktum är att jag inte skulle ha hunnit blogga emellan.
dagen har bestått av skola till 15. var kvar på stan med anna och kom hem 17. Mamma tvingade i mig samarin för min enorma magvärk, slängde i mig lite käk och åkte iväg på träning 17.30. Hade träning till 20. kom hem 21. duschade. sitter här. ingen paus här inte, men gillar det, i lagom mängder.

morgondagen ser likadan ut kan man väl kankse säga.
upp vid sju och hjälpa Fia till skolan. dessvärre börjar jag inte förens 11.15 så det blir långt hål däremellan, så tänkte ta en långpromenad-rensa tankarna från allt onödigt jag går och bär på just nu. blir nog så att jag får plugga innan jag åker till skolan. väl i skolan går jag till 16.45 (???????). hinner inte med 17-bussen så måste ta 17.30 bussen, så kommer komma hem 17.50. och det är här det spricker, våran träning med småtjejerna börjar klockan 17.35. aja får åka direkt till tärningen, den är bara en hållplats efter min. tränar småskitarna (<3) fram till 19.00. direkt efter måste jag fort hem och packa till spinningen som börjar kl 19.50 i stan. sen hem och andas lite.
frågan är bara när jag ska hinna plugga? har stooor läxa tills på fredag i historia som jag knappt kommer hinna göra, antar att jag får sätta mig ner med den på kvällen när jag kommer hem.
 
summa sumarum -vilket ni kankse redan har kunnat listat ut - så är det förvarnad bloggtorka imorgon.

och apropå abslolut nada, så har jag kommit i en otroligt konstig period nu. jag kan skratta och vara glad, men helt plötsligt - helt utan orsak - smyger sig den där hemska ångesten upp. sakta men säkert så börjar tyvärr ångesten ta över allt det glada. hoppas det inte blir långvarigt.

nu ska jag ner och läsa biologiläxa som vi har tills imorgon.

godnatt <3


vips så blev det sovmorgon

godmorgon!
försov mig imorse så jag struntade i träningen, dumma mig! tog i stället en lång dusch och gjorde en god frukost. Ska ju träna ikväll ändå så det kankse inte gör så mycket? bara jag inte tar det här som en vana.

Juste, haha, filmen igår var inte alls min typ av film, jag flög upp från soffan och skrek, samtidigt som mamma och pappa bara satt och skrattade och sa "det här måste ju vara en familjekomedi eller något". Jag, som hatar skräckisar klarade inte av att kolla på filmen i mer än 15 minuter, om jag hade kollat längre så hade jag inte kunnat sova.
fastän jag inte såg det allra läskigaste på filmen, så kollade jag ändå under sängen innan jag gick och la mig...

nej nu ska jag föna håret och klä på mig och kila iväg til skolan:-) hörs!

filmmys

Vet knappt om jag vågar se filmen, den ska tydligen vara en riktig rysare, usch får gåshud av bara inledningen säkert.. jag som hatar läskiga filmer. kommer inte kunna sova ikväll i alla fall. det är ett som är säkert.. barnhemmet heter den alltså. akta er!






jag i ett nötskal

HAHA KOLLA FOTEN!!!


tisdag

måste bara börja med att säga att outfit bilderna inte går som på räls inte..hann lägga upp en outfit innan jag insåg hur barnslig jag känne mig. kankse ger det ett nytt försök.

dagen idag bjöds på matte E en LÅÅNGlunch och samhällskunskap A. slutade tidigt och åkte ner på stan. Åkte hem och hämtade pappa, åkte in till stan och handlade, hyrde film och köpte glass. så ikväll ska vi mysa med film och glass, mumma!

imorgon ska jag upp tidigt och träna. sen har jag min första religionslektion, inget jag riktigt ser fram emot faktiskt, men men.

nu ska jag kolla på nya avsnittet av AA med soffipropp, och sen ska jag sysselsätta mig med att...raka benen kanske?

hörs senare!


måndag

inga större händelser idag inte. Ny vecka, skola, träning. Hmh, vad ska jag skriva?
Otroligt trött är jag i alla fall, har en tendens att sova väädligt mycket den senaste tiden, undrar om det är så att jag har blivit van vid att sova mycket, så nu blir jag trött om jag inte sover länge?det verkar i alla fall som om att det går utför..kommer vluta med att jag sover mer än vad jag är vaken.. hmh, något att tänka på..


wild child

Har precis kollat på wild child och jag kan faktiskt rekomendera den. En typiskt tjejfilm är den i alla fall. värt att ge den en chans!




Filmens handling

Sixteen year old Poppy Moore (Emma Roberts, Nancy Drew) is a self-obsessed brat, filthy rich and living in LA. After an over the top party goes spectacularly wrong, her father ships her off to an English boarding school to clean up her act. All Poppy wants is to break free and while trying to get expelled the American princess finally meets her match: British girls and teachers that won't tolerate her spoilt ways.

Poppy finally realises her bad girl behaviour will only get her so far, so with the help of her new friends and roommates, she sets in motion the ultimate escape plan


hissa eller dissa?


vinst!

oj, dagen har bara rusat iväg. Nu är det liksom kväll redan. vaknade vid tolv av att jag var så sjuuukt kissnödig (hahahha), så jag gick upp. och tur var väl det. 13.45 hade vi samling för match. denna gång ställdes vi mot stenhagen, nu mera även kallade rikemanslaget. förklaringen är jättelångdragen, men för er som vill veta så satt jag och klagade på hur satans HAL hallen var, att man inte kunde göra vändningar utan att göra det i slow motion. men så kom vi på så här att: dom kankse köper nya skor, med asbra förste efter varje match så att dom har nya skor hela tiden, då slider man inte lika mycket. och för att köpa ett par nya dojjer varje vecka för 1000-lappen behöver man ha lite över normalen i lön, vilket dom i stenhagen borde ha eftersom att dom vecka efter vecka spelar där utan en sur min.
sen var dommarna totalt jäävla idiot cepe dåliga. om dom blåste 50 frislag så var minst 45 till stengahen, helt sjukt, jävla hemmadommare-MUTADE av rikemanslaget så klart. dessutom fick vi totalt 12 minuters utvisning OCH en straff emot oss...trots detta vann vi matchen med 7-3. kändes rätt bra att gå därifrån då. ett plus till MAJJJJIN som gjorde 3 baljer från hennes backposition. GJATTIS!

nog om matchen. som jag skrev igår så skulle jag ju skita i att gå ut ikväll om vi förlorade, men nu gjorde vi ju inte det. malin ar redan ringt och frågat om jag ska med. men vad vill jag igentligen? vill jag dra ut, skaka rumpa och vakna bakis imrogon?
eller ska jag vara hemma och ta det lungt - IGEN?
det första alternativet låter ju mycket roligare, men...ahh jag har ingen förklaring..USCH!


utgång imorgon?

jag som hade planer på att sluta förstöra min kropp på massa alkohol varje helg. men nu frågas det från flera håll och kanter. herrlaget, laget, nära och kära. dom vill ha ut mig, dom vet väl hur jag funkar..haha!

eller ska jag lyssna på min andra halva och hålla alkoholen urvägen en vecka till, det klarar jag ju lätt, problemet är bara att om jag går ut imorgon så kommmer de bli så jädrans bra, för taggad, ja det kommer jag vara.

matchen imorgon får vara med och avgöra helt enkelt. om det går dåligt så skiter jag nog i det. men det förståss, om det går as bra på matchen, "dot dot dot"

nej, nu ska jag ta ett slutt mot sängen och kolla lite på film tänkte jag. imorgon tänkte jag fixa designen lite som jag lovade precis innan min dator pajjade. imorgon ska jag ta tag i det, jag som är så duktig på bloggdesign


pussochkram

nytt i bloggen..

..dagens outfit. med start idag. vad sägs om det? det kommer dessvärre vara mobilbilder hela tiden pga att min digitalkamera är sönder, men det ska införskaffas en ny.
 

jag skäms över dagens, men är man nybörjade så är man....


 

(det där med att posa har aldrig varit ming grej riktigt...om några dagar kommer ni förstå vad jag menar..)

jobb och skola

dagen har gått jättefort, trots att jag gick upp nästan 4 timmar tidigare än planerat. Jobbade mellan 8-11.30 på förmiddagen.
åkte till skolan och hade lektioner mellan 11.50 och 13.45, sen slutade jag och fick helg. Men trött kan jag väl inte neka till att jag var. sov i stort sätt igenom hela samhällskunskapen och när jag inte sov, så spelade jag och anna sänka skepp, trött dag med andra ord.
sara i biblioteket ställde till och med fram stolar som jag kunde lägga mig på för att hon såg att var så trött.
har nog med att göra att jag tränade 1 timmes spinning (MED en ubertaggad intruktör) fast jag inte var riktigt kry igårkväll. Först skulle jag bara kolla. Sen när jag väl var där så tänkte att jag skulle vara med i 20 minuter. När jag hade suttit på cykeln 20 minuter så tänkte jag att jag kunde cykla halva tiden, alltså 30 minuter. när jag precis passerat 30 minuter tänkte jag att jag lika gärna kunde köpa hela passet ut. och mycket riktigt, jag körde hela det förbannade passet, som för övrigt är bland det jobbigaste jag gjort. men genom att tänka; "jag vill, jag kan, jag ska" så klarade jag mig!!!


min dator är frisk

..och jag är SÅÅÅ HÄÄÄÄÄR glad över det...så nu lovar jag bättre uppdatering i fortsättningen!


för er som har tråkigt...

många inlägg idag, woohoo! men jag måste ju ta vara på de få tillfällen jag faktiskt får.

hade igentligen inget speciellt att säga, ville bara visa er en bild. axa in action in school. idiot anna knäppte kort när jag verkligen inte var redo, och det är bara jag som kan bli så otroligt fuuul på bilder.
hon skulle lägga ut den på sin blogg. aldrig, sa jag. men så ville hon vara snäll, så hon censurerade ansiktet(det som blev värst). och VIPS så blev bilden så otroligt tråkig. hahahha!



stress

helt plöstligt blir kvällen inte alls lika enformig.
malin ringde nyss och sa att vi har ju vår första innebandyträning med småtjejerna ikväll kl 17.45. tur att det är här i vänge, bara 5 minuter från mig, annars hade jag aldrig hunnit.
plugget verkar hamna lite i skymundan idag, får ta igen det senare ikväll!

ibland kan jag vara snäll:)

..som nu tex. nu står jag och lagar mat till min familj utan att dom vet.. kyckling, det låter väl gott va?

sen ska jag ägna kvällen till att plugga lite matte, har prov på tisdag. roligare än så blir det inte ikväll.

uppdatering!

det var inte igår inte.. men min dator är som sagt fortfarande sjuk.

skolan har i alla fall dragit igång igen och schemat detta år är nog det sämsta jag haft.

imorgon ska jag och mamma på bio tilsammans. mys mys!

mycket mer än så hade jag väl inte att säga. ska på träning nu. hörs!


lite uppdatering

som jag redan skrivit så blir det inte så mycket uppdatering nu framöver. förklaringen är att min dator är sönder.

har ändå inte gjort så mycket roligt dessa dagar. har jobbat lör,sön,mån,tis. och på tors börjar skolan igen :-(
men innan dess är det utgång som gäller, dagen innan skolan.
ska träffa jeanette kl 17 när hon sklutat jobba, gå och äta gott någonstans. sen hem till hennes syster, fixa oss, föra och dra ut. dagen efter är det skola som gäller.
allt jag önskar är att det inte blir en mardrömsrepris som det blev dagen innan skolan började i somras, kom full till skolan med samma kläder som jag var ut med.. fy fan!
men imrogon blir det bra. ett nytt år som kommer bli mycket bättre!!!


gles uppdatering dom närmaste 5 veckorna..

..jag har ingen dator på hela fem veckor. var tvungen att lämna in den igår och dom måste fixa å hålla på, tydligen jättelänge.
så nu kommer jag inte kunna uppdatera lika mycket som jag vill. tyvärr. hoppas att ni har överseende med det!
fem veckor är inte lång tid.

bjuder på en svettig bild, hoppas att ni lyckas skratta åt den i 35 dagar.


nyår!

började kvällen hemma hos Malin vid sex tiden. Vi hade knyt vilket resulterade i MASSA mat. förrätt, paj, hasselbackspotatis, kyckling, vitlösbröd, sallad, efterrätt.
Stog ute på balkongen och kollade lite på raketer vid 8a tiden så en av oss kläcker ut sig; "ja man börjar ju veta hur det känns med krig.."
Satt och hade det jättetrevligt, och tiden bara flööög iväg. klockan blev tio och det kom lite manliga ansikten.

Tog en taxi ner på stan vid elva tiden och gick upp mot slottet för att fira tolvslaget. Rädd som jag är fick alla gå runt mig, hatar verkligen raketer.
Väl där uppe hittar jag brandmänn och går dit, förklarar mig rädsla, dom erbjuder mig att stå vid dom, och jag gör det såklart.
Sen blev jag ifråndragen därifrån och gick istället upp till klockan bland allt folk. intalade mig själv att "det är huuur mycket folk som helst här, och varför skulle just jag få en raket på mig. det borde ju inte hända, och händer det så är det meningen." efter det tänkte jag nästan inte på att jag var rädd. sjukt egentligen hur man kan intala sig själv, jag övervann kankse rädslan.

klockan slog tolv,
och champange sprutades, nyårskyssar, gott nytt år-kramar, nyårslöften, skratt och glada männsikor. Men framför allt, helt plötsligt lämnade vi 2008 bakom oss och välkomnade 2009 i stället. Hoppas att detta år blir toppen!

Efter tolvslaget gick vi ner mot stan igen, funderade på om vi skulle in någonstans och dansa, men vi snurrade i stället runt .klockan flög verkligen iväg och vips var klockan 3 och allihopa återförenades igen. 
Under kvällen hade jag och malin bl.a hunnit dra en runda på stan med ett par svarta gummistävlar med reflex. Vi hade gått förbi dom säkert 3-4 gånger. så tillslut så tog vi på oss dom och jaa.. det första jag gör är att dra vääärldens banan vurpa (bevis finns på min rumpa), helt sjuukt. hela jag var i luften..
när vi mött upp dom andra så försökte vi i alla fall jaga en taxi, vilket visade sig inte vara det allra lättaste. Vi kunde inte förboka för det var upptaget heeela tiden, vi var ju inte de enda som ville hem. tillslut fick vi i alla fall tag på en. kom hem vid 4 tiden, och somnade ganska omgående.

min dator är sönder

...på grund av att jag var snäll och lånade ut den till lilla sofia. Sen var den pajj och gikc inte och sätta på ens. idiot barn!
detta kommer leda till dålig uppdatering tills det att den är fixad. OM den går att fixa. jag är tveksam.

och den nya designen får ju osckå vänta. härlig start på året.

RSS 2.0