vinst!

känns som om att den här dagen inte har innehållt så värst mycket. Hade ställt klockan på 10.20, men trött jag var så snoozade fram till typ 12, då jag var tvungen att gå upp för att åka till match.
trött som ett as kommer jag till samlingen, sen kammade vi hem matchen med 7-2 mot Funbo, varav två mål av mig.
Sen blev det beställning av kina mat på vägen hem, vilket satt somen smäck.

Om jag hade fått bestämma själv så hade jag lagt mig ner i sängen, satt på en film och somnat. Men jag är så illa tvungen att plugga. läxor har en förmåga att komma precis när det passar..



tjingeling!

klockan är halv fyra och här är ekot

fy fan vad jag fryser just precis nu. vill bädda ner mig i mitt otroligt varma och sköna duntäcke, men tanken på att behöva resa mig ur sängen gör mig illamående, så det får bli ett lite  tunnare täcke ändå.
kvällen skulle i alla fall spenderas hemma med pappa och sofia. men ett ganska simpelt samtal satte ändring på det hela. jag hamnade på en fest straxt utanför vänge. det var väl inte sådär jättekul direkt, men kan ju va kul.  en sak som är säker är i alla fall att bröderna persson( gustav och martin) är nog världens roligaste kombination. vi skrattade  i ett. går inte att förklara nu men..helt galet i alla fall.
vid 3 tiden cyklade vi hem, jag fick låna en barncykel som till på köpet hade en totalt trasig sadel som åkte fram och tillbaka, så jag fick lixom sitta och spänna mig hela tiden. men det gick. nu är jag hemma. fryser som fan. funderar på om det ens var värt, men det vare. pics kommer imorgon!

nu ska jag sova, ska upp tidigt som tuppen imorgon. dessutom så vankas det match, fy fa....


gårdagens utgång blev inte rikigt sosm planerat. kvällen började inne på people, sen Plock och tog en drink, sen skulle vi vidare mot birger, men lättlurad som jag är så dras jag tillbaka till people, där även resten av kvällen spenderades. nu är jag helt slut, ska sova.. natti.

smeeeek

utgång.

har lite brådis, ska alldeles straxt infinna mig i duschen. slänga på mig kläder och åka hem till fanny för att fixa oss och föra. Går ner till people vid kvart över nio på höstpremiären och äter och dricker, sen vidare mot birger. Ser fram emot en toppen kväll, inget annat!
anna och sanna övertalade mig om en "Triangel"-bild på oss, första gången vi är ute alla tre tillsammans. sen så följer även min kamera med så pics kommer troligtvis imorgon. ha en bra fredagskväll, så hörs vi!
 smeeeeek!

längtar till min säng

dålig uppdaterning.
men det är ju skola. har iofs ett riktigt häärligt schema nu, men ändå..
veckan har gått hur snabbt som helst, imorgon är det fredag och sen helg lixom. utgång med fanny imorgon, tagga sate! var på stan med anna idag och handlade lite. annars så är det mest skola och träning nu. har mööördar träning ikväll. 21.00-23.00. kommer hem typ halv tolv. fy fan, och imorgn har ja ingen sovmorgon, börjar med idrott, vilket iofs är skönt.
sen blir jag kvar på stan ett tag med fanny, sen åker jag hem och hämtar grejer till kvällen, och åker tillbaka till fanny och förar. kan bli kul, nej nu ska jag städa mitt rum och min garderob, sen plugga en kvart om jag hinner och sen åka till träningen.
tjingeling!!!

jag har en riktigt go mormor.

¨god kväll. dålig uppdatering nu när det är skola. Skoldagen idag var i alla fall jätte slapp . började vid 11 och slutade 2. åkte hem och gjorde inte så mycket. lackade¨på min bror så att tårarna bara sprutade. fan vad arg jag var, och han bara retskrattade, vilket gjorde att jag grinade ännu mer. allt utlöstes av att både han och jag hade sen träning idag, men en av oss var tvungen att skippa den, för attt vara hemma med sofia, eftersom att vi är barnvakt,  och det skulle bli jtte sent för henne. Och brorii såg det som att det var självklart att han skulle träna. Så han bar asticker typ. Och jag var så sjuukt förbannad för att han har as slapp innebandy, och han suger faktiskt, jääävla soooopa. och mitt lag råder det as stor konkurrens om plats. fattar ni hur arg jag var. gaaaah det går itne att beskriva.
han lär väl i alla fall komma hem om någon timme. jag och sofia ligger i sängen nu och ska kolla klart på en p.s I love you. har låst dörren, så hoppas för hans egen skull att han har nycklar med sig.


måste bara berätta attt när jag var på väg hem idag så ringer mormor och frågar hur det är å så.. sen frågar hon varför jag gick vid fågelsången och var as full här om dagen.
- vaa??? när såg du mig? vad hade jag på mig?
-jaa du gick där och vinglade och höll på. jag kommer inte ihåg vad du hade på dig, jag var rätt full jag med..
- men vaa??? vad gjorde du ute på gatorna?
-vadå? kan man inte leta kille efter man fyllt 60?
-HAHAHAH!'
-HAHAHAHHA!! nej men jag läste din blogg!
- HAHAHHAH!! nu fattar jag att du ljuger...
-HAHAH!
-HAHAHA!!
skratten är inte överdrivet. vi hade faktiskt så roligt, fråga mig inte varför..



nu säger sofia att vi ska släcka lampan. (oj vad porrigt det lät.) hahhaha ! god natt!


trötta gänget

fortfarande inte helt kry, men jag är ingen som lägger mig för lite sjukdom i kroppen.
Helgen har gått till att jobba och vara sjukling. Men imorgon är det skola och då har jag jag faktiskt inte tid att vara seg längre.
Mamma och pappa är bortresta också, så snälla erbjöd mig att vara barnvakt åt sofia sön-tis. men med tanke på att hon och jag  går i skolan på dagarna så  är det ju bara på kvällarna som jag "barnvaktar" henne. haha! äsch det löser sig.
nu har hon somnat på soffan här bredvid mig och jag ska väl sova jag med snart om jag ska orka upp imorgon bitti.

godnatt!!!

.

sjukling.

babbel

hej bloggen.
det kommer vissa stunder då jag totalt inte orkar blogga, har saker att berätta men inte orkar skriva. Som igår och idag till exempel.
Var ut med nettanbettan och hennes gäng och Mathilda på onsdagen. Riktigt kul faktiskt! Det som inte var lika kul var att skolan drog igång dagen efter, och jag hittade inte min sovplats så det blev att sova nån annanstans, vakna upp dagen efter och inse att skolan börjat för 27 minuter sen. kommer till skolan 45 minuter för sent, i samma kläder och en stank ssom heter duga. fyfan..somande tidigt i alla fall.
skoldagen idag var mycket bättre. slutade redan vid ett tiden, så jag och anna drog ner på stan, åt gott och köpte ett par jeans och ett par chinos, och örhängen. vi letade osckå helt förgäves efter gummistövlar. vi ska ju till rävsten med klassen på biologin, så det behövs.
Åkte till träningen sen, och efter träningen så var jag helt sänk, orkade knappt sitta upp i bilen. Så nu ligger jag här och går miste om utgången som skulle bli av. fuck! får ladda batterierna tills nästa fredag. det blir grymt!
nu ska jag kurrera mig för jag ska jobba hela helgen. kommer inte såå himlans lägligt.

ha det så bra!

Mamma Mia!

på 08-08-08-dagen gick jag och Sanna och Anna på Mamma Mia! Och guuud så bra den var, vissa låtar sitter fortfarande kvar i huvudet. Bland annat denna...

missnöjd som fan

usch, vill inte ens kolla mig i spegeln längre, kommer nog vänta tills dess att håret har växt ut dom där 2 DECImetrarna igen. visst behövdes det klippas men inte sååå mycket, jag har ju inget hår kvar nu. vill inte ens lägga ut före och efter bilderna. nej fyy, och imorgon ska jag ut och på torsdag börjar skolan, inte taggad på något av sakerna just nu. Det är sjukt egentligen hur mycket håret kan påverka. KÄnner nu i efterhand att jag tyckte om mitt hår väääldigt mycket. nu vill jag bara draaa ut det till den gamla längden. fyy fan, nu ska jag gå i ide en månad eller två...

snart blodgivare?

hej på er!!
till skillnad från igår så har jag hunnit med en del idag. Blev väckt av mamma klockan SEX imorse för att jag tydligen skulle kolla på handbollen. värdelöst eftersom att sverige förlorade, somnade om på soffan i typ en timme. Gick sen upp och duschade och gjorde mig iordning. Åkte med mamma in till stan och hämtade upp Anna för att sen åka till sjukhuset och bli blodgivare.
Personalen på blodcetralen var hur trevliga som helst, var jättetacksamma, och sa att det var ovanligt att det kommer in männikor som vill bli givare precis när dom fyllt 18(man måste vara 18 för att få bli blodgivare).
Fick fylla i lite papper och så fick jag ett stick och så fyllde "stickerskan" 5-6 rör med blod, som skulle iväg på undersökning. får svaren om 3-4veckor och mitt blod är bra. och sen efter det så kommer jag och lämnar typ 0,5 liter blod. Med en jätte tjock nål....Men jag gör det för en god gärning!
Sen fick vi fika och mackor och frukt. Sen åkte jag och anna ner på stan, och anna köpte svarta jeans och en svart sak. jag köpte massa block till skolan och 2 bh:ar.
Kom hem för 1 ½ timme sen, och ska snart iväg och klippa mig. kan visa bilder sen. Sen iväg på träning. kul kul!!!



hörs senare ikväll när jag kommer hem.


 


 


glass med varma hallon

ligger i soffan och slötittar å film och läser tidning. Så kul har jag..vet inte vad som hände med den här dagen. ska hoppa in i duschen snart, fest ikväll om jag orkar. men jag vet inte, vet inte om jag är så sugen på det ikväll. Med tanke på att jag ska upp tidigt imorgon med mamma och hämta anna och åka till bc(blodcentralen), (massa "och" i den här meningen) så borde väl kan kanske vara hemma ikväll. Plus att det ligger en skål med glass och varma (?) hallon här som bara  väntar på att bli uppätna. nej jag är nog hemma. hahahha!!! tråkig som fan ikväll men jag är sliten..


ointressant

god eftermiddag!
har verkligen inte gjort ett dugg idag, bara bokat klipptid. Stressen över att det nu bara är tre dagar kvar av sommarlovet blir bara värre och värre. att det var sista sommarlovet gör inte saken bättre heller.
Men nu ska man inte deppa för det, snart har det gått ett år, och man vill säkert gå ett år till bara för att allt har gått så fort. usch!
Nej nu ska jag göra nytta, städa mitt rum kankse. det är hemskt..ska ta tag i det, idag eller imorgon..och sen måste jag ringa och boka tid för mina naglar. och apropå ringa, sofias(min lillasytster) kompis mamma, hon har ringt hit 7 gånger nu på kankse 4 minuter. Sagt två meningar och sen ringt igen efter 20 sekunder. hahaha!!! jag har fått motion till telefonen i alla fall. (våran trådlösa är sönder)

som ni märker så har jag verkligen inget att skriva. vet inte ens varför jag skriver. trött!!!
återkommer när jag har något nyttgigt att berätta.
hej så länge.

jagärtröttareäntröttast

dålig updatering. men har befunnit mig i sängen och soffan i stort sett hela dagen. blev lite för mycket igår, och då ffår man sota för det.. Men imorgon är jag på fötter igen. Hörs då! godnatt

vill avsluta med att gratulera Indira på 18-dagen. missade när det sjöngs för henne kl00 inatt.  GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!! :)


sova sova sova

Nu ska jag sova. ska upp klockan åtta imorgon bittt, sen vid nio tiden så skjutsar pappa mig till jobbet. Efter jobbet möter jag upp angelica och åker till anna och fixar oss och förar hemma hos henne. vid nio tiden så är vi bjudna hem till indira på 18 års fest, och det komma bli hur kul som helst, det känner jag på mig. Så det blir ingen uppdatering imorgon, är tillbaka på söndag, med nya tag!
godnatt så hörs vi snart igen!
det här är ALL energi jag har kvar nu. dags att ladda batterierna.

shopping i bilder

tog lite längre tid än väntat, men jag övningskörde istället. haha! andra gången, börjar lära mig nu.
här kommer i alla fall shoppingen i bilder.

jeans med dragkedjor nertill(köpte inte dessa idag, fick dom av sanna och anna:))
benvit tubtopp

  jättemysig beige kofta till hösten/vintern

HAHAHHAHAH. Pappa ville ju såååå gärna vara med, så jag lät han vara det. Blå/grön/turkos väska.


en mörk grå tröja, as skön.

grå glansig klänning(missvisande färg, men det är den färgen på den lilla bilden som stämmer bäst)

Köpte även nytt puder, trosor och bomull (hahahahaha).

shopping

pjuuu, har precis kommit hem från stan. Blev en shoppingrunda med Janet :) Hittade en del också. Lägger upp vad det är alldeles straxt. Ha det bra så länge!!!




sova

nu ska jag gå ner och lägga mig. Har bäddat nytt och fräscht och bra. kommer somna som en stock. godnatt med er!!!


nog för att det var ganksa skönt att sova sådär, men jag känner på mig att jag kommer sova mycket bättre inatt.

vilket väder



inte nog med att man är trött som satan, regnet öser ner och det är alldeles grått ute. Jag vill ha sol och värme. Tyvärr verkar det som om att hösten är bakom hörnet. YEES!!!

och så var man myndig..

...japp 900813. Orar inte ens skriva.. haha! ville bara att ni skulle veta att jag blev 18 igår! :D

nu ska jag kolla på film och sova bort huvudvärken. Äckligt!!!



RSS 2.0