myyyys

275374-15



hade en rikig mys kväll inne i staden med familjen today. vi började vid studenternas med lite minigolf. Jag förlorade för övrigt,as usual! Efter allt ifrån spik till "lättförtjänta" sjuor begav vi oss sedan och mättade magarna rejält på kina buffé. utsökt!

Nå, en inte allt för avancerad kväll med familjen, men när sommarvädret föll på plats kändes det genast mera lockande. Tisdagsdagen/kvällen avklarad. Nu återstår dusch och skrubb, flag(?) måste bort helt enkelt.Sen är det sängen som väntar.Vem vet vad morgondagen har att erbjuda?

/A.

SOLEN!

275374-14

´

31 juli och solen är varm och skön! Härligt, nu känner man sommaren. Ska slänga på mig bikinin och lägga mig ute på terassen och dra en solning - RÄTT IGENOM!
tar med telefonen ut också kankse! finns en del samtal att ringa från folket som befann sig i åhus som seanste dagarna.

Ha en bra dag allihopa, och ta vara på solen!

/A

HIPPHIPPHURRA!!

GRATTIS MAMMA 40 ÅR!!!

FLAGNAR

Märkte nyss att mina ben är vita på vissa partier. Även när dom är nysmorda. Flagna? Hur går det till när det inte ens är SOL? Det värsta med sommaren (bortsett från regn, blixar och dunder) är att flagna. det är ju verkligen så, hate it!
Ska fixa och dona ihop till en anti-flag-kräm. Sagt och gjo...?

/A.

NAKENBAD

Vaknade av ett mms (nej, inte sms-MMS) i morse. Eller 12.30 vaknade jag av det. började med att skratta högt och ljudligt  när jag kollade på det
Mitt humör vart ju inte sämre när jag tänkte på natten som varit. Nattens blandningar av filmwatching, nakenabad, naken DUSCH (?) och diverse andra saker och ting, så att säga.
M, J och A checkade Ali G. Men som dom allra flesta filmer, så tog även denna rulle slut. Och vad gör man i detta skede då man inte kan göra annat än att sitta kvar i soffan, kolla på eftertexterna,  och vänta på att någon bryter tystnade? -Badar? TYP!
Det var iallafall precis det vi gjorde. M ville gå hem med torra kalsonger så neck var en självklarhet för denna, OM, en badring runt ägodelen fick innfinnas. sagt och gjort.
nu var en i. dom andra två då ?
jo, dom kom i. fasst med kläderna..
sen då? när iv kom upp ur "isvaken". en varm dusch på det? aah!....nakna! HAHA!

KVÄLLENS:isberg- markus icke solnådda rumpa!

/ A


Underbara du

Åh vad jag bara älskar att prata i telefonen. jag gör det lite extra mycket när det är sånna personer som man tycker om så där lite extra mycket. När man inser att man kan sitta i timmar och bara prata om allt som hänt sen man sågs sist. Tyvärr så har vi inte setts på ja, låt mig tänka. NEJ, jag vet inte HUR länge sen det var sen sist. Men om jag tänker rikigt noga så var det nog inte sen skolan, och då ser man ju bara varandra som hastigast och det räknas ju nästan inte ens. Sånt gör mig sorgsen.
 Jag märkte under pratandes stund att även jag har varit med om en hel del som jag kankse inte lagt märkte till rikigt. Lite lagom kul att gå tillbaka sådär. Lite drygt en timmes pratande med Cecilia gjorde kvällen glad. Tänkte ta en dusch nu och se vad kvällen har att bjuda på.
Simma lugnt!

28 dagar efter midsommar

Efter en mindre lyckad torsdags kväll, begav jag mig under fredags eftermiddagen in till stan för att träffa den väl nämda Carin (bill?) Stjernefeldt. Vi drog en runda på stan, bland annat h&m, där C. ser en kändis (?). "Alltså att se henne är lika stort som att se Beyonce på stan" (kanske, kanske inte).Satt oss ner i den inte allför generösa solen, och käkade enorma glassar (mangosorbet!!!!!!!). Lite trevligt sådär! Såg en snubbe som spelade piano- med fötterna, by the way... Jag kan inte direkt  påstå att han var fin, men fint lät det, det må jag säga. Men hur är det nu igen- man skrattar, när man inte får skratta, bara för att man inte får skratta, även fast man inte ens är i behov av att skratta.
Hem kom jag sen.
För att få allt det där hemska ut från sig själv, sånt där som man bara går och bär på, sånt som man inte vill dela med sig till någon, gick jag ut och gick. Jag gick och småfilisoferade lite på allt och inget. Jag kände mig som en femåring, tänkte på om solen alltid hade varit gul och om jag skulle springa och jag plötsligt skulle se en bkörn. Sånna där sjuka tankar som säkert bara småbarn har.
När jag kom hem hade familjen både hunnit ätit middag och tagit emot gäster. Jag hade varit borta i lite drygt en timme, och det var väl dom 60 minutrarna som behövdes. Larvigt? Kanske! Senare under kvällen var jag bara hemma. Vet inte vad det var för fel på mig. Men på något sätt kände jag mig hängig, utan att känna mig sjuk. Ville bara ha sällskap av familjen, och jag ville sällskapa dom...
    Kvällen drog mot sitt slut, jag gick och la mig. Svarade på två sms, som inte ens var nödvändiga. Men sova-det kunde jag inte göra.
Jag gick upp och värmde en kopp varm choklad, gick ner igen och gosade ner mig i sängen och kollade på rosa-the movie. Sen somnade jag.
En sissodär 15 timmar senare, sitter jag och gör vadå? Dricker isthe. Och nu snackar vi inte om ett glas, utan FYRA.
Drickoman? Finns det sånna? isåfall är jag en sån...

Oj, jag höll på att glömma något. Jag tror att det är viktigt att jag inte glömmer det.
Carin är spelberoende..på spindelharpan! HAHA! Enligt henne sjävlv lät det kankse allvarligt.

-Jag gick och la mig(med datorn) klockan 5 imorse och spelade några omgångar då. sen klev jag upp klockan 8(!!!!) för att spela någa fler. Pröva du med!
me like you!


Hoppet är den fattiges bröd.


RSS 2.0