CELSIUS VANN IGEN

åhh vad skönt att den här dagen är över. Eller nu vill jag igentligen bar spela mera. Kom till fyrishov imorse 08.15 och var as nervös. Ville bara sringa upp bland publiken och gömma mig. Men man ställer väl upp för laget. Så jag gick in och gjorde det jag skulle.
Efter första matchen går vi av planen med en vinst på 2-1, ett mål av mig:)
Final match vann vi med 2-0. SKÖNT att ha vunnit över lagen;)
Celsius vann förövrigt hela kampen! VI ÄR BÄST!!!
Åkte efter kampen ner på stan med Louisa och shoppade lite(inlägget under). en vit kofta köptes också.
Sen idag kom mitt paket osckå. Där i fanns det två bikinisar, örhängen, tröja, blus och skor.

Nu måste jag sova.. GODNATT!!!

shopping och paket

image359

image360image362

image361

jag vann!

ett stort tack till katta som valde mig till vinnaren av en ny design. Första gången jag vinner något sånt här via bloggtävlingar, och nu när jag vet att det faktiskt inte är omöjligt att vinna, kommer jag bli bättre på att deltaga!!!

HA EN FORTSATT BRA KVÄLL!

kampen

alltås jag är så jädra töntig, men jag kan inte sova för att jag är så nervös för imorgon.
Vi (celsiusskolan) och tre andra skolor i uppsala(linnéskolan, fyrisskolan och rosendalskolan) har varje år en "kamp", där vi tävlar i massa olika sporter och grenar. Och jag ska deltaga då, i innebandy. Fatta att fyra skolor kommer att se om man tabbar sig. det gäller ju att inte ha en dålig dag..då är ju allt kört.
Nej men nu måste jag faktiskt sova..
Kul föresten att så många kommenterade mina inköp idag. det uppsakattas!:)

godnatt!


Tävling!

Katta har nu en tävling på sin blogg, och vinnaren får en helt ny design. Jag har haft min nuvarande design några månader nu och känner ett stort behov av uppfräschning. Problemet är bara att jag inte är sådär jätte hajj på sånt.
Hoppas att du hjälper mig Katta!
Var med och tävla du också. Regler och hur du går till väga finns här


shopping

Hej! Hade en lång sovmorgon idag, och sen hade vi bara en lång engelska lektion som vi kollade på film på. Efter skolan åkte jag och Anna ner på stan och strosa runt på stan lite. Hittade en korall färgad topp, en svart klänning och en brunt armband. Inhandlade även en kalender. Fick ett tips av Anna för några dagar sen att "köp den typ nu, så hinner du bli van med den under sommaren, så att du använder den flitigt sen när skolan börjar". ganska smart!!!
Nu ska jag hänga upp lite tavlor och skriva sätta i lite kort i ramar osv till rummet. Imorgon ska jag och mamma åka och handla en till hylla och flera ramar, kankse även tavlor. HARÉ GÖTT!

image355image354

image356

image357image358

städning

Har tagit tag i mitt rum nu. Har både dammat och möblerat om helt och hållet. Nu fattas bara tapeterna och alla saker som ska upp på väggen. Det är as fult nu hahaha!
Åter till städningen!

löööön

HEJ!
Skön skoldag idag. Började tolv och slutade två. Efter det åkte jag och Anna ner på stan och lunchade på cupido.
Var lite nyfiken på hur mycket lön jag hade fått, så tog ut en hundring och såg på kontoutraget att jag hade fått mer än dubbelt så mycket som jag förväntat mig. Skööönt som satan! Kom även på att jag får studiebidraget på fredag, en tusing till!
Handlade inte så mycket idag, men ett läppglans från the body shop, lösnaglar och en ny foundation. Saker som jag verkligen var i behov av.
Vid fyra begav jag mig mot bussen och Anna skulle gå till frisören, hon ska nämnligen klippa lugg!!! Spännande.
När jag satt på bussen på väg he mså kom jag dessvärre på att ajg glömde sola. Det som var typ det viktigaste. Nu måste jag göra det imorgon i stället..

Nu måste jag plugga matte! D-prov på torsdag...hmh.


lugnt och skönt

gud så skönt det är att vara ensam hemma. Man kan gå runt utan att göra ett dugg utan att bli tillsagt att "skaffa dig ett liv", man kan dra upp volymen utan att dom klagar på att dom inte gör vad som sägs tv osv..
Längtar galet till den dagen då jag ändtligen flyttar härifrån och bor utan jobbiga småsyskon. Visst kommer jag gråta krokodiltårar när jag inte kommer få allt serverat framför mig längre, och efter några entaka nätter ensam i nya boningen kommer det inte vara lika kul. Men samtidigt kommer nog mamam och pappa vilja ha hem mig då i alla fall. Rummet finns nog kvar långt efter att jag flyttat ut.

Nu ska jag gå och ta ett fotbad och kolla på "sanningens ögonblick" och äta äppelklyfftor.

/ A

allt överlag

vilken kväll vi gjorde gårdagen till. Mötte upp Anna och Angelica i salabacke för att kolla på dansuppvisningen där bla Sanna med verkade i.
En as rolig grej var att en kille som heter Wille höll på att ringa till Anna hela tiden, menhon svarade inte. Så helt plötsligt ringer det ett hemnummer till min mobil, och jag svarar. Och vem fan är det itne om inte den där Wille.??! Första frågan är ju; hur fan han har fått mitt nummer ifrån. Vi känner inte varandra på något som helst sätt. Han får i alla fall inte prata med Anna, haha!
Sen skickar Anna ett sms till honom,typ; "jag kan inte ses ikväll, ska upp tidigt imorgon osv..."
Då svarar han; "okej, då var det ju onödigt att jag gjort mig iordning. Jag har ju till och med ringt hem till dig, också fick jag axas nummer av din mamma!" DESPERAT KILLE??!!

Jag och Angelica drog vidare till Timmy och andra boys. Drack och tog det lugnt bara. När det lugna inte längre var lugnt(om ni fattar), så börjar vi as dansa till titanic och djungelboken. Och Angelica drar en bananskalsvurpa, HAHA!

Vid halv ett tiden går vi mot andra sidan årsta och träftar diverse annat folk.  Och sen vid två tiden fick jag skjuts ner till min buss. Väl på bussen träffar jag M. Tuuur att han har as stora händer så att han kunde värma mig, för fyy som jag frös. 2 sekunder efter sov både han och jag.

Tillbaka till jorden. Hur gick eurovison song contest igår? Vem vann? HAHA! Inte sverige va? Det suraste var ju ändå att ajg missade Björn Gustafsson!

tjejkväll

Kom hem till Anna vid 7 tiden igår ikväll. Spelade lite gitarr och kollade lite filmsnuttar å så. Vid  Åtta tiden ringer Sanna och säger och säger att hon är vid ändhållsplatsen i Sävja. Med andra ord har hon tagit galet fel buss. Blir till att åka och hämta henne, Anna övningskörde. Och när vi kom hem til Annas boning igen så bjöds det på en hejdundrans god middag. Därefter kom våran väldigt omogna sida upp, vilket är lika kul varje gång.
Vi slog oss ner i varsin soffa/fotöjl och kollde på Step Up, och käkada chips och läsk.
Vid halv tolv tiden rullade vi ut i det burriga vädret för att ta oss till bussen. Det visar sig att bussen inte gick just då, så vi (jag!!! Anna skjytsade en lat jävel ( ;-) ) på pakethållaren) blir tvugna att springa till en annan buss som är typ 3(?) mil därifrån, så går inte förens typ 10 minuter, vilket innebär att jag skulle missa min buss från stan. Men jag ringer hem och väcker mammi som får komma och hämta mig efter halv vägen..haha! Kan va kul!

äntligen helg

hualigen så skönt med helg igen, och denna helg jobbar jag inte heller. Hur skönt som helst.
Hade ju det där satans engelska nationella muntliga idag, och det gick faktiskt käpprätt åt skogen.
Direkt efter hade vi Biologi prov som jag tror gick ganksa bra faktiskt. Dom där 2 extra pluggtimmarna med Anna imorse gav även resultat.
 Efter skolan så åkte jag och Anna ner till stan och kollade runt lite. Vart bara en snabbis där innan jag åkte hem och det är här jag befinner mig nu.

Jag har varit så snäll mot mina familj så jag har gjort iordning middag åt dom, även fast inte jag ska äta hemma ikväll! Det brukar uppskattas.
Jag ska bege mig mot Nåntuna där det vankar grillning och myskväll hemma hon Anna.
Ha en bra fredagskväll!

/ A


titta inte

HAHA jag och Anna fick för oss att knäppa kort på dagens outfit idag i skolan. Sagt och gjort. Sagt och gjort och här är resultatet:                                    
                            
                                                                             ANNA                              ALEXANDRA

image352image353

Svårt att avgöra vem som är seriös och den som är lite mindre seriös..


andra avenyn

Dom sista tårarna försvann nyss, en sisodär halvtimme efter programmets slut. Kan verkligen inte förstå hur jag kan vara så känslig när det gäller film och tvprogram. Sista avsnittet av andra avenyn var idag mellan 20.00-21.00 och det var nog det bästa jag sett.
Allt som "avslutades", liv som kom till och liv som togs. Herre gud vad jag och sofia grät. Åhhh jag vill bara se mer. Nästa avsnitt är inte förens 21 september.. SATAN!



filip berg i andra avenyn ikväll!!!

Filip Berg


Snart att är det dags för sista avsnittet av Andra Avenyn :-( Men som lite tröst är det både dubbelavsnitt PLUS att Filip Berg är med idag. Alltså han är såå galet snygg, det är fan sjukt..faktiskt!

blåst tjej?

Var så galet trött imorse, fast jag hade sovmorgon till 12.45. Ställde iofs klockan på 10 så att jag skulle åka in til skolan tidigare och käka med Anna och Sanna. Nu ångrar jag mig, och tänker bara på hur skönt det skulle vara att kunna sova en timme längre.
Hade bara engelska och matte idag, som vanligt.
På matten var jag lite sådär lagom övertrött och tabbade mig rejääält. Vi skulle lösa en as dryyg uppgift, och så när vi precis var i slutet, när man bara skulle räkna ut "Y" så hamnar min hjärna i koma.

Y=2+n*4

Jenny(läraren) : Axa om n är 1 vad är Y då?
Axa: 12?
Jenny: nej, asså vi tar det från början.. vad är 1*4 ?
Axa: 5?
Jenny: Nej..?
Axa: ahaaaaa 4?

10 minuter senare ..

Sanna: Axa varför har du skrivit att 2+1*4 blir 5?
Axa: ....................oj menade 6

En grej till.. För att första så slöt jag och Anna ett vad igår att vi inte ska äta godis eller något annat onyttigt .. Så kom jag till skolan idag och sa; Anna shit förlåt jag åt en munk igår :/ Anna; aa men de gör inget för jag åt 8 mackor :/ ..

Sen på mattelektionen blir vi bjudna på godis och båda bara gluffsar i sig, efter vi ätit typ 5 godisar var säger Jag; HAHA annaa vi får ju inte ens ätaaa.. Anna svarar då; Jaha men varför dårå?! Efter snart två dagar har vi alltså sabbat vadet två gånger.. Hur ska detta gå?

elton john


unik


Okej, den här klänningen är faktiskt inte att leka med. Kolla vad underbar. Jag blir näst intill galen. Den här ska jag ha, så är det bara. PUNK.

student 2009


Nog för att jag inte tar studenten förens om ett år, men kolla vilken fin studentklänning. Nästan så man vill beställa den på direkten, men problemet är bara att jag inte kommer vilja ha den nästa år, när den väl ska användas. Helt underbar i mina ögon!

dramatiskt

halloj!
Kort dag idag men endast historia och matte. Jag hade glömt mig skåpnyckel idag så jag lånade Annas nyckel, för vi har samma nyckel till våra skåp. Så slänger jag tillbaka nycklarna i Anna väska som hon har tagit ut från skåpet. Och så när hon ska låsa det så lägger hon såklart in väskan i skåpet, men hon glömmer att ta ut nycklarna, så hon låserin både mina och hennes nycklar. SMART!
"Axa, har du mina nycklar?"
"nej dom la jag på din väska!`"
Det slutade lyckligt i alla fall. Eller annas lås fick snippsas sönder men..

Efter skolan åkte jag och Anna ner på stan för att uträtta lite ärenden! Vid halv fyra gick jag mot bussen. Men en sån sjukt läskig sak hände. Jag såg på långt avstånd att min buss redan hade kommit till hållsplatsen så jag sprang som tusan, så var jag tvungen att korsa en jätte trafikerad väg, så när jag skulle springa över så kommer det en svart bil i typ 120km/h, och åker EN MILLIMETER från mig. Fattar ni vad rädd jag var?? jag var fortfarande chockad på bussen. Om jag hade gått från stan 1 sekund senare hade jag varit död nu..i alla fall totalt krossad..

galet

sliten är bara förnamnet..förstår inte vad jag gör uppe nu överhuvudtaget. Men ska sova om två röda...

Åkte in til stan igår kväll och mötta upp Anna och Angelica, för att ta oss vidare till Björklinge. Satte oss helt nyktra på bussen dit, och 30 minuter senare när vi kliver av så har vi fått i oss en del. Vi fixar någon slags picknick vid busshållsplatsen och fortsätter vårat förkrök. Sedan gick vi mot MF. Väl där så hinner vi väl bara göra oss hemmastadda och hälsar på dom 4 som är där, sen blev det  för mycket för mig och Anna...
2 timmar senare är det 4 gånger så mycket folk där, så vad gör man inte? Taggar och sätter på Sebastian Krantz och rååå sjunger. Blir lika taggade som tidigare under kvällen, och festen är igång igen.
Vid två tiden skickas alla folk ut som inte ska sova kvar. Vi 5 som fanns kvar gick och la sig. Vissa bredvid en jäävel som snarkar så det bara ekar...

Upp dagen efter och jobba..inget annat. Det värsta är att det är samma visa imorgon! Jobba alltså!

Nu- SÄNGEN!

"varför är du så röd i ansiktet"

stressigt stressigt stressigt, men känner att jag måste skriva lite i alla fall.

Mötte upp G. på stan idag, och mötte även Anna efter ett tag. Fixade det vi skulle och åkte sen hem. Inte mycket mer med det. Kom hem nyss och måste ladda om. Pappa kommer hem med en sallad snart, så jag hinner slänga i mig något innan jag åker iväg igen.
Ska möta Anna och Angelica i stan snart, och bege oss mot björkLINGe på fest. Sover kvar där och åker direkt till jobbet imorgon bitti.
Nu måste jag klä på mig, ha en bra fredag!

puss och kram / A

torsdagslyx

Anna var ju här, och vi kollade på film, vet dock inte ens vad den handlade om, det blev med andra ord allt annat än koncentration på filmen. Fokl ringde, sms skcikades, prat å så. Sen det där som man helst inte ska nämna. Det blev MASSA godis och ostbågar och Cola. Min mage nu alltså...inte okej

Så jag var nyss ute och följde henne till bussen, dom där 5 metrarna som man måste gå för att komma fram! Vinkade av henne, och önskade henne lycka itill inför klippningen imorgon. hon ska ju klippa lugg den där Anna.
Nu väntar sängen, jag kommer somna innan jag ens kommer dit...


VI ÄR FETTON, VI ÄR GLADA..

Hade engelska nationella prov idag hör -och läs-förståelsen imorse, vilket jag är väldigt missnöjd med. Det värsta som kan hända är ig.

Anna och jag hade tråkigt ikväll så hon bjöd hit sig själv, så blir väl så illa tvungen att släppa in henne!!!  Nej då, hon är SÅÅ välkommen. Vi ska kolla på film och käka massa onyttigheter. Så jag och Fia ska cykla ner och handla massa sånt nu.
Men skriver säkert lite ikväll, kankse att jag är jätte glad av något eller nåt!!! Knappt jag fattade det där men..

PEACE<3 / A

planering!!!

jag och anna har pratat och planerat vad vi ska göra med vårat projektarbete som börjar NU i stort sätt. Eller det börjar ju på rikigt efter sommaren men redan om mindre än 2 veckor så ska vi lämna in vad man ska arbeta med.
Jag och Anna har massa tankar, men jag tror att vi har kommit på en väldigt bra sak nu. Det här kan bli bra, rikigt bra...

projektarbete

kom precis hem från det obligatoriska mötet i skolan. Det var en väldigt behövlig genomgång om projektarbetet, och alla fick en varsin blå pärm med massa nödvändigheter. Tur att jag pallrade mig dig säger jag bara!

Nu ska jag åka iväg på träning i fyrishov. Hörs senare!

/ A

nattinatti

godkväll!
Har inte mycket annat att säga än att jag har en sån enorm "gud gav kvinnor all skit"- värk!
ska lägga något varmt på magen och sova!
godnatt och sov gott. / A

känsliga läsare varnas!!!

ASROLIGT!!!

annabrynö säger:

asså flåt men jag måste skita

annabrynö säger:

skriv så läser jag när jag kommer tillbaka

alexandrakarlsson, säger:

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAH

alexandrakarlsson, säger:

det där kommer upp i bloggen anna

alexandrakarlsson, säger:

har du ätit för många mackor?!

annabrynö säger:

hahahaa nej har bara ätit 1

annabrynö säger:

2*


mäklarassistent?

Satt och pratade hela kvällen med mamma och pappa igår om min "framtid". Om vad jag ville bli och om jag funderat något på lägenhet eller något.
Dom tipsade mig om Mäklare eller mäklarassistent. Jag sa att jag inte ville bli mäklare, men att jag jätte gärna ville bli mäklarassistent(mäklarassistent lät typ roligare)(plus att jag inte har någon chans att bli mäklare, men mäklarassistent kan mna plugga på distans och så kröver det bara medelbetyg). Och så började vi prata massa om det jobbet. Tog fram Bostadsguiden och kollade på massa 2:or i stan. Mamma satt och räknade ut hur mycket jag skulle vara tvungen att betala vaarje månad, berorende på vilken lägenhet jag valde. Det var väldigt intressant att få mer koll på läget.

Sen så är min biologiska pappas brors fru mäklare. fattar nI? frun är mäklare! Och hon började som mäklarassistent men jobbade sig uppåt, så om jag lyckas och visar framfötterna så kankse jag kliver upp ett snäpp, för jag kankse vill det senare lixom!
Så efter ett tag så sa  min "nuvarande" pappa att hans brors fru varit delägare för Widerlöfs, och att jag skulle fråga henne om sommarjobb. Så att jag får in en fot för det där lixom. Skulle ju vara as roligt.
Men kan ni tänka er mig i svarta pressade byxor, högklackat och skjorta? kan va fintpå mig, ELLER INTE!

Ett rikigt välbehövligt samtal det där. känner mig sååå vilsen när det gäller det där.


sol och värme

godkväll!!! skriver snabbt innan andra avenyn börjar om typ 3 minuter. Dagen har bestått av solning(vilet inte gav några synliga resultat), och powerwalk i 1 timme med mamma. Nu jääävlar ska jag bli smal igen. Och nu mot kvällningen så grillade vi hamburgare. Jätte häärligt.
Skulle även hem till M nu ikväll, men jag bangade. haha det är bara för att DU är sååå jäävla äcklig.HAHA! ;)(internt)
nu andra avenyn om en minut så nu måste jag rusa.
Glöm inte att kolla på Sanningens ögonblick kl.21.00.as bra!

engla höglund

Till minne av Engla Höglund som idag, fem veckor efter hennes försvinnande, begravdes i Dalarna.





sommarvärme

vilken lång dag..Gick upp tidig imorse och gjorde en massa nytta. Vid ett tiden så fick jag skjuts in til mormor för att hon har en sån bra maskin att tvätta skor i. Så vi åt lunch och fikade osckå.En rikig mormor dag blev det. Sen åkte jag hem igen, och då så gikc jag och mamma grisrundan som vi kallar det. 1 timme tog det att gå runt, och det var jätte skönt. När vi kom hem gjorde jag massa övningar med mamma, mage, ben osv..
Lite senare på kvällen grillades det kött och dyl. Mycket gott
och nu tittar jag på film med Sofia och Adina och käkar massa onyttigt, så mycket att jag mår illa. fyyy, där kom det som jag ahde brännt  på promenaden tillbaka, skit osckå..
Nu ska jag väl varalite trevligt mot dom, så....
HÖÖÖRS!!!

sebastian krantz

Sebbe fick alla tonårshjärtan att bulta lite extra med sin låt


jag erkänner min idol


SEBASTIAN KRANTZ



Det här är semifinallåten, som han inte gick vidare med..men han är bäst!!!

bojkotta talang

dålig uppdatering nu märker jag...

hade i alla fall sovmorgon till 11.25 imorse och slutade vid två tiden. Då åkte jag Sanna och Anna ner på stan för att kolla lite. Sanna skulle köpa klänning till M´s skiva. TÖNT Anna stack hem nästan direkt efter att ha upptäckt att hon fått en ***** på hakan.
Jag åkte hem vid fem tiden och sen dess har jag varit hemma och gjort absolut ingenting. Kollade på det efterlängtade Takang 2008 kl 20.00. Älskade Sebastian Krantz var ju med. Men faaaan, han gick ju inte vidare.. så nu  kommer jag bojkotta den där skiten. FAAAAN!!!
det är faktiskt så illa, han är verkligen min idol. och han har TALANG!

 köpte bara lite BUS och ett par örhängen idag.




Fick även sprydeo av mammsen igår. Har inte prövat den ännu men det ska bli, den luktar as gott!

skallebang

fyy vad tråkigt det är att vara hemma och inte må bra. Vaknade inatt  av vääärldens huvudvärk och magont. Gick upp och tog 2 alvedon, och somnade efter någon timme igen, i hopp om att jag skulle bli av med det till imorse. Me nej då, det fanns kvar, båda delarna.
Så nu ligger jag i sängen och kollar på film. Har precis tryckt i mig en skagenröra baugette och cappuccino. Missar träningen ikväll osckå, jädra skit. Plus att jag måste plugga massa osckå. Huvudärken hindrar mig mest. Förra veckan hade jag det nästan varje dag, varav en kväll va ajg tvungen at bli hämtad från fest för att jag mådde så dåligt..vad är felet lixom?


måndag

såg precis klart på 97e avsnittet på andra avenyn. Och det är nog för första gången tror jag som jag verkligen grät framför det. Jag har aldrig varit emd om något sorgligare avsnitt på andra avenyn än detta. Usch vad hemskt alltså..

Cyklade ända hem till farmor och farfar idag. Det var riktigt skönt att cykla dit, men när jag skulle cykla hem så var det en ren pina, det hade börjat skymma lite och det var lite kyligt och blåste.
Jag åkte i alla fall dit, för att hon skulle sy upp en klänning till mig, så nu är den klar. Sedan bjöd farfar på räksmörgåsar och té, muma! Vi kollade även på 96e avsnittet av andra avenyn. Det var så spännande att jag var tvungen att kolla på det senaste avsnittet när jag kom hem, men nu när jag gjort det, ångrar jag mig nästan lite. Jag tyckte att det var jätte sorgligt..

Nu ska jag gå och lägga mig, har iofs lång och skön sovmorgon. Börjar inte förens 12.45, men måste sova, stor brist på det från i helgen. Apropå helgen så har jag ju inte berättat om den. Kommer imorgon om jag vaknar tidigare..
godnatt!


som tjejer håller på <3

axa | 2008-05-02 21:02:20

tjejer. vad glad jag blir, men just därför känns det ännu tråkigare att behöva säga att jag kommer inte på bowlingen imorgon, men jag tror att jag hinner till middagenhttp://www.lagsidan.se/lagsidan/smile/s1.gif bättre än inget, men skulle ju varaas kul att visa att jag ÄÄÄGER på bowling!!! PUSS


Johanna | 2008-05-02 17:17:20

Familjen i mitt hjärta! Jag hoppas att alla kommer imorgon! Kämpa på axa, det är inte samma sak utan dig.


Em | 2008-05-02 17:13:16

Jag ser framemot imorgon http://www.lagsidan.se/lagsidan/smile/s5.gif
Axa se till att försöka komma , annars kommer vi ju sakna dig ju!!!
Puss


axa | 2008-05-02 13:36:37

jag tror inte att jag kommer imorgon på lagavslutningen.
har suttt och ringt folk som en galning och frågat om dom kan jobba istället för mig, men det är ingen som kan.


film och LOKA

Kvällens planer var inte alls att sitta här inte. Men nu kommer jag att vara utvilad tills imorgon bitti då aj gska upp och jobba. Efter jobbet vankas det lagavslutning. Vi har ju fått nya tränare, så vi ska säga hej då till våra gamla..
Men innan jag orkar ta itu med morgondagen så ska jag bädda ner mig i min säng och dricka loka och kolla på film!
godnatt! <3

FÖDELSEDAGS"BARN"

GRATTIS PAPPA 41 ÅR



Hejja hejja!

Sanna och TildaNu är sanna på väg till borås för att ta hem sm!! Dom ska vara borta hela helgen dock, inte alls lika roligt. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..HEJJA ER!

valborg!

godkväll!
För er som missade att det var sista april och valborg igår vet det nu, okej?!
Träffade Anna och Sanna på morgonen och åt champangefrukost i stadsparken. Och där var vi inte ensamma...
Efter massa gott och några cider så fortsatte jag och Sanna mot studentparken. På vägen dit träffar vi på M och J. Försökte tvinga på dom en as vidrig macka men lyckades inte såå bra. Slutade med att den kastades på en lastbil och KABOOOM ner och bli mosad av bilen bakom. SPLAAAASH!!!
Vi slog oss ner vid nån "skön" kille som visade dig vara as stel...
Vid 4 stack jag och käka och sanna stack och grilla.
Vi möttes upp igen vid 9 och vi hamande i norby hemma hos martin. Där blev det håkan, lite vin och något glas cider. En lugn avslutning på en alldeles för överskattad tillställning!

image328

RSS 2.0