tröööött(med betoning på ö)

jag är i dagsläget allt annat än pigg och glad. fyyy sådan helg, med facit i hand skulle det ha blivt mera sova för min del om jag hade gått i skolan lördag söndag- men det vill man ju inte. gjorde ju ändå bara roliga saker i helgen. och då tänker ni: "är det roligt att jobba?" . -jag det var faktiskt det denna helgen. mycket skratt och mycket lata ben. det låter inte såå kul men..det var det iallafall.
nu ska jag packa träningsväskan, bege mig till bussen, och ta sig ann även denna vecka...

/A


effektiv

usch vad jag inte har fått utnyttja den här helgen till att sova. men utnyttjat helgen har jag gjort-minst sagt. inte en sekund har varit lugn känns det som. fullspäckat schema fre-sön.
fredag kväll. träning. kommer hem och det är idol. somnar tidigt, vilket jag iofs behövde. klockan ringer som planerat 06.10. bara att stiga upp. det var ju nämligen så att hagunda hade kiosken i allians denna helg och jag åker på att få passet mellan 8-12. kunde dock bara stå till elva. för halv tolv började jag jobba (på mitt "riktiga" jobb). helt sjuuukt mycket att göra, men kommer iallafall därifrån vid halv sex, och kommer hem innanför dörren vid sex. maten är då redan klar. äter mat, utan att ens ha någon aptit. min bror hade handlat ett egen godispåse til mig, hur ofta händer det?
jag:- OJ?! har du slagit i huvudet eller? (låter ganska elak)
erik: -vadårå? strunta i det då. (råffar åt sig godispåsen igen)
jag: - nej men oj gud, det var inte så jag menade .TACK lillebror. (jag fick tillbaka den)
men inte ens när ajg fick godis hade jag någon aptit. jae jae , somnade gjorde jag iaf, mellan sofia och erik, inte LIIITE varmt.
klockan ringde 8 i morse, dags att träna mina flickor-00. (vi har bytt dag)
så mellan 9-10 tränade vi.
halv elva var jag tvungen att åka till stan för att jobba. jobbar mellan 11.10- 16.30. lika mycket att göra idag, dessutom med mindre folk.
springer till bussen som gåt mot allians (observera att jag springer med en tung j*vla toolbag). hinner med edn på håret, och vid fem var den samling för match. matchen gick av stapeln 18.20. en väkförtjänt vinst med 7-1.
matchen var slut cirkus 19.40. och direkt efter fick ajg reda på att jagska spela en till match- om TIO minuter. hur ska jag orka?
men jag orkade, det gjorde jag, men benen, måste dom också orka? ehh?? 3 poäng skrapade jag ihop. kan ha varit 4, who cares? (2+1/2+2). roligt nog stog vi våra motståndare med 7-1(samma resultat som tidigare match). och det innebar också en serieledning för oss oss OSS!

fattar ni min helg  I STOOOORA DRAG? och till på köpet måste jag ta en tidigare buss till idrotten imorgon. min kropp kommer kollapsa- men inte jag. jag överlever.
nu ska jag sova? om jag orkar.. är ganska uppe i varv nu.
sov gott, jag kommer sova som en prinsessa!

/A

nej det är ingen vanligt dag...

image79

...för det är lillebror Eriks födelsedag, hurra hurra HURRA!


barnvakt

fy vad inte håret blev som jag ville. alldeles för kort och det vart helt rakt, ser ut som en liten ful barnunge. typiskt mig att se mycket yngre ut när jag är nyklippt. men det växer väl ut?
stannade kvar ett tag på stan med en AS- LACK Sanna. hon fick ju inte den bästa frisören. så jäävla roligt jga hade åt det, men det var inte inte INTE för henne.

kvällen kommer spenderas med lillasyster. har lovat att vara barnvakt. både mamma pappa och bror är borta på annat. men jag hjälper gärna till. känns extra skönt att vi två är sams nu i alla fall. vi kommer nog somna ganska tidigt. för att imorgon upp tidigt och sjunga för våran bror, som fyller 16 år.

image74image75SOFIA ELISABETH KARLSSON

/A

frisören

vågar inte. vill inte. vill egentligen. jag måste. hur ska jag klippa mig?

det sistnämda återstår att se. det visar sig idag klockan 15.15. det får bli som det blir helt enkelt. har ju två minst lika nervösa smakråd med mig, som också ska klippa sig. varför är man alltid så himla nervös och kinkig när man ska till frissan? det växer ju attid ut liksom. och om det blir för kort så vänjer man sig? eller?
lätt och säga, men inte lika lätt att leva med sen. HAHA!


Anna:
-för mig blir det nog bara toppning och kankse lite uppklippt. mamma sågade helt mitt förslag till klippning.
-mamma, jagklipper nog kort kort, är det okej?
-nej anna, du kommer se as fet ut.

Sanna:
-mamma vill inte att jag ska klippa mig där, men jag toppar mig LITE i alla fall.

från det ena till det andra. det är mitten av november, och om två veckor är det december, vilken inebär:
-första advent
-lite julpynt
-ännu mera tända ljus
-julklappsrusning
-förhoppningsvis mera snö.

om det är något ajg tycker om på vintern så är de bannemig JULEN!

/A



dagens outfit

image72

  • Vit topp Gina Tricot
  • Svart kofta Vero Moda
  • Mörkblå jeans Nudie
  • Svarta stövlar

gårdagens outfit

image70

  • Vitt linne Lindex
  • Ljus-gul T-shirt H&m
  • Svart kofta Vero moda
  • Ljusa Jeans Replay

Utomhus: Svarta skor (låga) Vagabond


real important match

imorgon är dagen som alla har väntat på, matchen mellan storvreta ibk vs hagunda if ska göra upp och toppstriden.
ELLER, så är det itne så allvarligt som det låter. Hagunda ska i alla fall vinna, vad som än händer och sker.
 Amanda skulle dra en "sova över hos Axet" imorgon. Jag  uppmanade (=hotade) amanda (som numera spelar i storvreta) och sa:
-Om vi vinner mot er så får du sova hos mig. Men om ni vinner mot oss så får du inte sova hos mig.
Tanken var att hon kanske låter oss vinna, eller jag hoppas det i alla fall.
Om du läser det här Amanda, så vill jag att du sover hos mig i vilket fall som helst, för än så länge så är vänskapen viktigare än innebandyn-faktiskt.
Men du kankse får sova på golvet om du inte sköter dig på matchen. GÖR DIG HEMMASTAD BAKOM GAMLISHALLEN-SARGEN, FÖR DÄR SKA DU ÖVER, MER ÄN EN GÅNG.


image63image64


/A


dagens outfit

image61

  • vitt linne JC
  • Vit oversize-tröja med tryck Cubus
  • Svarta tighs Gina Tricot
  • Svarta lack-pumps Sko-affär (?)



förnyelser

jag känner ett stort behov av att förnya bloggen lite, eller ha några förändringar och eftersom att jag inte är tillräckligt dukig för att fixa en snygg design till bloggen, så tänkte jag att "dagens outfit", som många har kanske är en bra ide? vad tycker ni?
Kommer dock inte lägga upp alla "dagens outfit", men så mycekt jag hinner och orkar så.

femte november tvåtusensju

Relativt skönt start på veckan om man tänker skolan. Hade träning på Johannesbäck på morgonen, sen tre timmars håltimme. Sen historia, sen matte, sen innebandy. Sen slutar vi- måndag in och måndag ut. Inget speciellt med den här måndagen, eller?

Dagens, var helt utan tvekan när Pamanda , Gustav och Jag står och tar mat i matsalen. P frågar mattanten, som var allt utom svensk (har absolut inget emot sånna, tvärtom)


-vad är det på korven?

-cröö..fr..sch..

-VA? vad sa du?

-cröö..fr..sch..

-köttfärs?

-HAHAHA, nej nej nej. Creme fääääärs.

P, förstog fortfarande inte var mattanten försäker säga. Men av vissa erfarenehter så kunde jag tolka hennes "svenska".

-p, det är creme fresh på korven.


/A


"snygg erik"

Känner mig inte rikigt 100% nu, men tar allt lite pö om pö.

Jag, Johan, Mickan och Mathilda såg i alla fall "snygg erik" i globen igår. han satt precis bakom oss. det ni ;)


känsloladdad helg

Orkar igentligen inte skriva. Vill egentligen skriva allt om hur jag känner just nu. känner mig full med nya tankar och funderingar om livet och världen. hur liten den igentligen är.
image51
Det här är Johan och han är 14 år. Igår träffades vi för första gången. Han är min lillebror.

/A

jag ser det snöar...

Vaknade upp imorse och hade stora, JÄTTE stora  förväntaningar under dagen. För alla er som inte vet, så ska jag äntligen få träffa min bror. Vi är åt minstonde halv syskon, men det är stort för mig.
Men när jag kommer upp ur sängen och så smått orkar fälla upp ögonen ser jag till min stora förvåning att det snöar ute. Eller det snöade inte men det  var massa snö på marken., säkert 1 decimeter högt vtt snö-täcke.
"Åh äntligen vinter" hann jag tänka. Men jag blev lika snabbt nedstämd igen. "Jag har ju ingen vinterjacka". "Hur ska jag klara mig?" Den andra tanken som kom var att "shit, nu kommer tågen krångla idag". just precis, för jag ska ju till stockholm idag. Och jag får verkligen inte ta något senare tåg än det som är planerat, men det är verkligen något som säger mig att det tåget kommer vara inställt. Men då är det säkert ödet, och då är det ju meningen att jag ska komma försent dit och.... nej fyyy så där får man inte tänka!

Till stockholm är jag bjuden, och till stockholm ska jag -idag!
Jag fick ett kort på posten i tisdags, där det stog att jag var välkomen för att äta middag, och gå på musikalen starlight express.
Sällskapet blir inga mindre än farfar Lars, hans nya kvinna Margareta och hennes 10 åriga dotter Lisa. Mina kusiner Mathilda och Mikaela. Och min bror- Johan.
Av dessa sex människor har jag träffat 3. farfar och kusinerna. Nervöst så det skriker om det. Men önska mig lycka till!

Sover sen kvar i stockholm til söndag, och åker och jobbar sen. Intensivt.
Förhoppningsvis åker jag hem till Amanda efter jobbet, sover där och åker tillsammans och tränar i johannesbäck.
Lev väl!

/A


RSS 2.0