smärta- ärta

äntligen hemma igen. så typsikt att både jobba och träna när mamma fyller år. Men men, hon har fått sina presenter i alla fall!!!
Nu har jag tagit en lång dusch och käkat massa fruktsallad. Ska nog ta en huvudvärkstablett och gå och lägga mig.
Hände en lite rolig sak på träningen idag. Jag blev totalt mosad in i sargen och in i ribbstolarna, så min arm fastnade i ribbstolen och så snurrade jag runt. Alla trodde att jag gjorde illa revbenen (?). Och så nu när jag kom hem så såg mamma och pappa det innan jag knappt hann berätta vad som hänt. Det gör ganksa ont faktiskt. Men vill inte åka till sjukhuset, pinsamt om det inte är något lixom:P haha! men men . detgår säkert över tills imorgon!:)
apropå imorgon, jag ska jobba... usch vad jag vill försova mig och ringa och säga att ajg är dödligt sjuk eller något...
nu ska jag borsta tänderna, smörja kroppen, sätta på ohhseee, och bädda ner mig!!! AAAASS NIIIICE ;) vi säger så då!god natt!
                                                         
                                                               (hittade bilden, och den är inte från igår inte. snarare sagt igår för 2 år sen)



13 dagar kvar ! :-)

födelsedag

..och det är inte bara för en somajg känner. och inte två...och inte tre..utan 5! inte illa va?

  • gammelfarmar nisse
  • adina
  • adinas mamma
  • annas mamma
och..
  • MAMMA FYLLER 41 ÅR. grattis grattis!!!

helt slut

hej! jobbat hela dagen. Fulle rulle hela tiden, med massa folk runt omkring sig. En jättegullig sak är att två kvinnliga stammisar som är hur gulliga som helst kom fram och började prata med mig idag och fråga hur jag mådde och sånt. Hur trevliga som helst verkligen.
Nå, vad händer ikväll då? Ingenting. Jobbet tar verkligen kål på en. Ska orka mig in i badrummet och ta ne lång dusch. Det är väl det ända jag planerat.
Juste läste ett papper på jobbet idag där det stog att vi ska ha personalfest fre 26/9. Festa och äta gott tillsammans. Hur kul som helst ju! :-)
Ska jobba fram tills på lördag. ledig söndag. jobba måndag-söndag. Sen fyller jag om 3 dagar. galet!!!

valjeviken!!!

hej igen!
Nu är jag hemma igen. eller jag kom hem igår men jag var så jädra trött så orkade inget annat än att bara sova.
men idag är en annan dag.
Åkte till skåne i onsdags morgon och var med familjen brynö och deras släkt och vänner vidderas sommarstuga vid yngsjö. Badade på dagarna och grillade på kvällarna och åkte in till åhus och käka glass. Jätte mysigt, verkligen. Lärde skåningarna chipp bong-leken, och guuud så vi skrattade! det går ut på att inte visa tänderna..(kolla bilden)

Sen på fredag morgon åkte vi till valjeviken där sommarbandyn var.
Och med cupen bakom sig nu, så kan jag ju säga att det var helt galet kul.
Spelade 3 matcher på fredagen, och krökade på kvällen. Dock blev det för mycket för min del, och jag somade redan  halv elva.






Taggade som tusan på lördagsmorgonen, men match skulle vi ha, och vi spelade den. under lördagen hann vi med 3-4 matcher till.


och sen på kvällen satt vi och förade vid våran sovplats(vid spa´t). Våra otroligt äckliga killag som hade rummet ovanför oss stog uppe vid balkongen och glodde ner på oss när vi bytte om, sååå jäääla fula. usch!
 Drog ut vid halv elva ungefär. Anna fick genom tiderna världens läskigaste och ganska roliga snefylla. hon vaknade upp med en svullen hand och blå handflata.. HAHAHAHA! Vi fick ner henen i sängen och hon somnade på två röda. När jag kom tillbaka till rummet för att sova så var min och annasas sköna madrass upptagen, så jag välte ett innebandymål, och la mig i det, men jag sov hela natten. as skönt! väcks 3 timmar senare, vi går och äter frukost och drar på oss kläder och går och spelar tidig match.


Vi åker till slut ut i kvarten av baconostarna. drar hem till annas farmor och somnar av utmattning. vid 23 åker jag tåget hem och kommer hem till uppsala igen vid 8.


Deeetgååååriiiiinteaaaattläääääggauuuuppbiiilder.läger upp dom när det funkar!


hej då!

nu drar jag till anna och sover där inatt, sen tidigt imorgon bitti åker vi till skåne..
Ha det så bra , så hörs vi igen när jag kommer hem på måndag!
PUSS

höök

sitter och kollar på höök. En svensk dramaserie som säkert inte är toppen bra. Men i lördags satte jag på tv:n och såg att filip berg var med, och för alla er som inte vet så är han enligt mig as het!!! haha!
så ajgbörjade kolla på det och jaa.. nu sitter jag här och kollar igenom alla programmen. Är typ som beck, fast en serie. ganksa bra faktikst!

Dum som jag är så har jag inte packat, och jag måste åka senare idag. Det ända jag har gjort är att vika ihop täcket. hahah!
Men det löser sig. Nu ska jag kolla klart på detta, sen antar jag att jag måste ta tag i packningen!


"minimodeller"-tror dom i alla fall!


Sofia och hennes kompis Adina är överlyckliga nu när dom får vara med i bloggen. Haha inte så mycket att vara stot  för sa jag men dom verkar tycka det. Adina är enligt mig sofias härligaste kompis. Ett kaxigt troll med glimten i ögat.HAHA och det vet hon att jag tycker! Här är dom i alla fall. Minimodellerna!
dom var lite tveksamma om det var några tjuvar som läste min blogg. men bara jag inte la ut vilken adress vi bodde på så var dom lugna.


green apple



HAHAHAHA! Är ju bara tvungen att visa dom jätte diskreta gröööna strumporna som vi ska ha till innebandyn nere i skåne. haha, dom så fula så att dom blir snygga!!! HALSA HUT!!!

lat som en ...(?)...

har precis ätit en as god middag. Varför så sent? jo, hade ju träning idag, och det var fan inte en enkel match. men klart att man klarar det med lite vilja.
7.4 km sprang vi, kort och gott.
fy fan.
äckligt.
just precis nu, skönt som fan.


det mesta kräver planering

Usch vilket dåligt samvete jag har. Även fast mamma har sagt att jag ska få dom här pengarna för att jag har hjälpt till. Men ändå, jag kännermig så krävande hela tiden.
Men den känns ändå skönt att ha det mesta  betalat och klart; tågbiljetten(ska bara hämtas ut)  och matchtröjan som är betald.
Nu är det bara matchstrumporna som ska hämtas ut och hämta ut tågbiljetten. Måste förbi stan idag och fixa det innan träningen. Och så den där luft madrassen hon moster. Mer än hälften rä ju kvar. Jag har ju inte börjat packa heller. Det är dessutom imorgon jag åker, i alla fall hem till Anna, där vi antingen åker på kvällen, eller sover kvar hos henne och åker tidigt på onsdagen.  (tågbiljetten är till hemresan).

Nu måste jag ta tag i det här eländet. Men det äre värt. Jäääädrans så kul vi ska ha det!!!  "HALSA HUT"

rent och fint



Tog tag i min garderob igår eftermiddag, den såg förskräcklig ut. Om det är något som jag vill ska vara städat så är det garderoben, så att man får någon slags överblick på allt. Men nu är jag nöjd!
Det rensades även ut lite, vilket behövdes det med. Lite blir till kusinerna, men det mesta slängs.

rensade även ut mitt rum, som resulterade 2 gråa kassar och en svart, bara med "skit"! =/

nej tack SJ-priser

sitter här och kollar tågbiljetter ner till skåne. men det är ju skrämmande dyrt för min ekonomi. Visst, mamma sponsrar ju men alltså det är inte klokt, det är ju sommarbandyn i skåne som ska kosta pengar, inte resan för att ta sig dit. Just nu vill jag ingenting. HAHAHA

så jäääla pinsam, sluuuurp

alltså det här är faktiskt inte okej. Mina föräldrar är så sjuuukt fjolliga nu. Mamma och pappa bjöd hit mammas bästa kompis och hennes kille på middag...visst blev det så, till en början..
Nu hoppar dom runt och sjunger kareoke och spiller sprit överallt.






update: min mamma är ärligt talat inte normal när hon dricker. Nyss så hängde hon på pappa över spisen..vad har man för fel då? :Phahahahhhah!!!

otagg

gokväll!

Hade en helkväll med sanna och anna igår. Vi lagade mat tillsammans, fixade oss och förade hemma hos Anna.
Drog till Bälinge på fest. Ganska värt, trevligt folk och typ lagom med alkohol.
Kom väl hem till anna igen vid 3 tiden, och vart as sugna på tacosen som vart kvar sen middagen så vi satte oss och käkade den. Torra bröd...med as gott!!!
 Somade på stört efteråt och vaknade dagen efter vid 11 av att Sanna satt upp i sängen och grät..en mardröm och prinsen hennes.
Jag och Sanna åkte väl hem vid 3 tiden, för att vi skulle få gäster.
Tung i skallen kom jag hem och hjälpte mamma med maten och dukade fint.
Mamma hade köpt hem drinkmixen vattenmelon som jag och anna drinkade med igår och den var så jädra god, sådet blev en idag med. Sitter på mitt andra glas nu, fast med vin i. Har precis hoppar runt och sjungit kareoke.  Jag som aldrig mer skulle dricka...fuck!!!


idiotbarn

Hur sjukt det än låter så önskar jag faktiskt ibland att jag inte hade erik som lillabror. Igår var en sån dag..
Jag skulle sätta mig vid datorn och göra en grej som tog EN SEKUND. Då kommer han ochsäger att han satt vid den datorn. Jag förklarade att jag skulle göra en grej som tog en sekund.. han dampade och drog bort mig därifrån. Jag var coollugn och stängde av datorn för honom då, bara för att det skulle ta längre tid för honom. Det slår fel i hans huvud och han kastar in mig i väggen och dörren as hårt och jag flyger in där med världens smäll. Jag är fortfaranade coollugn, för att jag vet att det inrriterar honom när inte jag ger igen, så jag säger lugnt och stilla, lite överlägset "guud vad du är töntig erik, när ska du bevisa att du är motsatsen?"
Då springer han in på sitt rum och ajg tror att han sprang och grina eller något. Men vet ni var han gör?? Han kommer ut rusande med en 1,5 liters flaska med röd läsk i och häller den över mig, samtligt som han skriker : "ÄR JAG TÖNTIG NU, ÄR JAG TÖNTIG NU???"
HAHHAHA, grejen var att jag gick itne därifrån,jag stog kvar där till hela flaskan var slut bara för att lixom..Han fick en del att ta rätt på. JÄÄVLA IDIOT.


godmorgon

Vaknade upp med en nästan helt blå himmel. Enligt väderprognosen ska det bli ganksa varmt i alla fall. Det värsta jag vet är att frysa mitt på dagen på sommaren.
Har lite att stå i idag. Måste åka in till jobbet och kolla lite nummer, måste nämligen byta två dagar som jag är bortrest till Åhus.
Sen måste jag ta tag i mitt rum. Det var helt städat när jag kom hem i onsdags, och nu, två dagar senare, ser det ut som ett bombnedslag. Så jag får väl börja vid dörren och arbeta mig innåt.
Sen senare ikväll är det hem till Annas lya där inget är planerat. Ett glas eller två skadar ju inte i alla fall...

/ Alexandra

träning

äntligen lite rutin på livet. Ska iväg och träna me laget nu. Satans så taggad jag är. Har musiken på max och hoppar runt i min säng medans jag klär på mig. Nästan!


godnatt

Vad var det jag sa? inte kom jag i säng inte. Men nu är jag redan på väg. nu är
 det inget som kan stoppa mig (..när jag bara rullar fram..)

Kom ju på att jag kan visa vad jag köpt. tar två flugor i en smäll imorgon och klämmer ihop det tillsammans med del 2. Bra va?


18 ½ timme

usch, nu har tillochmed den där trötta tröttheten försvunnit och jag är övertrött, vilket kommer leda till att jag kommer vara vaken några timmar till.
Räknade ut att jag gick upp för 18 ½ timme sen. Jag har dessutom varit ute och sprungit en runda på 3,3 km. Helt okej, med tanke på att jag bara sprang 1 ynka gång i Spanien. Det är så jag skäms, imorgon har jag träning med laget på RIKIGT, och då är det massa vilja som måste fram, annars vet jag inte hur det går. Men det löser sig, det gör det alltid.
Nu ska jag bege mig till sängen, plocka bort allt som ligger på sängen, dra ner det på golvet och bädda upp, sätta på en bra film och somna.

Spanien del 1

Kör en simpel "dagboks"-liknande resumé över resan. Det känns enklast så.

onsdagen för två veckor sen åkte jag från arlanda vid halvfyra tiden, och kom fram vid nio till spanien, där mamma pappa barn stog och väntade så fint på mig. Åkte hem till huset och tog det lite lugnt, packade upp sakerna mm.

På torsdagen åkte vi till cambopino(nakenbadet nära intill där vi bor) och badade hela dagen. Mamma försökte övertala mig om att smörja in mig ordentligt om jag inte ville bränna mig. Men jag är ju ballast i stan, så med lite SSF på näsan så var ju jag redo för en stekhet dag på stranden. Jojjomensan..

fredagen vaknar jag upp och kan inte ens öppna ögonen helt. Då har jag bränt mig så sjuukt mycket att ögonlocken är röda och svullna. Inte helt oväntat så hånas jag av den inte längre snälla familjen. Dom tröstade mig med att vi kunde slappa inne på IKEA i stället.

Den efterlängtade lördagen då Anna äntligen skulle kommer ner till oss. Pappa och jag skulle åka och hämta henen vid flygplatsen, men vi kom inte så långt, hahaha så allt blev kaos, men anna kom tillrätta tillslut i alla fall.
Vid 3 tiden så gick vi ner till "våran" strand och badade och solade(jag under parasollen..)

söndagen åkte jag, Anna och lillebror in till Fuengirola och badade och solade där. Vid 4 tiden var vi shoppingsugna och tog en promenad till Miramar(gränby centrum fast mycket större), men det låg längre bort än vi räknat ut, men efter 80 minuters rask takt var vi inne i den första affären.

måndagen åkte vi till cambopino igen och solade och badade i dom höga vågorna.
Lite sjuk sak som hände när vi åkte hem sen var att en gångbro som är över motorvägenhade rasat ner över helavägen. Olyckligt nog hamnade en bilmed två passagerare under betongbron, och det var 3 vuxna och 1 barn som gick på bron när den rasade. Alla fördes till sjukhus,varav två stycken mycket allvarligt. Vi fick senare reda på att den olyckan hade orsakat 4,5 mils långa köer i båda riktningarna(asointressant MEN..).

Det blev tisdag och vi tog bussen upp i bergen till en jättemysig by som heter Mijas. Gick runt där och kollade i ett par timmar och åkte ner igen. Tillbringade restan va dagen inne på aqualand, med en hel del roliga vatten"banor". Och framför allt snygga badvakter...

onsdagen åkte jag och Anna in till Marbella och shoppade lite, men det var inte alls lika mycket affärer som vi hade väntat oss, så vi gick ner och badade och solade i stället, vilket inte var helt fel. På vägen hem stannade vi och köpte lite alkohol.

del 2 kommer senare ikväll eller imorgon!!! kram så länge!:-)


det går inte att lägga in några bilder i inlägget. kompletterar tills imorgon eller lägger in ännu fler bilder  i del 2!






TILLBAKA!

NU ÄR JAG HEMMA IGEN EFTER 2 HÄRLIGA VECKOR I SPANIEN MED ANNA OCH FAMILJEN!!!
MÅSTE LANDA HÄR HEMMA FÖRST, MEN SEN KOMMER EN HEL DEL UPPDATERING!!

nu åker jag!!!

NU DRAR JAG!!! VI HÖRS IGEN DEN 16 JULI. NU SKA JAG NJUTA NÅGE OTROLIGT MYCKET!!! HA DET UNDERBART!




KRAMAR ALEXANDRA 0709945312

om21timmarärjagframme

IMORGON DRAR JAG TILL VARMARE VÄDER OCH MYSIGARE PLACE!!!  längtar så mycket nu, problemet är bara att jag sover ensam inatt och jag kommer inte kunna sova..
men jag har ju fullt upp med att packa och tvätta och städa att jag inte kommer hinna sova i alla fall. Det finns ju tid till sömn på flyget sen!!

RSS 2.0