GlitterMakeUp och Anti

Att det snart är nyår är ettt faktum. Nyårskläder ska fixas. Sminket och håret ska vara som en smäck. Allt ska vara fel fritt. Men ska man ha FÖR höga förväntningar på nyår, egentligen?

Har jobbat hela dagen idag. Ganska lugnt, hann med det som skulle göras. Hade snabbt kletat på lite nytt smink på ögonen som jag hade på mig när jag jobbade. En jobbakompis ser glittret med detsamma och säger "BLUNDA" (så att hon ska se hur det se ut). Hon säger flera gånger att det var jätte fint.
Jag tackar och hon frågar vart jag köpt det. Jag berättar vart jag har köpt det och vad jag har använt osv..
Hon slutade jobbet tidigare idag och skulle gå några ärenden på stan. Snäll som hon är rekomenderar hon Anti till mina...hmh..psst...munsår.
Hon kommer tillbaka till jobbet med lite kassar, innehållandes ett JÄTTEfint silvrigt halsband, och snarlika glitter skuggor som jag hade på mig. Hon tyckte att mina var så fina så.. :) Och så fanns det en liten påse till, som innehål Anti -som var til mig. Så himla sällt. "Hoppas att det hinner försvinna lite till nyår", sa hon.  
Så himla fin människa alltså!



275374-89 (400w x 400h)275374-90 (400w x 400h)sminket som jag använde mig av

Efter jobbet sprang jag in på Åhlens och skulle köpa lösnaglar. Lösnaglarna som jag brukar ha var slut, jag antar att det intebara är jag som vill ha fina naglar på nyår. Vid utgången träffar jag en annan jobbarkompis, Antonia.
Vi pratade lite om hur det var och så. Sen säger hon, guud vilke nfin ögonskugga du har. Vart har du köpt den?
       Tydligen flera som tycker om den. Kankse använder den på nyår i alla fall. JAg som var så tveksam på den. Den är ju iofs guldig, och det glittrar massor om den, precis vad som passar till klädseln, förhoppningsvis!
Vi får se helt enkelt.


pussochkram




 

kjolen...

Köpte en kjol som var tänkt att jag skulle ha till nyår. Men den var alldeles för stor. Men så ställde min käre farmor upp och sydde in den. Och det var JÄTTE bra. Verkligen. Ser ut som en mindre kjol bara, precis så jag ville ha den.
Så det är därifrån jag kommer nu -från farmor och farfar. Hämtade hem kjolen och så.
Nu återstår bara ett problem..

image88
pussochkram




3:a är kankse inte fy skam

Storvretacupen är avslutad för i år och vi kom till semifinal, men det räckte inte till en finalplats. Dom vi mötte i semin var bättre och det hade varit konstigt om det inte hade varit dom som vunnit. Dom var snäppet bättre än oss helt enkelt. Det som glädje mig i alla fall, var att dom vann alltihopa, så dom var ju bra, det råder det inga tvivel om.

För er som vill veta hur matcherna gick:
Rönnby IBK Ungdom - Hagunda IF   (2-3)
SB Mega Pro - Hagunda IF  (2-9)
Hagunda IF - Råsunda IS  (2-1)

Kvartsfinal:
Espoon Oilers A - Hagunda IF  (2-3)

Semifinal:
RIG Umeå IBF - Hagunda IF  (7-0)

Idag är det ett förlorat guld, men imorgon är det ett vunnet brons

pussochkram

vinst

jag lovade ju att skriva om vi vann, så gissa varför jag skriver nu? VI VANN!!!! 3-2 mot fula äckliga finnar. dom sprang runt på plan och skrek "vitto" (=fitta) på planen HELA TIDEN! kul att vinna mot dom.
det vankas match imorgon bitti halv tio. bara försöka varva ner och sova mycket.

Pratade med Sanna idag också. Nu har saker ordnat sig lite till nyår. kul kul!!! men vi ska fortfarande inte ha för höga förväntningar på det där.
 Sov gott!!

pussochkram


nu kan jag andas ut halvt i alla fall

fick efter mycket om och men ledigt fårn jobbet imorgon ang. Storvretacupen. Ringde en sissodär kankse 15 samtal innan någon kunde hoppa in och jobba. Jag förstår inte rikigtdet där med att "nej tyvärr, min morfar fyller år" och "oj.. nej alltså.. jag kan inte.. jag ska få besök imorgon". ORKA ljuga i telefonen, vem tror på det där? inte jag! skulel tycka att det var bättre om dom bara säger att "nej imorgon vill jag inte jobba, jag orkar inte". nej okej då vet jag det liksom. Hålla på att ljuga så där, det orkar jag inte, faktiskt...

Nu har halva klumpen i magen släppt. Jag slipper tänka på jobb imorgon och bara koncentrera mig på match.

Såg att dom vi ska möta ikväll, Espoon Oilers, var i samma grupp som Björklinge. Den matchen vann Björklinge med 4-2. Björklinge är i våran serie div2. Och när vi mötte Blörklinge så vann vi ganska överlägset. Ganska inveckliat men förstår ni? Statistiskt sett så borde vi vinna mot Espoon Oilers ikväll. Eller vad säger ni? Ah jag tippar i alla fall på vinst till oss, vad annars liksom?

pussochkram


NERVÖS

alltså det är något fel. det är det, det är helt uppenbart. annars hade man inte gått runt i huset och kollat så att allt är på sin plats, packat klart väskan tills ikväll (har ju inte match förens 22.55), plus öppna väskan ett x antal gånger får att försäkra sig om att allt är nedpackat.. JAG ÄR SÅ HIMLA NERVÖS.det är så sjukt.
men om bara tiden skulle kunna gå lite fortare så skulle matchen vara klar snabbare. aja snart är det dags. låter som vm, men jag dööööör! Önska mig lycka till!!!

pussochkram

etta i gruppen och vidare till kvartsfinal

ahh vi har ju flytet på våran sida. Vi gick obesegrade ifrån gruppen och nu väntar kvartsfinal mot antingen Alba eller Espoon olivers. Jag tror att jag har mött båda lagen förut, och båda gångerna har varit rikigt tuffa. Det är inget snack om att det blir den tuffaaste matchen hittils. Men så är reglerna.
Har precis sovit nu i cirka 2 timmar. Skönt som tusan, så nu är det dags att ladda om batterierna för ny match och nya tag. Nu börjar slutspel och det innebär att förlorarna åker ut, vinna eller försvinna!
Tro det eller ej, men 22.55 i allians c är nästa match. Och under storvretacupen räkar man med en minst 20 minuters förseningar. Med andra ord kankse matchen drar igång vid 23.30- HALV TOLV!!! inget att klaga över.
nu ska jag ta en till dusch och piggna till lite innan jag ska hälla i mig massa vatten.
Skriver i natt hur det gick, i alla fall om vi vann. Om jag inte skriver så  förlorade vi.
Ha en fortsatt trevlig dag!

pussochkram

match och mellandagsrea

storvretacupen gick av stapeln idag. för våran del var första matchen 10.50. vi gick därifrån med en 3-2 vinst!
angelika, hogge, krogh och jag drog oss ner på mellandagsrean, under förväntan. ingen rea alls ju, vad är det här?
men lite hittade jag iaf :)

-ett par tiger of sweden jeans
-ett par tommy hilfiger jeans
-en fred perry tröja
-en t-shirt skjorta/blus
-smink på make up store

hyffsat nöjd vankas det match igen 21.50. vinner även denna med 8-2. Skönt. chans till finalspel!
jag är glad (?) och alla andra är också glada(?). hoppas det håller i sig imorgon med, då våran försat match börjar redan 10.15.
dags för mig att sova med andra ord.
god natt på er!

pussochkram


Jag är en mes, jag vet...

åh det är så sorligt.. kollade nyss klart på första säsongen av oc... nu när Ryan är på väg tillbaka till Chino för att blir pappa..Marissa är olycklig, Kirsten är helt förkrossad, Seth tar segelbåten och åker bort.. ahh ni förstår. Om det inte vore för en viss VÄLDIGT special edition cup imorgon skulle jag ha suttit bänkade framför ocboxen för tredje dagen i rad.. alltså jag tror inte att ni förstår hur bra det är.
jag höll mig ända till slutet, men när Hallelulja- låten kommer i slutet och alla gråter och är ledsna så brast det för mig. Jag klarar inte sånt där.


jag önskar er alla...

en riktigt GOD JUL!






PUSSOCHKRAM

trevlig helg

Vill bara önska alla snälla människor en mysig helg. Och en mysig tredje advent.
hörs på måndag igen!

dans på idrotten

Dansade på idrotten. synd att det inte togs några kort, för guud så kul det var. Alla dansade in i varandra. Och alla dansade i otakt. tenär vi dansade den där jenka-dansen. jag hoppade med vänster ben först, och ALLA andra hoppade med höger ben först. Men jag märkte inget för att jag var först i ledet. Se´n kom Cia(våran lärare) fram till oss och sa att vi gjorde fel. "Vänster ben fram först, inte höger." Haha jag gjorde rätt, för en gångs skull. Woohoo!!!

Haha jag har blivit mutad att tycka att Markus i klassen var bäst på att dansa, även fast han bara sov 1 timme i natt.
DU VAR BÄST MARKUS!!!



pussochkram


lucia










Har precis varitoch kollar på celsiusskolans luciatåg. hoppas att ingen som sjöng kollar pådet här nu men FYYY VAD DÅLIGA DOM VAR! en tjej som skulle sjunga en vers kunde inte ens texten. " med ljus..nej åh fy, feeel..med ljus i håret bla bla bla......" pisam tjej! haha. alla har väl glömt det imorgon eller nåt!
nu ska vi snart gå och käka lunch!


pussochkram


historia prov del 2

...precis aklarat. inte bästa resultat säkert men i alla fall. nu slutar jag skolan -i alla fall för dagen!

pussochkram


som att det vore planerat

hände en ganksa så rolig grej i skolan igår. Anna fick för sig att hon skulle skarka mig (fast inte nudda mig).
 konversationen blev:

-vad skulle du göra om jag sparkade dig?
- jag skulle ta ditt ben, vrida det tusen varv och sen kasta det i papperskorgen.
-vad skulle du göra om jag slog dit i ansiktet?
- jag skulle ta din arm, knippsa av den och kasta den genom fönstret.
-och vad skulle du göra när du börjar blöda näsblod?
-hämta papper, korka!

det låter ju såå himla tråkigt nu. men när vi sa det så kom det som på rullande band. det var as kul i alla fall. typisk humor när man är as trött..



pussochkram

radio

"var nöjd med allt som livet ger, och allting som du kring dig ser. Glöm bort bekymmer sorger och besvär. Var nöjd med allt, för vet du vad, en björntjänst gör ju ingen glad. Var nöjd med livet som vi lever här..."


jag, mamma, pappa och sofia satt i bilen på vägen hem igår efter julshoppande.
när vi lyssnar på radion säger dom att man kan vinna biljetter till disney on ice- om man blir satal nummer 15.
knäppa som mina föräldrar är, så får dom för sig att "tävla" mot varandra. dom ringer båda två in, och mamma blir samtal nummer 15. Helt sjukt! Hon börjar prata med Gry. sen blir det live i radion när musiken slutat. För att nu vinna biljetterna var man tvungen att sjunga en disneylåt. Vem åker på att göra det? Joo JAG! "KUL".

- Halllå?!
-hej alexandra. skäms du för din mamma nu när hon inte vågar sjunga?
- nej då , men ni hade nog inte velat hört henne heller så.. haha!
- haha. okej , sjung !!!
-var nöjd med allt som livet ger och allting som du kring dig ser, glöm bort bekymmer, sorger och besvär. Var nöjd med allt, för vet du vad, en björntjänst gör ju ingen glad. Var nöjd med livet som vi lever här....
-braaaaavo!!
- var det gokänt?
- ah, med det var ju inget hallelujia moment.
- nej, men lite tårar vart det väl?
- ah det kom en och annan tår.. tack alexandra och varsågod till 5 biljetter till Disney on ice!!
- tack! hej då!



Haha såå himla roligt.. inte alla dagar man är med i radio så där. ska ner på stan nu och hämta ut biljetterna...

pussochkram

mitt motto

..ahh eller i alla fall för tillfället. kom på ett motto som passar in på mitt liv ganska bra faktiskt.

"Motståndaren har förmodligen två armar,två ben och kanske ett huvud,så de är inga övermänniskor...så kör över dom!!!"


ingen svenska lektion

sitter här i bibblan med klassen och gör INGENTING. Eller jo Sanna sitter och försöker ordna en blogg. Men allt verkar inte så självklart för henne.

"Men jag måste ha ett namn jag trivs med, annars kommer jag bara att störa mig på namnet"
"Men kan man ångra sig sen om man inte blir nöjd?"
"Men jag kankse inte ens vill ha någon blogg"
"ska jag eller ska jag inte?"

haha det är as kul, men jag vågar inte skratta!! eller får man göra det?

Vi har vanligtvis svenska den här tiden på tisdagar, men inte idag, för nu är Jeanette sjuk. KUL att sitta i skolan, när man hade kunnat vara hemma och sova i stället. FAAAN, man lackar ju!

pussochkram!!!

nu är jag glad

hann inte ens skriva ett litet tack till anna brynö igår. men det var hon som hjälpte mig med det här fina resultatet av min bloggs utseende! malin andersson var också en hel del till hjälp, tack båda.
kolla gärna in deras bloggar på en gång!!!

Min profilbild
http://machenon.blogg.se/



Min profilbild




http://brynoe.blogg.se/

ROSA

ser ni? jag ser?
har tre timmars håltimme idag, och jag och Anna fick för oss att fixa och trixa lite med bloggen min. och resultatet blev ju perfekt! Är sååå glad!!!
TJIIIING!

uppdatering

anledningen till att jag inte har skrivit något på typ AAAS länge, är att datorn hemma är sönder. Överbelasting sa dom. Hoppas att dom löser det dära.
känner att jag och datorn har en likhet där- just nu känner jga mig överbelastad jag med. har  på grund av sjukdom, inte kunnat träna på över en vecka och jag känner hur kilona bara lägger sig som ett hull över hela mig. HJÄÄÄLP!!!




RSS 2.0