tröstshopping

mitt i allt det dystra med mobil och halsfluss hit och dit, så beställde jag hem lite till idag. Denna gången blev det från h&m. En klänning, två par skor och ett armband. Kommer dessvärre inte förens om 2 veckor. Men jag överlever görhoppningsvis..jag menar, kan jag klara mig utan min mobil i 3 veckor, klarar jag av det mesta.
  

skitdag

det här är nog den största skitdag på sommaren hittills tror jag. Det började imorse då mamma ringde till husläkaren för att berätta om min halsvärk. Eftersom att jag har haft det i en månad så ville dom att jag skulle komma in redan idag, även fast dom trodde att det bara var ett virus som skulle försvinna automatiskt. Så vi åker in, och så tar jag halsprover och bla bla bla. Det visar sig att jag har streptokocker, eller halsfluss som det heter på enkel svenska. Detta innebar att jag fick gå till en annan doktor som var tvungen att kolla om jag hade halsbölder(?). Jag som knappt vet var det är vart ju lite fundersam, men jag hade ändå inget sånt så det var ju lugnt.
Nu kommer jag inte kunna träna på 10 dagar. Jag tycker ändå att jag borde få träna på som vanligt, eftersom att jag har tränat med detta helt ovetandes i 1 månad..men det tycker inte mamma.
 Mår redna illa när jag tänker på hur jag ska förklara detta för mina tränare imorgon på träningen. fuck!

Happ, fick ett recept på medicinen och mamma släppte av mig på stan. Hade lite ärenden så gick först till Weekday och skulle byta min tunika som jga köpte där förra veckan. Var tvungen att byta till en mindre storlek, MEN, det var slut. Fuck!

Gick vidare till Telenor och skulle berätta om min döda mobiltelefon. Dom tar den till reparation som skulle ta 3 VECKOR. Frågade om jag kanske kunde få en lånetelefon och javisst fick jag det... en skitful klumpig rosa/lila äckelmobil. jag hatar färgade mobiler. vit, svart eller silver får det bara vara. och den här ska jag ha i 3 långa veckor. PLUS att dom tar bort alla mina nummer, låtar och bilder. vad är det här????:(
fuck!

....medicinen fanns i alla fall på apoteket, och jag hann med bussen hem. så nåt bra är det ju i alla fall.
Nu har jag ökat på min medicinhög. Två pollen och gräs mediciner och nu denna medicin till halsen.


Stendöd mobil

Nyligen hemkommen från Vik. Vi har varit på barnkalas hos min minsta kusin Elvira som fyller 3 år idag. Jätte mysigt... ända tills jag skulle ta upp min mobil ur mammas väska och upptäcker att min mobil är fulltäckt av såpbubbelvatten. Trycker på knappen och inser att hela skärmen är full med vatten och alldeles sprickig och man ser ingenting alls, bara lite nere till öger på skärmen. Jäääävla skit.
Är det någon som vet om man får en ny mobil gratis om man bara har försäkring som täcker stöld?

I och med detta kommer jag inte kunna ligga hemma i poolen och softa hela dagen imorgon, utan jag måste istället in till stan och charma dom inne på telenor.. i denna hetta..

 FUCK!

värmeböljan fortsätter

..och ingen är gladare än jag för det. Åhhh så härligt det är med värme och klarblå himmel. Läste föresten i tidningen att vi i sverige har det varmare än medelhavsländerna.. cooolt! stanna i sverige om ni är ute efter värme!

Vaknade tidigt imorse och passade på att kika in på nellys hemsida. Hittade ett par godbitar som klickades hem. Hoppas jag hinner få det innan helgen!

Wonderland - Waterfall Bikini Set  Vila - Grandcentral Tunic

hett hett hett

Vilket underbart väder som kommit till oss denna vecka. är det inte för härligt? =) Det tråkiga är att bloggen hamnar liiiite i skymundan när solen tittar fram, därav dålig bloggvecka. Alltid skyller jag på något...

Jag har i alla fall fått en otrolig gräs och pollen allergi, så nu väntar jag på att mamma ska komma hem med medicin som jag hoppas hjälper. dessutom ligger jag i gräset och solar.. jag mår som jag förtjänar, om man kan säga så!

Ikväll blir det i alla fall en god grillad middag med famlijen och fotbollstittande, sverige är ju i semifinal.
Efter det bär det av till stan för att möta upp sara. Sätter oss kanske på någon mysig uteservering och dricker något gott. sen blir det vidare till bj.. får se hur kvällen slutar!

Ha det bra, njut av solen. Jag ska ut och steka i solen liiiiite till nu.


grabbarna

I en vecka var pojkarna i Cypern och festade sate. På midsommardagen kom dom hem, till och med sjuka, antagligne för att de festat så mycket!
Och vet ni vad? I måndags fick jag ett vykort av dom. Nu såhär i efterhand har jag fått reda på att dom var riktigt fulla när dom skrev det men det är ju strunt samma.. haha!









jobba på lördag

blev väckt 7.13 imorse av ett sms från en jobbarkompis.  Hon frågade om jag ville jobba åt henne på lördag. Trött som jag är tackar jag ja. Något jag kanske inte borde ha gjort.
När jag läste tidigen nyss så såg jag att det ska bli 25 grader och strålande sol på lördag... whatta?! Tur att jag öppnar och slutar 15, hinner med lite sol i alla fall!

Lördag 27 jun
kl. 08 19°12 24°16 25°20 23°


det var typ det jag ville säga..


träningsvääääärk

...japp, det blev resultatet av igår.
Cyklade till fysen - fysade(den hittills jobbigaste fysen dessutom) - cyklade hem. Min träningsvärk är inte nådig just nu. Jag kommer väl inte längre än till en solstol under denna dag. Jag som ville shoppa...


gårdagen

Hade som sagt middag hemma hos mig igår. Bjöd på tacos, som uppskattades väl!
Fixade och och började dricka lite. Sen fick vi för oss att vi skulle på fest  - i Rasbo. haha. så vi åker dit, kommer dit, och jaa, hahaha, vad händer sen? Sara blir skitfull, Emma hittar ragg, Anna dansar, Jeanette är toknykter ( sparar sig till Alanya), hanna lisa såg jag typ inte på hela kvällen.. och så jag då.? haha jag skulle gå och kolla en grej, och på vägen tillbaka så ser jag en as full 92a(?) som börjar prata som faaaaaaan. så vi sätter att ner på trappan och börjar prata- om hans liv, om allt mellan himmel och jord. bla fotbollspubertalen. vet ni vad det är? haha, dt är tydligen när man spriker till en medspelare på planen och det låter som att man är i puberteten fast man inte är i puberteten.. haha, låter det sjukt? jaa!

han mådde inte så bra så han stack hem eller nåt. direkt efter så kommer en annan kille och frågar vem jag tycker är snyggast av två killar. Svarar med att jag inte skulle välja någon av dom, och han kontrar med: men vi låssas att du skulle dö om du inte valde, vad skulle du välja då? jag blir helt frågande och säger att jag inte kommer säga nåt. till slut så ger han sig. han öppnar sig som fan och även han berättar jättemycket om sig själv. han kan föröövrigt hela bilbeln.

Kvällen slutade i alla fall med att han som bodde där lacka och hans mormor och morfar kom och skickade ut alla. Åkte bussen hem med sara och emma mfl.
Kommer hem och är as övertrötta och skrattar åt exakt ALLT. käkade tacorester som smakade förjävla fint. spårade lite till och slutligen somnade vi under några torra norgevitsar...eller nåt..


Vaknade upp imorse, inte lika pigga och glada...hahahha! idag har jag bara legat hemma och sovit. har fått i mig ännu mera tacosfärs till middag... om jag har tröttnat på tacos? knappast!

bilder kommer förhoppningsvis imorgon, kanske på tisdag!

nu tänkte jag koppla ut respiratorn och dööö.


middagsmys hemma hos mig ikväll!

jajjemän. mamma ringde och väckte mig klockan 9 imorse och frågade om hon skulle skjutsa mig till maxi och handla mat, så jag slapp ta maten på cykeln eller bussen. jätte snällt, lite mindre snällt att hon ringde kl 9 på morgonen. men men, så halv tio var vi på maxi och handlade mat tills ikväll. Gissa vad det blev? haha jaa rätt! jätte tråkigt uttjatat, MEN..det är gott! =D

nu har jag suttit hemma och väntat på Anna som ska komma. Och så fort jag loggar in på msn så frågar hon när hon får komma!
NUUUUUU ANNA, kooooooooooom!


skillnad, eller hur?

hittade dessa bilder. Den första bilden är tagen 2004 och andra bilden är tagen för någon månad sen. Kan ni para ihop personerna?




midsommarafton

vid den här tidepunkten är väl alla ute och partajar kan jag tänka mig. Själv har jag precis avnjutigt en suverän middag med familj och vänner.
Har till och med hunnit tjäna 300 spänn genom att agera parkerings-sak med saraute i hammarskog. Rätt kul faktiskt. sprang fram occh tillbaka och tog betalt av alla midsommarfirare. fick ihop aaaaas många tusen, men det går till klubben så klart.

Det roligaste var ju ändå när sara ska ta betalt för en bil som kommer!
- were am i?
- you´re in hammarskog...(?)
- i´m looking for a road to Mora.
- ehhh.....
- HAHAHAHAAHAHHA här har du tjugo spänn till parkeringsavgiten.
-HHAAHAHHAHAHAHHAHAHAH

Nu ska jag i alla fall ta en alvedon eller två och tycka synd om mig själv lite.

Det går ingen nöd på mig inte!


som vilken fredag som helst...

imorgon är det midsommar, och ska jag vara riktigt ärlig har jag inga större förväntningar. Vädret har gjort mig totalt otaggad på morgondagen. Att jag dessutom är sjuk gör inte saken bättre. Jag ska i alla fall pallara mig iväg på midsommarfirande i hammarskog där dam och herrlaget ska hjälpa till. Det beräknas sluta vid 15-tiden. Om jag är pigg och taggad på öregrund så åker jag dit efteråt, annars kommer jag nog faktiskt stanna hemma i år. Denna högtid är alldeles för överskattad, lik som nyår, valborg(kvalborg) osv osv... Kanske ska ta fram en godispåse imorgon och kolla på fotbollen i stället. sverige är ju grymma!

nej nu ska jag kolla på film och sova. jag behöver kurera mig:) Trevlig midsommar. ta det lugnt med alkoholen!

ändring.

dålig uppdatering-igen! Nu när man är ledig så gör man annat än att bara sitta framför datorn hela tiden. men nu kommer jag hinna skriva mer än förut, av olika anledningar. En sak som ni måste hjälpa mig med är att berätta för mig, vad vill ni veta? vill ju skriva om saker ni vill att jag ska skriva om!

Kolla in snyggingarna. ser ni vem jag är?

jag skäms

uppdateringen är ju KATASTROFAL.
men det ska bli ändring. nu är jag ju nubakt student och kommer ha all tid i världen att blogga. Men den tiden börjar imorgon. Imorgon börjar även mitt nya, lite mer hälsosamma liv. Just nu känner jag mig som på bilden.. godnatt!


RSS 2.0