en förnyelse..

..för att vi går in i ett nytt år.
Vad sägs om att byta designen på bloggen?
JA, det gör jag!!!

stilrent vill jag ha det!


hets hets

Usch vilket farande fram och tillbaka på så kort tid och med så kort varsel.

Steg upp halv nio, av att jag fick ett sms från jobbet. dom undrade om jag ville jobba idag mellan 12-15.30. sa att jag gärna hade velat jobba men att jag verkligen itne har tid.
åkte in till stan halv tio. Hade tid hos bruniq för att solduscha kl 10.30 så jag hann förbi h&m för att köpa en tröja. vid elva åker jag hem till anna och hämtar klänningen. Tjugo minuter senare är jag på stan igen. halv (trodde jag att den gick) skulle min buss gå, men det visar sig att den inte för förens prick. iskallt utomhus var det, så jag gikc ner på stan oc hskulle handla lite mat tills ikväll, men så fanns det inte det som jag ville ha, så nu får pappa köpa det ialla fall.
nu är jag i alla fall hemma igen, och jag tror att läget är under kontroll.


morgondagen börjar tidigt


Har klockan ställd på halv nio imorgon bitti. Eftersom att det inte fanns någon ledig tid hos bruniq idag så fick jag en tid imorgon bitti, och då valde jag den första tiden imrogon bitti, bara för att det ska hinna bli så brunt som möjligt tills kvällen :)
Direkt efter det ska jag åka hem till anna och hämta hennes klänning, bilden ovanför, och ha som nyårsklänning. Jag vet att den ser väldigt sommrig ut, men till en svart kavaj, svarta pumps, och svarta strumpisar så han det nog bli bra. att jag är brun kommer ju bara bli ännu bättre! annars har jag en hallonröd klänning som jag får ta i värsta fall. Det löser sig.

Sen tillbaka in till stan,
och om jag hinner så ska jag förbi och prova ett blått mys-set. gosit! 

Sen måste jag möta pappa och handla mat till middagen. vi har bestämt oss för knyt, alla ska ta med sig något som räcker till tio personer. sen måste pappi fixa vin och cider också.

hoppas att jag är hemma innan 14.

stress stress, bara för att det är nyår. haha! hoppas att det är värt det...

shopping i bilder

assköna skor från skoaugust
axelremsväska från h&m
svart kavaj
svart skjortklänning
grå mössa och strumpbyxor från h&m
tanfärgade stövlar från DinSko
Underkläder och midjebälte
jättedåliga bilder, men min kamera är sönder så det blev med mobilen...


helgen som varit

så, nu kommer jag att vara tillbaka som vanligt igen!

helgen har spenderats i uppsalas olika innebandyhallar. Det vankades storvretacupen och vi var självfallet anmälda.
Spelade matcher under lördag och söndag. Fyra matcher totalt. Kollade på massa matcher, åkte ner på stan och shoppade. Tittade på lite mer matcher, and so on....vi vann bla mot täby som är fd sm vinnare. vi slutade 2a i gruppen, men åkte sen ut i kvartfinalen... men men ..

Trött som en björn som inte gått i ide på flera dessenium, har jag varken hunnit eller orkat sätta mig framför datan och kladda ner nåt vettigt.
Idag är jag piggare och nu lovar jag bättre uppdatering!
kolla in om ett tag så ska jag visa vad jag shoppat idag och i lör.

flåååååt!

detta är inte acceptabelt, jag vet. men jag har verkligen inte haft tid. har haft en blandning mellan storvretacuphelg och lollohelg. jajg berättar mera imorgn. för nu är jag trött trött trött -efter mitt inlägg imorgon kommer ni förstå varför...
godnatt!



juldagens utgång

kort inlägg, bara så att ni vet. är omänskligt trött och har samling kl 8 imorgon bitti för storvretacup. känner att jag viker ner mig, känner mig sjuk...
gårdagen slutade med utgång med Jeanette och hennes gäng. Mycket folk, trevligt folk,träffade folk från min gamla klass, från min nuvarande klass(lite roligare), goda drinkar, mycket dans, allt var bra , förutom min satans jävla finne mitt i pannan. Kände mig som Kirshti i idol, det är säkert. och att det kostade mig nästan 250 spänn för inträde och garderob.. (i stället för 30)

missade sista bussen hem.... kollade på Flyga Drake innan somnade. tog taxi till jobbet 1 ½ timme senare, vilket skulle visa sig bli värre än väntat. äckligt alltså. "var du ut igår? haha" Det  hemska är att det fanns flera som mådde dåligt, Louisa och Sofia kom in på jobbet under dagen, och var inte håret stort som ett hus så var skorna 5 storlekar för stora. oj så jag ville ap garva!! 
Klockan blev i alla fall 17 och jag kunde åka hem. Kommmer hem, äter, tvn, sooomnar, vaknar nu, ännu tötttade, ska sova nuuu!
mycket bra kvälll, det var det.. ;D

imorgon är det storvretacup - önska mig lycka till!


what a christmasday

Vilken dag det blev.
Familjen åkte hem till farbror och kusiner, där farmor och farfar och mina andra kusiner och farbror var. minglade och kolllade på kalle. Åt god mat tillsammans. Spelade massa sällskapsspel, bla ett spel som heter "med andra ord", vilket alltid betyder massa skratt -och denna gång var inget undantag. Spelet går ut på att man får ett ord och så ska man förklara det så att medspelaren gissar ordet, och den som gissar rätt på flest ord vinner.
öppnade julklappar.
Åt ännu mer mat, fast nu var det potatisgratäng och kött  i stället för julbord.
kollade på tomten är far till alla barnen. spelade poker. åt "ris a la malta" (stavning?). Oj så mycket vi åt.
Vi hade det riktigt riktigt mysigt och bra. kom hem för ca 2 timmar sen, en helt perfekt dag. förutom att inte tomten kom till oss..
när vi kom hem satte hela familjen på sig morgonrock och slängde sig i soffan och kollade på mamma mia filmen..myysigt!

nej nu ska jag sova. föresten, ska ni ut imorgon kväll? :-)

pussokram!


julen är här..

...å lyser fred på jorden.

nej då. ville bara önska alla en riktigt GOD JUL!


köpa sista sista julklappen

pratade nyss med jeanette. hon befann sig i stan och jag befann mig hemma. tyckte att det lät bättre om båda skulle befinna sig på stan, så nu är jag på väg in. eller snart i alla fall.
så nu ska jag trängas i julhandeln och försöka hitta present till pappa, sen är alla julklapparna klara....tror jag ?
det sjuka är att jag bestämmde med jeanettes mor, inte med jeanette personligen ;P haha!
hörs senare...

dan före dan före dopparedan

ingen snö och ingen julkänsla, och det är julafton om 2 dagar....

Igår var det en familjkväll efter jobbet. Vi år julmat här hemma, klädde granen, julklappar under granen, glögg och pepparkakor.

kanske ska juulkänslan kunna komma fram ändå? helst INNAN julafton.


lugn kväll

pjuu. första dagen på jobbhelgen avklarad. skönt. nu är det bara morgondagen kvar. sen är jag jobbledig hela måndagen! skönt.
Var inte alls så mycket folk så mycket folk på jobbet idag som jag trodde. skönt. men imorgon är ändå dagen jag inte vill jobba, 4e advent. alla kommmer ju vilja köpa julklappar på stan. oskönt.

jae jae, direkt efter jobbet idag så fick jg skjuts till samlingen. spelade match, som vanns med 8-1, ass av mig! skönt.
Åkte hem, hamnade i duschen, hamnade framför teven. skönt.

och nu ligger jag här i sängen och borde sova, för om 7 timmar ska jag upp igen och´jobba i 9 timmar. oskönt.

nej denna dagen har över lag inte varit så oskön ändå, skönt!!!

HAHA, satan så trött jag är. aj aj aj...

guld.


dagarna innan jul är alltid lika hektiska.

mina ben borde vara helt slut, och min kropp borde vilja bädda ner sig i sängen nu.
men i stället känner jag mig alldeles pigg och inte alls sugen på att sova.

det blev en sväng på stan idag med syster och Louisa. Köpte present till mormor, bror, syster, och delvis till mamma och pappa.  nu är det bla mamma och pappa kvar. Problemet är att jag inte kommer hinna köpa nå mer. för:
lör: jobb hela dagen. direkt till hotellt, träfffa laget, maaatch!
sön: jobb hela dagen.
mån: barnvakt? träning
tis: jobba hela dagen
ons: JULAFTON!

Det enda tillfället är eventuellt på måndagen. ja, det får bli så helt enkelt. finns ju inget annat val vafan.

jae jae. julklappsshoppingen avslutades på dragon palace, kina buffé. mumma! sen vidare till fyrishov för att kolla på skönlir från storvreta, men icke, avslagen match, från minut 1 till 60. tråkigt!

borde ju egentligen börja dra mig mot sängen nu. med tanke på att jag ska jobba hela dagen imorgon, fullt med folk hela dagen kommer det vara. jag tycker synd om dom som får dras med mitt inte allt för pigga humör imorgn efter jobber. tyvärr så blir det mina lagkamrater, då jag match direkt efter...aj aj aj!

juullov!!

mitt finger blöder, eller det blödde förut, nu har jga plåster. Det var något konstigt som hände idag när vi var på väg från skolan. jag skulle leta fram pengar i min väska. jag stoppar ner handen men drar snabbt upp den i samma sekund, något rev upp ett jack i mitt vänstra ringfinger. först blödde det inte så mycket, tyckte bara att det var konstigt, sen när jag kollade på 1 minut senare så var det massa blood. det forsade nästan, och i stället för att tycka synd om mig så börjar tjejerna as garva.. hahha helt pltsligt gjorde det ännu ondare. jae jae , jag lever, med nöd och nöppe, det förekommer ju värre saker..

Idag har vi haft julavslutning. juulllov. hur skönt som helst. haha en kul grej som hände på avslutningen var att typ 6 tjejer dansade, och tjejen som stog längst fram fortsatte dansa när dom andra slutade, så hon stog ensam och dansade, sen när hon märkte att dom andra hade gått så fick hon panik och smet därifrån..;P

imorgon ska jag in till stan och handla julklappar med sofia, sen träffa louisa och gå och kolla på storvreta matchen..

ikväll blir det slapp på hööög nivå :-)


ludd

är verkligen helt tom på ord nu. så detta inlägg kommer bli luddigt som bara den...håll i er.

Tränade idag och det gick väl bra, men när vi välkom till två-måls-spel så blev jag faktiskt helt ställd. jag blev verkligen det. Ska väl inte gå in på några detaljer, men det blev bra i slutet i alla fall. och tur var väl det.
nu är det i alla fall match på lördag kväll mot bottenlaget Västerlöfsta -på hemmaplan. krossa! vinner vi den matchen, drar vi ifrån och har 14 (FJORTON) poäng mer än tvåan under oss. vilken julklapp va?! :-)

Juste, julfikat är uppskjutet. anna jobbade över, och sanna hade träning, och jag lackade och åkte hem. haha!

Imorgon är det julavslutning i skolan och sen har jag juuullov till den 8 jan. ska dock åka in till skolan den 7e och göra ett naturprov som jag inte gjort.  ajabajja!

Tittar på ett sjuuukt program på Kanal 5 om en killle som är gravid. helt sjukt. iofs så var han kvinna från början men ändå. det ser bara så fel ut!

jae jae, slutluddadt. jag älskar min säng och jag vill sova. nu!




en vecka kvar till julafton

..och jag har inte köpt en ända julklapp än. Och ännu värre är att jag inte vet vad jag ska köpa till alla heller. det bådar inte gått om man säger så.

nu ska jag  skriva klart naturkunskapen, slänga på mig kläder och åka in till skolan och ha en lektion. Sen ner på stan, i hopp om att kankse komma därifrån med åtminstonde EN julklapp.

/ A

morgondagen

det blev nyss bestämt med både sanna och anna att vi ska träffas imorgon efter skolan och sätta oss och ta en mysig julfika. Eftersom att anna jobbar på posten denna vecka, och åker till skåne över jul.  och jag jobbar hela helgen och dagen innan jul. så vi hinner inte träffas förutom imorgon.
ska bli mysigt! lovar bilder!


juste. lollo. är du hemma i stan imorgon? tänkte vara så elak att fråga om jag får slänga av toolbagen där medans jag är på stan. känner att jag inte vill brottas med den i julhandeln. Som plåster på såren så kan du få åka samma buss som mig till träningen. lyssna till ditt hjärta, jag vet att du vill :)


jag behöver värme

Nu är det endast 2 skoldagar kvar innan jullovet! och det finns nog ingen som längtar så mycket som jag tills dess. Jag ska iofs jobba hela första helgen. möördarhelgen som jag kallar det. kommer vara huuur mycket folk som helst med tanke på att det är sista helgen innan julafton. KAOS!

Och så fryser jag också. vill till något varmare ställe nu. Åka iväg i nån vecka och bara njuta av sol och värme. att bli brun är ju inte helt fel del heller.


ny vecka, nya tag!

känns som en riktigt lång dag. skönt att jag snart sak krypa ner i sängen.

Varken anna eller sanna var i skolan idag så jag tackar gud för att jag bara hade en lektion idag. Åkte sedan till allians och hade innebandyavslutning med skolan. Sen åkte jag och Louisa hem till henne i stan och åt middag. Gick till ica och köpte glass och varma bär!!
proppmätta drog vi iväg på träning. kom dit 45 minuter tidigare, försökte tagga med det resulterade bara i att vi om möjligt blev ännu mer trötta, som i sin tur ledde till spååårning.
"axa, vart fan är bh:n?"
vi låg ner på golvet och as garva i säkert 10 minuter, jag visste ärligt talat inte vart jag skulle ta vägen..

Sen sprang vi, hade träning. åkte he. duuuschade(!!!!!), och här sitter jag nu. verkligen njuuter av att jag är trött så att jag somnar snabbt.

nej vad fan gör jag här, jag ska sova, natti natti!

juste, bilderna från lagfesten kommer INTE komma ut här. kanke inom en snar framtid men verkligen inte än på ett tag. usch usch usch!!!

en kväll framför tvn

Det är en riktig slapp och mys söndagskväll här hemma. Åt precis miniminimini julmat. Kl 20 är det svenska hjältar. Och sen kl21 är det wallander, en söndagstratition!!

Så nu måste jag pyyysa!! hörs iimorgon!


lagfest..

.igårkväll! Och jag måste faktiskt säga att den blev rätt så lyckad. Även fast man kan tycka att man lagt ner alldeles för mycket tid till något som inte uppskattas av vissa. tråkigt, men det är så det är.
Men bortsätt från de så var det trevligt.
Har fått "tack"- sms som vekligen bevisar hur mycket vissa folk uppskattat denna tillställning som tre från damlaget och tre från herrlaget ordant.
Började med mingel. tävling. utmaning. skratt. massa mat. stratt. Togs massa kort, men tyvärr så är min kamera pajj så jag har inga bilder, förutom dom på mobilen men dom är inge skojj. så ni får se imorgon i stället när jag fått av alla andra, för bilder, det togs det!

Mamma hämtade mig, Anton och agnes vid halv tre tiden. Åkte hem och somnade innan jag visste ordet av...

Vaknade för typ 50 minuter sen och insåg att jag vakade för sent. skulle ju till årsta och städa upp allt. och nu är det bara kaos alltihopa. ska åka dit om ett tag tror jag och fixar.

men först DUSCHEN!

fredag fredag fredag

min huvud kommer sprängas vilken sekund som helst. har sprungit runt som en galning på stan från klockan två tills nu, och letat efter det sista tills imorgon.
en jääävla mobilstrumpa till tränaren skulle köpas och det var inte det lättaste att hitta rätt storlek. fy fan! men nu är det gjort i alla fall.
handlade även lite till mig själv också. strumpbyxor, hudlotion, mascara, as balla pumps (köptes igår), hålnålar och lite smått till håret, 20kr-julklapp till laget  (alla ska köpa en julklapp för 20kr, och så lottar man ut vem som ska få vad...).
så nu SKA allt vara klart.
träffade massa från laget på stan. största chocken var nog att jag träffade hogge MED ETT PAR NYKÖPTA PUUUMPS. hon har aldrig några andra skor än stora jympadojjor. men eftersom att det är lagfest så skulle hon ha pumps. as gulligt:) hon kommer blir as snygg!!!

känns som om att jag har varit på stan hela dagen. OCH varit i skolan.. hur nu det går men..
träffa Anna vid lunchtid och åt en varsin sallad på stan. åkte till skolan och hade våran debatt. det gick nog väldigt bra osckå. sen åkte jag anna och sanna ner på stan, och nu mår mitt huvud som det gör..

tur att jag bara ska vara hemma ikväll och kolla på idol och äta gott. annars hade jag inte pallat..
taggar till lagfesten imorgn!!!

nej nu kommer matgästerna:-)

901210 föddes en stjärna


lillördag

en rikigt slapp dag måste jag erkänna.

gick ju iofs upp tidigare än någonsin, i alla fall på väldigt länge. halv sju närmare bestämt. skulel duscha och massa saker innan skolan.
börjar går på en föreläsning kl 9-11.10. sen 11.45 skulle vi vara i gränby hos våran gamla mattelärare som vi hade a-d och fika. 
rikgit fin lägenhet. mysig som tusan.  och gott fika. hahahha! spelade ett as roligt spel okscå. läraren vann överlägset. inte lika kul :P
jag och sanna gick vidare till gränby och skulle kolla det nya, men blev väldigt besviken. inte alls lika "stort"  som jag trodde.
åkte hem vid tre tiden och nu sitter jag här och laddar lite infär träningen ( nooot:P). Tänkte kankse vara så duktig att städa lite på rummet. hööörs!!1

gratis presentkort!

Klicka att klicka på denna länk och registrera er samt värva några vänner så vinner ni presentkort på kläder. helt gratis!! kom igen!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=127311

veckans planer!

min huvudvärk dödar mig i stort sätt. orkar inte vara vaken pga den.

igår gjorde jag inget annat än att ha en lektion, åkte hem och sov, kollade på film, tränade, och sov tidigt.
idag har det väl blivit detsamma i stort sett. var förbi jeanette på stadium och pratade lite.

denna vecka innehåller väl inte så jätte mycket men det lilla som är är detta:

mån: skola + träning
tis: skola + plugga
ons:  morgonträning + skola +  hem till en gammal lärare och fika med klassen + träning
tors: skola + sooolduscha + handla mat med festkommitén + köpa present t tränare tillsammans med louisa
fre: skola + shooppa!!
lör: tidig match + till lokalen i årsta och fixa och dona hela dagen + LAGFEST 19.00!!!!!
sön: städa lokalen + bakis!

föresten: vad ska man önska sig i julklapp?? jag har verkligen ingen aning!! =/

tagga

full fart på jobbet idag, kortläsaren funkade inte ens för att banken blev överkasserad typ.  men det är det som är så sjukt. hur mycket det än är på jobbet, så tycker jag inte att det är jobbigt, det är alltid kul liksom. tiden gick as snabbt, och vips så slutade jag.
hem, redo för en lugn kväll, för att jag ska jobba imrgon oskcå. men det ändrades. nu sitter jag och väntar på att jeanette ska komma, det blir en utgång ikväll.
tänka sätta oss på firman och förfesta lite. sen vidare. kan bli kul!
 hörs!

skön känsla när man fått något överstökat

pjuuuuu, äntligen färdig med svenskan. Känns skönt att inte ha någon svenska kvar på gymnasiet nu... vilken befrielse hahah! ettt ämne mindre.
plus att det blev som jag ville i idolutröstningen. det BLIR Alice oc Kevin som står som finalister  i Globen nästa fredag!!
nu är det bara den här förbaskade huvudvärken som får mig på dåligt humör...
men nu när jag är klar med svenskan så får jag sova, och det är precis vad jag tänker göra nuuuu!

bloggvärde


alice och kevin ska till idol

kollar ni, som jag, på idol? herregud vilken klasskillnad det är mellan kevin, alice och robin.
okej, jyrun valde fel låt till robin, men han kunde ju i alla fall anstränga sig lite när han stog på scen. han såg ju ut att sova förfan! medans alice var totalt jävla grym. och kevin är ju bara hur bra som helst, med sin utstålning, man ser verkligen hur han trivs på scen.
haha ledsen, men om inte robin åker ut ikväll så är det sjuuukt. punk.

äntligen fredag!

denna vecka har gått så otroligt seeeegt! första veckan på hela 3an som gått sakta.

hade träningsläraProv idag, och det gick väl hyffsat i alla fall. Svenskan hann jag inte klart med igår, så måste skriva den ikväll och skicka in innan 24.00. Så tänkte göra ett ryck med den nu och göra klart den innan Idol kl 20. det löser sig nog...
haha.

juste, var med sanna när hon solduschade idag också. det var mycket krångligare än vad jag trodde att det var. Själva "duschen" tar 6 sek, men alltihop tog närmare 1 timme. sen är ju sanna den mest segaste människan jag känner också så....!
nu längtar jag tills på torsdag då jag ska dit och göra samma sak...

nej plugg var det ja. PLUGG FREEEDAG!

ett skepp kommer lastat..

...med PLUGG!!
ska skriva en reflekterande svenskatext om sveriges minoritetsspråk. Och sen när jag är klar med det så ska jag plugga till TräningsläraProvet som vi har imorgon.. kill me!

med andra ord så blri det nog ingen mer uppdatering idag!

onsdag

jag fryyyser, jättemycket. har haft ont i huvudet hela veckan, och känner mig inte på topp riktigt. men ändå känner jag mig inte sjuk. vet inte vad det kan vara riktigt.

dagen har i alla fall beståt (?) av plugg på storken tillsammans med sanna och anna. sanna berättade att hon skulle testa att solduscha, vilket jag och anna var lite negativa till. men nu när jag kom hem så blev jag faktiskt vääldigt, och då menar jag osckå väääldigt, taggad på att göra det nästa vecka. om det visar sig att färgen på sanna inte blir orange. har ju lagfest nästa helg, så varför inte vara lite brun då? :-)

mycket mer än så har jag inte gjort idag. ska käka lite nu, och sen dra iväg på träning. taggad!


magen kurrar

äntligen hemmkommen efter en lång kväll ute i östhammar.. (????). förstår att ni ställer er frågan: vad fan har ud gjort där?
då ska ni få veta. vi hade en flyttad match. HALV NIO började den. är detta nåt slags skämt tänkte jag, men orkar alla andra så orkar väl jag?
så jag pallrade mig till östhammar. tog oss ann matchen. vann med 4-1. åkte hem, somnade, såklart?! hemma NU!
och imorgon bitti 8.15 har jag innebandyträning. jag ligger nog kvar i sängen då i stället, hoppas ni förstår!

godnatt med er. hammarsten är bra! :-)


strumpan!!!

Hemkommen från träningen. Ligger i sängen i hopp om att lyckas somna tidigare än igår (läs: imorse).  Världens mest söta emma har sa sitt på träningen idag. Louisa drar lite saker inför lagfesten, blandannat dresscode:nylonstrumpbyxor.
och det är så emma säger tyst till mig så att ingen ska höra.
-axa, vad är strumpbyxor?
-men lilla emma, det är inte leggings, strumpbyxor är med fot.
-ja, men det vet jag. men nylonstrumpbyxor, är det sånna där genomskinliga som ser ut som ben?
-HAHAHAHAHAHAHAHA! (jag lägger mig ner på läktaren och as garvar. ni förstår nog inte hur kul det var.. såå jäälva sööt, men hon är 93, ha överseende med det!
hon gick runt och skämdes på träningen, kankse var det för att jag ropade strumpan åt henne??!





nej då. nu ska jag sätta på film, och soooooooova! jag är trött trött trött. imorgon vankas det MATCH i ÖSTHAMMAR!!! whattaa???

wannabe doris

trött som en.. hmh.. björn som inte gått i ide på 3 år? ni fattar vinkeln i alla fall!
somande inte förens typ 03.15 inatt. jag kunde verkligen inte sova. gissa om jag var trött imorse när klockan ringde 06.20. stängde antagligen av klockan i sömnen, för jag har inget minne av att det överhuvudtaget ringde. men vaknade 06.32 i alla fall så..

hade bara 30 minuters träningslära på morgonen, sen en 3 timmar lång håltimme, och sen 1 timmes matte E lektion. Min tröttget gick över till totalt jäävla övertrött, lagom till jag och anna åkte buss ner till stan efter skolan. jag fick för mig att anna liknade doooris i "hitta nemo" och visst fan är hon en doooris!! kolla själva!


01.51.18

usch, jag kan inte sova.. jag som var så trött för ett pat timmar sen. vad händer? om 4 ½ timme ringer mig klocka, faaan! bra börjar på en skit jobbig vecka. toppen!

RSS 2.0