anNEJLIKA

dålig uppdatering här märker jag. hinner inte skriva så mycket nu, annat än att angelica är här och att vi snart ska iväg till fummel å dom. Dom ringde och sa att vi skulel dit och vi gör inte så mycket här hemma så . hörs!
imorgon ska vi till stockholm, vilket innbär att vi ska upp tidigt. Men det löser sig

har även handlat lite idag, säger sen :P

peace<3


bambooörhängena är mina

fick mina örhängen idag av  Anna. Eller jag köpte dom av henne för 100kr. Hon hade besätllt ett par för et tag sen och så fick hon två,så då fick jag köpa ett par :-)

Jag var lite tveksam på om dom var lite för stora så jag frågar helt enkelt Anna som har likadan i samma storlek:
-är dom inte lite väl stora, eller vad tycker du?
-nej det tycker jag inte, eller jag gillar ju iofs stora saker!
HAHAHA!!!
image201



när jag sitter här och tänker efter så kommer jag på att det har varit en ovanligt skrattig dag idag.
Det roligaste var nog på matten när vi började med sin x, tan x, och cos x...

Så frågade jag Anna när jag inte fattade:
-ska det stå cos y här?
-nej det ska stå cos x!
HAHAHAHHA! Om man läser COS X högt så låter det som KOSEX! fattar ni? sex med kossor HAHAH!!!det avr as kul :D:D:D

naturvetenskapare....

..ahh dom är underskattade som fan . även dom spårar nästan varje lektion. Och idag när vi hade våran första matte D lektion så var det inte bara eleverna so mspårade utan även våran matte lärare.
hon börjar lektionen med:
-vet ni varför inte dom från sam kan derivata?
-nääää??
-dom har ingen funktion!!!

sååå jävla roligt. jag fick förklara för anna och sanna vad det roliga var..dom fattade inte :Phaha!

matte c slutprov

slutprovet gick säämst och jag blir överlycklig om jag klarar det , jääävla skit. fan vad lack jag blir..

punkt.

slut.

paaaaaaaaaaaaaain

fan vad jag är nervös.. jag kunde inte somna i går kväll, och jag vaknade tre gånger i natt. FAAAAN jag vill inte det här. jag drömde om det , att första uppgiften var as svårt och att våran lärare hade genomgång om den och gav oss svaret. jag vaknade av väckerklockan så jag hann inte se klart på hela uppgiften. sen en annan sjuk grej var att elit tjejerna som går på våran matte fick göra provet på en dator, så dom satt där och dom lyssnade inte ens när våran lärare gick igenom uppgiften så dom lär ju fuska, vääärsta mardrömmen haha!

nej nu  måste jag tagga!för jag är allt utom taggad nu.  jag vill inte!

plugg

ville bara uppdatera lite. har suttit och pluggat matte hela dagen. jag fattar lite men inte alls lika mycket som jag vill fatta.
Jag och fanny var även duktiga att sitta kvar 1 ½ timme efter skolan idag osckå med vårat abort-arbete på engelskan, så nu har vi läget lite under kontroll. sköönt!!!

trevligt kväll :-)


ännu ondare

relativt chill skoldag idag, hade sovmorgon till 12.45 och hade då två korta lektioner. engelska redovisningen och repitition inför matte c slutprovet som vi har på torsdag. JAG DÖÖÖÖR!!! Skulle även ha pluggat sate på det innan träningen ikväll, men icke, inte ett dugg. JÄVLA HORBOCK!

fan vad jag lackar.. nu när jag kom hem från träningen så så har jag ännu ondare i knät. pappa lackar för att jag tränar, han tycker "att jag ska vara mer rädd om min kropp". men vafan, jag tränade inte på hela förra veckan, och jag vill inte komma tillbaka efter flera veckor med noll kontition..hatar det här.
lackade även på angelicas mongo läkare som gett henne diagnosen **********. jääävla ceeepee! jag vill skjuta honom.
dagens ljusglimt var i alla fall att våran tränare bjöd alla oss på varsin mjölkchoklad. Han mutade oss med att få det om alla skotten var på mål på en övning. Självklart så satte vi alla .. haha så han vart lite knäckt :P

nu ska jag blååsa håret. sen kolla på film och sen sova. BASTA!


uffe´s

kom nyss hem från pappas affär. Träffade faster och farbror med :-) Jag som hade tänkt att jag skulle i alla fall öppna matte bäcker na idag, men nu kommer jag inte hinna det.. får plugga imorgon i stället kankse.. det löser sig (?).

på lördag får alla komma till vänge för då inviger pappa sin nya affär. Handla massor så blir han glad!!! tyvärr kommer inte jag att finnas på plats då men nu klarar väl er utan mig familjen ? svar, JA!


STRÅÅLANDE



Alltså jag bara garvar mer och mer ju mer jag kollar på den. Helt sjukt vad bra den är. Titta och skratta och njut!!

- 27centimeter @hotmail.com
- du är doften av viol, du är restskatten från i fjol.
- Du är glad och elegant, du är laktosintollerant. Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch.
- Du är ämnen på min fantasi, du är brödet man vill lägga korven i.
- Denna låten är till dig....... 

STORA POJKEN

I måndags för en vecka sedan så fyllde grabben 18 bast, och vad kommer han körandes med till skolan idag då, en vecka efter 18årsdagen.
Ahh ni gissade rätt:
EN BIIIL. JOAKIM HAR KÖRTKORT SEDAN 10.00 IMORSE.
så jävla glad för hans skull. Han var så himla gullig och hämta de mig och klangen utanför skolan och skjutsade oss till innebandy träningen. PUUUUUUSS!




Redan imorgon lovade han mig skjuts till skolan. PUUUUSS igen!!!

jag har ont..

hej!
 
Kom nyss hem från skolan. Hade innebandy sista lektionen, och mitt sår på handen gjorde jätte ont när jag höll  klubban. Så först fick jag ett prinsess plåster av Amanda, men det var inte så bra(flååt mandet) så ferntan (tränare) fick tejpa fingret. HAHA! Som om att detta inte vore nog så sitter jag, Angelica och Elin ohc flummar som fan. Jag är cp och dom andra två skrattar. Sen händer något och helt plötsligt gör et as ont på min kind. Då har Angelicas nagel råkat slita bort en bit skinn från min kind, det var as äckligt. Så det började blöda. Helt sinnes.. jae jae.
Som om att detta vore nog, mitt ben jiddra som fan idag. Och så berättade jag för ferntan(fortfarnade tränaren) efter träningen och sa som det var, att jag hade ont på baksidan av knät. Så kollade han och så såg han att det var alldeles svullet. Och så konstaterade han att det kna vara allt ifrån en överansträning till bakre korsbandet.
Jag personligen är inte det minsta orolig. Det händer aldrig saker med mig.... :P

Nu har jag ont i huvudet så jag ska väl käka lite middag..

PEACE BREE<3

middag:hamburgare

image200Ska snart bege mig till köket för att skära grönsaker och hacka lök och dyl. Ikväll blir det som förstått hamburgare till middag. Välgit gott, men kanske inte så nyttigt, men ska göra det så nyttigt som det bara går ;-)

Ikväll kommer 3 nya avsnitt av andra avenyn så jag hade tänkt att kolla på det ikväll. Efter det blri det en tidig kväll. Är trött redan nu och om jag ska orka upp till skolan imorgon bitti så måste det bli tidigt sänggång.


LACK

jobb igen.  4e dagen irad nu, och imorgon börja skolan igen.fan vad jag inte orkar. Är trött, har nackspärr och jag är förbannad. trött för att jag gick upp tidigt imorse för att träna. jag ar nackspärr för att jag delade säng inatt. och jag är förbannad för att jag hatar grdagskvällen. fan vad lack jag va..
blir bara arg om ajg drar upp allt igen. om vi hade vetat vad det var  skulle till(en sk. förfest) så hade vi inte åkt dit, då skulle vi istället ha suttit hemma och kollar på tv och somnat tidigare  och då hade jag inte varit lika trött idag. att smset skickades i natt gjorde ju bara att jag hånade händelsen ännu mer. vissa vill man bara ******...

PEACE BREE<3

lööön

..inte än, men om 3 dagar. Är verkligen i stort behov av en stor summa pengar. Har någon hundring att klara mig på tills dess. Sen får jag pengar på fredag osckå. sköönt ;-)

håller på att skriva en "måste-köpa-lista". har bara börjat men den är jätte lång. måste nog kolla igenom på vad som verkligen är viktigt, annars så kommer jag att bli pank på en gång.

..då var ju du en liten skitunge som fortfarnade bajsade i blöjan..

har jobbat hela dagen. Var väldigt mycket folk. Men i slutet så var det lugnt, och det blev mycket saker kvar som ända skule slängas, så jag ställde upp för "laget" (läs: jobbkamraterna) och ringde till chefen och frågade om vi fick ta hem sakerna som skulle slängas, och det fick vi. Jag pratade med min manliga chef (har en manlig och en kvinnlig), och han frågade om jag skulle jobba imorgon med.
-men du ska jobba imorgon ocskå va?
- ah precis. halv tolv börjar jag.
- ja men va bra. Då gör du inte några bus och är ute sent ikväll då?
- nej då, ikväll ska jag vara hemma och käka landings bullar.
-HAHAHA! Ah nej men det låter ju jätte bra, så ska man göra.

Lite gulligt ändå ju. visst så? fast iofs så frågar ha jämt vad jag ska göra och hur jag mår? och så håller han om mig?

Tillbaka till när ajg jobabde idag. Det kom in en as snygg kille. Han och hans kompis står i kön och jag vägar inte stå i kassan så jag spriinger därifrån så en annan får stå där(tänk om jag skulel bli röd  ansiktet eller något).
Så står jag bakom en vägg och tjuvkikar på honom. Så säger jag till alla på jobbet  när han står där att ah när as snygg.
Som tur är är det bara en som tycker lika som jag. (då får ju jag ha honom nästan för mig själv ju;-))
Dom andra tycker att han var för "brat" och "fjortis".
Sen när dom satt och fika sågick ajg typ hela tiden förbi dom för att kollalite på honom.Sen hade dom suttit där en tag och precis när jaggick förbiså reste dom på sig och skulle gå, och då sa han hej då till mig. Jag vart as gladochsa hej då tillbaka.Så sa hans kompis ocskå hejdå men då är jag så himla uppspelt att jag inte säger hej då till honom.. HAHA! Sen säger jag till Antonia:
-shiit det där måste ha varit den snyggaste killen som har besäkt landings, vääärstahet ju. ¨
Så satt det ett äldre par som hörde vad jag sa och började skratta. SÅÅÅ jäävla pinsamt. Oh jag och Antponia skrattade som fan vi med.
Sen när vi fyra stog bakom kassan så belv det ärsta konverationen om honom.
(antonia)- men alexandra, han var ju minst 30.
(jag) -nej, han var ju inte mer än 23.
(antonia)- okej, men han är ändå 6 år äldre än dig.
(jag)-nej men det spelar ju ingen roll. När jag är 20 så är ju han fortarande något på 20.
(antonia)-okej. men tänk när du är 25, då är han liksom.. hmh...24,25,26,27,28,29,30....TRETTIOETT ÅR.
(jag)- ah okej, men tänk när han är 100, där är ju jag 94, så då är det ju lugnt.
(antonia)- hahahah, men tänk när han var 13. Då var ju du en liten skitunge som fortfarande bajsade i blöjan...

fattar nihur mycket vi garvade??? HAHAH! skrattar fortfarnade :P

Nje nu måste jag hoppa in i duschen, ska iväg snart. ha en bra kväll :)

PEACE<3

jobba

vaknade för ett tag sedan, har precis ätit frukost och ska snart duscha. Sen bär det av till the job.

tredje dagen i rad nu som jag jobbar. Känns inte lika tungt som det låter, faktiskt. Ska jobba 6 timmarså det är lungt tror jag. Men med tanke på att det var kaos igår så lär det ju vara kaaaoos idag. Tur att vi är ett par fler som jobbar idag.
När jag slutar idag så vet jag inte hur det blir, lite oplanerat kankse. jae jae det löser sig.

Föresten, såg ni Let´s dance igår. Matte från bygglov är ju med där, och igår var det film tema. (alla fick en låt från en väl känd  film) Matte och hans "tjej" fick låten från titanic, oc hså hade dom klätt ut sig och skaffat peruker så att dom skulle se ut som Jack och Rose. Matte såg ju bra ut :-D  haha!

[Bild: Tobias Carin Annika Tina och Matte. FOTO: Linus Hallsénius/TV4]

mår illa

Sitter och väntar på vem som åker ut i veckans let´s dance. Så jag bloggar lite så länge. Brukar absolut inte kolla på det, men jag har verkligen ingenting annat på tapeten idag så det får väl bli såhär då. Jobbar 4 dagar i rad nu(har jobbat två, oc hska jobba två till), så jag lär väl kanske vara hemma och ta det lugnt om jag ska orka.
Vi har även tryck i oss lite fredags gott, men jag mår verkligen illa av godis. Det är inte det att jag har ätit för mycket, eller det kankse det beror på men i alla fall. Det mer sannolika anledniingen är att jag helt enkelt inte har frestelsen för godis längre. Kan jag väl ta positivt, jag som förut förbrukade godis som om det vore luft.

Nu ska jag börja kolla på Guldkompassen, har ingen aning om hur den är eller vad den hadlar om. Men dom ropar att dom playar den nu så bäst att jag hinner till start :-)

PEACE<3 (love and understanding)

sing star låtarna

 

Här är bara en bråkdel av alla låtarna vi sitter och sjunger på. Vi köpte svenska slager just för att sofia ska  känna igen dom. Vi sak köpa andra skivor inom kort.

20% rabatt

image197


Har hittat ännu mera skor nu. Denna gången till bra pris. Älskar dinsko på våren och sommaren. Köper nästan bara skor därifrån då. Fick ett mail för några veckor sedan från just Dinsko att om jag registrerar mig på deras sida så får jag 20% rabatt på valfritt par skor. Perfekt. Ska gå dit och köpa i alla fall tygskorna någon gång nästa vecka tänkte jag. Det skulle ju bara fattas att det itn fins min skostorlek kvar då. FUCK i sånna fall.

jobba

Min chef ringde nyss och sa att det var brist på personal idag igen. Och hon frågade om jag hade lust och komma in och jobba mellan 15.45-18.00
Det känns ju ganksa meningslöst att åka in och jobbai drygt två timmar. Men satidigt så ska jag inte göra något speciellt just då, så då kan jag lika gärna tjäna lite pengar. Många bäckar små..

design


ska bara kolla om det funkar att skriva med någon annan färg än svart..hoppas att det funkar.

singstar kväll

har sjungit sing star hela kvällen. Jag har vunnit över alla i familjen! woohooo. stolt som fan! Förklaringen

till den är att

  • Erik är totalt tondöv. han blev glad när han fick bedömningen amatör. (Amatör är snäppet bättre än botten:tondöv)
  • Sofia var väl bra, men hon är för liten för att hinna läsa vad hon ska sjunga.
  • Pappa försöker vara seriös, och visst, han lyckas, men njae...
  • Frun i huset var väl min största konkurent men inet ens hon kunde klå mig ;-)

image195

SING STAR

Har jobbat hela dagen nu. En "kändis" kom in på jobbet. Om ni vill veta vem det är så kommetera det då :-) "vågar"inte säga det så här. Det gick snabbt att jobba, alldeles lagom med folk så det va nice.
Kom hem och fick direkt i uppgift att passa sofia och hennes kompis. Som tack för hjälpen serverade pappa mat :-)

Nu sjunger vi Sing Star för fullt. Vi fick det i dag av pappa, hyggligare far får man ju nästan leta efter. Första bjuder han på mat och sen slänger han fram ett sing star, allt detta inom loppet av 5 minuter.<3




jobba

YEEES. Ska åka iväg och jobba snart. Chefen min ringde igår och frågade om jag ville jobba idag. jag sa att jag var sjuk och inte visste om ja gskulle klara av och jobba i högt tempo då. Så hon fikc fortsätta ringa runt och kolla.
Men sen kom jag ju på att har satt upp en lapp på jobbet och skrivit att jag gärna jobbar nu på sportlovet om det behövs personal, så jag kände mig så dum, så efter 3minuter så ringde jag upp och sa att jag tar passet idag. Hon vart väldigt glad som inte längre behövde ringa till någon. God gärning? HAHA!
Nu går bussen om 25 miuter och jag måste klä på mig och platta håret, för de tär INTE okej..
så var det med det. hörs!

PEACE<3


En tanke till Felicia

Vill sända en tanke och visa att jag lider av att veta att Felicia är i himlen nu. Idag har det gått 2 måndader sedan hon lämnade sin familj. Efter nästan ett helt år av det onda så orkade hon inte kämpa mot cancern längre.
Läs med om kampen på http://tidigmamma.blogg.se/. Där ser ni även alla fina bilder på henne, hon var glad på varje kort, inte en enda ledsen min, hur gulligt är inte det?


promenad och träningspass

image194

Jag och sofia gick en 25 minuters promenad idag med. Väligt skönt när man klär sig varmt och bekvämt och bara går ut och går, inget speciellt högt tempo men bara rensar huvudet ungefär.
När vi kom hem så gick vi ner och körde en "träningspass" i nästan 40 minuter. Allt från armhävningar till boxning och upphopp. Sofia var jätte dukig, vilken kömpar glöd.
Tyvärr var det första hon sa efter "träningen": - kolla axa, jag har inte blivit smalare. Tycker att det är så tråkigt att höra det av en 7åring. Skönhetsidealen hinner ikapp varenda en, oavsett ålder.
Nu har hon i alla fall somnat, hon somnade på en gång. Jag har ju kört slut på henne ,stackarna.


 


kamera

Att min digitalkamera alltid har varit dålig har jag vetat, att den äter upp batteri efter batteri är ingen nyhet. Men nyss när jag skulle knäppa lite kort på mitt nystädade och ganksa nyfixat rum, så byter jag batteri till ett pa helt nya. Men vad händer? Jo, så fort jag säter på den så börjar lampan lysa rött- tre sekunder senare är den död. Jääävla hooor kamera. Jag lackar.
Så nu ska det bli en ny. en bra en. Har kollat runt på siba , elgiganten och pc city och dyl, men vet inte om jag ska gå på kvantitet eller kvalitet. Jag vet att det är bäst att gå efter kvalitet, men med tanke på att min kamera inte ens hööö i ett år så vet man ju inte om kvaliten håller vad den lovar...
Har ni sett eller hört någon bra kamera som ni kan rekommendera, eller har ni själva en kamera som ni tycker är bra som ni kan rekommendera, så snälla ni gör det :)


sport och mode (sportmode!)

image191

Nu har jag äntligen hittat mig motionsoutfit, både  för  vinter och kallt, och för sommar och varmt. Till höger är det ett par långbyxor och tillhörande hood till som passar till vintern. Och till vänster så är det ett apr kort byxor. Tjocktröjan ovanför kortbyxorna kan man ju ha om det är lite små kyligt ute, annars ka nman ha t-shirten. Skorna kna man nöta på året om, mest för att dom är så snyga och gå vänliga.
JAG VILL HA DET HÄR.


middag

image189Pappa ringde nyss och sa att jag hade i uppgift att laga middag idag. Han sa att jag kunde laga Tortellini. Så jag öppnar skafferiet, men jag hittar inge tortellini, så jag säger det till pappa. Och vad säger han?
- okej, vilken tur du har då, så slipper du laga någon mat. Jag fixar något när jag kommer hem.
WOOOHOOO!!!!







skor

Vart tipsad av anna om roots skor. Kollade in deras hemsida och fann ett fåtal skor, men ack så ovanliga och läckra. Vissa skor var lite dyra för att vara så "okända" skor, mem kvaliten är väl i så fall bra.



Hittade då dessa två par. Gillar dom vädligt mycket. 399kr resp. 699kr. Nästa skoköp?

godbit från himlen



Hittade klänningen som är pricken över i:t på hurdan jag är. Älskar modellen och tyget enormt. Den här står högt på min önskelista nu.
Skorna med hög klack gör ju klänningen till något extra.
Ni hittar både klänningen och skorna hos asos



Radio 106.5

var ju med på radio förut och vann biljetter för ett par månader sedan, och idag var det dags at ringa in igen. Denna gången var jag inte det rätta samtalet men..
Det är det där "kändisklippet", när man hör en känd person i ca 3 sek. Sen ska man gissa vem det är.  och så är det så två gånger varje dag fra mtills en perosn gissar rätt. Vinsten är från början typ 4000 kronor i bensinpengar. Och så ökar det emd 100 kr varje gång, så nu är det uppe i 4600kr, ganska mycket ändå. Killen som blev rätt samtal gissade fel idag, så kampaen fortsätter imorgon.
Det var så kul, för pappa ringde oss och sa att vi skulle ringa in. Så står jag och erik med varsin mobil i örat och hemtelefonen  idet andra örat. Så kommer pappa hem, och han sitter med både sin jobb telefon oc hsin vanliga telefon. HAHA!


i behov av hjälp

nu börjar det lika något tycker jag. Känns ganksa bra. Det enda som jag vill ha nu är en bakgrundslåt.
Men jag vet ju inte hur man gör..
Någon som vill hjälpa mig? :-)


uttråkad

Jag är så in i bängen oteknisk. Men det börjar ju likna något. Inte sant? Är själv inte så där väldans nöjd, med tanke på att det inte är någon färg, men jag tar allt lite på om på, oc hdet kanske kommer lite färgklickar här och var. Men samtidigt så är ju bloggen ens enga lilla persoliga sak, och detta kankse är ett tecken på hur jag är som person..eller? nu fattar jag inte ens vad jag skriver om.. skit samma!

Har i alla fall inget tålamod med att sitta här och föröka få en fin blog. Men det måset ju blir bättre än så här i alla fall. så jag tänker på ordspråket från Lotta på bråkmakargatan:
"tålamod är en fiskares bäste vän"


under ombyggnad

förhoppningsvis klar senare under dagen..



update: vad har jag gett mig in på? inte min grej det här...

min kropp är sjuk

ovärd morgon. vaknade för en stund sen av att halsen är helt tjock och igentäppt. Hur oskönt är inte det på en skala?
Kollar mobilen och ser att jag har 2 meddelande och 1 missat samtal.
"Hej jag heter Victor var heter du?". ceepeee barn. Lacka och skratta. Andra meddelandet var från en arbetskamrat som behövde ta ledigt idag men sjuk som jag är så kunde jag inte. Det hade varit perfekt att jobba idag, när jag ändå inte hade planerat något annat lixom. Nu blir det ju bara till att ligga här hemma och slöööa. Ska ta mig ut på en promenad i alla fall. Solen skiner ju har jag märkt. Nu vill jag ha våååår!

ellos.se. Tänkte kika in på ellos.se och kolla på en beige vår kappa. Har sett en fin från cubus men man kunde inte kolla kläder på hemsidan, lite dåligt kanske?

promenad

Jag har verkligen inte gjort ett dugg idag, kollat klart på alla hittills avsnitt av andra avenyn, men mycket annat har jag inte gjort. Eller jo, föresten, jag har gått och blivit sjuk tror jag, halsen krånglar, varvat med hosta och dyl. Inte alls kul, med tanke på att det är lov.

Jag och sofia var ute på promenad för någon timme sen osckå. Det var verkligen nödvändigt. Måste tänka på figuren. låter som en gammal tant nu, men det här är faktiskt inte okej. Jag menar allvar. Från och med nu ska jag bara äta mat, inget godis eller chips. Eller jag ska försöka i alla fall..kan ju i alla fall sätta upp mål..om det nu ska vara nödvändigt.
Under promenaden gick vi till pappas blivande affär. Tog varsin is the och gick hem igen.
När vi kom hem hade mormor kommit. Hon ska sova här inatt. Hon är rädd at sova ensam nu första nätterna när hon har slutat med vissa tabletter...

Nu ska jag ta en dusch och dricka upp sista is the´t. Ha en trevlig kväll.

PEACE<3


ett stort grattis

JOAKIM WALDENVIK FYLLER 18 ÅR IDAG. GRATTIS GRATTIS GRAAATTIS!!!







Måste även lägga till att jag mötte honom på bussen på väg hem ikväll. Hela deras familj hade varit och ätit mat. Han var as glad, för nu kunde han ju köpa stark öl och allt i del stilen. Han ville hela tiden visa upp leg. för att visa att han var 18.
Det blev inget större party för honom ikväll, för han ska nämligen upp och göra teori prov klockan 8.00 imorgon bitti. LYCKA TILL!


mätt som en plätt

nyss hemkommen från stora staden. Och jag är proppmätt. Kvällen spenderades med Sanna och Anna. Tillsammans gick vi och åt på kina buffé. MUMS vad gott det var. Vi åt och åt och åt och åt..ja vi åt minst lika mycket som våran kroppsmassa, bokstavligt talat. Anna var väl den enda som ville ara ordentlig, men vi blev det alla tre tillslut, vill inte gå in på detalj, men vi som varit med om det ikväll vet vad jag pratar om.

Efter maten rullade vi till filmstaden och hämtade ut de bokade biljetterna till P.S I Love You. Såååå jääääla bra. Tårarna kom stup i kvarten, så himla bra. Den rekomenderas starkt. Hann osckå med att köpa latte, värt må jag säga.
image162

Så nu sitter jag här, tuggandes på ett melon tuggummi och r*pa* kinamat. VILL SPY, och det ska jag göra. NU.


PEACE<3

KÄÄR

Okej gott folk, jag har totalt kärat ner mig i den här låten. Såå bra. Rykten säger att låten är med i One Tree Hill osckå, kanske ska se några avsnitt och ge det en chans i alla fall. 
                                                                   
                                                                                                                                            Augustana-Boston

i´m back

Vart har jag hållit hus lixom? Har ju inte bloggat på ett tag, om man bortser från inlägget innan. har inte haft tid om man säger så. Ni kanske vill veta vad jag har gjort i stället för att sitta och häcka framför datorn?

Fredag: Sportlov! Möter upp Anna och kilar upp till J.J och L.J...inga kommentarer om kvällen....

Lördag: Tidig match mot Sten fucking Sture. Ah, ni kan ju gissa hur det gick. TORSK! Stylar (roligt ord bara) mig och åker till Salabacke där kvällen ska spenderas. Mormor min fyllde 60 år, och det skulle ju sålklart firas. Med både god mat, smaskigt fika, lekar, presentöppning(vad höll hon på med? HAHAHA) och deverse annat...
Jag stod för fördrinkarna och tilltugg till alla gästerna, och det ansågs som fint (tydligen).
Eventuella biler kommer kankse upp senare, måste bara granskas av mig om dom är lämpliga att titta på. Min mormor var hööög i alla fall, inte på grund av klackarna(som hon inte ens hade) utan av allt knarkande(läs:drickande).
Fick senare på kvällen skjuts av papi till Torbjörnstorg och hamnade borta vid polishuset. Inga kommentarer...

Ja, och vad står på schemat idag då? Först ska jag såklart kolla på ett par avsnitt av andra avenyn. Sen är det nog dags att hoppa in i duschen och bege mig mot stan. Ska nämligen äta söndags buffé med Sanna och Anna. Vi har också bokat biljetter till P.S I love you osckå, så den går vi på efter Kina-buffén.

nej nu måste jag göra något åt mig själv. det här funkar inte. HAHAHAHAHAH!!!

PEACE<3

Juice-puckot

godmorgon!

har precis avnjutigt en fin och god frukost med mina kusiner. Så stog det en bravo juice framme, och så var det en ny sort. Det var typ  tropiska frukter eller dyl (as god för övrigt) Dum som jag är på morgonen (hela tiden?) så kläcker jag ut:
-Vart kommer den här ifrån?
- vi tog med den från Örebro.
- ah, jag tänkte väl, för att sån finns inte i uppsala.
HAHA!!! Hoppas att ni  fattade det roliga. Men det är klart att den finns i uppsala lixom :P

Cupidosallad

ÄNTLIGEN LOOOOOV!!! WOOHOOOO '
"firade" detta lov genom en LITEN runda på stan som resulterade 2 timmar, helt sjukt var tiden gick snabbt. Hittade ändå en del grejer, mest saker till mormor 60års fest imorgon, mormor börjar bli stor nu ;-)

  • en vit bomullstopp
  • guldig ring
  • lösnaglar
  • vit bh
  • guldigt diadem

När jag gick igenom forumgallerian på väg till bussen så ringer papap och frågar mig om jag kan köpa hem mat till mig och lillebror, för att dom var inte hemma och kunde laga mat. Så passande att jag var precis vid Cupido.
    Så nu har jag och bror min precis avnjutigt en varsin cupidosallad framför rasmus på luffen. Härlig kombination.

Nu ska jag hoppa in i duschen och skölja av mig, sen ska jag möta Anna på stan. Om jag har tur så hinner jag träffa mina efterlängtade kusier och min morbror och Lena innan jag måste åka. Annars så träffar jag ju dom imorgon bitti. Dom ska nämnligen vara här hela helgen. Jätte kul när dom kommer till Uppsala. Det är inte ofta vi träffar dom när dom bor en bit bort...så ma nfår ta tillvara på alla tillfällen som finns...
nej nu måste jag speeda!!!

PEACE<3


reportaget färdigt

men det vart fan inte bra, det är ju för fan skamligt. Vågar jag ens lämna in det ? aja, läraren sa att detvar som en test..får väl hoppas på det bästa.

SNART ÄR DET LOV!

14 februari

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG







fitta, fat -handgranat

sitter och kämpar med det här satans reportaget. nu har jag fått nog. jag orkar inte skriva mera om det här nu. jag vil bara sova, men jag antar att jag får sitta upp hela natten och lite där till. JÄÄVLA SKIIIT!

matchdags

nu vankas det match mot årsta ik. Får skjuts från stan av min snälla tränare. Tackelitack! :-) önska mig lycka till ! Det lär ju behövas...
mycket mer än så tänker jag faktiskt inte nämna om denna match. PUNKT.


Flååååt-inlägg

Detta blir ett inlägg till den person som skickade sms till mig sent igår kväll. Jag löste dom imorse och insåg hur elak jag hade låtit i dom. Men svaret till detta är att jag sov och visste inte ens att jag skrev dom. Det var imorse när jag hade "ett meddelande mottaget"  som jag förstog att jag måste ha skrivit något innan. Flåååt Du! Men imorgon TORSDAG ses vi igen!

Nu ska jag sätta på mig kläder och hjälpa sofia till skolan. Ikväll vankas det match mot ex laget. Detta skrämmer mig faktiskt...

Bevisat och klart...

Har kommit underfund med att simon i min klass läser min blogg varje dag. Beviset är att han jämt kommenterar  i skolan om det jag skriver om här. Så simon johansson, nu när du läser det här, haha, kan du väl slänga in en kommentar så vi har ett bevis till att du faktiskt läser :-)

PEACE<3

maratonet fortsätter..

..ahh i alla fall när det gäller andra avenyn. En ungdoms serie som är väldigt bra med tanke på att den är svensk. Kollade hela dagen och kvällen igår och har även kollat ett par avsnitt nu på morgonen. Under ett avsnitt igår så kom en låt upp som passade så himla bra in. Om faktum är att låten blev bättre nu nä..ahh i alla fall när det gäller andra avenyn. En ungdoms serie som är


                                                                                                                  Robyn-Robotboy

Nu har hon ett jack vid BÅDA ögonen

Min lillasyster kom hem idag från ica maxi och var helt förkrossad. enligt henne själv så gick allt till så här:

"När jag åkte rutschkana så fick jag en spark i ansikten, på ögat. Jag började blöda runt ögat."

Och som om detta inte vore nog. När hon berättade hela historien och visade sitt öga, så hade hon tappat övre ögonfransarna. Jag ville typ börja grina för att jag tyckte så synd om henne. Hon trodde först inte på mig så hon bara skrattade, för hon hade inte märkt det innan. sen så när hon kollade i spegeln och insåg att jag faktiskt talade sanning så började hon grina jätte mycket. Jag tyckte så himla synd om henne. Men jag förklarade att henes ögonfransar skulle växa ut snart igen, att killen som sparkade henne kankse sparkade bort ögonfransarna med. Hon har nog glömt det imorgon...

ang matchen imorse...

..finns faktiskt en hel del att berätta om morgonens match.. både roliga saker och lite mindre roliga saker. berättar det imorgoni stället. nu är jag trött.  S.S.N.(Ska. Sova. Nu.)

ont i huvudet

inte nog med att det är söndag. jag har ont i huvudet osckå. jag är taggad

han är så jävla nyfiken...

simon simon simon. du kommer ändå aldrig få reda på vem som jag och sanna skrattade åt. inse bara..

, johansson säger:

jag kom på en viss kille i väran klass sitta med handen innanför byxorna på mattelektionen och sa det genast till sanna, vilket resulterade ett himla stohej. Mannen i fråga hade dessutom ett väldigt frestande choklandkaka på sitt bord. Men nu efterdet vi sett så fick vi upp massa bilder i huvudet på hur det skulle se ut om vi frågade honom om vi fick smaka av den


, johansson säger:

haha sebbe?


alexandrakarlsson, säger:

haha det var verkligen inte sebbe


, johansson säger:

nehe vem annars?


, johansson säger:

han hade ju digestive kakan


alexandrakarlsson, säger:

nej han hade tuttifrutti godis


, johansson säger:

nej det var tommy


, johansson säger:

vem säg vem det var


alexandrakarlsson, säger:

juste !


, johansson säger:

juste?


alexandrakarlsson, säger:

kan inte allas namn


, johansson säger:

du hade ju fel


alexandrakarlsson, säger:

men det var i alla fall inte sebbe


, johansson säger:

vem vare då?


alexandrakarlsson, säger:

det säger jag inte spklart


, johansson säger:

men skit kom igen


, johansson säger:

oskar?


alexandrakarlsson, säger:

oskar?verkligen INTE!


, johansson säger:

haha


, johansson säger:

satt han till vänster eller höger om dej


alexandrakarlsson, säger:

spelar ingen roll vad du säger, jag kommer ändå inte säga vem det är.


alexandrakarlsson, säger:

höger. eller kanske vänster!


, johansson säger:

haha, jag vet vilka alternativen e, vet vilka som hade chocklad


alexandrakarlsson, säger:

vilka då ?


, johansson säger:

orka skriva upp alla


, johansson säger:

men jag vet vilka iaf


, johansson säger:

köpte åt två st


alexandrakarlsson, säger:

men vilka är alternativen då?


alexandrakarlsson, säger:

måste bara veta om du är mig på spåren


, johansson säger:

men orka skriva upp


, johansson säger:

vill du inte å vill du inte


, johansson säger:

orka tjafsa om en hand


, johansson säger:

har ni match imorrn?


alexandrakarlsson, säger:

haha oj oj oj då . byta samtalsämne..ligger du i underläge kankse ?!


helt otroliga...

..jag får gåshud. Så bra, så bra..


 





-måste lägga til att dessa talanger är 90or. Svårt att tro? ja, men det är sant..

ska synda

flååt Hogge Hoggelito för att jag inte gick på bio med dig, men jag skulle verkligen inte orka med tanke på att jag (läs:vi) har samling 9.00 imorgon bitti. En annan dag? Och flåååt P.K för att jag är så himla tråkig...

kunde ha suttit och kollat på en bio nu, eller så hade jag kunnat haft sällskap av ( ), men tråkig som jag är denna kväll så är jag bara hemma. Försöker nu lite i efterhand liv upp stämningen genom att bror min och jag sitter och dricker varsin alkoläsk. KUUUL lördagskväll, verkligen...hjälp mig, jag tror jag håller på att bli galen!

hata veckans låtar

.. dom är ju oroväckande dåliga. Jag förstår inte ens varför man ödslar massa tid på att göra dessa såkallade låtarna. Jag hade vänatat på Amy Daimond och hon fyllde förväntningarna, om inte hon går vidare så vet jag inte ens om jag vill bo kvar i svergie. nej då , skämt åsido, men vafan händer med svenska folket?

Jag skiter i melodifestivalen ikväll och avnjuter lite andra avenyn.

PEACE<3

ingen degig helg

Är så himla trött. denna dagen ville jag bara ligga hemma och dega och kolla på andra avenyn. men i stället ska man ju bara duktig att jobba sex timmar idag i stället. men det gåt nog snabbt i alla fall.
aha som om att detta inte skule vara allt, imorgon blir det ÄNNU värre. har match imorgon och har samling till denna klockan 9.00. NIO PÅ MORGONEN! fattar ni hur tidigt det är på en söndag? matchen börjar klockan 10.10 och direkt efter den ska jag åka till jobbet.kommer ju knappast hinna (läs: orka) med något annat. jo föresten, SOVA!

PEACE<3

godnatt

image161
en bild säger mer än tusen ord...






såå sjukt kul och en tråkig operation

(var beredda på ett långt inlägg, men det är väärt att läsa det, jag ska försöka att gör det intressant hela tiden, det är ju jag as bra på)
Anna har nu kommit hem från operationen, och allt lät so matt det gikc bra i alla fall. Oturligt nog hade hennes korsband gått av helt och hållet. Såå himla otur alltså. Men man måste ju se något positivti det hela - det KUNDE ju ha varit så illa att dom hade varit tvugna att amputera hela benet, och det hade ju inte varit kul alls. Nej så ett korsband är "bättre". Inte för att jag kan tänka mig att det är roligt men..ah ni förstår hur jag menar.

Nej usch, nu tycker jag att vi lämnar allt det här tragiska och går över till något HELT annat. Det hände en as rolig grej i skolan idag, eller rättare sagt typ 5 grejer som jag doog av..

När vi hade slutat för dagen så satt jag kvar och grejsade lite med matten så sanna gick någon minut före mig, och när jag kommer ut från klassrummet och är på väg till mitt skåp ser jag sanna, hon är inte alls långt ifrån, men jag måste ändå ropa för att hon sak höra vad jag säger. Jag var helt plötsligt på jätte bra humör och ropar:"nu är det helg, guud vad sköönt" och allt sånt.. så börjar sanna gå upp för trappan en bit framför, så precis när jag går runt hörnet så hoppas alex i min klass fram och SKRIIIIKER. Vet ni hur rädd jag blev? jag SKREEEK så jääla högt så det går itne att beskriva. jag satte mig ner i trappan för att jag trodde att "shiit nu dör jag, nu ahr jag fått en hjärtattack ohc kommer dö". ärligt jag har aldrig blivit så rädd tror jag. detta gav ju sina förljder, alla hånade mig för minen jag fick.. och hur jag såg ut när jag skrek. Detta var nästan inte okej.
    jaha som om att det inte skulle vara nog med det. jag kom på en viss kille i väran klass sitta med handen innanför byxorna på mattelektionen och sa det genast till sanna, vilket resulterade ett himla stohej. Mannen i fråga hade dessutom ett väldigt frestande choklandkaka på sitt bord. Men nu efterdet vi sett så fick vi upp massa bilder i huvudet på hur det skulle se ut om vi frågade honom om vi fick smaka av den(chokladkakan alltså;-)). Att hn skulel ta en bit med sina händer, och så vidare....
Nu till saken som var rolig. Uppe vid skåpen står Sofia och co och frågar om någon sett chokladkillen(kan inte säga namnet, då denna person möjligen läser detta). Sanna frågar mycket allvarligt varför dom vill ha tag på honom. Dom svarade att dom ville ha chokland av honom, dom hade nämligen osck suttit och spanat in den. Så berättade vi allt p, "handen i byxorna"-grejen. Och vi flabbade totalt. Jag sprang bort därifrån och hamnar på en toalett, men komemr ut därifrån och skriker "fan vad det luktar kiss där inne". Alla skrattar men efter ett tag blir Sofia jätet allvarlig och berättar att det kan finns en förklaring till att det luktar kiss därinne(eller att det överhuvudtaget luktar ÄCKLIGT). Jo, en kille och en tjej hade tydligen strulat jätte mycket där utanför i går, och det hade slutat med att dom hade gått in på toaletten(den som jag var på) och dom hade  varit där i en kvart. sen ahde tjejen gått ut därifrån och gått til toaletten so mvar precis bredvid den andra. AS ROLIGT. Sofia och Anja hade varit tvugna att stått kvar där och lyssna, dom hade tydligen kommit för sent till lektionen, för att dom hade stått och vänatt på att dom skulle komma ut igen. AS KUL JU :-D
Jag och sanna frågar typ exakt samtidigt om kille nvar kortare än tjejen och om tjejer hade blont hår.  Ah visst hade dom det. Precis det paret som jag och sanna hade smygkollat på i förrgår när dom SATT  GRÄNSLE ÖVER VARANDRA i upphållsrummet i skolan, sen när dom reste på sig hade jag och sanna skämtat till det att dom säkert skulle gå till en toalett nu, så vi följde efter dom. haha moget va? dom hade inte gått in på någon toalett så länge vi gick efter dom, men det var så jäävla kul när vi(läs:sofia, sanna , jag och anja) kom på attdet var samma par som vi hade följt efter som var inne på toa. VI SKRATTADE JU TILL VI GRÄÄT. I ALLA FALL JAG!!! ku lvar bara förnamnet. kul avslutning på skolveckan!

det vart ett jättelångt inlägg, men jag hoppas ni läste det för det var det ju värt. visst så?
jag skrattade högt när jag skrev detta, det kan ni ge er på!!!

PEACE<3

läs inte :D

men shit vad gör jag hemma så här dags en fredags morgon, när jag ska vara placerad med klubba och boll i under allianshallens tak?
ta det lugnt, jag har en förklaring(inte godkäns dock..). 
Om du inte orkar läsa gå direkt till punk "3)"

 2) Jag hade ställt klockan på den tiden när jag skulle gå upp. Jag vaknar av klockan och är as trött och tänker "jag ska bara blund en minut till". Och vad händer...? jo jag vaknar i alla fall efter 1 (läs typ 5minuter) minut och inser att  jag är såå sjukt trött, och jag har ju faktiskt gott påalla träningar nu efter lovet, så varför skulle det göra något om jag sover denna gången i stället? så jag somnade lätt och enkelt om igen, och vaknade nyss och känner mig lite mer utvilad. Men så blir man ju så där efterklok som det heter. och jag tänker genast "varför somnade jag om igen, sova kan jag ju göra inatt när det är helg." skiiit på mig!!!
Jätte ointressant men i alla fall...

3) Nu ska jag hoppa in i duschen, sen slänga på mig lite kläder, sen slängai väg ett välskrivet sms till invaliden, sen hoppas att jag hinner med bussen.

PEACE<3



juste, bilderna på det jag fick hem igår, plus lite annat kommer nog upp efter skolan, han inte igår och jag hinenr inte nu heller.

operation

nej nej nej inte jag. men allas våran ANNA är nu på väg till stocholm och ska operera hennes knä idag. Hoppas att det går bra med allt Anna!
På måndag när du har kommit hem så får du en present av mig och Sanna.(som du iofs har betalat själv men....)


det kom ett...

...paket med posten till mig idag. Innehållandes kläderna jag beställde.
Läger kankse upp bilder på allt snart.
Köpte även ett scal (?) när jag och sanna gick runt på stan. Lite fin så där :-)

Nej nu ska jag sätta mig och kolla på andra avenyn, kollar om alla avsnitten nu :-)


hakat upp sig?

har varit iväg och tränat innebandy (med min nya sticka) . Det gick väl so mvänatat inte så bra försat träningen, var ju lite ovan å så där. Men det ska nog blir bra ska ni se.
Sen då. haha, när jag kom hem, så ropar pappa på mig til vardagsrummet:
-duscha på en gång för jag tänkte gå och lägga mig tidigt ikväll, så att jag slipper massa spring här.
-okej.
-och sen imorgon så kan väl du hjäpla sofia eftersom att jag sticker iväg och jobbar, så att hon kommer iväg i tid til skolan å så.
-ah okej. men jag måste ju åka innan hon börjar.
-ah men det är lugnt. Sen så kan du hänga tvätten där nere nu ikväll om du har lust. Och sen imorgon så måste du städa ditt rum, det får du inte glömma, det ser ju iten klokt ut. Och glöm inte att hjäpla sofia imorgon. Hon har tagit fram kläder som hon ska ha på sig imorgon, men se till att hon går upp ur sängen i rätt tid. Och glöm inte att hänga upp tvätten. Och så måste du komma hem imorgon och städa ditt rum. Glöm inte det!

haha vadå uppreoa allt 1000 gånger?! HAHA, fan vad jag skrattade :-D

Nu ska jag kolla ett till avsnitt andra avenyn, sen ska jag läsa bok, sen sova!

NATTINATTI


stress

hogge ringde nyss och frågade vart ajg höll hus någonstans. Hade totalt glömt bort att aj gskulle komma tidigare till träningen och latcha lite med henne. Så nu var jag tvungen att laga iordning lite makaroner och köttbullar till mig. pappa är ju inte hemma än, så han kan ju inte göra det åt mig. sen måste jag packa osckå. och äta upp den lagade maten. allt detta på 22 minuter. hoppas att jag hinner.
hörs ikväll.

image159





PEACE <3


hjälp, någon?!

Fick nyss snäll kommentar av Indira att min blogg "var så fin". tack du :-)
men så nu när jag kollade på så är den så himla ful. eller asså inte ful FUL, untan ful FUL. Haha bra förklarat, men ni fattar. Jag vill ändra utseendet NU NU NU ! Problemet är j ubara att jag är kass på sånt där. Någon som känner sig villig att hjälpa mig ;-)


efter den här låten sover jag...


nybäddad säng

Har nu kollat färdigt på filmen. Den var ju ur fin, gullig som tusan och slår alla filmer när det gäller hur bra den är. Jag har nog aldrig sett någon bättre film, faktiskt. Den rekomenderar jag starkt.
Hittade alla avsnitt av andra avenyn, så jag började nyss och är nu på 1a avsnittet. Tänkte kolla klart på det, sen gå och sova i min rena nybäddade säng och läsa några sidor ur boken. Åh vad jag längtar till sängen, ni vet lukten av nytvättat, tvättmedlet. När lakanen är nästan hårda, för att dom inte har används. Förstår ni hur jag menar. Hur fräsch man känner sig. Hur man vill duscha precis innan man kryper under täcket för att inte vilja smutsa ner det? Den känslan, det har jag nu!

godnatt, sov gott!


WOOHOOO!

...nu är det min. Jag bara glänser med den i min hand. Har aldrig varit bättre än nu. Skickade in ett mail till stockholm som innehöll en  anökan och en liten filmsnutt,  och dom ringde nyss och frågade om jag ville komma oc provspela i landslaget. Ska åka dit på torsdag och jag är dödsnervös. Spela med landslaget. Fatta vilka möjligheter alltså. Har fortfarande inte fattat det ännu. Nu ska jag knäppa lite posebilder med stickan och mig, det är ju trots allt klubban som gör allt, utan den hade jag aldrig kommit upp till denna nivå.
image157



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! ironi så det bara skrivk om det. Det tråkiga är ju att ingen gick på det här, det vet ju jag!!! Men ack så roligt.
Om jag ska landa på jorden igen då. Jag pappa och syster gick till innebandy butiken och hem kom jag med "min" klubba. Precis det som  jag ville ha. Och det fanns bara en sån klubba kvar i rätt längd, så jag kunde inte låta bli. Längtar tills träningen imorgon då jag får använda den. Har stått och skjutit här hemma, men små utrymmen=svidande ovärt.
image158

innebandyklubba

nehepp, hinner inte se så länge på filmen nu heller. Pappa och jag ska gå till innebandybutiken straxt och kolla på ny klubba. Det behövs verkligen verkligen verkligen en ny. Dom som jobbar inne i stan tipsade mig om denna klubba.
Frågade klubbproffset Simon i mib klass om den var bra till mig och han sa att den var bra så jag litar på honom, annars får han stryk ;-)

image155

en skada har skett

Måste bara säga att Anna gjort sig illa idag med. Hon var med på innebandy träningen imorse för första gången på as länge. Hon har ju fått nytt  knäskydd nu efter hennes tråkiga knäskada. Men nu har det hänt igen. Läs mer hos henne.

det pigga gömmer sig

Nu börjar latmasken krypa fram, det känner jag det. Tog hem engelskan för att plugga lite för morgon dagen, men vad gör jag? sätter(läs:lägger) mig i soffan framför teven. Kollar på skit program. Och nu sitter jag här och ska alldeles nu kolla klart på The notebook. Hur jag har klarat av att inte börja kolla på den förens nu är ju ett under, jag menar, jag skulle ju ha gjort det med detsamma idag när jag kom hem. Men lat som jag är så orkade jag väl inte trycka upp filen! APA!

Apropå apa förresten. När jag och Angelica satt på bussen till lagträningen idag så fick jag för mig att låta och imitera en apjävel. För en gångs skull så lyckas jag as bra med min imitation. Helt sjukt alltså. Sen så precis när en tjej skule kliva av så började jag igen, precis när hon gikc förbi oss. Ni skulle ha sett hennes min. VI DOG vill jag lova. Men det vare värt..

Ny vecka

godmorgon!

sovit gott? jag har sovit jättegott, men vaknar ändå as outvilad. så är det varje dag. om ett tag  ska jag i alla fall i väg och träna, sen ska jag till skolan och ha två lektioner, sen till allians och ha innebandy. Sen slutar jag. Visst låter det som en enkel dag? Faktum är att det är en lätt dag, men ändå går jag från 8.30-16.00. Och det är alla dessa håltimmars fel. Avsyr dom.
Nu ska jag bara slänga i mig något att äta, sen kommer bussen.

godnatt

Nu ska jag sova. Skola imorgon igen och måndag innebär tv å skolträningar, så jag måste sova länge nu.

Höll ju på att kolla på the notebook, men jag kollar klart efter skolan imorgon. Orkar verkligen inte kolla klart på den ikväll. Håller på att somna. Men den är hur bra som helst. En bland dom bättre filmerna jag sett faktiskt.

Godnatt , sov gott!!!

Söndag

Jag hatar söndagskvällar, ångesten över att gå en vecka i skolan är enorm. Avhelgen som är kvar så ska jag nu börja kolla på The notebook och sen vig 20.00 är det andra avenyn, sen ska jag kolla klart på the notebook.



image153image151

IKEA-besök

jag och pappa skulle ju åka och kolla på innebandy idag i allians, men så var vi så tidiga så vi svängde in på ikea som ligger precis vid hallen och gick in och kikade lite.
Vi köpte äntligen sängbordet som jag velat ha, och så en sänglampa följde med hem osckå. Skrukade nsys ihop så nu är allt på plats. plus att det ser lite hemtrevligare ut i mitt rum nu när jag har sängbord till min matchande sänggavel.

image149image150

sko -frossa

Köpte för några dagar sedan ett par guldiga "jesussandaler" som jag kallar dom. Älskar dom, och längtar ännu mera till sommaren så att jag kan börja använda dom.
Nu har jag även hittat svarta och bruna varianter, som jag kärat ner mig i.

image146image148image147



Dom två överstaär likadanamen olika färger och den under är en annan modell som jag är tveksam på. Hjälp mig, vilka ska jag välja, och vilken/vilka färger?



update: okej, jag älskar dom undre med, ju mer jag kollar på dom desto snyggare är dom:-)

jag vill sova...

så typsikt mig alltså. Jag skulle ju gå och lägga mig en stund och sova. Men så blir man sittandes här i alla fall, och nu är det för sent att sova för jag måste ändå åka i väg snart. SKITHÅL!

Söndag

Godmorgon!

Har precis varit och tränat småtjejerna. Idag var dom faktiskt väldigt dukigtiga. Dom har fått mycket bättre skott, och dom börjar passa lite bättre till varandra. Det här ska nog gå bra till slut..

Nu ska jag gå och sova i någon timme eller två innan jag ska upp igen och åka in med pappa och kolla på Hagunda killarna när dom spelar kl.14.00.Om jag nu orkar vill säga. Kanske kan lura honom till IKEA en sväng också, för vi hann inte åka dit igår.

Höörs!!!

godnatt

image77

skrivkramp och loka päron

har suttit och skrivit 24 stycken lappar nu tills imorgon bitti. Jag ha ju lovat att mitt flicklag som jag tränar ska få komma och kolla när jag spelar med mitt lag. Så jag ar skrivit om det, och eftersom att våran skrivare än sönder så var ja tvungen att skriva för hand. PAIN!
Men nu är det gjort och jag är nöjd. Det slank ner ett och annat glas med LOKA PÄRON denna kväll med. Den ÄR verkligen oemotståndlig. Jag har säkert druckigt 2 ½ liter denna helg..Och nu har jag till och med fått andra till att både börja dricka den och faktiskt tycka om den jätte mycket. 
tex1: jag och anna sitter och kollar på match, så hade hon en burk läsk. Så frågar hon om jag vill ha. "nej tak", svarar jag. en sekund senare när jag sneglar på burken och ser att det är loka päron så säger jag: "eller joo jag vill ha".
tex 2 är att jag fick ett sms nu ikväll: "loka päron och en film<3".
Säger det er något? ;-)

"men jag inte kan köra över buskarna och alla blommor och gräsmattan"



Jag och Anna åkte tillsammans till allianshallen för att kolla på matcher innan min match, plus att Anna skulle föra anteckna om två matcher.
Och på helgerna så åker bussen en om väg till IKEA, och så när den ska åka runt och tillbaka igen så står det tre felparkerade bilar i ovägen för att kunna komma runt och ut igen. Så busschauffören börjar  ringa och prata med någon som skulle hjälpa honom med en vädlig brytning: "jag inte kommer fram med bussen för tre bilar stå i vägen. Och jag inte kan köra över buskarna för då det kommer komma en rapport i tidningen imorgon att stadstrafiken förstör buskar".
Sen stänger han av bussen och går ut och tänder en cigg. HAHA! vi dog ju! sen kommer det en buss bakom oss som inte heller kommer ut eftersom "våran" buss är i vägen. Så står  busschaufförerna från båda bussarna och pratar. Så säger "våran" busschaufför: "jag ju inte kan köra över buskarna, för då dom kommer skriva rapport i tidgningen imorgon". Och den andra busschauffören:"men jag har redan kört över buskarna här en gång idag".
HAHA!!!
Sen så ringer det i bussen och våran busschaufför bara flyger in i bussen och svarar, och säger: "men jag inte kan köra över buskarna och alla blommor och gräsmattan" (neligt honom lät det ju so mvärsta paradiset). saanningen var att det var några platta pinnar som skulle föreställa en buske, och gräsmattan var gul och söndertrampad och till sist, det roligaste: vad fan hade han fårr blommorna ifrån? det fanns inte en ändå blomma..HAHA, vi dooog ju :D:D:D.
Det slutade med att en gubbe kom och dirigerade ut oss, och bannemig så kördes det över buskarna i alla fall.
AS KUL VARE I ALLA FALL..!


vinst!

kom nyss hem från allianshallen. Hade ju match som jag önskade att vi skulle vinna.
Och visst fan gjorde vi det. 11.11 hjälpte. 5-3 vart det till slut. Skönt!!!

Det var bara det jag ville. Skriver om det as rolig amen sjuka bussresan till matchen. Men dom ropar att det är mat nu så ska bara slänga i mig lite mat först :-)


11.11

vaknade nyss och klockan är 11.11.
Önskade direkt att vi skulle vinna matchen och att jag får en behaglig dag.
Det kan ju låta konstigt att jag önskar en sån kontig önskan som"att vi ska vinna matchen". Varför önskar jag inte att min familj, släkt och vänner lekver ett bra liv i stället?
jo, det är lite svårt att förklara, men OM 11.11 -önskningen inte ens finns, att det inte spelar någon roll om man önskar sig något 11.11 eller typ 12.09(ni förstår väl vart jag vill komma..?), så kan ändå matchen vinnas av oss om vi vill, vi kan "bestämma" om vi vill gå in och kämpa 110% och vinna, eller bara gå in där och förlora. Men det andra, att att jag inte önskade att min familj, släkt och vänner skulle vara friska hela livet, kan jag ju inte personligen bestämma. Det är bara ödet.
Så då önskar jag mig något som jag vet kan hända, i stället för att önska mig något som jag kankse blir besviken på sen...för jag vill ju att önskningen ska "gå i uppfyllelse..." haha!
Svårt att förstå? jag vet att jag pratar i gåtor, att det inte är så svårt att förstå...

nu ska jag duscha och sen åka in till allians..

pussochkram


GODNATT

image141

Kväller

Nu ska jag gå och sova. Måste upp relativt tidigt imorgon, eller vid halv tolv typ. Jag som hade tänkt att ta en rikigt lång och skön sovmorgon. Men nu ska jag möta upp Angelica i allianshallen klockan 14.00 för att kolla på P. Vad gör man inte för´n? ;-)

MC-jacka

image140


Den här urläckra skinn-jackan ska jag bara ha! Har prövat den i affären och den sitter precis som jag vill att den ska, och är precis rätt modell som gör att jag fastnar för den. Midje kort och lätt att älska. Den finns hos hm:s hemsida -där jag förövrigt har börjat älska att handla kläder och dyl.















min nya favorit..

..LOKA PÄRON. Den är helt otrolig i sin smak. Köpte hem en 1.5 liter flaska och halva är redanimage137
 uppdrucken. Martin sa att han också skulle testa för: "allt som jag tycker om är gott". Så han är
 nere på ICA och införskaffar sig en flaska han med. Hoppas bara att han köper en stor, annars
 kommer han få springa tilbaka till ICA, det sätter jag en tusing på...

Äntligen helg

äntligen helg igen. Det som är så skönt med den här helgen är att jag inte jobbar en enda dag, och jag har bara en match. Vilken resulterar i att jag har massa fritid. Tex så ska jag och pappa åka till IKEA och handla saker till mitt rum, så det blir klart någon gång.

Hade ju beep test imorse. Gick som det gick, jag klarade i alla fall av att springa det man skulle springa om jag säger så, bättre än så var det nästan inte. Men jag har bättrat mig lite i alla fall. Så det är ju bra :-)
Det konstiga är att jag skulle kunna springa längre om jag bara hade haft ett bättre psyke. För när jag klev av springningen så var jag itne ens anfådd.. och jag överdriver inte. HORA!!!

Ska alldeles straxt iväg på träning. Känns konstigt att hinna hem emellan skolan och träningen på fredagar, eftersom att jag i vanliga fall slutar sent på fredagar och är tvungen att åka direkt till träningen. Men idag så sltade vi ju tidigt så då hann jag hem..
(Shit vad onödig del att skriva, vem bryr sig om jag hinner hem emellan eller inte lixom, TÖNT jag är!)


Upp och hoppa...

Godmorgon!

Är uppe tidigt som jag alltid är på fredagar. Har ju innebandy nu på morgonen innan rikiga skoldagen börjar. Varför just på fredagar, när man är som tröttast på hela veckan? Förstår inte schemaläggaren rikigt. MEN, vi slutar över 2 timmar tidigare idag, och det ska jag fira genom.....(trumvirvel, bambambambambamBAAAM)..genom att inte gör ett dugg. Och det är just det som är så himla skönt. Vart ni besvikna? HAHA!!!

Nu ska jag klä på mig sköna mjukisar oc htjöck gosig tröja. Sen packa klart träningsväskan, jag ska inte glömma att packa ner trosor(HAHA), slänga i mig lite god frukost, sen går taxin(läs:bussen).

HEJS!!!

RSS 2.0