spöregn

sitter med en stor kopp te och slappkollar på film. det är väder för sånt nu. spöregn som inte vill sluta.

Snäll som jag var gick jag och mötte lillsiss i spöregnet, för hon vågade inte gå genom skogen i mörkret. kommer hem igen och är dyngsura. nu har vi i alla fall torkat.

Nu ska jag kolla klart på filmen och sen ska jag ta e varm dusch. jobb imorgon.



min nya mobil!

här har ni den. mobilen som killen på telenor och jag tror ska vara bra för mig. här har ni en bild på min nya älskling!


dagarna som gått

lör: jobbade 10-17.30. tjejväll hemma hos elin, sov kvar.
sön: jobbade 11.30-16.30. åkte och kollade på match.
mån: åkte till läkaren. skulle jobba men behövde inte. träning!
tis: jobbade 10.45-17-15. mötte malin och jeanette och åkte hem till louisa och åt och hade mysigt. sen lillebrorsfest! sov kvar.
ons: åkte in till stan med louisa och mötte festkommitten och planerade för lagfesten. (satan så kul det kommer blir 13 dec). gick och åt och köpte ny mobil (!!!) och åkte hem och packade träningskläder och iväg på träning. Men kunde inte träna, för att innebandylandslaget hade träning på våran tid, och det är inte direkt så att vi vill kaxa med dom.... haha! så det var bara till att åka hem igen.

lovet har gått helt sjukt fort. har varit en vit (ett glas) vecka, och tror att det kommer förbli det ett tag också. såå. jag mår bra!

jobbhelg

oj oj oj vilken lång dag. Började med att jag försov mig till 05.21 imorse (istället för 05.00 :P). Stressad som tusan och packade fort som satan. åkte bussen 05.50 och skulle till match. Ni kna ju bara gissa hur trött jag var. Spelade första 2 perioderna och var sedan tvungen att åka och jobba 10-17.30.
rena rama mardrömmen faktiskt. spciellt vid 2, när man tycker att man jobbat i en evighet, och inser att detär lika långt kvar.
efter jobbet gick jag till hemköp ocoh köpte naturgodis, det är ju lördag, och ett paket tuggummin. begav mig hemåt.

har precis duschat och ska tillbaka till stan hem till elin och bara ta det lugnt. malin och hogge kommer dom med. sover kvar hos elin och åker dirr till jobbert från henne imorgon. föresten, man vrider ju tillbaka kl en timme inatt, vilket innebär en timmes längre sömn. lägligt!

nejn nu ska jag öka om jag ska hinna. elin hämtar mig vid stationen och 1,5 timme och jag sitteri  handduk.



trevlig lördaskväll. tjiiiing!!!

en flaska vatten och 2 mandariner?

tänkte skriva här lite och fördriva tiden, men hörde precis nu att det började igen. utröstningen. den här gången kan faktiskt inte loulou få vara kvar. hon ska bort, enligt min åsikt.
Hade föreställt mig en kväll med massa onyttgheter. Men det har slagit fel i huvudet, och jag tänkte på att jag har match imorgn, så jag skippade onyttighterna helt och hållet och sitter här och laddar upp med sodastreamat vatten och 2 mandariner.
nej nu måste jag kolla idol.
hejs!


hemska dag

vilken jäävla dag. hade idrott första lektionen, vilken osckå var det enda bra för dagen. efter idrotten ringde pappa och sa att han hade fixat läkartid om 20 minuter. Skulle inte hinna med bussen så han ringer hans kompis som får hämta upp mig, som jag aldrig träffat förr. han skjutsar mig, hinner precis tid, men mitt bankkort funkar tydligen inte. Löser sig i alla fall. läkaren skickar mig till akademiska. Skjutsen hämtar mig igen och skjutsar mig till ackis. får en tid där och åker tillbaka till skolan. Har lite samhällskunskap och slutar. Var as taggad på att gå på stan, med tanke på löö-hööö-niiing idag, med det ändrades ganksa omgående under dagen. jäävla pissdag.
Kanske passar ganksa bra att jag har match imorgon bitti 8.30. hade ändå inte velat tagga för ikväll. det blir väl idol-på sin höjd.



enformigt

vad händer med den här veckan egentligen? Tänker att det är såå skönt med 0 läxor nu resten av veckan. Men vad gör jag istället? för det första så somnar jag på bussen på väg hem från skolan. sen sover jag när jag kommer hem, sen kollar jag på film, serier, slappar, gör ingenting. nog för att jag inte hatar något så mycket som läxor, men att  bara vara hemma och inte göra ett skvatt göt mig galen efter ett tag.
det är precis som att vara hemma från skolan när man är sjuk. det är skönt första 2 dagarna, sen vill man inte ligga i sängen mer, hellre gå till skolan sjuk. precis så känner jag nu, efter dessa två dagar av veckan som jag tillbringat till att sova, träna och kolla på film, så vill jag plugga..inte riktigt så, men nästan.

en jälit munter dag i skolan, och hemma med för den delen. min stubin är såå kort just nu, och jag vet inte varför. känner mig så fruktansvärt irriterad, men kan som sagt inte sätta fingret på vad det är.

i brist på annat ska jag nog lägga mig ner och kolla på film och sen sova...ja ni märker ju.

mina ögon svider

kom nyss hem från skolan och trött är bara förnamnet. Gick och la mig vid halv ett men var övertrött och kunde inte somna så kollade på gossip girl till typ kl halv tre.
Men nu är det bara 4 dagar kvar, sen är det en veckas lov, vilket kommer mycket passande.
Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på gossip girl och sova lite. sen vid sju är det träning. ja det var min kväll. sen ska jag sova direkt så att jag är någorlunda utvilad tills imorgon. sova sova sova!!! 


nu är jag trött. nu ska jag sova.

skickade nyss in samhällsuppgiften till monica. hoppas fan att hon är nöjd nu, annars vet jag inte vad jag gör. tar ett rep och hänger mig.. malin är på, det vet jag!!! sen kan ni skita på oss hur mycket ni vill. vi märker ju ändå inget..

godnatt!


plugg dödar- det är säkert

ännu en kväll dränkt i plugg. Har samhällsinlämningsuppgift, kravanalysinlämning och kapacitetsanalysinlämning. Tills Imorgoooon!!! kanoooon . eller samhälle har jag på mig tills ikväll kl 24.00.
kul att jag inte har börjat med något utav det heller. hur det går visar sig helt enkelt..

hade match idag osckå. vann med 5-3 mot annas lag (frötuna). jag gjorde en utav mina absolut dåligaste matcher, men lyckades ändå hänga en balja...kan va kul!

nej det var allt för mig. plugget väntar...HE!

"vilken är din favoritfärg?"

jag lever, med nöd och näppe i alla fall..

anledningen till att jag inte uppdaterat under veckan är att jag har haft prov och läxor och trött huvud. Det kombinerat med träningar och match leder till bloggtorka. Inget vettigt att skriva ändå så..

utgång igår med jeanette i alla fall. Riktigt roligt faktiskt.
kom hem vid halv tolv tiden imorse. Jag och mamma la oss och kollade på film. somnade efter 10 minuter och blev väckt efter 2 timmar.  inte ås konstigt kankse med tanke på att jag bara sov 3 timmarå på natten...

Ikväll är det bara till att ta det lugnt - match imorgon. Funderar på att sova redan nu..så godnatt!

söndagar innhåller ofta plugg, likaså denna söndag

mina ögonlock är tunga som bly nu, och har varit det hela dagen. Men med tanke på att jag sov knappt 4 timmar inatt så är det väl kankse inte så konstigt.. Gårdagen var hur bra som helst.
Idag har jag inte hunnit med mer än att jobba 5 timmar och pluggat i 3 timmar.  Ska sova när som helst och om jag orkar så ska jag kolla lite på gossip girl.
Hade ställt in mig på att börja halv nio imorgon, men fick nyss reda på att jag inte börjar förens kl 12. passade? jättepassande!

godna...zzzzZZZZZ (humor)


vilken sjudundrans fredag

..men det är faktiskt riktigt skönt. lite mindre skönt är att jag ska jobba 10-17.30 imorgon. När jag ändå ska upp tidigt så kan jag ställa klockan på 30 minuter tidigare och dra ut och springa. Ett vad är ett vad..och nu jäävlar ska vi bli trimmade, anna och jag.

kanske ska börja föra statistik över vad jag äter för onyttigheter? hmh..

Efter jobbet är det hem till jobbarkompisen antonia som gäller. Fixa oss och föra, och dra ut. Kan bli kul

nej nu ska jag bädda ner mig i sängen och lägga mig ner och kolla på gossip girl som jag laddat hem.


ett vad

jag och anna satt på bussen ner på stan efter skolan och pratade om studentskivan. fan vad trimmade vi vill vara då. Diskussionen sklutade med ett blodigt allvarligt vad. vi hade nu tagit hand på detta:
godis/chips EN dag / vecka, på helgen.
utöver våra ordinarie träningar så ska vi springa 1 gång extra. hur långt är dock inte bestämt.
vi får äta LITE onyttigt i veckorna, MEN då måste vi ut och springa 1 gång i "böter"
varje gång vi bryter mot dessa regler så får man böta 200 kr.


tagga.

jag och min ljumske har coopertest imorgon bitti. vi ska blunda och sova nu. godnatt.


missnöjd

usch vilken hemsk dag. Börjar dagen med matte som gick sämst. jag kunde uppgiften men det måste ha varit fel å min miniräknare, för den räknade verkligen fel hela tiden.
Sen hade vi lunch och vad kunde gå fel där? jo, jag tappade bort mina nycklar. Fick panik och hittade dom inte. Så hade jag inga böcker eller nåt på samhällslektionen. Vi som hade repetition till provet nästa vecka. Gick tillbaka till matsalen och frågade mattanterna om dom hade fått in några med vinrött band.
- "dom här som vi har fått in är så jäävla röda"
- "åhh jääklar vad glad jag blir"
så nu hade dom kommit tillrätta i alla fall. och som om detta inte vore nog..
vi fick skolkoten idag också.. kollar på mina kort och upptäcker att jag har väääärldens dubbelhaka på gruppkortet. ville bara riva sönder kortet. men så inåg jag att hela klassen hade ett likadant i sina kuver. plus att det är det här kortet som hela uppsala kommer kunn se i skolkatalogerna..fyyy fan

nu ska jag plugga. punk


plugg till tusen och det kliar

hade endast två lektioner idag. Trodde att jag hade sovmorgon till tolv men icke, började halv nio.

Nu sitter jag här och pluggar pluggar pluggar. eller lite pluggar jag väl, men det är så sjuukt orimligt mega mycket att man inte ens försöker känns det som. 65 sidor ekologi, låter det spännande eller???
Det gör det ännu svårare när man varannat ord måste hetsklia sig pga dom här jäääädrans utslagen. Idag har jag haft dom exakt FEM veckor. Och nu är dom på praktiskt taget hela kroppen. Inkl, benen nu. Fyy fan. Köpte medecin för någon vecka sen som jag tar varje kväll, så att jag ska kunn sova någorlunda bra. men det verkar ju inte ens hjälpa, så natten osm var så vaknade jag hela tiden, slutade med att jag fick sova utan täcke för att det skulle bli så svalt osm möjligt, för det kliar mindre då tror jag. kallt vare men jag somnade i alla fall. Ska ta dubbel dos i kväll tänkte jag. får se om det hjälper då.
nu ska jag plugga vidare ett tag till, sen är det sängen som väntar.

godnatt!!!


gårdagen

vilket piss väder det är ute. har regnat hela dagen. utan uppehåll. tråkigt väder - trött humör. Detta ledde till innesittardag - sova länge( vilket jag hade gjort även om det var sol och 30 grader ute), kolla på film, städa rummet och garderoben (!!!!!), tvätta (uppmaning) mm..
Känns ganksa skönt faktiskt. Trodde att detta skulle bli en bakis-söndag, men icke. vilket osckå är skönt.

Till gårdagen. Spelade match i heby och vann med 4-0. Spelade 3 byten sen pallade inte min ljumske. så det var till att sitta och kolla på =(
Stressade hem och duschade och packade grejer till kvällen. Åkte till stan och mötte upp louisa och sandra och handlade middag. Åkte hem till louisa och åt tacos och fixade oss (läs:klädde på oss).
I en lätt panik åkte vi mot stan till staffans lägenhet och fixade oss och började föra. Vid tolv gick vi ner mot birger. gick och köpte en cider (vilket skulle visa sig vara den ända för mig) och satte oss ner. Kände bara hur jag ville därifrån. jag kände mig så otroligt otaggad och min ljumske värkte vad jag än gjorde för liten rörelse. hur skulle det gå att dansa då? Drack upp cidern och smsa mamma och frågade om hon kunde hämta mig.
01.15 kom hon och så åkte vi förbi staffan och hämtade mina grejer, och vid 01.40 var jag hemma. 02.00 sov jag. Ångrar ingenting att jag åkte hem. Inge problem med folket, kände mig bara inte taggad helt enkelt. det kände jag redan under dom tidiga timmarna..


godnatt!


otroligt bra klass!

ja, så var det sån där häärligt fredag igen då..vilket det verkligen inte känns som just nu. Har fått order att ta det lugnt ikväll, pga match imorgon. så jag bestämmde mig för att lyssna på hjärnan och vara hemma ikväll och sova så länge som jag kan imorgon. Sen imorgon kan jag gå ut. Pigg och förhoppningsvis glad.

dagen bestog av 3 lektioner. Idrott, svenskaPROV, och samhälle. Vi hade repetition inför provet så våran lärare körde en lek. Alla skulle sätta sig upp på bänken och så skulle hon frågaen person i taget en fråga som kunde komma på provet, och så skulle man svara. Om man hade fel så fick man sätta sig ner igen, och om man hade rätt så fikc man sitta kvar.
Om jag säger såhär, vi är väl en 30 demos i klassen och efter första varvet satt 25 stycken. tycker ni att det förklarar en hel del?? vänta, det kommer mer...

När det var Simons tur att svara på en fråga. konversationen löd:
Lärare: -det finns ett annat ord för Finansmakt, vilket?
Simon: -hmh, alltså jag hade ingen aning.. FM?
HAHAHAHA, fan vad alla skrattade. det var ett annat ord vi sökte, inte en förkortning!!



det var inte slut här..

En ny fråga skulle ställas och nu var det Andreas tur att svara. konversationen löd:
Lärare: - vad menas med att man har blivit förtroendevald?
Andreas: - alltså....det är typ...ehh..hur ska man förklara.. det kommer bli en as lång förklaring, det är en person som har blivit vald i förtroende.
HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHA!! helt fel, men jag gillart...!!













marint

har en väldig kärlek till marinblått, gärna i ränder. Hittade denna überfina bommullströja med guldknappar. Kommer från glitzy och kostar 400kr.



    

onsdag

gokväll allesammans.
gick upp as tidigt imorse och hade innebandyträning. Blev kallad elitarn hela träningen, och det var inte menat som en komplimang.. hahahhaha!!!
åkte sedan till skolan och hade ett ex antal lektioner. Blev hämntad av mamma och åkte till bc. Skulle ju göra min första blodgivning. Det började bra, förutom att jag var as nervös. Så stack hon  den där as stora nålen. jga vågade inte kolla på den, men den är ungefär lika stor dom en gaffel spets. Aallt verkade gå bra och blodet åkte ner i en påse, precis som det skulle...
...pip pip pip..
blodet började rinna långsammare vilket inte var så bra. Min ådra där dom stack i hade dragit ihop sig typ.. det berodde troligtvis på att jag var nervös för att det var första gången. Så dom avbröt och och sa att det absolut inte var någon fara. Men att dom inte skulle ta ett nytt stick, för då skulle dom ta för mycket blod. Så jag skulle komma tillbaka om 14 dagar när det har hunnit pruceras nytt blod igen. Då jag ska fan klara det!!! nu längtar jag mer än att jag är nervös.

Sen åkte vi i alla fall hem och lagade mat jag och mamma. Sen skjutade hon till träningen.
Sprang den långa sträckan, tränade en timme och tog ut laget tills matchen på lördag.
Åkte förbi apoteket och köpte medicin till mina utslag, kan ju inte sova på nätterna längre pga detta...

Nu har jag as ont i huvudet, men måste sätta mig och plugga till svenskaprovet som vi har på fredag. Har sovmorgon till 14.00 imorgon. inte helt fel. :)


RSS 2.0