HAHAHAHHAHAHA

Flåååt Anna men jag var tvungen:P


syskonkärlek

Lovade sofia att hjälpa henne att städa hennes rum - efter att jag gjort min läxa. Hon trotsar och börjar irritera mig där jag sitter och pluggar. Jag blir tokig och börjar jaga henne. vi hamnar i fajt på golvet och hon skriker massa fula saker. kom ihåg att jag inte sagt någonting dumt till henne mer än att hon inte ska retas när jag pluggar. Fajten urartar sig och sofia säger att hon ska säga allt till mamma och pappa när dom kommer hem. jag frågar lugnt "vad sak du säga". plötsligt kommer hon på att jag faktiskt inte gjort nåot fel. i stället säger jag:
"jag kommer säga till mamma att du sa att du hatade mig och att jag borde flytta hemfrån snart och att hon önskade att ja skulle dö. att jag skulle pasa mig, annars skulle hon slå ut pannbenet på mig.."
1-0 till mig!
hon står tyst och säger..
"...men vem är det som har lärt mig allt det där då?"
1-1...

Jag satt mig ner och skulle fortsätta plugga, och så kommer hon igen och ska börja hålla på och retas. Jag reser mig snabbt upp och hon sprigner som en avlöning, rätt ut genom ytterdörren. Och vet ni var jag gjorde? LÅSTE DÖRREN!
Så nu står hon och bankar och bankar och skriker. hahaha!
ska väl kanske börja tänka på att släppa in henne snart, men först måste hon säga att jag är bäst ovs... men ett litet tag ska hon få stå där ute och lida.. lillskiten!


stressad så magen värker

flåt mina vänner(och ovänner) för totalt värdelös uppdatering. men faktum är att jag knappt varit hemma mer än när jga sovit. Hela helgen var jag på jobbet och jobba, och pluggade på kvällarna tills jag stupade.
Igår gick jag i skolan, jobbade hämtade pris, och åkte och tränade.
Idag har varit i skolan, jobbat och nu är jag hemma.. tur att vi har en lugn vecka i skolan. men det sägs att efter lugnet kommer stormen. Nästa vecka har jag fullt upp.  
- 2 prov
- 1 redovisning
- 1 studentskiva
- jobba
- träning

Dessutom är det bara lite drygt 20 skoldagar kvar innan studenten. det är är så sjukt. och vill ni veta en till sak. jag har inte inhandlat varken klänning eller skor. skor kankse jag får äran att bära min mosters bröllopskor!
Jag har i alla fall fått mina biljetter till skivorna, alltid en början...

som ni märker så är det en del som jag sysselsätter mig med, därav usel uppdatatering.

Nu jag ska sova innan jag samlar och slår mig...


inte långt kvar

flååt för urdålgi uppdatering, men det är så sjukt mycket i skolan nu. det verkar vara så här det är, slutspurten tar kol på mig ska ni veta. men den 5juni står jag där och är stundet!!1 wohoooo! nej nu måste jag plugga, WOHOOOOOO!!!

mammas jobbarkompisar läser min blogg

att dom läser den lider väl ingen utav. Men när jag börjar ana att de kommenterar här, då börjar det kännas spännande.. välkomna!!!

jag har jobbat och sen pluggat hela dagen. därav katastrofal uppdatering.


TALLINK I BILDER



när man har på känn att saker inte kommer att bli bra igen...

full och äcklig


det som händer på tallink...

.....stannar på tallink.

GALEN KLASSRESA som sent kommer glömmas.. alla bilder, uttal, blottanden, fyllon, skratt...

Kryssningen var sön-tis. Jag kan faktiskt inte förklara med ord. ni får se bilderna i stället. men dom kommer inte idag,bilderna är på alla andras kameror. men jag visar det lovar jag! Haha trött som jag är sitter jag här och as garvar åt allt som hänt, spårat. varför jag skrattar??
andledning 1: vi var dom mest hatade personerna ombord på båten. Det fanns regler i varje hytt men vi behandlade de som skit.
andledning 2: "kött som kött"
andledning 3: hon: "yxi hanlde mastia mohanka bestle hunkinen si toklie firka(oförståelig estländska)"
                          vi: "speak english, please"
                          hon pekar: "exit"
andledning 4: "hej då lilla tomtegubbe"
andledning 5: "this is broken because of you.."
andledning 6: bastun.
andledning 7: hytt 5216(våran hytt)
andledning 8: "κόπανος betyder tönt, på grekiska.." "jaha, men säg det då.."
andledning 9: "men ofta hon har leopard päls....och dessutom leopardskor..biatch"

jag kan sitta och rabbla andledning efter andledning...jag kommer ändå inte kunna förklara hur  det va..

Och om vi hade kul? det var galet. jag stormtrivdes. vilken sjukt härlig klass jag har, jag är toknöjd. slänger upp bilder så fort jag får ta del av de...

dessvärre mår man ju osm man förstänar, men det är värt varenda klunk vatten..(kan man säga så ens.?)


länge leve N3ID + fabian


efter plugg..... kommer lagfest

hej å hå. äntligen får jag sätta mig och ta det lite lugnt. Har stått på benen mer eller mindre heela dagen idag.

hade en innebandydag med småtjejerna idag mellan 10-15. massa innebandy, lekar, fys, kondition, kordination. och så en massa skratt och flams.

Åkte hem till mig och skrev ihop innebandykompendiet som vi ska lämna in senare i måndaden. Slängde i mig mat och åkte till maxi och handlade ingridienser till en paj som jag stått och lagat nu på kvällen. och så händer det som inte får hända... helt plötsligt så har vi inget vatten. där står jag och lagar mat utan vatten!!! tvättta händerna får jag göra med "gammalt" vatten som fanns i vattenkokaren.

en lång dag var det. lika så igår. och morgondagen kommer om möjligt vara ännu längre.

igår satt jag med anna och sanna och skrev ihop projektarbetet. ska möta dom imorgon också och skriva ännu mer. direkt efter tar jag bussen hem till jeanette och fixar oss och förar. sen ska vi på den omtalade lagfesten!!! 2 veckor efter div1 kvalet firar vårat damlag, tillsammans med herrarna att båda lagen lyckats avancera upp till div 1. kommer bli grymt!!!


nej nu ska jag fixa det sista på pajen. tanken jag hade att dra ut och springa verkar rinna ur sanden...kollar ju på skrämmande efterlyst...


påsklov

idag firas det att det är påsklov. hur mycket jag uppskattar det är oförklarigt. att det precis blev varmt ute är ju bara ännu bättre.
och just pga vädret så tog jag och sofia en cykeltur tilll maxi och köpte glass och cyklade tillbaka igen. 1.5 mil, skööönt!!

tränade småtjejerna, och fy fan vad oseriös man kan vara ibland. usch och fy och blääää!!!
imorgon ska jag antagligen sitta med projektarbeet hela dagen. måste blir klar med det. så imorgon är det alltså en heldag med sanna och anna.
måste hinna förbi med pengar till lollo oskcå. jae jae, jag klarar ju allt, right??


nattbandy

oj oj oj . snart stupar jag. är så oerhört trött.

skola igår, sen ner på stan i det fina vädret tillsammans med Louisa och Anna. Vidare hem och skulle packa till nattbandyn som skulle äga rum kommande natt, natten till idag alltså.

spelade våran första match 21.00. 4mot4 var det, och vårat lag bestog av....4 spelade, vilker kort och gott innebär att vi spelade nonstop. fy fan. till nästa match kom i allafall våran sakknade lagkamrat och vi var i alla fall 5  stycken. det gick rätt bra, vi vann våran grupp. vann sedan åttondelsfinalen, men torskade kvartsfinalen....jae jae . Nöjet var att vårat lag bestog av de personer som de gjorde. det var det som var kul. jag säger bara; 48 kromosomer. hahah!! 
 jag var i alla fall hemma vid 3 halv fyra i morse.
hann sova i typ 5 timmar innan jag skulle upp och jobba. och det sjuka var att just precis idag så visade det sig att det skulle bli as lite folk, vilket innebär att tröttheter kommer fram ännu mer. otur?? ja jag tror det.

nu är jag i alla fall hemma. har grillat (första gången för i år). ska sova tidigt ikväll. ta igen alla förlorade sovtimmar...

ljusa. slitna. snygga.

Blogginlägg med bild


Gick förbi gina tricot imorse innan skolan och hittade dessa snygga braaax. Dom fick följa med hem till slut. 399kr kostade dom, kap?

RSS 2.0