maggio


mitt knäääää....:(

mitt knä är helt uppsvullet.
hade match idag, som vi vann med 7-1 förövrigt. mormor var där och kollade.. momiii!
så sprang jag mot bollen så kommer en tjej i motståndarlaget och skiter i bollen (inte ordagrant...) och springer rakt på mig, så jag halkar typ på hennes klubba och flyyyyyyyyyyger upp i luften och landar på mitt knä. kunde knabbt resa mig, jag ville grina, men ville inte vara nån vekling så jag skulle köra på. men det gick inte, så vi springer och byter. känner efter lite och jag ville lixom typ knäcka det bakot. men det gick inte. körde ett bute direkt efter oc hefter det bytet hade knät lixom smyllnat upp och det var massa väska i det, och det surrade, kändes som det hade somnat.

efter matchen så fick jag kommentarer som tex:
"alltså det såg as äckligt ut, hela ditt ben bara vred sig"
"jag trodde fan inte att du skulle kunna ta dig upp"

aja nu har jag dragit ett helt inlägg om ett jäääävla knä som kommer vara bra i morgon.. hahah! ville bara att ni skulle veta. nu är det exakt 2 veckor var tills vi åker upp till Umeå och KVALAR! oj så jag längar. kommer blir två tuffa veckor med massa träning och matcher. jag gillare!!!

3 par skor rikare

blev lite shopping i går också. 3 par skor blev det. dessa kommer bli ursnygga till våren och sommaren. mumma!







torsdagsshopping i bilder


Nytt i garderoben. En efterlängtad svart skinnjacka och en axa tröjklänning - vit och marin randig.

TGIF

thank god it´s friday!

Ska äta en tidig fredagsmiddag straxt. det beror på att vi ska in och kolla på hagunda herrarna. vinner dom ikväll kvalar dom, precis som vi, upp till 1:an. det vore ju super kul om det blev så, så nu ska vi in och hejja !!!

shoppade 3 par skor med anna idag efter skolan, visar bilder på dom ikväll!!!

giiiiina!

nu är träningarna done så att säga. Ska krya i säng tillsammans med en film inom 10 minuter. ska bara....

Det var ju som vanligt sagt att vi först hade innebandy med tjejerna sen skulle vi ha spinning, men när vi kommer dit säger jocke att vi inte ska ha någon spinning. MEN!!! (haha tony irving) , vi skulle gymma i stället. och jag har märkt (läs:har alltid vetat) att min självdiciplin suuuuger, jag måste ha en intruktör om jag ska få ut maximalt, tråkigt men sant.
klockan nio fick jag i allafall skjuts till bussen och kom hem för någon timme sen.

nej sängen var det ja..godnatt!!

"vadå kommer det inte komma fler?"
"vad menar du? fler på träningen eller fler hår på mina ben?"


samma visa varje torsdag

hinner inte blogga men jag gör det i alla fall nu medans makaronerna kokar för fullt och korven sääkert bännns fast just nu, men jag skriver!!

ska iväg på träning om 20 minuter och kom på att jag kanske borde äta något innan med tanke på att jag har träning direkt efter fram till 21. då känns det som om att lite mat i magen sitter fint.

det tråkiga är att det var precis samma sak igår. kom på 25 minuter innan bussen gick att jag kankse borde fixa mat innan träningen. men jag hann. pressade i mig maten på 6 minuter typ OCH hann med bussen!

nej nu måste jag kolla hur mycket maten ha brännts vid.

hörs nog inte ikväll.. brukar vara rätt trött när jga kommer hem på torsdagar..


önskeoutfit





  • En snygg outfit behöver inte kosta skjortan. Denna outfit kommer helt och håller från h&m och så här vill jag se ut i vår tillsammans med ett par snygga brillor!!
  • jeans 398kr
  • väska 249kr
  • linne 98kr
  • skor 398 kr
  • armband 59.50 kr
  • jacka 398kr

ränder


jag älskar randigt. skulle kunna leva på randigt - utan att överdriva. hittade dessa sköna baströjor hos lindex. Skulle vilja ha alla 3 färgerna -svart, blå och röd randig. 149 kr/st på lindex alltså.

MEN!!..det här är inte rumba!!!


HAHAHAHAHAHAHHAHA jag har kollat på detta klipp 10 000 gånger nu. skrattar lika mycket varje gång. tack vare lollo!!!

inte vilken tisdag som helst

jag är så trött så trött. inget jag kanse borde vara, men eftersom att skolan har börjat igen efter ett skönt sportlov med långa sovmornar och jag inte riktigt har hunnit ställa om dygnen så är det kanske inte så konstigt ändå.

dagen idag var väl inte sådär jätteansträngande, hade en lektion idag mellan 9.40-10.30 sen slutade jag för dagen. Stannade dock kvar efter skolan med anna och skrev våran historialäxa. den är inte klar än men vi kom en bra bit på vägen i alla fall.

nu har vi precis avnjutigt en aaas god middag -hela familjen utom pappsen... ska väl se om jag hittar något att plugga till, mer än så ska jag väl inte göra ikväll. förutom att äta semla när pappa kommer hem!!!


stressad

stress stress stress. om 6 minuter går min buss till träningen.
kom nyss hem från annas nya hus. vi har målat målat målat hennes rum. jätte fiint!!! och framförallt jätte kul!

nej men nu  måste jag springa iväg..
hörs senare ikväll när jag förhoppningsvis inte är lika stressad!!


lördagen

man mår som man förtjänar. har rört mig mellan sängen - vattenkranen - tv:n - kylskåpet - medicinskåpet.

Gårdagen var mycket lyckad. bortsett från morgonmatchen, men det glömdes snabbt bort. dessutom ville min optimaaala otur inte försvinna heller, men det roliga överväge hela kvällen som tur var!

Ungefär halv laget träffades hemma hos sandra vid 6-tiden och fixade oss tillsammans och drack lite. men när jag ska börja sminka mig upptäcker jag att mitt smink är kvar på jobbet?????!!!! det har aldrig hänt och att det ska hända just idag är ju bara sjuukt. men eftersom att lägenheten var full med tjejer så löste sig det kankse enkelt. men ni vet, men vill ju alltid ha sitt egna smink, känns bäst så.

straxt innan åtta åkte vi taxi ner på stan och mötte upp resten av laget inne på svenssons taverna. även våra tränade klampade in inte allt för nyktra. vi hade förbeställt maten eftersom att vi var så många som skulle komma, och så kommer en tjej och ska kolla vad vi vill ha att dricka..
"-ja eftersom att maten redan är beställd så vill jag bara veta  vad ni önskar att dricka. vi har....och.. .bla bla bla."
"-jag tar en cider, tack..."
"-ahh jag med"
"- jag med.."
"-ja och eftersom att det är ett lag med olika åldrar så är vi tvugna att kolla leg på alla som dricker alkoholhaltigga drycker".
och vet ni vad jag upptäcker??? :O
"- neeej, shiit mitt pass ligger ju i min väska som ligger kvar hemma hos sandra. (lät verkligen som en typisk grej för en person under 18 år) okej, jag tar en vanlig cola, det spelar ingen roll. men lollo jag kommer inte komma någonvart ikväll, jag måste tillbaka till sandra och hämta legget. ingen har ju bil idag, jag får ringa en taxi."
tjejen som vi beställde av såg på mig att jag var helt förtvivlad och trodde att jag var över 18 så jag fick en cider i alla fall, snälla människa!

det löste sig i alla fall med passet, jag fick skjuts, och bjöd på en as god pizza som tack för skjutsen. haha!

smögdrack min vinare där inne också, medans alla andra smögdrack medtagen cider. och det var också därför vi blev utslängda efter ett par timmar. gick och satte oss uppe på terassen och drack oda drinkar och lite mindre goda shots.
fortsatte sen till Birger.  Träffade Anniieee som jag inte träffat på hela lovet!! och vet ni vad? jag träffade uppsalas förmodligen snyggaste söötaste pojk. Helt otroligt att jag träffar honom just där, men jag vet vart jag kan se honom varenda dag, tack och lov!

åkte hem relativt tidigt ändå. hade haft huvudvärk hela dagen och det vart ju inte bättre av alkoholen. när jag kom hem vet jag inte hur många huvudvärkstabletter jag hällde i mig, men på morgonen var det bättre -för ett tag i alla fall. men som sagt - man mår som man förtjänar.

"raaauuk i rygghen, höfterna är jättebruaaa. jag tyckher du danshar fantasthiskt brhaa. MEN..din maghee - KATHASTROOOOF!"


trött och mätt

usch vilken seg dag.
kom hem från jobbet för ett litet tag sen, har hunnit käka kebab och lagt mig med datorn i knät. nu ska jag ta en lång och skön dusch, det behövs verkligen.

imorgon väntar även en låååång dag. uppstigning halv åtta för att ha match. direkt efter matchen ska jag iväg och jobba 12-17.30. efter jobbet ska jag vara kvar och fixa mig, möta upp tjejerna och gå och äta på Taverna. Efter det till en tjej i laget och föra(för att tjejerna i laget som inte fyllt myndig än ska få vara med oc hfesta lite) sen vidare till Birger. Kan bli en rolig kväll tillsammans mad laget.
problemet är bara att jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig ocg jag har ingen dricka fixad ännu, får be pappa köpa imorgon, systemet har väl öppet till 15 på lördagar?

neej nu ska jag krypa till duschen, sen kolla lite lets dance, sen ska jag sooooooooova..

jobbfredag

hej hallå!

skulle uppdatera mer igår om badmintonen och dyl, men ja hann verkligen inte. kom ju på att jag skulle på kalas direkt efter och då kom jag hem 17, oc hsen klockan 17.30-21 hade jag dubbelträning så då hann jag itne, och när jag kom hem var jag jätte trött så då gick jag och la mig på en gång..

nu ska jag iväg och jobba mellan 12-19. hör av mig efter det. LOVAR!!


mitt riktiga jag...haha!

dags för badminton

godmorgon!
ska iväg och spela badminton nu. en riktig sportlovsaktivitet, haha! Mamma och hennes syskon och våra kusiner. kan bli kul. jag är ju grym på just badminton och kommer äga alla lätt
hör av mig senare då även bilder kommer eftersom att min kamera funkar!!! bilderna kommer kanske dock se lite konsitiga ut eftersom att man inte ser vart man knäpper, skärmen är dööööd!!!

ha en bra torsdag!

rabattkoder

Ellos ger 40% rabatt på den dyraste varan. Använd erbjudandekod: 596107 i kassan. 

La Redoute ger 20% rabatt på hela ordern, gäller dock bara till söndag. Använd rabattkod 91307 i kassan.



 


JAAAA!!!

vet ni vad??? min kamera funkar!!! den har legat och varit sönder i typ 5 månader men så idag testade jag att sätta på den och då funkade den, är inte det rätt sjukt.
alltså skärmen är ju fortfarnade helt sönder, massa vatten i den tror jag, men bilderna blir som vanligt när man lägger in dom på datorn. det negativa är ju att man inte ser hur bilderna ser ut när man knäpper, så man får ju chansa på att det blir bra, men bättre än ingenting i alla fall :D
åh nu blev jag lite gladare. slipper jag köpa ny kamera med detsamma :)

nej nu ska jag kolla klart på andraavenyn, sen ska jag nog faktiskt sova. godnatt!!

oj vad små

gokväll. oj vad seg jag känner mig. halsen spökar fortfarande, och jag är på myshumör..=/

åkte hem till mormor och hade det trevligt, åt smårgåstårta och hade det mysigt. hittade en otroligt gammal och rolig bild på mormors dator. och självklart delar jag med mig denna bild till er.
alltså kolla in min min (haha "min min"). Och kolla lillebror i brunt hår till vänster, med kanintänderna. var liten och kort, nu är han 2 dm längre än mig - oc har fina tänder tack vara tandställningen. och kolla lillasyster sofia nedanför mig, så sjuukt liten och faktiskt rätt söt.
måste tillägga att detta var i maj -05 så det var ju ett tag sen..alla kusinerna på mammas sida är samlade, inte ofta detta händer nu för tiden..

mormors dag

ska snart iväg till mormor som fyller 61 år idag. grattis grattis grattis!! mormors födelsedag innebär också att jag har namnsdag idag. grattis till mig med...

har precis duschat så måste skynda mig att klä på mig och sminka mig så ska vi åka sen..har en fortsatt bra tisdag allihopa!


sjuuukt fräsch äcklig bild.. hahahaha!

rastlös

usch vad ska jag hitta på idag då? ut och springa och göra av med lite energi kankse. men det är ju överstökat på en halvtimme lixom. sen ska jag iofs sätta in pengar på ett konto. då är yttligare 2 minuter spenderade. hmh, 32 minuter då är klockan typ 1. sen då? hjälp mig. jag har sååå tråkigt.



update: jag kom ju på att jag måste åka in till stan och gå till mitt jobb. måste byta ett pass på lördag. kan verkligen inte jobba enligt min tränare.
"du behövs på matchen, vi ska spela ihop kedjorna till kvalet"
så har jag något val eller ? :P

shopping i bilder

Kavaj "Kate Paris and I" från MQ Skjorta/tunika "Soaked" från Sisters

Fiiin topp "RulesByMary" från MQ

Söt topp från Sisters

nog för att dessa varor var ena riktiga kap. vet ni vad mer som hände? det kommer fra men medelålders man inne på MQ och frågar om jag ska handla.
 -Ja, dessa två grejer tänkte jag, sa jag.
- jo, för jag har presentkort här på 300 kr, du kan få köpa det för 250kr.
- ja gärna, för jag ska handla för mer än 300 så det är jättebra.
- jo för jag fick det från jobbet i julklapp men jag köper aldrig kläder här, så då kna ajg göra dig lycklig samtidigt som jag får kontanter i stället.
- ja precis, båda bli glada, avslutade jag.

så följde han med mig till kassan och betalde med sitt presentkort och hälsade trevlig dag.
hon i kassan skrattade lite när han hade gått. ja även jag kan ha tur i bland. haha! självklart ska pappa kommentera detta när jag berättar för honom.
- ja, han måste väl ha tyckt att du såg fattig ut och behövde får köpa hand presentkort för en billig slant..haha!

så jävla elak :D:D:D


träningsdags

hinner inte lägga upp bilder på shoppingen nu, måste rusa iväg. ska på träning, tror dock inte att jag kommer vara med helt ut, min hals är inte okej =/

hörs ikväll när jag kommer hem :)

shopping

nu är jag hemma igen. farmor och farfar har precis åkt hem. oj vad vi umgås med dom mycket. förklaringen är den att vi passar på att träffa dom när dom väl är hemma. dom är jämt i spanien eller thailand... skönt för dom iofs.

mötte upp sanna och anna vid 13. åkte till ölaffären och handlade allt som behövdes för att brygga öl, så nu har vi byggt upp  en stomme kan man väl säga. för er som inte vet så har  vi som projektarbete att brygga öl.. vi ångrar det som fan, då ingen av oss gillar öl..men lite sent att ändra nu så vi kör på.

efteråt åkte jag ner på stan för att köpa skorna. men dom var slut. inget par fanns kvar.. :( jag ville gråta, men jag vågde inte..

så jag gick och kollade på sisters och mq. och vilka fynd jag gjorde, helt sjukt. visar allt sen nrä jag fotat det..

nu ska jag fortsätta med middagen. ja, jag kna laga god mat!!!


måndag

godmorgon!
har precis ätit vindruvor, druckit kaffe och läst tidningen. oj vad skönt med soprtlov.
ska hoppa in i duschen och sen fixa mig och åka in till stan och möta anna och sanna. måste hinna köpa skorna, om dom finns kvar vill säga.

juste, gick förbi lilebrors rum nyss och såg till min förvåning att det ligger en okänd tjej under samma täcke. vad an detta nu då?


Gratis Bio

GratisBio är en hemsida där man enkelt kan samla poäng. poängen gör sedan om till presenkort på bla bio och olika klädesaffärer. detta är dessuom helt kostnadsfritt. Regisrera er här så får ni 75p i "välkomstpresent". lycka till!

GratisBio.se


tänk när det äntligen är vår.

åhh så jag längtar till våren. tänk så härligt när man inte längre behöver ha vinterjacka och stövlar. i stället kan man ha shorts, sandaler, och tunikor i massa färger. ni förstår nog inte hur välkommen våren är just nu, borta med det kalla och in med det varma.



gladiatorskorna  från monki finns även i korall -uberfint. 300 pix kostar de. jag är såld på de, helt klart.

favvo"plagget"



imorgon ska jag in til stan och köpa dessa skor, eller i alla fall ett par utav dom.. hjälp mig, vilka???

bråttom

nu ska vi upp till farmor och farfar och äta middag. älskar farmors mat! jätte gott. verkligen!
NU HAR JAG BRÅTTOM.
hörs ikväll!


överskattad dag

go kväll. måste ju börja med att önska alla en fortsatt bra alla hjärtans dag. hoppas att ni har tillbringat dagen med någon ni håller lite extra mycket kär.
jag personligen har nu fått sportlov på riktigt. har jobbar heeela dagen och det var sjuuukt mycket folk, totalt omänsligt att klara av, men jag är ju omänsklig så jag klarade det, det ni ;-)
när jag jobbar klart var jag bjuden hem till Malin på lite mys och chill kväll, men jag tackade tyvärr nej. jag kände efter och insåg att jag var helt slut i kroppen. vile bara hem. trodde att jag skulle komma hem till ettt tomt hus, tänkte att jag skullle sova tidigt(läs: på en gång). men så möts jag av en samlad familj som stog och lagade jättefina räksmörgåsar. och då kom jag på. slagerkvällen skulle ju vara hos oss den hä lördagen. Inte riktigt vad jag orkade med. jag ville ju sova, så att den här förbaskat äverskattade dagen skulle bli överstökad. jag personligen skulle bli mer glad om jag fick någon present på en helt vanlig dag ist'ället för på en dag som det är bestämt alla ger varandra saker. känns så opersonligt på nå vis.
 så det blev att äta en as god räksmörgås, masa onyttigt efteråt, och massa mera onyttigt. och hängig känner jag mig också. fattas bara att jag blir sjuk, lagom till lovet. det skulle ju vara så typsikt. jag som har match imorgon bitti, den verkar ligga i farozonen.

juste, gårdagen. hur mysig som helst. jag och anna möttes på stan och gick och kollade på bio- i taket lyser stjärnorna. rätt bra film. anna stooor bölade. det kom 5-6 riktiga fjoortistjejer och satte sig längst fram i mitten och as garvade, konstant. slutade med att vakten fick komma in. och mitt under filmen så skulle dom tydligen på toa, så då springer och och stampar i trappen när dom går upp för trappan. en mamma i en stol skriker helt plötsligt "-håll käften, är man på bio så ska man vara tyst". swiiisch sa det så vart det helt knäpptyst i salongen. två sekunder efter bröts det av ett tokskratt- av tjejerna längst fram, fy fan, det var som ett stort jävla skämt. usch!

efter bion gick vi till grand och kollade in hur högstadiediscot var. malin och deras projektarbetesprodukt. jättelyckat måste jag säga- braa gjoooort.

nu ska jag väl vara lite social´, men jag mår illa...


fredagen den 13e

det är ju fredagen den 13e idag ju. än så länge har inget dåligt hänt mig. peppa peppa ta i trä...

hela denna vecka har det varit kärlekstema i våran skola. det har varit dikttävling, "gissa hur många hjärtan det finns i burken", kram- rutan, kärleksfilmer mm..

och idag, dagen innan alla hjärtans dag så var det show i aulan. dans, sång, vilka som vunnit tävlingarna mm. direkt efter showen så hade vi jätte bråttom att äta och hinnai  tid till lektionen så jag och anna springer som satan mot matsalen för att hinna innan alla, så ser vi kram-rutan för första gången, så vi skriver shiiitt kraaam. och så kramas vi i farten och gör illa varandra.. hahah! men går (läs: springer) men på rutan så är det klart att man ska kramas.

men det fanns ännu mer kärlek på skolan, jag skulle gå på toa, och när jag öppnade dörren så var det kärlet på hööög nivå där inne...
haha skämt å sido. ( inte sant alltså) .

det jag skulle komma till. på alla skåp i skolan så fanns det en hjärtfortmad lapp där det stog olika kärlekssaker. ex. du är vacker. du är speciell. kärlek. du är det roliga i hasch. mm.

på min lapp stog det: "du är vacker, du är speciell". men när jag kommer till skåpet på eftermiddagen så är det FULLT med lappar på mitt slåp, och tomt på alla andras. det är alltså nån som ödslat tid till att sätta fast alla på mitt skåp, det rolgia var att "förövarna" skrivit vilka dom var, två i min klass. haha!


fredag

hej å hå. här sitter jag och pluggar för fulla muggar. väntar på att pappa ska komma hem med kina mat! sen ska jag bege mig in mot stan och möta upp anna och gå och kolla på bio. i taket lyser stjärnorna!

malin ringde nyss också och frågade om jag och anna ville komma till grand efteråt och vara på lågstadiedisco. dom har haft som projektarbete att fixa ett disco för småbarn, och ikväll är kvällen!!! så ska dit och hjälpa till lite efter, i alla fall jag, får se om jag får med mig anna också!!!

vad händer senare ikväll då? åker nog bara hem, ska upp tidigt imorgon och det är viktiga saker det handlar om, man skulle kunna säga att det handlar om min framtid!

nej tillbaka till plugget.. ett tag till!

äppelskrutt

halloj.
har absoluuuut inget vettigt att skriva i stundens hetta. ska väl gå och sova snart antar jag. är rätt trött.
simmade imorse med anna, 1250 meter - 50 längder. duschade och gick till annas mammas jobb och åt god lunch, åkte till skolan och hade 3 lektioner. slutade och åkte ner på stan och lämnade tillbaka en kjol. kom på att jag hade nästan en likadan så..kändes lite onödigt. åkte hem och skulle plugga men insåg att jag knappt skulle hinna börja innan det var dags för träning, så jag packade och åkte in. tränade. åkte hem och nu sitter jag här.

helgens planer då? inte den mest efterlängtade helgen men..
fredag: bio med anna. hem och mysa.
lör: ALLA HJÄRTANS DAG !!! upp kl 7. sen jobba hela dagen. hem och ha slagerkväll hemma hos oss. middag och melodifestivalen med några bekanta.
sön: spela match. sen jobba.

tur att det är lov sen, annars hade jag inte orkar. haha!

korpenträning?

pratade med anna nyss, och det bestämdes att vi skulle träna imrogon bitti innan skolan. ska träffas 8.50 och gå och simma.

precis när jag hade lagt på så ringde min bror och frågade om jag ville komma ner till hallen och köra lite innebandy, dom hade kort om folk.. är inte det jättepinsamt? men jag vill ju.. haha!


göra karriär som låtskrivare??? njae..

så.. nu är vi hemma igen!
åkte hem till farmor och farfar fikade och kollade på kort från deras resa. dom har alltså varit i thailand i 4 veckor, och JAA dom var bruna. dom var bruna redan innan dom åkte så nu var dom nästan svarta!!

dagen som varit började inte fläckfritt. tog fel på bussen imorse så jag missade den, så skulle jag ta nästa buss, och skynda mig till skolan, men sjääälvklart så är det en jäävla skolklass som ska med samma buss, den skolklassen var min lillasysters.. haha!
bussen var försenad som f*n, proppfull, jag fick ha sofia i knät för att alla småbar nskule få sittplats.mardrömsstart. kommer för sent till skolan och vågar inte gå in på lektionen, så jag går till biblioteket och träffar angelica och co. hon var lat så jag skrev hennes labrapport - i brist på annat. när min lektion var slut mötte jag upp anna och sanna och gick och åt. hade långlunch så vi gick till länken och kollade på kärleksfilm. vi ahr kärlekstema i skolan denna vecka, och i och med detta så har vi dikttävling - kärleksdikt såklart. så jag gick och spånade lite i min egna lilla värld. och den blev rätt bra.
efter lunchen hade vi samhälle och det är väl lika ointressant som vanligt..det är sjuuukt vilken skillnad det gör om man tycker att ett ämne rär roligt eller inte beroende på vilken lärare man har..

när vi slutat för dagen så säger anna:
-"axa, du borde bli låtskrivare"

jag borde ta det som en komlimang men jag vet inte jag. jag tror att hon menade att mina dikter var bra.. hahah jag kna ju alltid hoppas..

nu ska jag faktiskt ta och ringa anna.. planera lite för imorgon:-)


famo å fafa

ska iväg till famor och farfar nu en snabbis och välkomna dom hem. dom kom har varit i thailand i 4 veckor och kom hem igår. dom kommer vara bruuuuuuuna..

uppdaterar när jag kommer hem igen!!!


det mesta suger faktiskt

Hej alla glada - och ledsna.
idag har jag inte gjort så mycket bra - inget alls faktiskt. mina dagar är rätt enformiga nu för tiden. bara som ett ända svart hål, önskar att jag går och bär på en dödlig sjukdom som förklarar mitt konstiga beteende.

imorgon är det nu måndag och ny vecka. lite nervöst faktiskt, för jag ska vara med på annas idrottsektion imorgonbitti. På b-kursen så ska man hålla en egen lektion och imorgon är det annas tur och då ville både hon jag att jag skulle vara med. och eftersom att vi hade samma lärare i idrott så är det ju ett plus för mig om jag går på mina egna lektioner PLUS en till. fattar ni? jae jae...
direkt efter skolan skulle jag väl antagligen åka hem, dega, möjligtvis kolla på mysteriet på greveholm eller något annat blaskigt. sen iväg på träning.
men nu slipper jag vara hemma, jag verkar ändå inte tillföra något och är inte speciellt välkommen heller. min chef ringde och frågade om jag ville jobba imorgon mellan 14.30-19.00. detta innebär att jag behöver åka till träningen direkt efter. slipper åka hem. så imorgon är jag hemifrån 8-22.30. vilken dröm.

morgondagen
 - skola 8-14
 - jobba 14.30-19
 - träning 19.30-21
 



juste, vi vann matchen idag också. kul .nu är vi - eller hagunda kanske jag ska säga - ett steg närmare serievinst.

seriefinal



ALUNDA - HAGUNDA IF KL 13.00 OLANDSHALLEN


rent spontant

Jag tycker inte att mitt utseende är speciellt anmärkningsbart, vackert eller sexigt. Jag tycker inte att jag är ful men jag ser mig själv som ganska "beige".


lite mindre



titta vad jag hittade. jag och sanna, för några sommrar sen. den första sommaren vi kände varandra faktiskt! HAHA jag kom ihåg att jag först stog åt vänster och sanna åt höger, men så insåg vi att då skulle snedbenorna se konstiga ut, så vi var tvugna att byta plats med varandra så att benan skulle bli snyggare!!

bombnedslag











Alltså det här är faktiskt inte okej. problemet är att jag orkar inte bry mig, jag kliver hellre på grejerna än att ta rätt på det. en del som ligger på golvet är ren tvätt som bara har slängts ner på golvet. varningsklocka!!

forever21 har letat sig till sverige

Bild från Forever 21s webbsida.
Såg igår att forever21 letar lokaler - I SVERIGE!!  hur bra vore det inte om det händer? åhh vad glad jag blev.. koom hiiiit till uppsala!

pluggdag

jag har planerat hela veckan att denna lördagen skulle bli en dag full med plugg. just nu sitter jag och skriver min historiauppgift som ska skickas in ikväll. sen är det matte och historia prov jag ska plugga till. om jag pluggar några timmar till så har jag gjort mig själv en tjänst och jag slipper plugga lika mycket i veckan som kommer.



plugghörnan och pluggoutfit. muuums!

esmée denters


myskväll

nyligen hemkommen från lollos i sunnersta. en riktigt slapp och mysig kväll. vi åt otroligt god mat och kollade på lets dance.
kollade upp hur vi ville ha våran studentklänning, jag vet precis hur jag vill ha min klänning, problemet är bara att den inte finns någonstans. så här vill jag TYP ha den, får be farmor fixa. hon är bäst!


alltså det är en långklänning, men om mana tänker om i banorna lite. en lite tjockare tyg, men framförallt den snygga ryggen, det är ju den jag fallit för. mumma!!!
men jag har ett litet dilemma. jag vill antingen ha en vit/creamfärgad kort klänning med djuuuup rygg. ELLER så vill jag ha en sööt lite "gammeldags" klänning. hmh, jag vet inte jag.. hjälp mig.

senare kom sofia och hl med massa gottis, vilket ledde till filmmys och gott.
jag började få lite ångest inför hemfärden, men innan jag ens hann tänka klart så erbjuds jag skjuts hem, och jag hade inte haft dåligt samvete om klockan var mindre och jag inte bodde jättelångt bort och om inte lollo skulle upp och jobba kl7 imorgon bitti. slutade med att jag fick skjut i alla fall, och tacksam gånger tusen är jag för det.

så nu ligger jag i sängen och ska sätta på en film tänkte jag, sen måste jag sova om jag ska orka gå upp 6.45 imorgon bitti. herre min skapare!

hoppas att ni har haft en toppenkväll! puss och godnatt :-)

ljusglimt

helg igen, eller typ. imorgon efter kl 10 är det helg för mg på riktigt. då ska jag njuta av att inte behöva jobba denna helg, jag ska njuta riktigt ordentligt.
njutningen kommer väl iofs bestå av plugg för hela slanten..

min räddning är Loiusa, hon bjöd hem mig på middag och mys ikväll. så ikväll spenderar jag kvällen i sunnersta!!

men först är jag tvungen att skriva lite på Hi- uppgiften.

juste, jag var ner på stan efter skolan och skulle kolla på skorna, men dom var inte som jag förväntat mig, så det blev inget köp. två par örhängen fick följa med hem i stället!!!


budgetvarianter att älska

likt nästintill alla tjejer har jag en otrolig förkärlek till skooor. höga, låga, svarta, bruna, röda, öppentå, varma, kalla.
när dom dessutom inte kostar skjortan så är det ju ännu roligare att köpa. dessa två par vill jag ta en närmare titt på imorgon efter skolan, firar att det är helg.


dom svarta är med 10.5cm klack och dom bruna är med 7cm klack. för 450kr blir båda paren mina. det kallar jag kaaap!!!

betar av

har ångest inför morgondagen. Morgonen startar med att jag och anna ska hålla en idrottslektion för 25 pers. volleyboll är det som gäller. vi har suttit och skrivit hur vi tänkt att lägga upp lektionen, äntligen en sak klar.

nu är det bara provet i Biologi B imorgon som jag fasar för. Har pluggat en del, men det är så förbannat svååårt. fattar 20% typ. galet. lär bli en vaken natt. och jag som är så trött.

imorgon när jag kommer hem är det helg - för dom allra flesta. men inte för mig. vad har jag gjort för att förtjäna detta? va?
fy fan. skolan is killing me..

vägkorsning

usch vad jag är trött, eller inte just nu, nu är jag bara jätteövertrött.

tro det eller ej, men jag åkte så tidigt som 06.58-bussen imorse. Hade innebandyträning kl åtta. totalt värdelöst, suget på att prestera var noll.
tog det lugnt efteråt och mötte upp anna på stan efteråt, åkte till skolan.  anna fick mig att låna första twilight-boken. hon fick något omänsligt anfall och började skaka. jag frågade var det var. till svars fick jag att det var för att jag hade lånat boken, hon har blivit helt fast i böckerna och filmen, hon är helt konstig, skakar och skriker. hoppas att jag inte blir som hon ;-)

fick ett samtal på morgonen av min chef som frågade om jag ville jobba idag efter skolan fram till stängning. snäll som jag är, MED en tanke på att jag prov på fredag. och jag ÄR medveten om att jag inte kommer inte hinna plugga imorgon, utan att den här dagen hade varit den enda att plugga på. ändå säger jag ja... är man inte snäll mot jobbet då?
den ända som förlorar på det..det är ju jag. när ska jag hinna plugga? problemet nu är att jag inte hinner tänka på allt det obehagliga medans jag jobbar. om jag hade suttit hemma och pluggat hade jag bara tänkt och tänkt och tänkt.

så jag jobbade 14.15-19.00. lite extra klirr på kontot! blev även tillfrågad om jag ville jobba ett extrapass på lovet v8, och snäll (återigen) som jag är så sa jag ja.

när jag kom hem så pratade jag och pappa om den kommande tiden. börjar grina, inser att jag måste välja nu. för som det är nu så fungerar det inte. saker går inte ihop, inget hinns med, folk runt omkring mig mår dåligt.....jag mår dåligt.
så nu står ja i valet och kvalet. pappa säger att han hjälper mig med det jag behöver och det vet jag att han gör.

min dag helt enkelt. lovar att lite mer glada inlägg kommer.  inte idag och inte imorgon, men snart.





promenad

har precis kommit in från en lång och skön promenad. var tvungen att rensa tankarna och det kunde jag inte göra genom att bara gå in på mitt rum. nej, just nu krävs det mer än så.
nu har jag laddat mina batterier en aning, och sitter nu med plugg som måste göras. måste måste göras.

ont

hej.. förlåt men jag orkar faktiskt inte vara trevlig. just nu hatar jag bara allt, allt förstörs pga av saker som folk bara kan skita i att säga.. jag vet att ni inte fattar. slänger bara ner massa tankar, som ingen annan är jag förstår. flååt, men jag orkar inte låssas vara glad när jag inte är det.


mitt huvud jobbar

just nu är det alldeles för mycket i mitt huvud för att jag ska kunna orka vara glad hela tiden. Det är så mycket som tynger ner mig.
jag hade precis nått toppen och kände att "yes, äntligen är jag där jag strävat efter att komma till..". allt släppte och den där tunga klumpen försvann faktiskt för en stund. självförtroendet ökade markant och jag måste faktiskt säga att jag mådde bättre som person.
men vändningen kom snabbt, och nu står jag på ruta 1 igen. Jag kan knappt se mitt mål längre. jag vet inte hur jag vill ha det rikigt. jag verkar inte ha något förtroende alls, vilket jag verkade ha så sent som för 25 timmar sen. just nu vet jag inte hur jag ska kunna ta mig ur detta och göra allt till det bättre. jag tycker att jag göra det som krävs men det verkar inte rikigt komma fram.
jag börjar nästan tro att det har någonting med mig som person att göra..

"alla har en talang, det gäller bara att finna vad det är för något.."


idioter

erik är en jävla mees som får allt serverat på guldfat. han har för övrigt börjat med bakslick. vidrigt enligt mig.
mamma är en jävla russinfitta. såna som hon borde låsas in.
sofia är ett stort jävla irritationsmoment som jag vill skrika på tills hon ligger ner och grinar.
pappa bara är, ändå är det honom jag blir irriterad på. han vågar aldrig ta mitt parti. jämt håller han med alla utom mig.

med andra ord hatar jag min familj. hoppas huset börjar brinna medans jag är på träning ikväll och att alla döööör.
ni får tycka att jag är hemskt, men dom är riktigt elaka. jag hatar dom, lika mycket som dom hatar mig. någon som har ett rum över till mig?


russinfittor

jättesnabbt och kort inlägg nu.

har precis kommit hem från match och ännu nyligen har jag duschat. spelade oavgort mot arlanda vilket var väldigt underspresterat av oss. shit happens, höll jag på att säga men det här är faktiskt å leka med..
om vi ska klara kvalet upp till ettan så måste vi rycka upp oss inför kvalet nu, känns som om att allt som kan rädda oss just nu är en stjärnperiod med start nu och framåt.

nej, nu ska jag ransaka mig själv och sova. punk.

RSS 2.0