lång dag

Usch vilken lång dag detta varit. Hade engelska nationella idag och det gick dom det gick...
Efter skolan åkte jag till OnOff och köpte min mp3. Kände att jag var tvungen att ha något att lyssna på bussen tiill skolan och liknande. Träffade min kusin på bussen till OnOff som osckå skulle dit så det var as skönt, han är nog lite mera teknisk än mig...
Köpte i alla fall en..haha!

Sen tränade jag, denna gång i Fyrishov A. Martin och Jocke berättade äve vilka han hitills tagit ut till A- truppen. Och jag var en utav dom. najs.
Sen hem och så hamnade jag först framför teven med pappa och sen här vid datorn.

Sitter nu sitter jag här i mörkret och pratar med Sanna i telefonen. Ska nog sova snart. Eller rättare sagt NU! Ska upp tidigt imorgon även fasst ja är ledig. Först ska jag plugga sate, sen möta Sanna vid kvarnen och handla sprit!

godnatt!!! <3

tårtkalas i klassrunmmet

sitter här i klassrummet och har historia. Jag ska skriva ett arbete om Ungernkrisen, taggad!!!
Men tro inte att jag och Sanna får något gjort. Nej vi fick nyss tårta av v¨ran lärare så vi sitetr och spårar med den. Precis när Sanna nästan ätit upp all tårta, så säger hon "det har var ju inte ens gott". En sekund senare så hugger hon in på min tallrik! Jääävla fetto!!!
Nu måste jag sluta, det måste i alla fall se ut som om att jag arbetar! ;-)

uppdaterar helgen som varit ikväll!!!

tjuuuueeee man!!!!


En snygg brud har blivit myndig

JEANETTE

Idag fyller ingen mindre än Jeanette Söder 18 barre! Med en stukad fot,
gips och kryckor måste väl ändå 18årsdagen förbli ett minne?! ännu en gång. GRATTIS!!!


rysningar

Så bra, så bra...



- Hur gammal var du?
- 14
- ..14 år. Då är du för ung än, men herregud Sebastian vad du komemr att få hångla. Självklart är du vidare!

smartskaft

va på 19års kalas ikväll med mamma och lillasyster. När vi sitter i bilen så börjar mamma prata om sex och allt det som hör till det..sofias öron börjar så klart fladdra, ögonen spärras upp och munnen ler som aldrig annars.
När hon börjar fatta vinkeln med det mamma vill få fram med samtalet säger hon väldigt genomtänkt:
"det är ju enklare om du bara ger dom en puss och sen gå därifrån"
intelligent 8åring?! :-D

image348



löning

imorgon är jag ledig från skolan, eller jag har innebandy på morgonen, men jag kommer verkligen inte orka gå upp halv sju för att åka iväg och träna 1 ½ timme och sen sluta lixom. Iofs så ska jag träffa sanna efteråt och shoppa, jag får ju min lön imorgon! Inte allt för mycket dock..

Dagen som varit har väl inte bjudit på allt för mycket skratt, lite roligt var i alla fall att vi spelade brännboll på idrotten idag...Och så allt flams så klart, men det hör ju till, såklart.
Juste, jag blev inlåst på toaletten idag osckå. rikigt läbbigt..kom verkligen inte ut, så jag fick skrika på sanna..hahha! så nu sitter jag här inlåst på skolan och måste vänta på vaktmästaren som kommer oc hjälper mig ut imorogn bitti. tur att jag hade min bärbara i bakfickan så att ajg kunde underhålla mig med något här inne i det trånga..
ahha skämt å sido. nu låter det som om att jag ska sova.. sagt och gjort!!!

nattinatti!!! <3

vårshow

Av någon väldigt konstig anledning så ville inte blogg.se fungera för mig igår, dock kunde jag spara gårdagens inlägg. så detta är vad som igentligen skulle upp igår!


Förstår inte vart denna dagen tagit vägen. Vips så är det snart läggdags och jag har knappt hunnit reagera på att det är onsdag. Denna dagen har iofs innhållt mycket roligt.
Celsiusskolans vårshow där Sanna dansade(alla tjejerna var verkligen toppen!),  klippet är på dom när dom uppträder!





En bit in på Showen gick  jeppe, lite oväntat, och vann dikt tävlingen(dikten hade tema: alla hjärtans dag, kärlek). Han vart välkommen upp på scenen för att läsa upp den vinnande dikten än gång till och resultatet blev detta:




promenad med gåstavar

jag och mamma avslutade gårdagen med att gå ut och gå. I nästan en timme var vi ute och gick. Vi lixom rensade hjärnan lite. Det var rikigt härligt att var ute så där i årvädret och allt.

Lite kul var att precis när vi lämnat huset så säger jag till mamma:
"jag döör av pinsamhet om vi träffar någon som jag känner"
En sekund senare när vi rundar ett hört, så kommer Jocke i min klass och hans mamma. Hahah as skämmigt. Men det pinsamaste var ändå att jag inte visste vad jag skulle göra så ja höjer upp ena gångstaven och hejar. Tänk er själva...

knut, piggelin och sovtröja

måste bara förvarna att rubriken inte har något med följade inlägg att göra..då vet ni det!

Mötte upp Sanna igår för en lunch nere på bryggan. Det blev en riktigt god cupidosallad, med nonstop choklad som efterrätt! Det blev väldigt långvarigt, och vi han med både det ena och det andra. Praktiskt taget nästan allt, förutom att råplugga, dessvärre!

image346
  Vid fyra tiden åkte Sanna och dansade och åkte hem. Min hals har blivit ännu värre. Det känns som om att jag verkligen håller på att åka på något rikgit illa! fy fitta fan...

snabbt inlägg

hallojsan! nyligen hemkommen från både middag och konsert! riktig myskväll. Berättar mer om kvällen imorgon när jag är piggare! Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på film! Bilder kommer upp imorgon!
godnatt! <3

SANNA 18ÅR

Nej det är ingen vanlig dag, det är sanna "sanatra" sydén´s födelsedag. HURRA HURRA HURRA!!!





   

något ni måste se! hahaha

Alltså jag ligger ner på golvet och skrattar åt detta. Denna tjej bor cirka 100 meter ifrån mig. Hon är 19 år och heter Emmah. Nu har hon fått för sig att hon skulle söka til So you think youcan dance..Alltså kolla hela tiden. HON SPÅRAR SATE I SLUTET! Helt sjukt!





juveler

kikade in på nelly.se och hittade dessa juveler. Ska flörta med mamma om hon vill beställa till mig. Det är inget par man vill ha mindre än det ena. Man vill verkligen ha hela bunten.

solbrun

I förrgår beställde jag solbrun. Det är piller som man äter 1-2 st  varje dag, och genom dessa piller får man mer pigment. Det låter ju hel nördigt, jag vet. Men faktum är att jag har verkligen inget pigmnet alls i min kropp, så jag känner att jag inte har så mycket att förlora på.
Så idag, så fick jag i alla fall dessa piller. Och dom var skitstora. Okej att dom är stora, men problemet är ju att jag inte ens kan svälja en huvudvärkstablett, och dom är ändå typ 3 gånger så små som solbrun..Hur ska det här gå?
Jag fick även med kosttillskott som var som kapslar, skitstora dom med.. 


 Fick även en gul burk som man ska lägga pillrena i..kna va kul!  

ny favorit?!


inte riktigt kry

slutade relativt tidigt idag, eller med tanke på att detta är min tidigaste tag i veckan. Efter skolan var det meningen att jag skulle sola, men jag känner mig inte rikigt kry så jag åkte hem i stället. Nu ska jag göra te och lägga mig och kolla på film. Jag fryser och så har jag världens huvudvärk. Bara jag inte blir sjuk tills i helgen..

 Juste, på väg till bussen så kikade jag in på musikens hus och kollade om det fanns biljetter kvar till talangkampen som ska hållas i just musikens hur fredagen den 30maj. Det fanns 3 platser kvar bredvid varandra, så jag preliminärbokade dom. Måste ju prata med S och A först.

Nu ska jag kolla på film. Vet bara inte vilken..



floorball

ska alldeles straxt käka middag, men innan det så tänkte jag bara säga att matteprovet idag gick käpprätt åt skogen. ärligt talat!!
Nog om detta. nu ska jag käka och sen kommer therese alldeles straxt, sen får vi skjuts av mamma till träningen. Fett najs!!! HÖÖÖÖRS MANNEN! ;-)

Vilken sorg

Jag har följt letandet efter Engla under den senaste veckan. Jag har inte kunnat undgått alla skriverier om att "det är mycket liten chans att Engla fortfarande lever", men på något sätt har jag faktiskt förstått att hon blivit mördad. Nu är Englas försvinnande löst, och hon blev faktiskt mördad. Jag kan faktiskt itne förstå hur man kan göra något likande..

image2439

ASA

roligt nr. 1:
sanna och jag sitter och äter i matan. Plötsligt kommer J och M, och. Det roliga är att bara jag ser dom, så jag säger hej som vanligt. samtidigt sitter sanna och hackar as hårt med gaffeln i morötterna och har massa mat i munnen. ni kan ju baratänka er hur hon ser ut, när hon tillslut ser dom och ska försöka få ur sig ett normalt "hej"..
itne nog med det- dom sätter sig vid bordet mittemot oss, så vi ahr ögonkontakt med dom hela tiden. AS skämmigt... men as kul. vi satt och skrattade hela tiden!!!

roligt nr. 2:
jag och sanna ser att Andreas och Simon i våran klass sitter utomhus och äter, så vi får för oss att gå ut och sätta oss med dom. Precis när vi satte oss med dom så kommer Andreas på att han glömt något, tex bestick". Då kommer jag och sanna på den lysande iden att mixtra med hans mat. Så vi suger på hela vårt ena finger och trycker ner fingret i hans potatismos. Han märker inget förens vi börjar as skratta... såå jävla roligt!

roligt nr.3:
jag, sanna och Anna satt och pluggade historia. Jag vet inte hur vi kom in på det, men helt plötsligt så hade vi kommit på as fula smeknamn på oss själva.
anna = Andåra - knatte
sanna= Sanatra - fnatte
alexandra(jag)= Alexia - tjatte

Vi kom även på värsta ramsan:
"knatte, fnatte, tjatte. ASA here we go!!
andåra
sanatra
alexia!!
AAAAAASSSSAAAA!!! WOOHOOOO!


"jag säger att hon är skitblond"

 Dålig uppdatering, jag vet..
Men jag har inte haft tid i helgen, verkligen inte..Men en liten resumé om helgen ska jag väl kunna ta mig tid till!

I fredags fanns det inga som helst planer på att åka iväv någon stans, så det blev en behövlig hemma kväll framför Talang 2008 och diverse annat. Somande tidig, men blir väckt av folk som kommer inrämnandes mitt i natten... HAHA!!!
I lördags var jag pigg som en lärka, och sofia fick för sig att ta hål i öronen, så vi fick skjyts in till stan. D. som sovit över gick med oss ett tag, men åkte hem efter håltagningen.
Jag och sofia köpte ett varsit par skor och löppglans. Och så köpte jag ett par beigea shorst och en blommig klänning!

Och gårdagskvällen spenderades med A, S, M, L och E. Vindarna tog oss till storvreta där det tydligen skulle vankas fest. Väl där och massa skedde..nog om detta.
Vid ett-tiden åkte vi bussen tillbaka mot uppsala. Efter 5 minuter och resan kliver det på tre tjejer som visar sig vara hur trevliga som helst. Vi bestämde oss för att försöka med krogen, men vi uteslöt det ganksa omgående. Istället blev det oväntat prat bakom stationen med L och C (inga kommentarer).. Vid halv tre åkte jag hem och sov.


Vaknade halv nio imorse och vad tvungen att träna, och direkt efter träningen skulel jag jobba. helt sjukt vad jag är trött nu när jag precis kommit hem. Blir tidig
     

takida till uppsala

alltså vad är det jag läser???!!! :-D kan detta verkligen stämma - att takida ska spela i uppsala ikväll. Läste detta på  Annas blogg, och jag dregglade-bokstavlgit talat. Fan att man inte fixat biljetter innan...


Sovset

Detta söta sovset skulle jag vilja ha - right here, right now ;-) Denna gång stoppar inte priset heller, 129kr för linnet och 59.50 för trosorna. Allt hos h&m! Blir npg til att beställa tillsammans med bikinin som fortfarnade bara finns på hemsidan.

image328image330image331

födelsedagskalas

IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA LILLASYSTER SOFIA 8 ÅR!

Detta firar vi genom att ha massa släkt och vänner här hemma nu. Är säkert 30 personer här, så var tvungen att försvinna därifrån ett tag, och då är det här det första valet - såklart!
Nej, mer än så här blev det inte. Vi hörs snart!!!
image325

godnatt

Fy fan vilken kväll. Krokodiltårar och humöret i botten. Avslutade nyss telefonsamtal, och de känns så jobbigt när man själv har tusen saker i huvudet, samtidigt som man vill göra allt för att hjälpa och trösta personen i luren som mår dåligt.
Nu ska jag skicka mitt sista sms för kvällen, sen ska jag lägga mig och drömma mardrömmar.
sovgott
puss och kram / A

present

stannade kvar på stan en snabbis idag för att handla present åt min lillasyster som fyller 8 år imorgon. Hon hade önskat sig ett par converse likande skor, fast en billigare variant. Jag hittade dock bara ett par as fula som jag inte ville att hon skulle ha på sig, så jag köpte något annat! Vad det var får ni veta imorgon!!!

"tomaten"

Hej allihopa!

Vad sägs om en uppdatering? Har blivit riktigt dålig på det på sista tiden. Har hänt väldigt mycket det senaste dygnet. Vi tar väl allt från början...

Skola igår som vanligt, och efter det så gick jag och Anna ner mot stan för att sola. ca en halvtimmer efter kommer vi ut från solariumen och jag blir besviken att jag inte fick någon som helst färg. Vi fortsätter mot bussarna och skits åt som vänner...;-)
Jag hoppar på bussen till träningen, med inte allt för höga förväntningar på mig själv. Väl där började vi med en "absolut obligatorisk närvaro" vid lagmötet. Lite i skymundan står Joakim och Martin. Och våran nuvarande tränare öppnar mötet...
- jaa, och som alla vet så ska jag sluta till nästa säsong. Och till div3 så har vi till 99% nya tränare, men jag vill inte säga namn förens jag är helt säker. Och så till div2 laget så har vi nya tränare till 100%, och det är joakim och martin...
Dessa två personer hade jag som tränare i mitt förra lag, och nu kommer dom til mitt nya lag och ska börja träna. har fortfarande inte smällt det, men det här kommer bra bra. Det blir jättebra!!!
    Efter mötet tränade vi som vanligt, och sen när jag kom hem, upptäcker jag til min förvåning att jag ser ut som en jääävla tomat på hela kroppen. Allt slutar med att jag blir tvungen att hälla på flera lager med kylbalsam. Går och lägger mig i hopp om att det kankse ska se lite bättre ut morgonen där på, men när jag vaknade imorse så vette fan om det inte så ännu värre ut. Så jag börjar sminka mig för att försöka dämpa det röda och svullna, men icke sa nicke, det fick inte. Men till skolan kommer jag, och vilka blickar jag möts av. Jag gick till och med från stan för att slippa sitta på en buss, allt för att söippa mass människor som kollar. Ja, så illa var det faktiskt). Jag blir som väntat hånad av hela min klass.
Men på lunchen var det ändå värst. Inga kommentarer om det men...
Sen återstod det bara en kort matte lektion. Och vet ni vad Simon och Alex kommer fram med till mig då? Jo, ett paket- till MIG!
Öppnade det och vad ligger det där i, om inte en - STOR RUND TOMAT på minst 400 gram. Alla ser givetvis detta och ja, ni förstår ju vilken uppståndelse detta blir.

Som om detta inte vore nog så mötte jag upp Elin efter skolan idag och  precis som jag lovat så går vi och...och.. ehh.. solar :$
Ville inte ens kolla mig själv i spegeln när jag kom ut. men röööd det vart jag! Fyyy fan vilken dag alltså.  Men det värsta rär väl att jag får skylla mig själv. USCH!!!




   

förbannat också

Känner mig lite halvt hängig. Speciellt med tanke på att det är skola imorgon. Var ju ledig idag, men inte fasiken är det någon garanti på att man är piggare imorgon. Har ju iofs sovmorgon imorgon, men måste åka in två timmar tidigare för ett kvartsamtal. Typiskt att jag har det på just en tisdag, då jag har lång skön sovmorgon. Men nu ska vi inte deppa för det inte..!
....det finns andra saker som man måste lägga ner tid att lacka på. Min plånbok hade kunnat komma tillrätta idag, men icke sa nicke. Har man lova att komma in med den, så håller man väl det? Och personen gör ju inte saken bättre genom att inte svara när jag ringer. Är han rädd för mig så är jag jävligt nöjd. För jag menar, personeni från är 5 år äldre än mig...

jeansjakca

image323Jag har fått för mig att jag vill ha jeansjacka i vår - ursnyggt, Problemet är bara att jag inte har hittat någon som jag gillar. Har jag tur så kanske det kommer in lite mer i affärerna snart! För jag ska bli ägare till en, så är det bara!

















resurshdag

godmorgon!

Vaknade för ett tag sen. Ganska utvilad i alla fall. Idag har vi resurshdag på våran skola. Dom som har missat något prov eller dyl, har idag chansen att göra dom. Dom andra är lediga, och därbland är jag!
Ska framåt eftermiddag åka in till stan och möta upp folket för en fika och lite tittandes i affärer. Ska äver hinna med att sola.

Nej nu ska jag bege mig till köket för att kolla vad som finns att äta till frukost! Kanske ska mixa ihop en smoothie. vem vet?!

Maia Hirasawa


sommarjobb

 Så har jag jobbat bort hela denna helgen då. Skönt att jag inte jobbar på hela nästa helg. Då ska jag och sanna partajja!!! 

Nu har jag i alla fall skrivit upp på listan vilka veckor som jag jobba i sommar. Insåg att jag kunde alla veckor utom tre, vilket innbär att min sommar inte är helt planerad. Men nu kankse jag i stället kan tjäna pengar. Och även fast jag får mycket jobb så har jag massa ledigt också!

Kände att jag bara var tvungen att knäppa kort på porten som jag och Antonia fantiserade om igår. Våran omklädningsrum fick osckå vara med!


      

shopping

Veckans shopping kommer här. Och anledningen till att den över huvud taget har fotats är för att jag har så otroligt tråkigt. Ska nog sova nu för trött är bara förnamnet på vad jag är. Men först så ska jag lyssna på Patriks band. Mer om honom och hans band får ni veta imorgon, då en intervju har gjorts. Spännande!



image294


                     


trött innebär flams

har precis käkat en as god middag som bestod av: bulgur(en nyttigare form utav ris), kyckling, currysås, sallad och påskmust. Och jag avnjöt detta goda tillsammans med min familj och farmor och farfar.

Gårdagskvällen spenderades tillsammans med Sannisen, och tillsammans tog vi oss till eriksberg. Helt nyktra sätter vi oss på bussen, och vet knappt vart vi ska av. Och bussen var fullproppad med allt ifrån knattar till käppar, I alla fall, där vi sitter i knät på varnadra för att det var så trångt, så öppnar vi en cider. Omenandes hamnar alla blickar på oss, men vi fortsätter. Mitt i allt slänger jag in en kommentar som likade; "vilken sjudundrans förfest vi hamnat på"  . Det roliga var ju att det var ju inget skämt. Det var ju våran förfest. På en jävla buss, en grön sådan dessutom! Väl där finner jag Antonia från jobbet. Lite lagm full sådär. Men det var kul. Ännu roligare var att vi skulle jobba dagen efter, alltså idag.
Jag kom hem vid tre och somnade en kvart innan (?).

Imorse sen då, när jag skulle åka iväg till jobbet, var det inte allt för kul att heta Alexandra Karlsson. För fy så trött jag var. Tog mig i alla fall upp och jag kom i tid till jobbet. När jag jobbat en halvtimme kommer Antonia. Men gårdagens smink kvar. Jag kunde inte föra annat än att bara skratta och håna. Hoppas att hon blev ledsen, det var i alla fall mitt mål!!! Resten tiden på jobbet gick åt att flamsa med Antonia. Nu när jag tänker efter så såg det nog ut som vi lekte följa john eller något, för vi gick efter varandra hela tiden!!! Förutom det så kollade vi alla snygga kilar som kom in och fikade. Denna dagen kom det in två snyggingar, som till förvåning både jag OCH Antonia tyckte lika om.
Men det roligaste var nog att när vi slutade och skulle gå hem, så kommer man från ett garage med en stor port som glider upp nrä en bil ska köra in. Fotgängarna kan öppna en dörr bredvid och gå ut genom den, och det är det vi brukar göra. Men när jag och Antonia är cirka 10 meter från porten så börjar den glida upp, dock komer det ingen bil. Dumma och otroligt trötta som vi var  så börjar vi fantisera om att vi är kändisar och att det står massa papparazi.fotografer där ute. Så vi lyfter på huvuderna och så låssas vi sätta på oss solbrillor för att dom inte ska få lika coola bilder på oss. HAHA! Vad har man för fel när man börjar med detta???

Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt hade jag tänkt, men när jag kollar på klockan så är den snart tio. Inte helt okej. Men jag går och lägger mig så fort ajg känner att jag är trött. deal? ja!

famntag / axa

hur mycket ska en människa tåla innan det brister?

Hej. Jag har inte blgogat på ett tag, och tyvärr så blir detta inlägg väldigt kort. Ska nämligen iväg alldeles straxt och möta upp Angelica på bussen, och så möter vi Sanna i stan. Mer om kvällen resumeras imorgon efter jobbet.

Gårdagen spenderades med Sanna och Anna på stan. Vi shoppade och avslutade med middag på Little Italy(hemska bilder nedan).

image852image853


Det inhandlades även väldigt lite saker, var nog inte rikgit på shopping humör. Men desto mer (mindre) pengar finns kvar.

Var även på stan idag med ovanstående. Det inhandlandes lite idag med (dock lite onödigt), och efter cirka 4 timmars väntan mötte vi upp J. "betala-fick-gick" (kan tolkas fel men...HAHAHAHAHA).
Sen var det bara för mig och Sanna att springa till vardera buss och åka hem och fixa sig inför kvällen(klockan var då cirka halv sju).
När jag komemr fram till min buss så hitttar jag inte min plånbok. Jag får panik och ringer J. och frågar om ajg av misstag kankse glömt den i hans bil. Och tur  oturen är den där. 18.30 bussen kommer jag inte med. Och han vägrar att åka tillbaka till uppsala och hämta den. JAG LACKADE. Såå jäävla irrirerande. Först tänka att man måste hem och stressa för att hinna tillbaka till stan i tid. Och sen inse att man inte kommer en centimeter fram. Utan plånbok innebär, inga pengar, inget busskort, naaada! Ringer till mamma som får komma och hämta mig. Väl på väg hem var hon tydligen tvungen att stanna på ica maxi för att handla. Ytterligare 25 minuter. kommer hem kvart över åtta. FAAAAN!!!
Men likförbannat sitter jag nu här och är inte ens klar. Nu har jag tydligen inte ens bråttom. Ahh shiiit..
Nu måste jag skynda mig. HASTA LA VISTA! (?)


ovärd dag, faktiskt!

denna dagen var jag ju så illa tvungen att plugga massa historia, men nej, så har det inte blivit. Här sitter jag nu och har inte ens öppnat hooorböckerna. 70 sidor + alla anteckningar och stenciler ligger och väntar på att dom ska bli lästa. Ah det här med historia är verkligen inte min grej...
Till något lite roligare. Svenska provet som vi hade idag gick bra, det var lättare än vad jag planerat att det skulle vara så det var as skönt i alla fall.
Imorgon ska jag vara kvar på stan med Sanna och Anna. Vi tänkte shoppa lite och avsluta dagen med solning. Jag måste börja få lite färg nu när det börjar bli varmare. Är ju en rikig blekfis nu! Inte okej.
Nu ska jag sätta mig och  PLUGGA / KOLLA PÅ FILM!!! 

första april

ogg.se utlovade att det endast skulle ta en natt och att dom skulle byta plattform.
Nu efter över 2 dygn så är blgogvärlden igår igen, och samma plattform
.

Nu ska vi ända vara glada! Det är ju strålande sol ute, och jag vill handla vårkläder så det står härliga till!
Hinner dock inte göra detta förens på torsdag men veckan kommer att gå fort, det känner jag på mig.

I skolan skedde det inga värre sakligheter, men efter skolan vid busshållsplatsen däremot.
Anna kommer på att det är 1a april och att det innebär att man ska skämta. Det första hon komemr på är att smsa en viss J. Sms innehölll ett ganksa allvarligt skämt, och i slutet av smset stog det  "..snälla ring mig", och efter 1 minut så ringer J. och ifrågarsätter detta. Anna sköter skämtet bra, fast inte cirka 1 minut sen tabbar hon sig och skrattar och säger "april, april..." Inte helt okej enligt vissa, men vi as garvade!!!
nog om detta.. imorgon har jag prov så jag måste sätta mig ner och plugga vidare på dom 109 orden vi har. Det är faktiskt inte okej!


" jag måste värma upp mina ben innan jag kan gå normalt på dom"  vem kan ha citerat om inte ...jag?!