söndag

usch vad jag är trött. förstår egentligen inte varför men trött är jag i alla fall. har precis kollar på wallander, men somnade i slutet så hann inte se hur det slutade. min bror satt också och tittade och väckte mig efter filmen. jag lackade typ och sa att jag ville se klart på filmen. men tydligen så hade den redan slutat. haha. så vaken var jag.

idag har jag inte gjort så mycket nytta. sov ganska länge. kollade på film. åkte till stan och kollade på årstamatch. fick reda på en ganska sjuk grej av pappa. as svårt att förklara men. sjuk på ett bra sätt, om man nu kan säga så. för att göra en lång historia kort: en kille i årsta är son till pappas fd jobbarkompis, som har en annan son som jag har umgåtts med. svårt att förstå? jag sa ju det..

nu ska jag sova tänkte jag. kommande vecka blir tuff..russinfitta!!!
godnatt!

1a advent



julen närmar sig med stormsteg. 1a advent idag vilket innebär att det är mindre än en månad kvar till årets mysigaste dag. julafton!
nu lyser det 1 ljus här hemma. om en vecka lyser det två...

helgen "stoooooooora" planer

snart är det helg. en sköön sådan -inget jobb och ingen match. detta har nog aldrig hänt för mig.. as skönt faktiskt.
 imorgon kväll ska jag och sanna hem till anna och äta gott och färga håret på varandra.

sen ska vi till kvargärdet och kolla på idol tillsammans med patric och nån kim.
kan bli kul. vid tolv sen ska vi ner ner på stan och kolla läget inne på people. efter det är det väl hemgång skulle jag tro. en nykter kväll i alla fall:-)

lör: kolla på match, shoppa?  en fet utgång på kvällen med jeanette:)
sön: bakis, kolla på match om jag orkar..


inte helt fel va?!:)

skrivet igåreftermiddagkväll



enkel skoldag idag.
mötte upp anna halv tolv vid solpalatset, solade, och åkte till skolan och hade en naturkuskapslektion. sen hade vi en snabb mattelektion där vi skulle utvärdera matte D-kursen och få tillbaka slutprovet och få betyg. as skönt att ha den kursen klar nu!

hade ganska bråttom hem efteråt, var tvungen att hinna köpa lök (!!!!) på max 2 minuter typ. sprang till bussen för att kassan var as seg. åkte hem och och skulle passa sofia, och då visar det sig att hon inte ens är hemma. kul att jag skressade som en toook för hennes skul. tände en eld förberedde maten i stället!

sen kom mamma hem (som jag förövrigt är sams med nu, hur skönt som helst) och berättade att en som hon känner ska hyra ut sin lägenhet from efter jul och ett halvår framåt. mamma frågade om inte jag var sugen att testa bo borta ett tag. dela med en kompis så klart. skulle nog inte vilja bo själv.
tänk vad skönt, trädgårdsgatan som ligger mitt i stan, 2 minuter från mitt jobb, närmare till skolan, slippa behöva tänka på lantisbussarna som kan vara sena, jag ler bara jag tänker på det. så om en måndag kan jag ha "flyttat hemifrån". nu längtar jag ännu mer till jul!!!

löööön idag!

godmorgon!
ligger fortfarnade kvaar i sängen. ställde kl på 10, för att sen ta bussen kl11 till skolan.
men sen kom jag på att jag varken behöver duscha eller sminka mig, för jag och anna ska dumma oss innan skolan och då behövs inget av det.

så nu fick jag tid att ligga kvar i sängen lite till. ingen stress med andra ord.

var hos mina kusiner igår kväll. träffade släkt å så. alla kusinerna spelade spel. upp til bevis tror jag att det hette. man var två i varje "lag". och sen skulle man ta sig ann olika utmaningar tillsammans. en utmaning var att man tillsammans skulle sätta tå mot långfinger, panna mot nacke...osv. haha jag var med sofia och när vi skulle göar den ena gången fattade hon ingenting.
vi skulle sätta långfinger mot ankel.
-sofia, sätt ditt långfinger mot min knöl där nere vid foten.
så börjar hon sätta sin fot mot min fot.
-nej sofia, ditt långfinger mot min fotknöl.hhhaha!
-men  vadå? jag gör ju det.
-hahahahahahah.
och så slänger jag mig ner på golvet och ger upp. skrattandes..
satan så kul det var. låter såååå tråkigt nu men..



nej nu ska jag väl gå upp och klä på mig eller nåt så att jag inte missar bussen.

dööö då, fitta!

Sitter och letar bostad. Mamma är redo att betala för att få ut mig härifrån sa hon. jäävla fittahoridiothäx-jäävel. är inte ledsen för att jag ska flytta, det ska snarare sagt bli sköönt, äntligen säger jag. men att hon har mage att bara slänga ut mig sådär. tragist... hahahh!!!

hittar inget, så ska fortsätta att räkna lite matte E nu.

idag fyller mig kusin år som jag inte träffat på evigheter, så vi ska till dom och gratta henne ikväll.. :-)

hörs säkert senare ikväll!


det närmar sig nu..



idag är det exakt 1 månad kvar till julafton. ja personligen har inte ens börjat tänka på julklappar ännu. men det är mysigare ju senare man börjar tycker jag, när man får mer och mer julkänsla liksom. som sagt, 1 månad kvar, och det är nästan så att jag börjar räkn ner nu..hoppas bara att all denna snö som kommit i uppsala ligger kvar ett tag så att man hinner njuta av den.

Hade våran första Matte E lektion idag. och det var faktiskt förvånadsvärt enkelt. Men det är klart, det är bara början..

nu ska jag kolla på ett avsnitt eller två (eller tre) på andra avenyn i sängen. sen sova. en kort sovmorgon imorgon. hoppas bára inte att bussarna är inställda imorgon..

godnatt!

alldeles alldeles vitt

nu har jag äntligen tinat någorlunda efter att ha druckit en kopp te. jag och sofia klädde på oss varma kläder och gick ut i snön och  var ute i 1 timme. men sen så började det snöa och då gick jag in, då var det inte kul längre. jag känner mig som ett litet barn fortfarnade, men jag var bara tvungen att hpppa runt och bete mig som en 8åring för ett tag.

9onde raka vinsten

Match mot Funbo idag, och satan så rolig matchen var. jag känner att min kejdeformation bara blir säkrare och säkrare för varje träning och match som går!
för er som missade matchen så kan ni läsa hur matchen gick till litegrann här nedan.


Vinst mot Funbo

Inlagd: 23:e november 2008

Det blev vinst mot Funbo i nionde omgången med 8-3

Matchen började med en chock start från våran sida med 3-0 ledning redan efter 5 minuter. Efter mål av Lisa E, Emma R och Det snyggaste målet för dagen då bollen gick på rulle från back till center och sen vidare kant till kant med one touch via 3 spelare till en fri Therese Karlsson på bortre. (ass av mig)Agnes kunde innan pausvilan sätta 4-0 bakom målvakten i Funbo. Vi stod för spelet i första perioden men Funbo kom på bra kontringar.

I andra är det efter slarv i defensiven som Funbo kan rulla in 4-1 bakom en förvånad Sandra i målet. Men vi replikerar snabbt och kan göra 2 mål genom Lisa Elander och Louisa Göransson. Funbo reducerar sedan igen i 13e minuten men vi svarar minuten senare med 7-2.(mål av mig)

I tredje startar vi med 2 raka utvisningar men vi klarar det fint och perioden blir ganska händelsefattig. Funbo reducerar till 7-3 i 15e minuten och Moa Andreasson ny från U-laget kan göra sitt första mål i Damlagets tröja i slutet av matchen när hon fintar direkt skott lurar ner målvakten och hänger den i bortre krysset.

I denna match går vi på 19 spelare och alla gör det bra

Vi körde premiär med frukost på Park Inn i dag kl 9 och hade en lång uppladdning inför matchen. Fokuset var lika bra som mot Alunda och Sten Sture matchen. Dock drar vi av på tempot efter första perioden. Men det ser ändå bra ut.
Då halva laget ska spela Regions slutspel i både F15 och F16 så blir det två flyttade matcher kommande veckor. Östhammars matchen flyttas från Lördag 29 nov till Tis 2 dec och Årsta IK U matchen från 7 Dec till Tis 9 Dec

annars har jga inte gjort så mycket idag mer än att ha legat i sängen och kollt på film/ sovit. hade tänkt att gå ut i snön och tagit en promenad men det var inte riktigt så. tycker att det är så mysigt att klä på sig varma och sköna kläder och gå ut i vinervädre.

kollade nyss på wallander på tv, har sett den tidigare men kan se den hur många gånger som helst..
juste, kollade på ensam mamma söker finalen idag, och det slog mig att den mörka "ensamma mamman" pratar och påminner såå mycket om Indira. verkligen!

nej nu ska jag sova under mitt otroligt sköna duntäcke! natti.


today is today!

nästan alltid känns det så jädra kul att åka till jobbet och verkligen känna att "idag kommer bli en bra dag". och dom dagarna man inte känner så, så blir dom bra i alla fall. med andra ord är mitt jobb en glädjekälla för mig.
idag var det extremt. det kan ha att göra med att jag nu för tiden mycket sällan får ta emot komplimanger. därför kändes det extra bra idag när jag faktiskt fick det.

linnea, maria och jag står och små pratar och helt plötsligt så säger linnea
"-alexandra, du passar så otroligt bra i jobbarkläderna. jag kan  inte säga någon på jobbet som passar i kläderna, men du gör verkligen det. tex som nu, nu har du knut, det skulle aldrig jag kunna ha utan att se ut som "hej kom och hjälp mig"."
och så fortsätter maria med:
"-ja du är så snygg. jag kna tänka mig dig i en marinblått och vitt."
alla som känner mig ser mig antagligen i dom färgerna 9 av 10 gånger. älskar verkligen dom färgerna.

sen efter typ 2 timmar så säger linnea,
"du skulle passa att vara hubudperson i en 60-70 talsfilm."
vet inte hur jag skulle ta det, men hon sa att jag skulle ta det som en komplimang..

var bara tvungen.  jag behöver glädje!


rauuuubraaaik

satan så trött jag är.
kom hem från jobbet för 50 minuter sen. bussresan hem tog 39 minuter. trettionio. i ställt för 20 i vanliga fall.
aja, det var i alla fall så sjuuukt mycket på jobbet idag, galet. visade sig ju iofs på kassan vid stängning så det är bra!!
Fixade i alla fall så att jag inte jobbar imorgon, så att jag kna vara med på matchen:)

gårdagen slutade i alla fall med utgång med jeanette. en lyckad kväll men en trött axa i slutet. somnade på bussen på vägen hem till jeanette. och det var inte för att jag var för full, jag var trött
kommer hem till henne vid halvfyra tiden, och gör mackor . plötsligt hör vi en duns från övervåningen och sen låter det efteråt.  vi kunde ju inte hålla oss , även fast vi var tvugna att vara tysta. vi tror oss vara övertygade om vad som står på där uppe på hennes systers rum. vi smyget upp till jeanettes rum och ut kommer hennes syster. 
"vad håler ni på med då? ;-)"
"alltså han är så jäävla full så han ramlade ur sängen. NAKEN!!!"
det var i alla fall as kul :P låter as tråkigt men..

somnade.
somnade igen vid halv nio och jag tog bussen till jobbet. sliiiiitet!!!


nu ska jag upp och kolla om jag får middag idag. om jag känner mamam rätt så har hon inte räknat med mig till middagen. häxa.


ibland är det faktiskt lättare att få skriva av sig.

ibland undrar jag hur en människa kan vara så otäckt elak. hur man kan ha mage att hela tiden vilja trycka ner en människa till botten. hur denne njuter av att se en annan misslyckas. att hela tiden klaga på saker som inte ens går att klaga på. hur den ena stunden är en förebild och ena stunden ändras till någon som jag överhuvudtaget inte ens känner.

personen i fråga är tyvärr min mamma.

skulle bli en lugn hemmakväll, men planer ändras snabbt här hemma. vill inte vara hemma, jag klarar inte av att se henne, och om hon ser mig ledsen vet hon att hon vunnit. så jag försvinner till jeanette ikväll. får en flaska vin av henne som jag tänkte klunka eller nåt. det håller inte så som det är nu.

saco-mässa

"borta bra men hemma bäst". kan man säga så när kommit hem från en heldag i sthlm?
jag kan i alla fall.

hela klassen och resten av alla 3or på våran skola åkte till sthlm på mässa. och vi var inte ensamma inte.. flera tusen 3or var där och ville veta så mycket som möjligt om alla universitet. för det var nämligen massa universitet runt om i sverige som visade upp vad just dom hade för program osv..
vi hann även med 2 föreläsningar, varav på den ena fick jag reda på att mitt framtida yrke var polis eller rektor. whatta?? vad hände med mäklare då? nej, jag ska inte tro på en massa strunt..haha!
stannade även upp på volontärbyrån som fanns utplacerad. jag har ju alltid velat åka till ett fattigt ställe någon stans i världen och förändra. en upplevelse och  livserfarenhet för  livet.
även saker som bartenderutbildning fanns. man kunde till och med bli avtecknad av en kille som kunde spå hur man såg ut i framtiden. jätte häftigt, tyvärr så hann jag inte ..
jag har i alla fall fått lite klarare för mig vad jag vill ägna mina kommande 2 åren. eller jaa 7år nästan, universitetet i ca 5 år också!!
såhär har jag tänkt mig:

Ta studenten i juni 09.
Åka till Magaluf i tre veckor och utbilda mig till bartender juni-juli 09.
jobba hemma i uppsalatrakterna någonstans, men känner mig väldigt flexibel på platser och jobb. juli-aug/sep 09
Åka till Australien och jobba som bartender hela hösthalvåret sep-nov/dec 09.
hemma någon månad över jul.
Åka till ghana eller liknande som volontär i ca 2 månader feb-april 2010. hjälpa framför allt barn. är bara rädd för att det är för starka biler som jag kommer få därifrån, att jag inte kommer klara av det, men jag vill ju det här, det vill jag verklien. Har även tänkt på hur dåligt jag kommer att må om jag inte vill släppa taget om alla utsatta. veckan efter jag åkt hem kankse dom dör. eller ännu värre, se dom dö när jag är där. det är hemska tankar, men det är sånt som händer hela tiden. och det är det som jag är rädd för att jag itne kommer klara av. man kan nog inte rikgit föreställa sig hur det är, förens men själv varit ´med om det. jag vill förändra, men jag vet att jag inte kan göra det själv. det värsta jag vet är att se människor som mår dåligt.
sen när ja kommer hem ska jag ha försökt fixa ett jobb att jobba med under hela sommaren 2010, och sen till hösten vill jag ha bestämt mig vad jag vill plugga till. kankse har jag ändrat mig, kankse vill jag ine alls bli mäklare..

nu ska jag avnjuta tacos!! mummma!!!

kvällen blir lugn..idoltittande och liknande. jobb imorgon, det är därför


rån och bombhot i uppsala - wooow!

ledig idag, vilket var satans skönt. Tog en lång skön sovmorgon och dagen har enbart bestått utav slapp.
Tur att jag har träning ikväll så att jag kommer utanför dörren i alla fall. haha

imorgon är det skola som vanligt. och sen på fredag ska klassen iväg till sthlm på saco mässa. oliak föreläsningar om universitetsprogram och sånna saker. intressant!
 
sen ska jag jobba både lördag och söndag, men måste byta bort min söndag, för vi har match då.  men det löser sig väl..

juste, igår när jag och anna kommer ner på stan, från skolan, så ser vi att en stor del av gå gatan är avspärrad, går fra mtil en av poliserna och frågar vad som har hänt.
- det var varit bankrån och nu misstänker vi en bomb där inne.
asballt, det var nästan så att v skrattade, hahah! inte ofta sånt händer i uppsala.

läste dock i tidningen imorse där det stog att rånaren hade åkt därifrån på en MOPED!! ahahha. as kul:P

luddigt inlägg, men jag antar att ni får ha överseende med det..

stressad? nej "verkligen inte".

dräänkt i plugg vare ja..matte D slutprov imorgon och det krävs en hel del faktiskt. men man orkar ju inte plugga hela hela tiden, så har passat på att lägga över lite ny musik på mobilen. fick ett minneskort av snälla bror så det för plats ännu mer..:-)

nej, nu slipper jag plugget för ett tag, för nu är det dags för träning. och den missar jag inte. inget i hela skolvärlden kan stoppa mig från att träna, så det så!

ADJÖ!

lite nytt sådär

laddat hem lite nya filmer som jag kan se fram emot de närmsta kvällarna. funny!!! into the blue är nog en favvis skulle jag tro :)




13 dec nu nu nu nu !

hahahahahah det här är såå kul! jag och mattias sitter på msn och planerar herr och dam lagfesten den 13 december!
det började med att mattias skickade en planering till mig där det stog vad vi som sitter med i festgruppen kommit fra mtil på senaste mötet. jag börjad med att säga att jag inte är med i den gruppen, att jag bara var med på mötet för att louisa inte skulle vara ensam tjej.
så satt vi och småskrev om festen i alla fall. jag kom på att vi kankse skulle ha dresscode. tex, att alla måste ha något rött på sig, för att det symboliserar julen.
sen kom jag på den geniala iden att en varje kille i herrlaget skulle bjuda en tjej i damlaget, och att dom skulle gå tillsammans till festen. VIPS så verkar jag vara med i gruppen igen, som jag inte ens vill, men har man mycket ideér så har man...
det här kommer bli gryyymt..det vet jag!


yesterday

det finns ett ordspråk "man mår som man förtjänar". och det passar väldigt bra in på hur jag känner mig mig just nu.

Vi mötte i alla fall storvreta igår kväll, som vi vinner med 3-0. Väldigt seg första period, men i andra kommer hagunda liret fram mer och mer, och i tredje släpper det. även jag gjorde en balja.

efter matchen var det snabba puckar som gällde. Dusch - Hem till Elin - Fixa oss och föra - Möta upp folk - Utgång . och det är just där som ordspråket passar in. nog om det.

Tar nattbussen hem och det värsta som kan hända, det händer. jag somnar på den jäävla skööna bussen. Som tur tur tur tur tur var så satt folk som jag kände på bussen som märkte att vi åkte förbi min busshållsplats utan att någon klev av, så dom väckte mig vid busshållsplatsen efter. Tar sällskap med en på bussen på vägen hem, som sen utökas till yttligare en person som visade sig vara jätte trevlig. han hade tappat sina nycklar och kom inte in. Så han tog en promenad (för att fördriva tiden?). stannade utanför mitt hus, och stog och pratade i typ 30 minuter om allt mellan himmel och jord. han hade tydligen bott här i 5 år, men jag har aldrig sett honom. lite coolt, med tanke på att vi bor i en litet samhälle bara.
när jag kom in tyckte jag tydligen att jag var pigg,  så jag sätter på en film (?). vaknar några timmar senare av att datorn ligger i sängen. Hade tydligen somnat ganksa omgående. haha!

har legat i sängen typ hela dagen, har laddat ner lite filmer nu som jag ska sysselsätta mig med fram tills gästerna kommer. min lillebror fyller ju år idag...

finito.


nu: dusch och oskyldigt dömd

rubriken säger sitt. för er som inte förstår vad jag ska spendera resten av kvällen är väl ena riktiga retards eller liknande. Men som sagt skrivet så ska jag duscha och kolla på oskyldigt dömd nu..

albin 8 år


park inn frukost



Har ju glöm att berätta. Vi är nu sponsrade med frukostbuffé på hotellet park inn bakom centralstationen. Varje gång vi har match på förmiddagen så får vi samlas hela laget och äta frukost, och tagga till match tillsammans. hur mysigt och snällt som helst..:-) 

slapp jävla torsdag

har precis ätit en as äcklig middag, bara för att mamma lagade den. hon lagar jämt äcklig mat när hon är dum...dumma mamma!

ganska slapp skoldag idag, planerade lite på projektarbetet, kollade på film, hade en lååång håltimme, och matte. Slutade vid halv fyra- tiden, och promenerade tillsammans med anna till stationen och åkte hem.
pratade med nettanbettan om morgondagen då hon tydligen dissar utgång med laget för en fest i öregrund... hennes förlust ;-)
För imorgon är det förfest i duschen efter matchen mot storvreta. om det är nån jävla match vi ska vinna i år så är det den här :-D
Lovar bilder på lördag!!

nej vad ska man göra nu då ? plugga matte?


svenska nationella

kom hem för någon timme sen. helt utmattad. är glad över mig själv att jag suttit i 4 timmar och skrivit nationellt prov med denna svaghet som verkar härja hej vilt i min kropp just nu. Det fattas väl bara att jag är sjuk imorgon. men träna ikväll, det ska jag.. det ska mycket till för att jag ska stanna hemma från en träning.
Kanske ska ta en kopp te och slänga mig på soffan och kolla på film eller nåt? lät ju iofs vääldigt frestande.

bara tors och fre kvar nu sen är det helg. skönt skönt skönt. Har match på fredag kväll och sen planeras det utgång efter det med några i laget. förfest i omklädningsrummet!!! det ser jag fram emot!!

nej soffan var det ja!


ledig dag

vilken otroligt slapp och skön dag jag har haft idag. Ingen skola och en lååång skön sovmorgon. Tog mig inte upp i sängen i första taget inte. utna jag låg och kollade på film ända fram till halv tre då jag skulle åka in till stan och möta anna.
köpte en ny foundation bla. Åkte hem hem igen och har inte gjort ett dugg. vad hände med att jag skulle springa imorse? jag kan ju inte direkt skylla på att jag inte har haft tid, för det har jag haft...men men, imorgon har jga träning igen, så det ska noginte vara någon fara.
och apropå¨imorgon så har jag ju nationellt prov i svenska, 2a delen imorgon. börjar faktiskt bli lite smått nervös nu...

Juste, mamma vann dom där 10.000 kronorna OCH en samsung mobil. det luktar dyyyra julklappar..!!! =)

nej nu ska jag göra lite nytta!!! hörs!

jag är bara glad!

matchen igår gick strålande. utan tvekan den roligaste matchen på hela säsongen. Alla var helt jäävla grymma och vårat problem med att få in bollarna i mål var inte längre ett problem. vi vann med 8-2 och har nu dragit ifrån i tabellen. nu ligger vi 1:a, och det är 8p. ner till tvåan. Asbra!!!

Gick upp tidigt imorse och åkte och tränade. Duschade och åkte till skolan och hade matte. Sen slutade vi.
Fick även reda på att vi är LEDIGA imorgon. hur skönt är inte det på en skala? inga planer för morgondagen mer än att jag måste åka in till stan och köpa ny foudation. Men först ska jag ta en låååång skön sovmorgon, och sen ut och springa. annars inget annat planerat, förbereda med lite inför svenska nationella del b som är på onsdag kanske vore en bra idé? :)

kom hem efter skolan och satte mig med mamma och pappa som kollade på spindelmannen. 15 minuter senare sover jag i fotöljen. vaknar upp av att jag fryser och känner mig lite hängig, men jag tar mig i alla fall iväg på träning, som iofs gick väldigt bra. har fått en helt ny gnista för innebandy nu, vilken känns hur bra som helst. allt känns bra just nu.. :)

kom hem från träningen och möts av mamma som säger att våran granne vunnit 10.000 kr på postkodmiljonären, och att även 16 st till på våran gata vunnit, som har en sverigelott naturligtvis. och det har VI VI VI ! :)

nej nu ska jag duscha :)

hej svejs!


hemmakväll

gårdagen i musikens hus kändes faktiskt lite väl överskattad. Vi kom dit vid halv tio tiden. Kollade på modevisningen, träffade sofia och emilia från klassen ( =) ) och träffade lite folk. Träffade på Kakan då hon jobbade just där. som tur var så slutade hon precis, vilket var as bra. satt ute med henne och bollen och hans kompis nästan hela tiden. Carin åkte hem och resten skulle vidare till teatern, men varken sanna, jag, tilda eller lollo kände oss så taggade på det, så jag och sanna åkte hem och lollo och tilda hamnade väl på people eller nåt.
Det var väl i stort sätt det som hände. Skulle inte ha missat så mycket om jag inte var med.  Har inge bilder från kvällen.

Jobbade idag, och det var hur mycket som helst. full rull hela tiden, utan paus. Chefen kom förbi och sa att vi hade gjort fint överallt fast vi hade haft så mycket, och hon var så stolt så. Så det kändes as bra.

Ikväll är det bara till att vara hemma och tagga till matchen imorgon bitti. seriefinal jue ! as kul. problemet är att TP, som jag och TK ska spela tillsammans med imorgon, ligger hemma med 40 graders FEBER! men det löser sig väl?
haha sitter här och får jättekonstiga sms som inte har någon direkt innebörd, as kul. antar att han inte är nykter just nu när han skriver!!!
nu ska jag dricka bubbel och vara social med pappsen.
och apropå pappor, det är ju fars dag imorgon. två paket ska han få =) det finns nog inget bättre än att ge presenter till sånna som man tycker om =)



nationellt prov imorgon

magen börjar knyta sig nu. Sitter här och övar och finslipar mitt 5minuters-tal. Ämnet är "intryck och avtryck" och det är det varje person ska tolka, och utifrån det hålla ett tal. imorgon är det min tur. röd i ansiktet, svettningar, darrande händer, stamma, svimma, döööö...
fy fan. nej jag SKA klara det, även fast det här är det värsta som finns. 
 
efter skolan är det antagligen en snabb vistelse på stan som gäller för att inhandla en del nödvändigheter och sen hem för att förbereda mig för kvällen. Det är ju Showroom 08 i musikens hus som gäller, och med taggande och fläng hit och dit så kan det nog bli ganska kul.


dagen

ingen jobbig dag det här inte. började med att vi hade en sovmorgon till 11. 55 pga att vissa i klassen hade kemiprov imorse. sen när jag och anna kommer till skolan så upptäcker vi att våran samhällslärare är sjuk, vilket innebär att vi inte har någar lektioner, eftersom att samhälle var enda lektionen idag.
happ, kändes ju lite onödigt att ha åkt in till stan i onödan, så vi åkte ner på stan och kollade lite och käkade. hittade en bh, inget mer en så. haha!
anna blev en telefon rikare pga en telefoonförsäljare. hon tyckte att det var bra när han stog där och pratade men insåg ganksa snabbt att det var en bluff. lite kul vare tycker jag (a)

har varit snäll och lagat middag åt familjen ikväll. spagetti och köttfärssås, rena rama lyxmiddagen.. haha!

nu ska jag och fia kolla klart på filmen, 22 minuter kvar!

imorogn har jag sovmorgon Igen. Fick höra det av malin nyss att innebandyn är inställd imrgon bitti. topppen:D:D:D

updates ;)

bloggtorka igen. men nu har jag intalat mig själv att bli bättre. jag lovar.

lite updates från helgen då.
i fredags jobbade jag 13-18. Åkte hem och så kom jeanette vid halv tio. fixade oss och förade lite. åkte in till stan och besökte people. blev där hela kvällen. rolig kväll förutom att jag tappade bort min garderobsbricka så kunde inte få ut min jacka. men det löste sig som tur var .

på lördagen hade vi match ute i arlanda. Kom hem till uppsala igen vid fem tiden. jag och jeanette taggade på ännu en utgång tillsammans med anna. åkte hem till mig och fixade oss och förade och hade det mysigt. en utgång som var rikigt jäääla kul, hur lyckat som helst.





Vaknade dock upp dagen efter och sjukanmälde mig till jobbet. inte en chans att jag skulle klarat av att jobba. har lärt mig en läxa i alla fall. ska aldrig festa två dagar irad när jag jobbar. aldrig mer.
vi somande om och vaknade vid 14.15. tyckte att det  var dags att gå upp, men det blev inte rikigt så. låg och degade till fem typ.
inte helt oväntat somande jag as sent igår kväll. undra varför ! :P

nu ska jag iväg på träning. as taggad.. !!!

 

RSS 2.0