bättre tider väntar

det här är inte okej, jag funderar helt seriöst på att lägga ner det här nu. jag vet faktiskt inte rikigt var det beror på men jag skriver ju inte alls lika ofta som förut. En ide jag fick nu helt spontant är att: En helt ny blogg vore ju inte helt fel. en helt ny start. vad sägs?? det kan ju knappast bli sämre just nu i alla fall, ni håller väl med mig? så jag sätter punkt här och lovar att uppdatera mer till att börja med. och vid sidan om frsöker jag fixa mig en ny blogg, lite roligare. toppen. jae jae. PUNKT

vi klarade det! DIV 1 nästa år!!!

vilken jäääävla söndag! helt sjukt. det stog lika, och sudden death var ett faktum. klippet nedan visar hela sudden death, inkl målet av älskade emma som sköt oss till div 1, efter redan 15 sekunder!!!  hurra för oss!!!


jag vill och jag ska. det gäller bara att jag vågar.

ARBETA PÅ BARNHEM I KAPSTADEN

Arbeta som volontär på att barnhem i Sydafrika.

Det här projektet är verkligen en möjlighet att förbättra och förändra andra människors liv! Arbeta med barn som blivit övergivna, misshandlade eller är föräldralösa. Som volontär blir du involverad i alla aspekter i det dagliga livet, från att spela spel, organisera aktiviteter till att byta blöjor.

Hemmet har ungefär 100 barn i åldrarna 0-6 år och målet är att dessa barn succesivt ska adopteras till familjer i närheten. Sydafrika har, på grund av HIV och AIDS, en växande grupp med föräldralösa barn. Genom detta projekt får du möjligheten att hjälpa de som inte fått en sådan bra start i livet.

Priset nedan är beräknat på fyra veckor.


hmh...

pappa kom nyss hem och sa att han hade onti huvudet, han sa att han hade haft det hela dagen.

detta betyder att banketten är hotad, mycket hotad. han kommer hem och jag har börjat göra mig iordning, så kommer den nyheten. klart att man blir besviken, men om inte pappa orkar så...

OM vi åker, så är det om 1 timme.

oth

maratonet fortsätter. jag pratar så klart om one tree hill. tyvärr så kollade jag precis klart på sista avsnittet av säsong 1. MÅSTE be malin att ta med säsong 2 till matchen imorgon!!

köpte i alla fall med mig en cupidosallad hem idag och åt till lunch. ingen är hemma så jag njöt verkligen. Lång i soffan och kolade på oth och käkade god cupidosallad. haha mumma!!!

snart måste jag börja göra mig iordning. jag och pappa ska ju till slottet ikväll på banketten. nervös? vad tror ni...




nej nu ska jag sysselsätta mig med något. förslag?

den sista mohikanen!! haha

Go kväll vänner - och ovänner!!
förlåt för bloggtorkan men faktum är att jag har blivit en riktigt stor One Tree Hill nööörd. Men nu så....
har tränat i stort sätt varje dag denna vecka..så har inte hunnit medså mycket annat.

kolla var kristian skrev om mig.. hahaha!


vinst i första play off mötet!

nu är jag på hemmaplan igen. kom tillbaka till uppsala vid 2tiden igår om jag inte minns helt fel. Hade precis somnat och när vi kom fram, så i stort sett hade jag inte sovit något alls. buhu!

helgen har i alla fall varit hur rolig som helst. övertrött så det bara skrikit om det. har skrattat i stort sett åt allt och alla.

Lite snabbt om helgen då.
vi samlades i uppsala kl 07.30 på lördagsmorgonen. åkte buss upp med destination umeå, med mellanlandning i sundsvall. kom fram till umeå vid halv fyra tiden. delade upp oss i hotellrummen, vi fick ett rum på 8onde våningen med härlig utsikt. Vid 19.30 hade vi bokad bord där dom bjöd på tacobuffé och melodifestivalen.
efter maten gick trion(jag, louisa och malin) och agnes ner på stan och "hängde" runt omkring donken, subway, nåt pizzahak och dyl. juste och en stenstaty, som tydligen liknade min pappa.

"-axa, kolla vad lik han är din pappa!"
"-men han är ju gjorde av sten?"

sen var det i alla fall läggdags 22.30 PRICK.

På söndagen ringde klockan kl 8 och frukostbuffén var öppen. därefter en lång promenad och uppladdning på resp rum med bla film och musik. kl 12 var det utcheckning och pasta lunch på schemat.

sen hurrni, var det dags. orsaken till varför vi åkt de 60 milen. KVAL OMG. 1! vi ställdes mot IBK DALEN. visste ingenting om dom annat än att de ev hade ett par elitseriespelare med i truppen.

15.30 drog matchen igång. och vilken rysare det skulle bli.
Efter 2.45  leder vi med 3-0. vi går till periodvila med en ledning på 5-1. sen hände det något. matchbilden ändrades markant och efter andra perioden låg vi under med 6-5.
Inför 3:e fick vi in i oss själva och tog tag i detta. Vi tog oss i kragen och vann till slut med 7-6. wohoooo!!!

Nu väntas returmatchen på hemmplan på söndag. nu gäller det att ladda om. det är bara vinst som gäller för oss!!!


hej, ett oralmål tack!

haha alltså jag vet inte vart jag ska börja. jag tar allt imorgon. en sak är säker. jag vill inte åka hem imorgon kväll. jag vill skratta som man bara kan här uppe. fy fan vad vi trivs. jag älskar detta!!!

"hej, vi är en grupp som reser runt till olika städer i sverige, för att knäppa kort på olika människor i sverige. sen ska vi kolla på att bilder och jämföra likheter mellan personerna på bilderna. så nu undar vi om ni vill bvara med i våran samling?"
"ja visst , kör"



"hej, vi söker fitta, kan du hjälpa oss hitta scandic?"
"vaa???"
"vi försöker hitta, kan du hjälpa oss hitta scandic?"
"det ligger där rakt fram, ni ser det"

på hotellrummet

ligger inne i vårat rum och kollar på bandyn, ingen vidare höjdare tilll match men vad gör man inte...
våra hagunda killar kvalade tidigare idag och dom spelade 6-6 mot piteå. vinner dom på hemmaplan så är dom på gång..hoppas hoppas hoppas!!

vi kom i alla fall fram till Umeå hotell 15.15 och checkade in och fick våra olika rum. tydligen fick vi inte välja vilka vi ville sova med, utan dom hade delat in oss, inte helt oväntat i kedjepar resp.backpar. så jag delar rum med Loiusa och Therese. bra rum, mycket bra!

Lagom till Melodifestivalen har vi bokad bord på en restaurang som är känt för sin otroligt fantastiskt oemotståndeligt goda tacobuffé.
Men innan det ska jag och Loiusa skriva klart uppsatsen som ska vara inskickad ikväll! så visst är vi sysselsatta, vi har det braaaaaa!!! jätte bra väder också!

22 timmar kvar till match!!!

lunch i sundsvall

Sitter inne på max nu och äter lunch i sundsvall nu. Mer snö än i uppsala och man ser skidbackarna genom föntret. Jättefint faktiskt. Nu ska vi dra vidare.  på tal om man så ska vi äta tacobuffé ikväll, och kolla på melodifestivalen samtidigt. hoppas på lite skön stämnning också.

Nej nu ska vi fortsätta våran resa ännu längre uppåt. Ska bo på samma hotell som förut. hotell plaza, hur fint som helst.

nu äre bråååådis!!!



efter en kaka så...

..och nu snackar jag naturligtvis inte om en kaka gjord på 50 % socker. jag snackar om en kaka ner i toaletten. jag tror att det beror på att jag är så sjukt nervös inför i helgen. Vilket jag teoretiskt inte borde vara, men det är jag i alla fall...
för magsjuk är jag ändå inte..."peppar peppar.."

Hade den sista träningen innan kvalet för ett tag sen. Om 10 timmar åker vi upp mot kallare klimat - umeå. En lång bussresa som kommer innehålla mycket av allt, jag menar, det är ju ändå vi - giiina, määäzi, äääziii, tiiipiii, tiiikeeeej, rooonie, hammer osv osv osv - som befinner oss i bussen.

Vi åker alltså imorgon bitti, halv åtta går bussen för scandic. Förvänta er åtminstonde 3 inlägg från bussresan!

Nej nu måste jag packa. frågan är bara: vad sak man packa med sig???



KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!


ont om tid för allt

det är tuffa tider, för en del...

I måndags önskade jag att denna veckan bara skulle springa iväg utav bara sjutton. Igår kväll efter träningen insåg jag att jag inte ville något annat än att stanna tiden. jaghar mycket mycket som ska göras nu på väldigt kort tid.
 
tors(idag): skola till 15. kommer hem 16. samling 17. match 18.45. kommer komma hem runt 22-tiden. och jag har prov imorgon...as svårt prov dessutom.

fre(imorgon). skola, prooov som jag fasar för. slutar vid 14-tiden. träning 17.30-19. Kommer hem, måååste skriva klart uppsatsen ska in på lördag senast 23.59.

lör: samling vid scandic 7.30. en kvart efter är bussen förhoppningsvis på väg mot  UMÄÄÄÄÄ! KVAL KVAL KVAL!!! denna tillställelse var anledninngen till att jag ville att veckan skulle gå fort, men med tanke på allt som händer innan så får jag bara ångest....


usch usch usch!!!


dagens fråga

man loggar in på facebook. ser att någon har puffat. får en förfrågan om man vill puffa  tillbaka till personen. utan en tanke puffar jag tillbaka.

Men var betyder det ens att puffa någon?

vilodag

oj oj oj, det var länge sen jag kände mig så här utvilad efter en helg. om jag inte har jobbat, så har jag haft tidigt morgonmatch eller något annat som gjort att jag inte kunnat sova ut. menm idag så kom mig belöning i alla fall.
sov ut, och det var riktigt skönt, hade nästan glömt bort hur det känns att vakna upp helt utvilad...

nu ska jag äta en riktigt god middag. hasselbackspotatis, kött och rödvinssås. en stor grönsallad på det. muums. luktar hur gott som helst!!!

lördagskväll

hej allihopa! bloggtorka igen. men jag har helt enkelt inte hunnit. mycket träningar inför kvalet nästa helg, pirr pirr pirr.. plugg och ölbryggande...

i går så var jag med anna och fixade ölprojektet, riktigt roligt var det.

idag har jag haft match och jobbat. kort och gott.

nu har jag lite brådis. ska hoppa in i duschen och fixa mig lite. sen ska jag iväg till jonathan, och ta en drink ryktas det om...blir nog trevligt.

minnen


HAHAHA, titta vad jag hittade. från åhus-08 . hjärta hjärta hjärta!!!


snart gäller det

nu är det inte långt tills vi åker upp till umeå och kvalar om en plats till div 1. vi åker nästa lördag - 11 dagar kvar!
kommer bli en del träningar och träningsmatcher för att vara förbededda.
Så dessa två veckor kommer bli träningsveckor mer eller mindre. plus annat. det gilllar jag.

denna vecka:
mån: Studiedag, Brygga öl, Match
tis: skola , gratta kusin som fyller 18år, plugga.
ons: Träning morgon, skola, Plugga, Träning kväll
tors: Skola, Träna småtjejerna, Spinning
fre: Skola, Kolla ölet.
lör: Match, Eventuellt jobba
sön: Eventuellt jobba, annars heeeelt ledig!!!

nästa vecka:
mån: Skola, Träning
tis: Skola, Shoppa nödvändigheter till umeå!
ons: Träning morgon, Skola, Träning kväll
Tors: Skola, Match
fre: Ladda batterierna, psyket och allt där till.
lör: destination umeåååå!!! checka in på hotellet och göra oss hemmastadda.
sön: KVAL OMGÅNG 1 (ETT) mot Dalen.

rätt späckat schema men det kommer det vara värt. OM jag längtar?


njuta av det sista

hej hallå.

känner mig rätt sliten faktiskt. får verkligen inte bli sjuk nu. de två kommande veckorna är viktiga nu. nej frisk måste jag vara.

Agerade dommare imorse åt flicklag som hade träningsmatch. sen jobbade jag 11.30 - 16.30. åkte hem, och blev serverade en god middag med vin. precis vad jag var sugen på. nu ska vi mysa framför tv och ha liiite söndagsångest. Men bara lite.

nu ska jag kurera mig lite, inte sjuk inte sjuk. det räcker med att min knä spökar fortfarande, usch!

RSS 2.0