fräscht hår

Har ju som sagt jobbat hela dagen idag, har gjort det sen i onsdag. Vägg i vägg så är det en hårsalong. Så Solvej som jobbar där kom in till mig och gav mig denna hårprodukten och sa att jag fick den för att jag var så snäll. Hur gulligt är inte det på en skala? übergulligt ju!
Hon förklarade så noga hur ajg skulle använda den, att jag skulle smeta in det i håret på onsdag, så att det är så "färskt" som möjligt tills Spanien!!!

Det är en sån där Repair til håret som gör att detskyddas i solen och så. Håller 1-3 veckor, beroende på hur stark solen är som man vistas i. Och om jag gillar den så är det bara att köpa en!




städa och tvätta

ännu en dag som innhöll jobb för hela slanten.
Nu är jag hungrig och trött. Men jag måste ta tag i städningen ikväll. Huset är kaos, och insåg att blommorna är stendöda! Har totalt missat att vattna dom, mamma sa ju inget om det??!
Massa tvätt som ska med till Spanien är fortfarande i tvätten, så måste slänga igång en tvättmaskin osckå.
 usch, är det såhär det känns när man är vuxen??


3 dagar kvar

jag tror att jag håller på att längta ihjäl mig nu. Nu går jag bara och väntar på att det ska bli onsdag så att jag får åka någon gång.
Jobbar mån-tis, så dagarna går nog ganska snabbt ändå. Och sen på onsdag måste jag in till stan en snabbis bara för att köpa det sista. Sen hämtar farfar upp mig i stan och kör mig til arlanda. 15.15 går flyget sen!


världens gulligaste 2åring

Idag fyller ingen mindre än min übergulliga kusin Elvira 2år. Jag och morfar kom sist, mycket beroende på att han inte kör snabbare än en trampbil. Men fram kom vi i alla fall.

     GRATTIS!!!

 Sen  bjöds det på massa fika. Elvira och morfar.


Sen fick elvira stora damen massa energi och var vild både bakomoch framför kameran. Och hon kan säga mitt namn "alesandra, hur gulligt på en skala??
Sen ville hon att vi skulle läsa en bok, sen lekte vi med ballonger och knäppte mera kort.  Sen var det dags att åka hem, och hon hade lånat mitt armband hela tiden när jag var där, så när jag tog på mig jackan så kom hon fram och gav mig armbandet.. jag älskar små barn!!!

rädd som ett litet barn

ett snabbt inlägg idag bara.
Jag kunde verkligen inte somna igår. Eller joo till slut gjorde jag det. När Sanna hade somnat, efter en gnutta tårar och panik. men jag har en orsak..
...I onsdags kväll så tittade vi på filmen "från andra sidan", och den var sååå sjukt äcklig. jag hade täcket framför ansiktet hela tiden i slutet. Jag ville kolla bakom soffan för att jag trodde att de var någon där, men jag vågade inte ens göra det..förstår ni hur rädd jag var??
Det hela vart ju inte bättre när vi skulle gå och lägga oss. Fyy fan vad vi skrämde upp oss själva och varandra.
Och vi slutade inte bli rädda dagenefter. igår när det började bli mörkt ute inbillade vi oss massa saker. Och när vi skulle sova igår så var det så jädra äckligt. Alltså jag grinade fan. Alltså jag hade verkligen den där paniken i hela kropen.
Och eftersom att jag är helt ensam så vågade jag inte sova hemma ikväll. Så, lova att inte skratta nu men....farmor kommer och hämtar mig lite innan sju, så ska jag käka middag hemma hos dom och sova kvar där inatt. Jag vågar verkligen inte sova hemma själv just nu.
Alltså det låter så jädra löjligt, men alltså ni förstår inte hur rädd jag är. Jag är rädd nu. Ropar "HALLÅ" när jag kommer hem, fast jag är själv. HJÄÄÄÄÄÄÄLP MIG!!! 


hurt"bullar"

JÄDRAR vad duktiga vi är innerst inne. Vilken energi, vilken kraft..vilken..mag...magi!!!
Vi var i alla fall ute och sprang runt vänge, och sen gick vi in om körde situps och massa annat medans vi kollade på fotbollen. I pausen gick vi ut och hoppade studsmatta, och guud vad länge sen jag hoppade, fast den står där varje dag. HEEE!!!


Nu skiter man väl kankse i fotbollen. Spanien förlorar.
Nu ska vi ta oss ett nattdopp i poolen, sen ska vi nog sova. Både jag och Sanna ska upp tidigt imorgon och jobba.

GODNATT!!


ensam hemma!

Nu är hela min familj på väg till Spanien. Dom har nog precis mellanlandat nu, och ska snart upp i luften igen. Hoppas att allt går bra, dom skulle höra av sig sen när dom kommer fram till huset!

jag sa till mamma att jag kommer lägga upp den här bilden i bloggen om dom inte gör en mer seiös/fin bild. Men hon kontrade bara med att; "ja, men det här är ju det sista du har på oss om planet störtar. Du vill väl kolla på bilden och skratta?!"


Så nu är jag alltså ensam hemma en vecka. Sen nästa onsdag så åker jag ner till dom, och är där två veckor! Det ska faktiskt bli hur skönt som helst.

midsommardagen

jag och angelica kom inte till liv förens klockan 7- på kvällen. Över 14 timmars sömn var inte helt fel.
Vi behövde rensa hjärnan lite, så vi tog en promenix ner mot vattnet och satt vid bryggan ett tag.


efter ett tag så skulle vi tillbaka till huset och käka middag. Ännu en gång bjöds det på supergod mat. Och efter det så var det bara att ladda batterierna för en ny fartfylld kväll. Så vid 10 tiden mötte vi upp Lina begav vi oss mot ännu en jätte mysig lya med en utebastu som såg ut som en ubåt. skitcool!!! Vi var väl en 10-12 stycken som basta och drack och hade det väldigt trevligt tillsammans.





R och hans kompis kom förbi och sa hej en snabbis. :-)
måt 2-tiden så droppade väl halva skaran bort, och vi som blev kvar gick in och pratade lite..

Hemgång vid 6 på morgonen...
Satte på sune och somnade..(alltså satte på sunefilmen)
09.43 blev vi väckta och skulle åka hem tillbaka till Uppsala





återkommer ikväll!

Midsommardagen kommer senare ikväll. Hinner inte skriva om det nu. Kom nyss på att jag måsteiväg och uträtta några ärenden!




midsommarafton

Jag kom till stenskär vid 1-tiden på fredagen. Och gud så fint familjen johanssons sommarstuga var. Det var jätte stort, men alltså kändes så miniatyr på någe sätt. Jätte mysigt var det i alla fall.
Senare på eftermiddagen bjöds det på midsommarmat. Och till efterrätt blev det hemmagjort jordgubbstårta, och att jag åt massvis är bara förnamnet. galet gott!



Jag och angelica piffa upp oss lite och begav oss mot en tjej som heter rebecka. Hon hade sommarstuga vid angelica. Jättetrevlig tjej och alla dom andra som senare infann sig vid hennes lya. Föra där, och vid 22 tiden kom taxin som vi beställt. Alla mot öregrund..





...På väg mot klipporna och öregund



Klart att det är kul i öregrund på midsommar. Man träffar massa folk osv, men igentligen, man går ju mest bara runt, fram och tillbaka, utomhus. Men jag antar att det är något speciellt med det hela, eftersom att man år ut och år in ändå åker dit igen!



Matilda var lite(läs:deck) full,så hjälpte henne att komma tillrätta och få något att äta. Fixade en jacka till henne. Hoppas att hon kom hem ordentligt sen. Men nu såhär i efterhand kan man ju bara skratta åt det..!





Och vet ni vad? SANNA kom till öregrund, så himla kul. Man träffar inte henne så mycket nu för tiden. Killen i randigt är orsaken! ;) 




Vid halv två tiden så tänkte vi börja runda av för kvällen. Men inte fan fanns det många taxi. ingen alls faktikst. Men det kom fram några göteborgare och frågade om vi hade körkort. Dom hade bilmen hade druckit. Det slutade med att  vi satt 8 stycken i en as liten bil. Helt sjukt. Men det var guld värt, för fyyy så jag frös. Min kropp skakade inte, den HOPPADE!

Vid 3 tiden så kom R och frågade om vi skulle med på efterfest. Dumma som vi är så hoppar ajg och Lina in och kör iväg, med två ganska okända människor. Trötta och äckliga som vi är så tackar vi nej till efterfest, så dom skjutsar oss nästan hela vägen hem i stället. Väntar in angelica och ellinor som kommer med bussen 25 minuter senare. Vi var så gott som isbitar där vid vägen när dom kom. Men hem kom vi..

det här var det sista som hände. 04.32.

hemma igen

Hej alla pigga och alla mindre pigga!!!
Hur har eran midsommar varit?
Min  midsommar har varit hur mysig som helst. Jag var en bit utanför öregrund, vid stenskär i angelicas somamrstuga. Var där hela helgen, så jag kom precis hem. Jag antar att ni vill höra vad jag gjorde under midsommarhelgen, och jag tänkte såhär; att jag delar upp midsommarafton och midsommardagen i två olika inlägg. Så ladda och läs. och kolla på bilder så klart!

kram alexandra


15 år tillsammans

idag firar mamma och pappa att dom varit gifta i 15 år. GRATTIS!!!


målbrottet

godmorgon!
Vaknade precis. ganska lagom tid faktiskt. Jo, varför jag tog mig tid att skriva var för att..
..mamma har en revisor här hemma, så när jag precis hade vaknat så gick jag fram till dom och sa hej till den där tjejen, men jag har ju ont i halsen och är hes(extra hes på morgonen). Så när jag skulle säga hej så kom det inte fram något ljud, sen pressade jag fram det, och då vart det typ hhHHeeeEuuJJJJ, fattar ni? nej kankse inte, men alltså det vart typ som om jag var i målbrottet, fasst tio gånger värre. AS PINSAMT. Skönt att inte tjejen gjorde värsta stroa grejen av det i alla fall..:P
nu ska jag kolla på oc, sen åka in till stan och kolla på nåt att sätta på mig på fredag!

dricka te

nyss hemkommen från stora läskiga staden. Träffade nettanbettan och indira, så drog vi en sväng på stan. Hamnade till slut på mcdonalds och käkade ett varsit hus. haha, eller alltså nu lät det som om vi åt as mycket-ett hus lixom. Men vi käkade ett happy meal, ett hus!!!
aja skitsamma! cheeseburgare, pommes och fanta. PUNKT!
Var ute efter ett på beigea byxor men hittade inga i rätt storlek.
När jag kom hem så ringde mormor och pratade lite. Hon tyckte synd om mig att jag lät som jag lät. Nån som bryr sig, haha!

pigg som en lärka

ska alldeles straxt åka in till stan och möta nettanbettan. Sen ska jag bege mig hemåt igen. så var det med det.
Jag är hes. jag mår skit även fast jag inte är sjuk. jag är less. Men jag biter ihop..
vilken bloggare jag är!


hjälp mig!


ny kamera

Med tanke på att det är sommar och en kamera är ganska så givet,så kände jag mig så illa tvungen att införskaffa mig en sådan, eftersom att min andra är helt totalkvaddad.
Insåg lika snabbt att min ekonomi inte är på topp nu, så det blev denna!!! Den duger, gott och väl...







kass

urusel bloggare.. det är väl bara förnamnet.. men jag har en del ursäkter.
Jobb. Mera sjuk. Stämbandsinflamation igen?

Skitsamma, har inget vettigt att skriva i alla fall. Vet inte ens om jag mår bra. skriver kankse något ikväll.

GRATTIS ANNNA BRYNÖ

IDAG FYLLRE INGEN MINDRE ÄN ANNA FUCKING BRYNÖ 18 BARRE!!! HOPPAS ATT HON FÅR EN TOPPEN DAG..
GRATTIS



äckelgubbe

GODMORGON!! Gud så skönt jag har sovit i natt. Blev iofs väckt av pappa när han ringde kl 13, men då skulle jag ändå vakna så det gjorde inget..

Jaha..
Igår var jag hemma hos Anna och kollade på fotbollen. Hon mötte upp mig vid bussen, så gick vi och köpte läskt,chips, och glass. Jävla fetton!!! Men det var ju sverige match! Sverige var ju så mycket bättre än grekerna, och en 2-0 vinst till Sverige var ju givet!!!
Vid kvart i elva cyklade vi mot  bussen igen, som skulle gå 23.02, och vara inne i stan 23.10. Sen skulle min buss gå från stan 23.15, så det var ju lugnt. Probelemt var bara att bussen var för sen, och om den är försenad så lär det väl dra på lite extra. Men inte den här bussen, nej, han körde i typ 50. Så den blev ännu mer försenad, och kommer inte in förens 16 över. Och då ser jag min andra buss åka från hållplatsen precis, så jag springer ut på gatanoch försöker hejda den, så att jag skullefå gå på, men nej, pussyn till busschauförr åker bara. LACKA!!
Detta innebar att min nästa buss går om 50 minuter. Och vad ska man göra mitt i natten i 50 minuter?? Jag gick in på stationen och satte mig ner och lyssnade på musik.
Får blicken till en okänd kille som sitter och tittar mot mitt håll. När jag sätter mig ner, ca tio meter bort, så är det omöjligt att inte titta, även om han inte vara nått kap..
Efter typ 20 minuter kommer det en jävla uteliggare inknatandes på stationen. "shiit, kolla inte dit, för då kommer han komma och sätta sig vid mig...kolla inte dit..", tänkte jag.
Gav honom bara en snabb blick..Och så kollar han osckå, och så vänder han stegen mot min bänk. AAAAAAAAAHHH!!!
Så höjjer jag volymen på mp3 så att jag inte skulle höra om han sa något. Men han gör massa sånna där röreler så jag kan ine ha låssats attjaginte såg honom...och så börjar han...
"hörde du inte att jag sa hej vännen?"
jag skakar på huvuet och kollar bort..
hörde du att jag kallade dig ömma?"
höjer ögonbrynen en aning och ser frågande ut.
"ja, som i ömhet. kärlek och ömhet..ömma"
osv osv..
"Jag kan härma massa kändisar, och du hör ingen skillnad"
"aha sjung då.."  allt för att jag skulle slippa prata med honom
troruu att jag kangöra det när det inte finns några intrument eller?
"nehe okej" kollade ut genom förnstret igen
helt plötsligt så börjar han sjunga värsta låten. Typ som "love me tender, love me..."
får ögonkontakten med den där killen igen som sitter och ler hitåt.
uteliggaren fortsätter...
"ja, det här håller jag på med hela dagarna, sjunger"
"mhm.."
så tar han fram en jädra klocka, ett armbandsur..
"jaa, den här köpte jag för 3000kr en gång"
Och så sträcker han sig mot mitt håll, och jag flyttar mig mer och mer mot kanten.
"Titta, det är pärlemor runt om på klockan. Kolla själv.." och nu liger han nästan ner på hela bänken.
Han försöker ge mig klockan, som om att jag ska ta den i mina enga händer..men så flyttar jag mig bort ännu mer. och då lackar han typ..
"men tadet lugnt, troruu att jag har några bakterier eller??"
JAAAAAAA, jävla äckel!!!
Nu fick jag nog och reste mig. Gickut i det kalla och gickmot min buss som inte skulle gå förens om 17 minuter. Gick förbi killen, och kastade en snabb blick mot honom, såkollade mot mig och log..
Ville verkligen inte sittadär inne längre..USCH!!! allt detta bara för att bussen var försenad.

oau


SOMMARLOV

dålig updatering-igen. Men jag skyller på vädret. Det måste man faktiskt få göra. Men nu när det regnar så passar jag på att uppdatera litegrann.

Igår var kom Anna hem till mig för att ha en liten slapp och skönt kväll. vi grillade (började med maten 18.00 och blev klara 20.20), gick en 1½ lång promenad, och så satt vi ute och drack cola och åt godis och jordnötter i varma och sköna kläder. Framåt halv ett tog vi ett natt bad(bilder kommer senare). Det var faktiskt varmt, tack å lov. Gick väl och la oss straxt efter ett och somnade på en gång.
Klockan ringde 8 imorse. trött som ett as går vi upp och duschar och gör oss iordning för Sommaravslutning. Drar  iväg och jobbar ett par timmar, och sen hämtar Jocke oss och så drog vi in till skolan. AS ovärt måste jag bara säga. helt sjukt. JAE JAE! Det är sommarlov nu i alla fall. SOMMARLOOV!!!

Åkte ner på stan efteråt och gick med hogge och käkade. Begav mig hemåt sen.
Juste, mamma och pappa och sofia kom ju hem från finland idag. Dom vet att dom aldrig lyckasköparätt godis, så nu köpte dom cider åt mig och lillebror i stället. Så bättre än godis!!!

Nej nu ska jag planera vart jag ska kolla på fotbollen ikväll. FORSA SVERIGE!!!

boktips?

Läste ut Allt för min syster igår i solstolen. Och det är utan någon som helst tvekan den bästa boken jag läst. Satte min verkligen in i den, och läste den vid varje tillfälle som fall in. Jag kunde bara inte sluta läsa. Sinnes!



Nu är det dags att hitta någon ny bok som är på samma nivå, så att jag kna sysselsätta mig i solstolen dom närmsta veckorna! Några förslag? :)

söndag

denna föbannade sjukdommen vill inte försvinna från mig. Det är så himla ologiskt att man blir sjuk nrä det är sommar. Om man ska bli sjuk så borde man ju bli det på vintern. håller ni inte med?

Lite skönare är att jag har huset för mig själv ikväll. Mamma och pappa åker Finlands-båten, och kommer inte hem förens på tisdag! Och äckelbror är borta nånstans, struntar i vart..

Imorgon har Mathilda och Maya deras 18års fest! Men nu känns det ju inte så kul, eftersom att jag kanske inte ens kommer kunna gå på den. Bittert som satan!

Nu: laga middag
Ikväll: decka nykter
Imorgon: vara frisk


skitdag

Ibland blir man riktigt irriterad, inte ofta men ibland. Alldeles nyss exempelvis.
Dom sitter här och kollar på fotbollen, så får dom flesta för sig att åka in till stan. Bussen går 22.30, men fobollen skulle hålla på till typ 22.40.
Det verkar ju ändå helt okej. Dom som vill vara kvar och kolla klart på fotbolen  kan göra det, och dom som hellre vill åka in til stan kan väl göra det. Problemet är bara att min lillebror ska åka in med bussen. Det är hans vänner som är hemma hos oss, inte mina. Men han är ju totalt funtad, så han tar j uden där bussen i alla fall, säger till alla att dom kan sitta kvar och kolla på fotbollen men att dom kan gå sen. Så han bara drar. Då ska jag, som inte har med saken alls att göra, försöka styra upp detta och vara trevlig och säga att dom måste gå efter fotbollen. Min bror vet att jag är sjuk och inte alls mår bra, men han skiter i det. Plus att han säger till mig innan han åker att "ahh jag har tagit rätt på allt där ute, så det är lugnt". Vadå? så han var snäll som lät mig slippa göra det? typ som att "ahh du slipper göra det".det är ju inte jag som har haft folk här. Jag sa från första början att han inte kan ha ansvar för så mycket folk här, och mycket rikigt så bevisade han att han inte klarar det..LILLSKIT!

Ringde till pappa och ville bara gråta, men han är på 60års fest och är glad, ville inte sabba hans kväll..

Nu ska jag klä på mig massa kläder, lägga mig under dubbla täcken och kolla på film. punkt.


torsdag-fredag och sjuk

Vill börja med att GRATULERA ALLA SOM TOG STUDENTEN I TORSDAGS! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!

Jobbade hela torsdagen, och direkt efter jobbet åkte jag till Öregrund med Jeanette och Linn. Under den 1 timme och 40 minuters långa resan blev bussen så småningom proppad(med både glada studenter och en del spyor, och så vi andra såklart..)
Väl framme blir vi mötta av flera-för mig-helt okända människor. Vi från bussen slänger in oss i duschen och fixar oss. Sen satt vi ute vid susannas otroligt mysiga hus och trädgård, drack lite, pratade,hittade en platt mus under bordet, det började brinna osv..
Vid elva tiden så begav vi oss vidare mot örgrunds "innestad". På vägen dit pratade jag för övrigt med en kille från stockholm, träffat blondinbella personligen. Och hon är tydligen helt blåååst!!! Det kan man faktiskt tänka sig...men men!!!
Går upp mot klipporna och träffar lite folk, inget mer om klipporna...
Gick ner i öregund och träfffade lite fler folk, tur att det var varmt i alla fall..
Vi gick väl hem vid tre ungefär. galet trötta går en del av skaran hem igen. Och på vägen så upptäcker jag att jag har två kapsyerl under bh:n. Så jag hade två djupa märken efter dom sen..
Lägger oss på varsin mjuk plats, och somnar.
Åker halv tio bussen tillbaka till uppsala på fredagen och jobbar hela dagen. galet!


Vaknade flera gånger inatt av att jag mår dåligt och mår illa. Vaknar upp med världes huvudvärk och halsont. Dum som jag är så har jag legat ute och solat och badat flera timmar idag. Jag fryyyser och näsan rinner..Slänger in en gosig kofta i torktummlaren titt som tätt så att den hela tiden är varm. Men inte ens det hjälper..

Till på köpet är det typ 20 pers här ikväll. Min LILLEbror har tydligen grillkväll. Konstigt nog har jag inte sett en ändå som har kommit med grilgrejer, bara sprit..
Så nu måste jag hålla lite koll på allt detta, eftesom att inte mamam och pappa är hemma heller. jag vill sova.


återkommer imorgon kväll!

du blire lugnt fram till imorgon kväll som tidigast! Ska jobba det där förbannade passet idag, och direkt efter detska jag möta upp nettan och bege oss hem mot henne och fixar oss. Vid rätt tidpunkt åker vi buss till öregrund och där kommer vi även spendera kvällen.
Sen imorgon ska jag jobba igen, surt som fan! men men..
hörs imorogn kväll!
ha en bra dag!!!

tandläkaren

Hade tandläkartid 15.30 idag, och jag var nervös hela dagen, hatar tandläkare.
Väl där sitter en lagom snygg kille i väntrummet. David hette han i alla fall. haha! Kul att träffas i väntrummet hos tandläkaren. HAHA! Jae jae, så snygg var han inte..
Sen var det min tur. OOOPS! Sätter mig i stolen och förklarar - precis som alla andra gånger- att jag är rädd för tandläkare. Han skrattar lite och säger att det inte rä någon fara, och att jag inte har något att vara rädd för.
   Allt gick bra, det mesta tack vare min otroligt härliga tandläkare Torbjörn Lång, och jag gick därifrån med NOLL hål och allt var bra tyckte han.
När "kollen" var klar, så frågade han :
 "äter du ALDRIG godis?"
 "njae...det är inte så bra som det verkar..jag äter godis alldeles för ofta.."
"okej, men så länge du inte äter godis varje dag, så är det ingen fara, det är när man gör det som hålen uppkommer"
(jag ska nog vara väldigt glad att jag aldrig haft hål..)

vad händer ikväll?


kaos

Hej!
En as skön skoldag idag! 12.10-13.45
Jag anna och sanna åkte ner på stan och kollade efter avslutningskläder. Jag hittade en klänning. Vet dock inte om jag vill ha den på avslutningen. Men jag har inte hittat någon bättre än så..
Köpte även kastanjevatten(bättre än brun-utan-sol) som en på jobbet tipsade mig om. Lösnaglar och ny mascara införskaffades osckå!

Juste! Höll ju på att glömma. Jag har nog gjort så mitt hår hatar mig. Jag har nämligen slingat mitt hår, och det var verkligen inte så bra som jag hade velat..

En till som hatar mig är nog Anna, haha! Vi skulle kolla när celsius springer ut på torsdag. Men frågade en jobbarkompis mig idag om jag ville jobba på just torsdag, och jag som hatar att vara dum, säger JA till att jobba, PÅ FUCKING STUDENTEN! hata mig själv. Och anna hatar mig osckå!

SKITMÅNDAG..

helgen

Jag går rakt på sak, allt för att göra inlägget så kort som möjligt!
I fredags efter skolan så stack jag och anna och gymmade på nautilus. Svetten rann verkligen om oss, och en skön dusch och bastu var given efteråt.
När vi fräschat upp oss lite(inte direkt) så gick vi tillbaka mot stan och satte oss ner på cupido och tog en varsin sallad.
Vid kvart i sju tiden så uttökade vi skaran till tre. Den efterlängtade talangkampen i musikens lurade bakom hörnet och vi intog våra platser i stora salen.
Vi fick oss mycket skratt och rysningar. Det var rikgit rikigt kul, faktikst. Björn Gustafsson avslutade kvällen med hans specialiteter!
Jag, Anna och Sanna avslutade kvällen med lite mys vid ån. Kom hem lagom tid, för att jobba dagen efter.

Vakande upp på lördagen och drar iväg till jobbet och avklarar dom 6 timmarna, som iofs gick skit snabbt. Jag och Antonia(jobbarkompis) tänkte dra en heldag på grönan nu på tisdag! Vi får se om vi får med oss några andra.
   Efter jobbet åker jag hem direkt. Hinner vara hemma i ca 5 minuter innan det är dags att åka till Tenabadet och grilla. Där blir även min kväl planerad.
Planeringen vart att åka in till stan för att träffa P och G. Hinner knappt reagera innan P drar, så jag och G drar till S och kollar på film(mycket BOKSTÄVER nu men..)
Åker tillbaka till stan för att möta upp P igen, för att ha någonstans att sova. I den kalla väntan möter jag halva klassen, med andra ord dom som fyllt 18, som kom från skivan på GN.
Går i alla fall hem till P, och efter 40 minuter anländer vi äntligen. Går och lägger oss på en gång, och somnar innan vi hann blunda. TYP!
Hinner sova några timmar innan det var dags för ännu en dags jobb. Men det gick det med..tack och lov.


Nu är jag äntligen hemma och är helt slut. Blir en tidigt kväll för mig.
Har grillat med famlijen nu såhär på kvällskvisten. Mer än så  orkar jag faktiskt inte ikväll, jag är ju bara människa..

Godnatt!! 


update

flååååt för den groteskt äckligt dåliga uppdateringen, men jag har inte varit hemma och har helt enkelt inte haft tid. men nu är det söndag och jag avslutar veckan med ett långt inlägg. Men föörrst - middag med familjen ute!
Kika in om nån timme igen:-)

RSS 2.0