imorgon är det dags

mamma frågade nyss om det itne var den 1 okt som jag skulle till sjukhuset och lämna blod.
- joo.., svarade jag. helt oberörd.
tystnad
-du vet att det är imorgon va?
-juste, åhh nej.
haha låter as stelt, ungefär lika stel som jag blev i hela kroppen när jag insåg att jag ska lämna blod redan imorgon. jag vill hjälpa men jag vill inte lämna.. ahha!

Blod kan inte tillverkas på konstgjord väg. Därför är din insats livsviktig för många människor.

ledig dag

hej på er!
Alla 3;or på vår skola hade turen att vara lediga idag.
Jag har inte utnyttjat dagen til fullo, genom att plugga svenska och åka in till stan och pröva vinterjacka.
I stället tog jag en lång och skön sovmorgon (sov mer än jag var vaken - nästan- i helgen, ändå är jag trött). Gick upp och kollade på film, käkade frukost. trättade åt mamma. Och städade mitt rum, och bytte lakan. åkte med mamma in till stan. sen hem igen och här är jag nu.



nu ropar mamma att det är middag...



så, tillbaka. Riktigt god middag. lax, dinkel och wowgrönsaker och bubbelvatten.

Jaha nu då? Jag kankse ska kolla på någon film eller nåt? känner mig så rastlös så det finns inte. kankse ta en promenad med mamma? det lät ju iofs lite lockande..=)

Imorgon är det dags för skola igen, och har innebandy på morgonen, så ska sova tisigt ikväll om jag lyckas. Har den senaste tiden haft väldigt svårt att sova pga av dessa eländiga utslag. Kan ju kanske inbilla mig själv att jag sover mycket bättre nu när jag har bäddat nytt och fräscht i min säng?!


.

Jag gillar inte att svära men Fyyyyy Faaaan.


stressigt

är jtäte stressad nu. min buss går om tio minuter.. så fattar mig kort
hade tidig seriepremiär imorse som vi vann med 5-3
åkte ner på stan med jeanette och köpte strumpbyxor.
åkte tillbaka till allians och kollade på killarna.
åkte hem och duschade.
och här är jag nu.
ska ta bussen och möta jeanette och ta med oss mat upp till staffan och louisa. fixa oss och vidare till malin och föra med laget. sen utgång på det. toppenkväll? ja jag tror det ! :D

hörs imorgon kväll efter jobbet!


seriepremiär laddas som bäst med...(?)glass(?)

gokväll.
dagen har inte bestått av så mycket. träffade louisa på stan och handlade lite. Träffa Sofia och tog en fika.
åkte hem och åt en hederlig fredagsmiddag (tacos) me familjen. Planen att gå ut med anna brast pga av mammas tjat om att jag inte ska gå ut dagen innan match. så nu sitter jag här hemma och ska väl sova snart. Har samling 7.30 imorgon bitti. helt sjukt faktiskt. 
Efter matchen ska jag fälja med nettan in till stan och hjälpa henne hitta en klänning eller dyl. Åker sen tillbaka till allians och kollar på killarna som har match 12.30. Sen skjuts hem och packa vad som ska vara med till kvällen.
Åker hem till malin "doktor muuuugg" andersson och umgås och förar. Sen är det utgång, birger. Tillsammans med laget såklart.

Har en stor ångest inför söndagen då jag har lovat att jobba.. whatta lixom? men jag gör som alltid, tar en dag i sänder.

nej nu ska jag bli trött. och sen sova. med tanke på att jag ska upp kl 6.15 imrogon bitti och vara vaken i 24 timmar så lär jag ju ha somnat för länge sen...

godnatt!
<3

dagens bravader

godmorgon! Yttligare en skön sovmorgon. vaknade prick 12. ringde louisa.
gick upp och käkade frukost, och här sitter jag nu.

Ska duscha nu och sen bege mig in mot stan och möta louisa och köpa något att ha på mig imorgon kväll, då det är utgång med laget!
Blev ingen shopping med nettan igår eftersom att hon var så bakis..

neej duschen var det ja....

underbara torsdag

godmorgon! Vilket härligt väder det är ute. Riktigt höstväder tycker jag.
Tog en skön sovmorgon idag, så nu har jag tagit igen alla mina bristande sovtimmar. Ska alldeles straxt åka till huläkaren och kolla dom där utslagen.
Sen ska jag möta bakis-nettan och shoppa...


långhelg!

det är inte det allra enklaste att få tag på hurläkaren inte. Men idag så ringde dom upp mig och frågade om utslagen. Dom verkade ta det ganksa allvarligt och gav mig en tid redan imorgon 12.30. Vilket iofs inte passar mig egentligen eftersom att jag och jeanette skulle dr aen choppingrunda imorgon. Men det känns som om att jag får prioritera lite.. jag kan ju möta jeanetta efteråt...

En riktig långhelg framför mig nu. ledig  tors-fre-lör-sön.
 
Torsdag: läkaren och shopping
Fredag: Sova ut länge, träna(?), träffa anna fyra. sen gå ut, people!
Lördag: seriepremiör. Heldag med laget ,sen utgång med laget, Birger!
Söndag: Jobb 11.30-16.30 . Plugga!


nu har jag fått nog av dom..

dessa utslag. att dom aldrig slutar "föröka" sig. pratade med akutrådgivningen idag och hon sa att det kan vara utslag från ett virus i kroppen. att jag har gått och varit sjuk, fast tränat och spelat matcher och sånt i alla fall. och det stämmer ju. har ju gått och haft ont i halsen och varit täppt i näsan i flera veckors tid, men inte känns mig sjuk. Men varför skulle jag få utslag just nu för? jag menar, jag har ju tränat när jag varit sjuk förut...

nya tag nästa helg

nyduschad och trött. trött trött trött.
hemkommen från dm-finalen som inte gick som den skulle. torskar med ynka 1-0 mot ååårsta. jävla tråkig match för publiken, 1 mål på 3x20 min.
Nu ska jag å och lägga mig, sen sova???

Idag är det ett förlorat guld, imorgon är det ett vunnet silver


dm final

jag anna och mathilda gick ju ut i lördags, med avsikt att träffa idol-ola, och det  fick vi.. haha! Dock en liten besvikelse. a) han kom inte förens 00.00, och min buss gick 00.10, så han se 5 minuter. b) han hade total krulligt hår(?)



I söndags så hade vi samling (därav den tidiga hemgången) 07.45, dags för kvartsfinal, som vi vinner med.. ehh.. 4-2? (en assist av mig)
Jag, Louisa och Sandra åker till max och käkar. Åker tillbaka till allians och kollar på andra matcher med laget. Lisa gör en ûberfin frisyr på mig, som visar sig vara vinnarfrillan. Vi vinner matchen mot storvreta (YEEEES)  med 5-2. ( två mål av mig).
Åkte hem rejä'äält trött. Somnade vid sex tiden, och blev väckt vid sju. Käkade och kollade på första avsnittet av andra avenyn. AS bra!! Kundeint ehålla mig, så kollade dom andra två avsnitten på datorn osckå:)

Nu ska jag klä på mig och kila till bussen för att åka till skolan..

Efter skolan åker jag ner på stan och tar bussen till allians och spelar DM FINALEN mot årsta! Satan så kul! 18.00 i allians:)

utgång

satan så arg jag är. eller jag är väl mer besviken. Spelade ju match imorse mot dannemora, vann med ynka 3-2. Åkte iväg till jobbet och jobbade. Mitt lag skulle spela en till match som jag missade pga jobbet. fick reda på att vi förlorade den med 5-2. Är det här ett slags skämt undrar jag. Nu kankse vi inte ens går vidare till slutspel. Whatta????! och om vi nu gör det, så har samling imrogon bitti kl 07.45. Jag är så irriterad så det finns inte.
Plus att anna ringde nyss och frågade om jag ville gå ut med henne ikväll. idol-ola kommer ju till people. Anna hade fixat gratis inträde till oss, och vi ska bara helt nyktra, så jag går väl ut en sväng med henne, bara för att hon är kär i ola. ;)

nej nu ska ja gslänga mig in i duschen så jag hinner. Hemgång tidigt ialla falll med tanke på att jag måste upp halv sju... fuck!!!

hej då!


jag får aldrig nog av det

dålig uppdatering idag. Men har suttit och pluggat hela kvällen. Blev klar nyss, så har skickat in uppsatsen till läraren nu. Skönt att ha det här över nu.
Nu måste jag gå och lägga mig om jag ska vara taggad inför dm-match imorgon bitti. Är as taggad nu. hoppas att det håller i sig tills imorgon bitti. Kommer bli as kul.

Så trevligt ska jag ha ikvälll. ....ja!!

godnatt!


ny bil, inte det allra enklaste

Vi är på jakt efter en ny bil. problemet är bara att vi har helt olika viljor om hur den ska se ut. jag vill ha en stor bil. mamma vill ha en lagom bil. pappa vill ha en minibil. ovs ovs..
Så nu kom pappa hem med en ny miljöbil som han fick åka runt med och provköra. En liten-såklart, precis som han vill ha den. Det första jag gör är att kolla in i bakluckan och säga:"här inne får ju inte ens min toolbag plats. den här bilen funkar inte. till svar fick jag. "jo men om du lägger den diagonalt så går det.
jaha, så jag ska packa ihop allt hemma, sen packa upp allt i bilen, för att senad packa ihop allt när jag ä framme i hallen .noooot hooot! 
så vi skickade iväg honom igen. hoppas på något bättre tills nästa gång.. haha!




lillebror

var på akuten hos min lillebror hela kvällen/(natten) igår. Pappa fick ett samtal av en helt okänd tjej som sa att lillebror hade kört omkull med moppen och att ambulans var på väg. Pappa hittade mig och drog med sig mig och sofia till akuten där vi väntade in ambulansen. Väl där är han helt borta av det smärtstillandet han fått. Det dom kunde konstatera var att nyckelbenet var av. På röntgen visade det sig att det var en fraktur, och att det inte bara hade gått rätt av, det var taggigt så man kunde känna att det var alldeles taggigt på huden. dom trodde inte att det var något riskt att det skulle gå av, men det såg inte skönt ut. Dom ville inte bara linda armen, utan dom ville operera det, och så kunde dom inte göra det på kvällen. Så han var tvungen att sova kvar där.
Sen så räknades han som vuxen, vilket innebär att han inte får ha någon förälder med sig på rummet på natten när han ska sova. För det första så är han bara 16år, och för det andra är han inte vuxen när han är sjuk, det låter konstigt, men han är faktiskt inte det.
Farmor och farfar kom och hälsade på också.

igår när jag var med honom ensam på rummet vid ett tillfälle så sa han att han inte hade hjälm på sig, men att han sa att han hade hjälm till ambulansen för att han inte ville ha indraget körkort. nutten då...
nåja, nu måste jag springa till bussen!

tjing!!!


jag vill trääääna

har egentligen träning om någon timme, men med tanke på hur jag mår så ska jag inte träna. eller jag vill träna, men mamma och pappa tvingar mig att vara hemma.
sitter här och känner mig som en isbit.
Är ju as taggad på att träna. skulle ju testa nya träningsstället och nya klubbor idag ju..

Juste, när jag var i Rävsten så fick jag hem brevet från Blodgivarcentralen. Jag hade hiv så jag kunde inte bli blodgivare..shit happens!
nej då. klart att jag inte går och bär på hiv. blodvärdet var bra och allt annat osckå, så from nu så kan jag och mamma åka och lämna blod. Tyvärr utom anna som har dålig blod, så hon fick inte..loooser;)

 
vi var väl trötta eller nåt. jag hade liiite kul medans anna satt på toa(i bakgrunden)

skolfoto=kaaaooos

hatar skolfoto. har ingen större kärlek till det inte. Vi har det idag, och jag har ingen aning om vad ja ska ha på mig. Mamma säger att man ändå inte ser vad man har på sig typ, men man vill väl ändå känna sig bekväm? eller, misstar jg mig helt?
nåja, det är ändå sista året. men då kankse man ändå vill sse någorlunda normal ut?! Inte påsar under ögonen för att man saknar en vekas sömn, och till på köpet blir väckt av ett jäääla telefonsamtal 04.50 imorse, av några jääääla som satt på en buss. Idioter!

nu sak AZZZZII klä på sig och torka håret för att sedan möta anna på stan(?) och åka till skolan.

tjing!!!

Sverigespelen i köping 12-14 sep.

Hade en kanon helg i Köping i helgen, även fast jag inte hade så mycket tur första dagen. Vi kom fram till Köping vid 18-tiden. Spelade match ganksa omgående och börjar cupen med en vinst med 2-1. åker till lägenheten där vi ska bo tillsammans med ett annat lag, på EN TOALETT(utan dusch) och inget kök. happ, blåser upp våra madrasser och gör oss hemmastadda. Upptäcker att jag glömt ploppen til min madrass så jag börjar tejpa igen hålet i stället. Väl uppblåst så lägger jag mig ner på den, och det känns som en vattensäng...vid tolvtiden somnar vi och vid halv ett vaknar jag av att jag ligger på golvet, fast på madrassen. Det var som om att någon hade sugit ut alla luft ur madrassen, det fanns ingen som helst luft kvar. Kunde inte ligga på sidan, för att att det gjorde ont i hela kroppen, så jag var tvungen att ligga på rygg eller på mage, vilket var hur oskönt som helst. vaknar sen typ 20 gånger under natten av att jag måste byta "ställning".

Dagen därpå vinner vi i alla fall båda våra matcher, och därmed 1:a i vår grupp.Det gick bra för våra hagundakillar, som också vunnit ala sina matcher.
På kvällen drog hela laget ut och käkade, och efteråt gick jag, louisa, nettan och någar till från laget till mamma och pappas hotell, där även " våra" killar bodde. Gick upp till mammas och pappas rum och hämtade en ny luftmadrass. Fick då ett sms av louisa "vi sitter i baren, kom!". Jäävligt bra laddning inför morgondagens match. Dock ingen dricka för oss, vi fik i stället skjuts av Gustav och Max tillbaka till vårat sovställe. jättesnällt med tanke på hur kallt det var.
Blåste upp det andra madrassen som var betydligt skönare att sova på.
Vinner även kvartsfinalen sen på söndag morgon. I semifinalen ställdes vi mot ett elitserielag. torskar med 2-1, och är därmed ute ur cupen. Men killarna vann sin semi på straffar så vi åkte och kolladepå deras final. Sååå jäääla rolig final så det finns inte. det var 10 st tjejer som stannat kvar från laget för att kolla på killarna, och satan så vi skrek, och satan så hatade vi var. var tvugna att byta sida efter halva tiden. då blev vi hånade av några 20åriga killar som betedde sig som om dom var hälften så gamla. satt och härmade allt vi sa. moooget!!!
Men summa sumarum så har vi haft en grymt rolig helg tillsammans. det enda som saknades var ChippBong...det får bli på dm som är nu i helgen. satan så kul!
blev dock störtsjuk efter denna helg så finns inga ord för hur sliten och mör i kroppen ja känner mig nu.  med allt var värt! allt!



hemma igen

hej allihopa. skulle bara säga att jag lever. orkar inte berätta om helgen just nu, nu vill ja bara sova. kom hem från sveriges tråkigaste stad (köping) nyss där det har vankats cup hela helgen, en riktigt trevlig tillställelse. Nu ska jag sova och ta igen alla timmar jag gått miste om, hörs imorgon efter skolan!

godnatt!

hemma igen

LAAAAAAND.  mottagning vart jag än befinner mig, inga utedass och nu slipper jag kalla duschar och taskigt väder. undrar om det fanns något postivt med det där stället.. jooo klart att det fanns ´. massor, haha. upptäckte det dock när jag var hemma, när jag tänkte tillbaka.
men det hinner jag inte berätta om nu, för jag håller på att packa till nästa äventyr som jag ska iväg på. Ska nämligen till Köping med laget och ha cup hela helgen. Så vi hörs på söndag, men en del bilder också:)



hej så länge!!!


mellanlandning på gräsö

hej!
nu är vi på väg. Eller vi körde precis av färjan, så nu är vi på Gräsö. Mottagningen håller fortfarande så passar på att uppdatera nu. Vädret är väl sissodär men regnet håller sig fortfarande borta i alla fall.
Vi är tvugna att vänta på halva klassen, som är kvar på andra sidan, för när färjan började åka så märkte vi att det bara satt 6 st elever i bussen. Dom andra missade färjan. haha jäävla puckon. Så nu passar jag och anna på att träna på vårat gympapass!!!

Nu är det fram med naturvetarimagen som gäller, nu ska vi labba hela dagarna långa. TAGGAD!!! hahah!


panikpackning

godmorgon!

Jag har försovit mig. Helv...Jag måste åka om 2 timmar och jag har inte ens börjat packa. Måste packa all mat osckå som man tydligen måste ha med sig. Sen måste jag duscha. f*n det värsta jag vet är att stresssa. men jag lär ju kanske ta tag i mig själv och gå upp ur sängen. ja, så var det ja..

grym på alla sätt och vis


mitt bankkort är kaputt

usch vilken otroligt lång dag detta har varit. vaknade upp hemma hos Nettans syster i salabacka vid tjugo i nio-kvart i gick bussen, men snabb som jag är hann jag. bussen från stan gick prick nio, så jag skulle hinna ta ut pengar emellan. Jaha, och när jag väl står där funkar inte mitt kort. vad f*n är det här nu då? ha, gick till ica affären bredvid och kollade om jag kunde ta ut pengar, men det kunde jag inte heller. detta innebar att jag missade bussen hem. Och nästan buss gick om en timme (gick runt i mjukiskläder, slipin skor, knut, svart under ögonen, knut..you name it). Detta skulel även innebära att jag skulle hinna vaa hemma i max tio minuter och packa, fräscha till mig och sen ta bussen tillbaka till stan för att jobba.. men min snälla mamma kom och hämtade mig. lite hååån av henne fick ajg stå ut med..men det vare fan värt.
Jobbade hela dagen, mötte mamma och sofia och skulle uträtta lite saker. gummistövlar är fixade nu, tack vare anna!!! ett par rööööda! sen senare på kvällen åkte vi och handlade till Rävsten. när jag kom hem orkade jag inte mycket mer än att slänga mig ner i soffan med mamma och pappa. Haha, jag somande till eller blundade, så skriker pappa och jag verkligen fyyyyger upp. blev as rädd, men dom tyckte tydligen att det  var as kul.  Nu är jag heeeeelt totalt dööööd. ska lägga mig och kolla på en film och somna. måste igentligen börja packa (nej, jag har inte börjat än) men jag orkar verkligen inte det.

gårdagen då ... den vart riktigt lyckad faktiskt. Fixade oss hemma hos nettans syster. Gick till deras bror och förade. Gick ner på stan och in på Escobar, där jag förvåat nog träffar PB av alla demos. Gick viade till people och det vart ju hur kul som helst. Träffade massa "demos-från-åk1-9"-demos. Riktigt kul faktiskt.

Nej nu ska jag som sagt dööö under en natts tid ungefär.

utgång

äntligen helg.
tänkte ta det riktigt lugnt ikväll. hade till och med tackat nej till anna att följa med ut ikväll. mest för att jag ska jobba hela dagen imorgon och sen packa och handla, för att sedan åka till Rävsten på söndag och vara där hela nästa vecka.
Men planerna ändrades ganksa drastiskt. Jeanette hörde av sig och undrade om jag ville gå ut med henne, och jag kunde faktiskt inte tacka nej. Så farväl till en lugn och välbehövlig fredagskväll.
Ska vaa duktig och träna innan, sen skjutsar mamma oss till Jeanette där vi fixar oss och förar, sen åker iv ner på stan. så det är bara att tagga.

nu ska jag ner och börja packa, men för att jag ska kunna packa så måste jag städa rummet lite först. Kaos i rummet -ingen bra packning!

på återseende! kysssss

idol-lars

är det någon som missde Idol eller? i så fall så missade ni en helt otrolig kille. blev helt såld på hans låt och hur han framförde den. ja, på hans sätt att vara sig själv helt enkelt. jag vill höra meeera!!!

lars är bra -jättebra

lars egna låt

Lars inför juryn Foto: TV4

det gäller att ladda upp

jag överlevde håltimmen och matten. Matten gick jättefort konstigt nog. Jag och sanna cyklade en bit tillsammans. Vi pratade bla om att vi mer och mer sällan ringer till varandra på kvällarna och pratar om ingenting. så nu var vi lovat att det ska bli som förut med det igen. Sen skulle hon hem och jag skulle till Linné skolan och hämta en bok som inte fanns på vårat skolbibliotek. Vill ju känna mig väl utrustad inför Rävsten. med tanke på att ön vi ska till är helt döööd så kommer det nog finnas mycket tid till att läsa.
Så jag lånade två böcker. Gossip Girl 2 och Sex and the city. Har Annas första gossip girl ner packad också, hoppas att det är okej. känner att jag kanske vill läsa om den innan.


sitter i skolan

jäääla torsdagar alltså. visserligen är det bara en dag kvar till helg, men jag har en satans håltimme på två timmar varje torsdag.
Alla i min klass utom jag och 4 till har fysik nu, men eftersóm att inte vi andra har valt det så.. I vanliga fall är jag alltid med fanny, men hon hade ett läkarbesök idag, just på den här håltimmen, så nu sitter jag här ensam och övergiven i biblioteket. kollade om gossip girl fanns inne, men den var utlånad. typiskt!

kan ju passa på att jag har as hurtig igår.
började med ett 1 ½ timmes pass innebandy.åkte tillbaka till skolan och hade lektioner till tre. sen åkte jag och anna till fyrishov och simmade. simmade! 42 längder, som motsvarar 1050 meter. över en kilometer. hahaha! avslutade det hela med bubbelpoolen.
av erfarenhet så blir jag väldigt trött av att just simma, så åkte bara hem och tog det lugnt resten utav kvällen...ganska duktigt i alla fall:)

idag ska jag hem efter skolan och plugga, skriva en reflektion till svenskan. inte allt för kul, men det måste ju göras.

nu är det bara 3 dagar kvar tills klassen åker till Rävsten, sön-fre. ser faktiskt fram emot det. andreas i våran klass fyller även 18år på tisdagen så hoppas på tillställning då!!! tråkigt vore det ju annars kanske..

nej nu ska jag sysselsätta mig med något annat. läsa en bok eller nåt. hej så  länge!


hostan finns där

skola idag. riktigt skön dag faktiskt, hade bara matte och sen projektarbete. Åkte sen ner på stan med sanna för att köpa jeans, men slutade med hårnålar för knappa 20 spänn, rena rama rånet!!!

nu är jag as stressad, måste ta bussen som går om mindre än 15 minuter. Blev totalt tvingade av jocke att komma och kolla på hans match, så vad gör man inte. haha! jäävlar om dom inte vinner. så ska möta anna på stan om en halvtimme.
skulle även träna diret efter, men min sjuka(?) vill ju inte försvinna så får inte träna för mamma annat än innebandy nu..=D

vi hörs väl säkert ikväll!

=)


RSS 2.0