Justin Timberlake-Summer Love



Här är i alla fall låten vi dansade till idag!!!

dans och "troslös"

PUST, STÖN!!!  Kom precis hem från dansen som jag skrev att jag och Anna skulle gå på idag. Gick kanoners, var fräcka och tog dom bästa platserna hela tiden, men vi känner ändå inte om andra som var där så.. ;-)
Vi lärde oss en kort dans som inte var den lättaste, kan det bero på att jag är as dålig? haha!!! men det var värt!

Försov ju mig idag och kom sent till skolan. Och det första jag möts av är att Anna säger "jag glömde trosor efteridrotten så jag är naken under strumpbyxorna."! HAHA!!!
  Otur som hon har så går vi våran längsta dag i skolan på just torsdagar. Men så fort vi kom ner på stan efter skolan så köpte hon ett par trosor som hon kunde ha på dansen.
Jag köpte ett guldigt halsband, ett par silvriga örhängen, ett silvrigt armband och ett par trosor.

Nu ska jag duscha och sova tidigt, för imorgon bitti har jag beep test på innebandyn. Tur att jag slutar 14.00 i stället för 16.20 imorgon i alla fall!!!


dålig vana, kanske?

för 16 minuter sen började min idrott, men jag vaknade nyss. Jag som ville gå på idrotten. Så typiskt att jag ska försova mig just på en torsdag. vad är oddsen?(20%). Ska göra mig iordning så att jag hinner till nästa lektion.
Min försovning kan ju iofs ha berott på att, när jag precis ska gå och lägga mig så hör jag Sofia komma ner:
-jag vaknade och kan inte somna om.
-men lilla snuttan då..kom så går vi upp till din säng så somnar vi om.
Så där låg jag jätte länge, men jag ville verkligen inte somna, inte före Sofia.

Så vid kvart över tolv så var jag på MITT rum igen. Då läste jag lite ur boken, och sen somnade jag vid kvart i ett.
Och jag brukar i vanliga fall somna runt tio(senast). så så kvällstrött.


det ordnade sig...

..med beställningen. Så nu är det beställt och klart. Ett himla kraxande från min mun ang. detta tycker jag men om jag verkligen har bestämt mig för att ha det så blir jag as sur när det inte går, och alla rea kläder gick åt som smör.
Men två klänningar, två par svarta strumpbyxor 40den, ett grått träningsset och........lite tur hade jag i alla fall. Efter allt som jag lidit(skämt å sido) så vart jag jätte glad. Jag skulle klicka hem ett par svarta jeans med dragkedjor nere vid foten, så var dom slut. FAAAN!!! Sen sket jag i det (inte). Så gick jag till "betala" och då finna dom svarta jeansen på min beställning. Dom hade typ som lagrats när jag var på match, så nu fick jag dom i alla fall. AS bra ju :-)

Tips! Nu på hm.se så
 har dom stor rea, med
halva  reapriset, knappa
bara in 8002 så
aktiveras rean.

vinst

japp, blev en vinst med 4-3. och för första gången på typ 3 år får jag en utvisning. INTE OKEJ!!! hahha!!!
Måste bara tillägga en sak som jag JÄMT börjat säga. När min tränare säger att vi sak ha tålamod på planen så lägger jag alltid till : "tålamod är en fiskares bäste vän" . as kul, om ni har sett lotta på bråkmakargatan såklart :-)

Imorgon ska jag dansa med Sanna(?) och Anna ! :D:D:D AS KUL. har varit taggad hela veckan. Nu återstår det bara vad jag sak ha på mig..=/ men det löser sig säkert.
Nu ska jag duscha, sen är det säger som gäller. Självklart lite bok läsning osckå. Den är AS bra nu, ni måste läsa den, Flyga drake :-)

godnattt mina små kycklingar!

match

har precis slängt i mig lite middag, och snart ska jag iväg på match. taggad som faaaan!!!
hoppas att det ändras snart..
nu ska jag packa ner det sista i bagen!
önska mg lycka till ! :)


telefonkö

jag satt här och skulle beställa hem lite kläder från h&m. Men vad händer när pappa ska komma ner och betala? jo, det blir tekniskt fel och det går inte att beställa. Jag lackar sate, men pappa knappade fram ett nummer som man kunde ringa till om man ville beställa genom telefon. Så jag ringde det numret och trodde att det skulle gå lättare  och snabbare. Men nu har jag suttit här i typ 25 minuter och hört en röst som säga "det är fortfarande samtal före, var god dröj så är det snart din tur..." LACKA!!! fan vad arg jag blir.. får väl sitta här ett bra tag till innan dom svarar.


update: "Välkommen till hm det är Linda.." hörde jag precis efter jag skrev inlägget. Jag lät hur trevlig som helst oh sa att jag tänkte beställa lite kläder för att hemsidan inte fungerade. vad säger hon då ? jo, att deras databas ligger nere och att hon inte kunde ta några beställnignar via telefon heller. JÄÄÄVLA CEEPEEE! fan vad sur jag blir. "nehe", sa jag och frågade när det skulle bli fixat igen. "ja, senare ikväll eller under morgondagen..så ring igen då om du har möjlighet.."
jag sa att okej, men då kanske allt jag vill beställa är slut, och ajg började låta lite otrevlig.
och vet ni vad hon säger, JÄÄVLA KÄRRING. "jaa, det kan ju hända..." AS nonccalant. hata henne!!!
Ska det verkligen behöva vara så här besvärligt att beställa???

EFTERLYSNING

Har något sett våran vän Sanna? Hon dök inte upp i skolan idag och hon svarar inte på sin mobil eller när vi ringer hem till henne.
Vi såg henne senast i måndags och då hade hon på sig Mörka jeans, svart tröja och svarta boots. Hon är lång och har blont hår. Har någon sett henne eller har du tips om vart hon kan vara, ring vårat journummer 0099 274523428745.

VI VILL HA TILLBAKA VÅRAN SANNA!!!




(måste bara lägga till ett AS GARV: HAHAHAHAHAHAHAHA!)

Shopping

Hade sovmorgon imorse vilket resulterade till att jag inte gick i skolan alls. Hade bara en lektion på 45 minuter och ingen skulle gå på den så..
Jag träffade Anna istället och gick på stan hela dagen.
Båda två hittade en del saker. Anna köpte en svart klänning, ett svart linne och lila skor.
Jag köpte en lila klänning/linne, det var i alla fall as slappt. Sen köpte jag en grå/beige t-shirt, helt vanlig. Och sen..tralalalala...köpte jag ett par vita converse skor. Dom som jag så länge gått och spanat på men inte köpt. Nu är dom mina!!!
image136

Vi åt på cupido osckå. Lika gott som vanligt. Vi satt där och pratade om Åhus, jag vill dit, verkar så himla roligt. Det är i alla fall i sommar...

Skulle ta bussen hem klockan fem, för att jag skulle iväg och träna sen. Men troruu bussen hemmer eller ? NEEEJ! jag lacka sate. Ringer till pappa och säger att jag kommer komma hem senare, och att jag kommer komma sent till träningen, så pappa ringer itll upplysningen där dom säger att det ska komma en taxi om max två minuter, men inte kommer det någon jäävla taxi, så jag får vänta en halvtimme på nästa buss. HATAR att bo på landet. Det är ju inte första gången detta händer.

Fick skjuts av snälla pappa så att jag inte kom SÅ sent till träningen.
Så jag kom hem för ett tag sedan och har nu precis duschat. Ska gå och lägga mig och läsa bok!

godnatt!!!


godnatt

nu får jag väl ändå ge mig.
Jag skulle ju gå och lägga mig tidigt så att jag kunde vakna rikigt utvilad imorgon. Men vad händer? Jo, jag är fortfarande uppe, har fortfarande inte bäddat  klart sängen med nya rena och fräscha lakan. Den är det som händer!
   nu ska jag sova, det ska jag!

godnatt!!!


Anna är gryyym



Anna har pratat hela dagen i skolan om att hon skulle på din första danslektion idag. Och jag blev minst sagt IMPONERAD av vad hon gjort. Idag dansade hon disco, och på torsdag så är det street och då sk även jag med. Jag vart ju as taggad:D

rubrik



Kollade på "om ett hjärta" på kanal 1 nyss. Det är en serie i tre delar som började idag. Kollade på den för att jag inte hade något bättre för mig. Och avig som jag är såtyckte jag att den var ganska bra faktiskt. Dom spelade denna låten i slutet, och den kom så passande, för allt som hänt..
Jo jag vet.. den är lite nedstämande, men jag var bara tvungen. Ibland går det inte att blunda för vad som verkligen händer där ute.

H&M

image135

  • Vit/blå randig SkjortKlänning 124,50kr 298kr
  • Beiga Shorts 74,50kr 149kr
  • Vita CityShorts 98kr 198kr
  • Vit Tunika 74,50kr 149kr
  • Grå Kappa 249kr 498kr
  • Blå Pumps 149kr 298kr

Allt detta hittade jag på H&m:s outlet dock, men allt passar till sommaren, det är ju bas plagg och detär aldrig fel.
Och att alltihop kostar 796,50kr i stället för 1590kr. Det gör ju att man vill ha alltihop ÄNNU mer, och i och med detta vill jag har vår och sommar NUUUUU!!!


Måndag

Nu vecka -nya tag som man brukar säga...

Vaknade halv sju imorse och skulle iväg på träning innan rikiga skoldagen började. Men jag vaknar och är så sjukt jävla trött(ursäkte språket). Tänke att om jag somnar så kan jag ju skyllap åatt jag försov mig eller något, så jag blunar lite. Men öppnar odm lika snabbt igen. Tänkte att jag verkligen ebhövde träna, och jag har ju faktiskt en fet håltimme till 12.45 imorgon. Så jag klev upp och så mig i spegel och fick en chock. Jag såg ju ut som ett levande lik, är ju så sjuuukt blek. Måste måste måste sola, och det är snart, det är ju bara det att jag aldrig har tid. Men jag får väl prioritera.
Avklarade lite skola och två träningar idag. Det känns skönt så här efteråt. Genomförde inte den sista träningen så bra men vafan, ingen är perfekt!!!
Nu ska jag läsa bok och dricka te och käka vanilj glass med krossad choklad i. Sen ska jag sooooova!!!

pussochkram

hello kitty tävlingen

jag kom ju på att det är ju idag som hello kitty pyamasen lottas ut. Det verkar fortfarande inte ha utsetts någon vinnare, men jag känner att jag inte har så stora odds, så jag kan lika gärna gå och lägga mig, och kolla vem som vann imorgon :)


kvällstrött

Har precis kollat på Andra avenyn och käkat munkar med socker på och kanel te. Ny-duschad som jag är ska jag snart gå och lägga mig och kolla på film. Ett annat alternativ är ju att kolla på 3an klockan 9. Jag vet inte hur jag gör.
Nu ska jag BARA packa träningsväskan, så att jag slipper göra det imorgon bitti. Jag har två träningar med skolan imorgon och jag måste sova, för det har jag inte gjort tillräckligt i helgen. Så nu återstår det väl bara ett GOD NATT!!!

Söndag

Hej!

Har jobbat hela dagen. Det var AS mycket folk, vilket innebär en hel del stress och slit.
Knarkarkärringen kom in idag igen. Idag höll hon sig lugn, men guud så nervösa vi vart när hon kom.
Förra helgen när jag jobbade så kom in och då tryckte hon upp sitt ansikte mot en annnan okänd kunds ansikte och började sjunga (läs:skrika). Och om ni undrar varför vi har döpt henne till Knarkarkärringen så är det för att hon säger att vi på jobbet knarkar och att vi tar 3 sorters droger om dagen. Sjuk männsika? JAA!!

Kom i alla fall hem nyss. Ska ta en dusch och äta lite middag snart, sen ska jag läsa lite ur svenska boken. Efter det ska jag krypa ner i sängen och kolla klart på filmen som jag somnade till igår kväll.

Juste, jag tränade ju mina småtjejer imorse också. Vi kom överens om att dom ska komma och kolla på en match som jag spelar näst nästa helg, alltså om 14 dagar. Dom ville så gärna kolla när jag spelar, så nu får dom göra det.

Köpte en klänning idag osckå. Är fortfarande inte helt säker på om jag vill behålla den, men jag ska prova den  här hemma i lugn och ro. Och om jag inte vill ha den så kan jag ju alltid lämna tillbaka den.

klant


ofattbart

Hejsan!

Helgen började bra men nu känns det inte alls roligt. Vill börja ny vecka nu med detsamma, så jag får tankarna på annat ett tag.

Igår hade jag den där jätte jobbiga matte lektionen på två timmar, dessutom den sista lektionen på veckan, kan det bli värre? ja, det kan det faktiskt, det vet jag nu.
Åkte därefter och tränade, fick inte ut det jag ville av träningen, jag vet varför och det är många som tänker som jag.
Begav mig hem till L. där vi kolla på OC, precis som förra helgen. Jag kom hem vid halv ett tiden, för att bums i säng och sova för att jobba dagen efter.
Väl på jobbet möts jag av det ofattbara, overkliga beskedet. "Krockade och omkom".
Har fortfarnade inte förstått att det har hänt på rikigt, att han inte kommer tillbaka igen.

Jag har lärt mig en sak som kommer finnas inom mig under en lång tid. "Man ska ta vara på det man har- imorgon kan det vara försent".



blev ett väldigt sluddrigt och svårt inlägg, men jag hoppas att ni har överseende med det.

overkligt

 Jag vill ägna en tanke åt Andreas familj som får gå igenom denna stora sorg. Känslan av att förlora någon så snabbt och oförberett går inte att förklara.

image131
1987-03-27  --- 2008-01-26



http://sr.se/cgi-bin/uppland/nyheter/artikel.asp?Artikel=1855468

Fredag

Godmorgon!

Vaknade 25 minuter innan bussen gick idag, och jag hade inte packat idrottskläder och jag hade inte hunnit duscha. Så jag somande om, vaknade halv tio i stället, och kände mig mycket piggare. Missade Innebandy träningen, SYND.
Men nästa lektion börjar halv tolv, och till den hinner jag ju till! Det är ju idag som vi har den där förbannat långa mattelektionen på 1 timme och 50 minuter, ja ni hörde rätt, NÄSTAN TVÅ TIMMAR. Vi håller ju iofs på att räkna roliga uppgifter nu så det går nog snabbt i alla fall!

Nu till det roliga. Jag städade min garderob igår kväll. Nu låter det som om att jag har as stor garderog, men så är inte fallet, det är bara det att man kan gå in i den och det var på golvet där inne som jag städade. Hittade en blommig kjol, dock knälång.
Testade den när jag hade den som midje kjol, och det var rikigt gulligt. Så vek jag upp den lite, så som jag ville ha den. Det var jätte gulligt tycker jag, den vart lite av en ballong- modell fast ändå inte. Får cykla med den till farmor så hon får sy upp den. Nu vill jag ha vår och sommar!!!

Torsdag

Hejsan!

Idag började min dag tidigt(inte ovanligt men..). Närmare bestämt klockan halv sju. Somnade dock om till sju, och fick lite bråttom attt packa idrottskläder. Som tur var behövde jag inte ta med mig skor denna gången, för vi hade underbar massage. Urskönt, jag höll på att somna. I slutet hade vi avslappning, det var en tjej som pratade lugnt och sansat på banspelaren, och jag dooog av garv. "och så slappnar ni av från magen och ända till underliiiivet.."
   Tog mig egenom dagen som slutade 16.20. Matten sista lektionen gick snabbt. Vi har börjat med nytt kapitel och det är as kul, lätt det roligaste på Matte C. Sa till Anna och Sanna att "guud, jag vill ju nästan ta hem och räkna ikväll, för jag tycker att det här as as kul..." överdrev ju lite men det behöver vi ju inte tala om för dom ;-)

Vi hade slutat och jag, Sanna och David höll precis på att lämna skolan, när jag brister ut:
"- Åhh nej, jag glömde min Hazar-bok"
"-Hazar-bok?"
Ingen fattar vad jag menar, men 2 sekunder efter att jag sagt det börjar jag ASGARVA!!!
Det jag ville ha sagt var att jag glömde min boken Flyga Drake! Inte Hazar boken. (det var inte ens meningen att jag skulle säga så).
 Alltså ni fattar säkert inte det roliga, men det handlar om en kille som är av folkslaget Hazar och jaa, skitsamma, kan inte förklara. Läs den så fattar ni. Flyga Drake heter den!


sovtime

Nu ska jga verkligen sova. är skit trött.
Ska bara ringa till lillebror, han har inte kommit hem från träningen än, och jag måste bara höra så att allt är okej med honom, sen kan jag sova!
That´s me!!!

Godnatt!


tävling

 hos http://ohsofina.blogg.se/1200836025_tvling.html kan man vinna i grå poncho från Rodebjer i stl S.
Var med och tävla du med!

tävling

http://mysan87.bloggagratis.se/2008/01/21/463695-tavling/ har en tväling om ett Hello Kitty pyamas set. Är urgulligt och jag vill vinna det! Var med och tävla du med.
image129

Tävling

image128
Det är beautybyme som har denna tävlingen. Var med och tävla om det fina armbandet du med.

Onsdag

Godkväll!

Gick en kort dag i skolan idag. Avklarade historia, svenska och kort matte innan skoldagen var slut.
Därefter dorg jag och Sanna en sväng på stan. Blev inga större inköp av mig. Köpte tre strumpbyxor. As tråkig shopping tjej. Sanna köpte däremot en jätte fin klänning :-) bra köp!

Nu ska jag snart fortsätta att läsa Flyga Drake. Den är så otroligt bra ska ni veta...


Restaurang

Kommer precis från middagsbordet. Mätt och belåten.
Lilliasyster Sofia hade sin underbart söta kompis Adina med sig hem efter skolan idag. Tillsammans öpnade dom en restaurang, och det var även dom som gjorde våran middagen idag.
Alla vid matbordet fick varsin meny där det stog vad som fanns.
Hela familjen valde Kebab med ris och sås (det enda som fanns på menyn). Till efterrätt valde vi glass med varma hallon och marshmallows (också den enda efterrätten som fanns).
Vi avnjöt en mycket god middag tillsammans....
....Sen kom notan på vad allt kostade. 500 kr för varje varmrätt(drickan ingick ju iofs...) och 250 för efterrätten. Haha blev ju ett par tusen för hela familjen. haha! men det var det värt, för gott var det! HAHA!!!

Pappa lyckades lura Adina att trolla bort en marshmallows, så hon skulle osckå vara duktig och trolla bort en. Hon lyckades ju iofs trolla bort den men hennes trollformel kunde hon ha slipat på lite till.
-Abra kadabra, broccoli! HAHAHAHAH!!1
JAG DOOOOOOG AV SKRATT!!!


update: vi har fortfarnade inte betalat för maten. jag tror att vi slipper undan. haha!

Trötta dagen

Godmorgon!

Så sjukt trött när jag vankade imorse. Jag som alltid tänker på vilken tid jag ska gå och lägga mig, men igår så sket jag bara i allt sånt. Traskade uppe tills jag inte orkade stå upp längre. Gick då och la mig, läste boken (samtidigt som teven var på). Sen somande jag.
Sen vaknar jag mitt i natten av att teven står på fortfarnade. Men bekväm som jag är så struntar jag i det, somnar om igen. Vaknar imorse och teven är avstängd. Antingen har jag gått upp i sämnen och stängt av den eller så är den någon annan (?).

På grund av min trötthet kommer jag antingen vara as trött och grinig i skolan. ELLER så kommer jag vara så övertrött att jag skrattar åt ALLT. Det återstår att se!

Går som tur var kort dag idag så det ska vara lugnt. Klassen och alla dom andra behöver baras tå ut med mig till 13.05!!!

Nuska jag kila till bussen, men först kanske jag borde klä på mig, eller? HAHA!!! (astråkigt)


Flyga drake

image127De oskiljbara vännerna Amir och Hassan växer upp i ett fredligt Afghanistan. De uppfostras sida vid sida med lever i helt skilda världar - Amir är rikemansson och Hassan hans tjänare. Men Amir sviker som lojale vän Hassan, och när Sovjetunionens styrkor invaderar landet 1979 flyr Amirs familj till USA.
   I Kalifornien anpassar sig Amir snabbt och lyckas skapa sig ett nytt liv. Först när talibanerna många år senare griper makten i Afghanistan inser han att minnerna av Hassan och hemlandet aldrig har lämnat honom, och att han nu måste agera.
  FLYGA DRAKE är en gripande roman om vänskap, svek och lojalitet. Den handlar om banden mellan två fäder och söner, och kärlek, uppoffringar och lögner. I bakgrunden står Afghanistans fascinerande och tragiska historia.

Hela klassen läser boken på svenskan, och jag måste säga att det är bland den bästa boken jag läst. Den är så himla gripande och verklig. Skulle nästan kunna vara en verklighetsbaserad historia.
Den är i alla fall den jag ska läsa nu innan jag somnar ikväll.

God natt på er!!!

strumpbyxor

hittade ett par marinblå och vit randigga strumpbyxor på hm´s barnavdelning för ett tag sen. Dom köptes inte för att jag trodde att dom skulle vara för små.
Nu hade Engla köpt ett par exakt likadana. Hon hon tipsade om dom, och sa att dom var stora i storlekara och att dom var långa i benen. Ska nog ner på stan i veckan och köpa dom minsann. Man får ju ha i baktanken att dom bara kostar 79.50 kr, så det är ju inte så farligt om man inte kan ha dom.

Strumpbyxorna fanns inte på hm´s hemsida, så jag har varit lite fräck nu...;-)



image124image125
fina som satan, visst?


"häftig kille"

En liten grej bara, innan jag går och lägger mig.
Världsmästaren i brottning och Let´s dance vinnaren Martin Lidberg var och besökte
våran skola idag. Han hade en föreläsning om mental styrka, och eftersom
att våran skola har många duktiga idrottsprofiler passadedet väl alldeles utmärkt att han kom och besäkte oss. Vad jag inte visste var att han är sjuuukt självsäker. Inte rädd för att skryta inte.. han sa saker som: "jag är ju då världsmästare i brottning...", "jag har tidigare vunnit ca 1000 tävlingar..." "snart kommer bilder från när jag vann över den föredetta världsmästaren..." PALLA! Men det var ltie kul i alla fall. Jag skrattde i alla fall!

image120image121

Danstjejerna på våran skola (däribland Sanna) "invigde" föreläsningen med strålande dans. TOPPEN!!!




 

Jobba

Dom ringde från jobbet idag. Fråga dom jag ville jobba imorgon mellan 10.45-17.15, för att Hanna var hemma med sjukt barn.
Snäll som jag är ställer jag upp-nästa gång är det kansk ejag som behöver ledigt.
Men skolan imorgon då? Har ju baar en lektion på tisdagar mellan 12.45-13.30. Den är viktig, men det kanske inte gör något om jag missar den 1 gång...?

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och kolla på någon lockande film. Sen sova!

I skolan

godmorgon!

Sitter i skolan och försöker få någon rätsida på Historia läxan. Jag är såååå OINTRESSERAD så det finns inte, och därmed fattar jag ingenting. Måste skriva 1-2 A4 sidor där jag redonerar om Upplysningen och dess upptäckter osv..
TAGGAD


söta skor med rosett

köpte ett par skor nu i veckan. I affären satt som som en smäck, men nu när jag prövar dom är jag inte lika övertygad längre. Kanske är det bara tillfälligt, hoppas det i alla fall, för egentligen är dom ju ut gulliga (min åsikt).
  Så när jag var som mest tveksam tog jag skorna till stan för att löma tillbaka dom. Dom skulle ju säkert finnas kvar om jag skulle ångra mig. Men så när jag väl är där och ska lämna tillbaka dom så har jag inte kvittot med mig. Hon sa att jag kunde få ett presentkort, men det lackade jag ju på. Hade inte hittat några andra skor där, och om jag ändå inte fick pengar tillbaka så kunde jag lika gärna behålla dom, och läma tillbaka dom sen när jag ade med mig kvittot.
Väl hemma letade jag efter kvittot, me ndet är verkligen spårlöst förvunnet. Inte vet jag, men det kanske betyder att jag ska behålla dom. Att det som ett tecken på nå´ vis! image119














Bilden kommer direkt från skopunktens hemsida, och jag såg att dom ser väldigt B ut. Dom ser helt annorlunda ut i verkligheten. Och tur är väl det!!!

Tävling

MariaVuitton har ännu en tävling. Denna gång tävlar man om dessa urläckra rosa pumpsen. Gör som jag och var ed och tävla ni med.
Tävlingsreglerna är enkla. Ni ska skriva en kommetar i ett av hennes inlägg(vilket inlägg du kommenterar i är valfritt). Kommentar nummer 5000 vinner! Enkelt va?
Lycka till!


Ciao Bella!

Kollade tidigare under morgonen på filmen Ciao bella! men den levde inte upp till mina förväntningar. Om jag ska vara ärlig så var det bortkastad tid att sitta och kolla på den. Men jag var ändå tvungen att ge den en chans, så jag såg klart på den iallafall.
image118


Lördag

God morgon! eller god eftermiddag kankse man ska säga. Hur som haver så blv jag väckt nyss av telefonen som låg precis bredvid mitt huvud. bra början på dagen

Igår kväll var jag på 20 års fest. Jonathan fyllde år, och vi var med och förgyllde hans dag(säger man ens förgyllde?).
Från mitt perspektiv var det en alldeles lagom kväll. Tyvärr slutade inte kvällen lika roligt för Anna och Sanna. Tabbade mig lite på den fronten känner jag.

Telefonen ringde i alla fall. Ludde undrade när jag kom och kolla på oc, så ska klä på mig och dra mig till honom.
Lite senare ikväll vankas det match i Landet -i-ingenstans-hammar (läs:Östhammar).

Berättar allt lite mera detaljerat senare och jag orkar. Haha, kännner att jag inte har en sån blogg lust just nu..

fruktsallad

Imorgon har jag ett matte c prov  och ett historia läxförhör. Så min njutning av att sluta 13.05 idag försvann fortare än den kom. Hela denna dagen har bestått av plugg. Eller halva i alla fall. Är åd himla lat och trött och har ingen-lust-att-plugga-känsla! Ovanligt? NEJ!!!
Nyss kom i alla fall Sofia ner med  fruksallad som vi nu ska gotta i oss. Ska bli gott som satan. Kan ju i alla fall nJuta ett tag, innan jag blir strypt av skolbäcker igen..
 
image117

PEACE

väckarklockor

Vaknade till ett väldans stohej imorse. Som vilken normal människa som helst så ställer man ju EN väckarklocka.
Men inte min bror inte. Först ringde det vid halv sju, när hans mobil gick igång-med den värsta signalen ever. Alltså jag fick tokbryt. Som om det inte vore nog med det. 3 minuter senare så ringer hans andra mobil (ah han har en annan som han skickar gratis sms med=/). Då var jag vaken-GARANTERAT. Happ, ligger och försöker blunda i alla fall, för jag var såå trött. Hinner precis slumra till så börjar hans tredje (TREDJEEEE) väckarklocka ringa. Ni vet en sån där äckligt gammal väckarklocka som verklige nskriker i öronen när det ringer. fyy faaan!!! Arg var jag, och trött var jag.
Låg bara och väntade på att hans fjärde klocka skulle ringa. Den fjärde alarmet började ringa, men denna gång var den min mobil som ringde, lät det gå fram rikitgt många signaler och vibrationer innan jag stängde av det. Allt ihopp om att jag skulle väcka honom rikigt ordentligt. Hoppas att jag lyckades!!!
Ahh jag är uppe i alla fall, men nu måste jag skynda mig, bussen går om 23 minuter, och jag har inte börjat med någonting!
Skönt att jag bara går i skolan till 13.05. Dessvärre måste jag hem och plugga på direkten. Har ett matteprov och ett historia läxförhör imorgon!!! KUUUUUUUL

"rubrik"

Har nu för tiden bara en 45 minuters lektion på tisdagar. Det beror på nytt schema, och dom 45 minutrarna jag har lektion så är det engelska. Så jävla skönt.
   Det som är lite mindre skönt är att jag är så fruktansvärt arg, det verkligen kokar om mig. Men utsidan kväver insidan och jag ser fortfarnade helt oberörd ut, som om allt vore bra. Vet inte rikigt vad jag ska göra för att jag ska få fram att det är nu är det nog. Ska jag bara låta allt brista så alla ser? nej tack, det av står jag faktiskt ifrån. Jag skulle nog hellde vilja att folk tar tag i sitt och inser felet med det hela. Och inte bara ökar på irritationsfaktorn. För något är fel, det vet vi om nu, right? Så sluta bara låssas att allt är bra, det gör mig bara mer irriterad..


"Fia-Pia"

har verkligen inte hänt ett skvatt på hela dagen. Eller jo, en sak var lite rolig i alla fall, väldigt gullig åt minstånde!
Vi satt i bilen hela familjen p åväg hem från stan. När vi åker förbi Siba så säger Sofia 7 år plötsligt:
-Axa,Siba sänker ju sina varor varje dag...
-Aha?!
-Och efter ett tag så kommer ju alla deras varor att vara gratis!


image115image116

Så himla gulligt sagt, visst?! Det är i alla fall min lillasyster, och jag är glad!!!





BAMBOO-ÖRHÄNGEN!

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."


överbeskyddande?

varför sitter jag uppe nu för när jag ska upp tidigt imorgon och jobba hela dagen? Skäl 1 är väl kanske för att jag inte är trött. Men skäl 2 är nog lite mer relevant just nu. Mamma och pappa har inte kommit hem från bröllopet ännu. Har både skicakt sms och ringt, men dom svarar inte. Dom dansar ju med största sannolikhet och har det dunder kul, klart att det inte har hänt dom något. Men jag kommer av erfarenhet ändå inte kunna somna förens jag har fått tag på dom. Jag måste ju till exempel veta om dom har husnycklar med sig, så att dom kommer in!

god natt på er!!!


vinst efter upphämtning

lite dålig uppdatering kankse, men jag har verkligen haft ett fullspeckat schema idag. Började med att jobba 6 timmar.
Jobbade in en kvart och fick sluta kvart över fem i stället för halv sex, och sprang till min skjuts för att bege mig till allians. Kom till allians vid halv sex, där det vankades match för Hagunda IF. (lägg märke till att jag kom 50 minuter sent till samlingen, tränarna visste det dock).
Matchen drog igång vid sex.
Vi fick snabbt massa skit mål emot oss, och vi fick i period paus med 3-0 underläge.
Vi kämpade oss upp i en 3-1 reducering i andra perioden.
Och i tredje hände det grejer.. haha!
tar igen genom att göra 3-2. och sen ett tag efter även 3-3, denna gången gjordes målet av ingen mindre än MIG!!!
Det står 3-3 ända in i slutminuten. Men efter en super pass från Erika, kan även 4-3 till oss göras, även detta mål gjort av MIG!!!
Skönt med vinst, tyvärr vann vi med udda målet mot ett, enligt många (inga kommmentarer från mig) - ett rikigt pisslag!


Samtidigt som min morbror gifter sig så ska jag gå och kolla film och äta onyttigt. usch!!!

OC

Ägnade stora delar av jullovet till allt kolla på oc. Kom igenom både säsong 1 och säsong 2. Tyvärr var det allt som fanns att erbjuda. Det är bara dom två jag äger.

Men idag så pratade jag med Ludde. Han sa att vi inte hade setts på länge och att vi inte var liak tajta som förr.
Han sa att vi kunde ha ett oc-säsong 3-maraton. Han sa att han inte ville gråta till filmerna ensam. Hur gulligt är inte det på en skala?
Vad sägs som att piffa upp denna regniga fredags kvällen med lite tårar och oc? :)


image111image112image113image114

080111 -regn

Idag har varit en riktigt skitdag. Det börjar med att jag försover mig, men jag hann med den vanliga bussen i alla fall. Tränar som vanligt 1 ½ timme innebandy på morgonen. Och så väl nere i omklädningsrummet, så har jag glömt handduk - och TRÖJA/ÖVERDEL.
   Happ, bara att åka hem och duscha, byta om och åka in till skolan. Lägger mig ner i soffan, det var tänkt en minut, mest bara för att pusta ut allt farande. Det slutade med att jag somnade i 1 timme,"heja". När jag väl är klar, så går det ingen buss på 25 minuter. Kommer in till stan halv tre, så jag åker bara till skolan för att lämna en lapp, sen till stan för att byta buss. I allt rus, köptes även två hårband, ett vinrött och ett gräddvitt. Och öven en klocka!!!
Sen bussen till Träning nr2 för dagen. Träningen vart ASBRA, jag menar det! Allt gick som det skulle helt enkel. Hoppas det håller i sig till matchen. Men det ska inte vara några problem om jag får spela med samma femma som idag på träningen.
Efter träningen fick jag skjuts hem. Åt, kollade på tv, drack vatten-hamnade här.
Måste göra något åt allt detta nu, så här kan det inte fortsätta..det kommer inte hålla..


TRÖTT

Nu har jag pluggat sammanlagt nästan 2½ timme, och jag känner att jag håller på att somna i biologiböckerna. Om jag fortsätter plugga nu så kommer jag ju ändå inte lära mig något. Ska i alla fall kolla igenom anteckningarna och så..
   Jag var ju tvungen att börja läsa svenska boken osckå. eller tvungen och tvungen, jag VILLE!!! Och jag kunde verkligen inte släppa den. Tyvärr kunde jag bara läsa den i max 3 minuter, pga annat högre prioriterande plugg.
Och hur har jag hunit med allt detta när jag skulle kolla på filmen? Jo, jag sätter i skivan. Så visar det sig att bror min lagt över filmen på FEL sorts skiva. Ah, plugga blev det ju i stället, vilket kan anses som viktigare men..

Imorgon är det fredag vilket innebär helg efter skolan. Har dessvärre massa lektioner imorgon, så jag får inte njuta av helg förenst 16.15..

Film

Kom hem från skolan för cirka 1 ½ timme sen. Nu tänkte jag unna mig filmen Good Luck Chuck tillsammans med lillebror.




Jag har hört av andra att filmen ska vara bra ( lite mer än bra faktiskt); så nu har jag förväntaningar på den!!!


Ons

Så var årets första skoldag avklarad då, och jag är redan trött. Jag skämtar inte om jag ska gå och lägga mig snart. Men det var kul att se alla igen. Anna var SKIT brun (haha kan ju tolkas fel men...). Fick tre presenter av henne också, tack snälla du!!!

Känner en så fruktansvärd irritation som tydligen inte vill gömma sig. Men jag kan gömma den inom mig, så att jag inte visar det för någon -så att alla tror att allt är som vanligt.
Antingen har irritationen försvunnit imorgon när jag vaknar, eller så finns den kvar-kanske har det utvecklats.
Hoppas att jag känner mig tryggare med mig själv väldigt snart, för just nu så är jag helt vilseleden av något...


godmorgon...

..dags att vakna. Ja, i alla fall alla ni som börjar i skolan idag.
Man ska väl inte skylla på att man är trött ,så här efter ett jullov. Man har haft hur länge som helst att sova ut och ladda upp till vårterminen, men jag måste bara säga att jag är så sjuuuukt TRÖTT. Jag förstår inte . Mamma väckte mig TRE gånger idag innan hon fick liv i mig.
Bäst att kankse hoppa in i duschen nu. Hörs!!!

nässelutslag...

...det var det hade tydligen. Hade inget alls med vårat nya sköljmedel att göra.
Han fick tabletter-som gör att han blir trött. Han somnade direkt när han kom hem. Och så tog han två tabletter imorse igen(som han skulel göra), så mamma är jätte orrolig för honom nu, eftersom att han är på jobbet.
Lite kul är det i alla fall. Tänk om han somnar på jobbet lixom!!!

sjukhuset

jag ska ta det kort....
min pappa har haft besvär med vårat nya sköljmedel, eller vi TROR att det är det. Och nu idag så gick han och kliade HELA tiden, jag menar det. Och så drog han upp tröjan, och då hade han stora röda utslag längs hela sidan. Och han hade likadant på benen och nästan överallt. Så han ringde in till sjukhuset och kollade om dom visste vad det kunde vara. Och om man "känner sjuhusen rätt", så brukar man oftast få til svar tillbaka att  -"vänta i några dagar och se hur det är då, annars kan du ringa tilbaka". Dom vill lixom inte få in folk i onödan. Men nu sa dom att han skulle in på direkten. Stackars min pappa. Får se när han och mamma kommer hem ikväll. Ska försöka få Sofia i säng nu, hon måste somna tidigt nu, för på onsdag ska hon upp tidigt till dagis.
Blev inte så kort men...

Hoppas alla fått en bra måndag!

pussochkram


VÄLKOMMEN HEM

Nu är Anna hemma igen. Igår lämnade hon Thailand och nyss klev hon innanför dörren till deras hus här i Sverige. Hoppas att hon känner sig nöjd efter tre veckor i Thailand. VÄLKOMMEN HEM BRUNING!!!!
image108

En okänd dröm

Jag har varit med i någon annan persons dröm i natt -Amandas dröm!!! Undrar vad det kan vara hon har dröm om. Skulle få veta det i skolan på onsdag sa hon. Tänk om det var en mardröm, att jag skulle döda henne eller något. Usch, nu vart det lite läskgigt. Men det var ju bara en dröm, som tur var...Eller nu låter det ju som om att det var en mardröm, men jag har ingen aning. Man kna ju alltid hoppas på det bästa...
image106
Det är i alla fall den här tjejen osm drämde om mig inatt. Och vem vet, i natt kanske någon drömmer om henne...;)

vårkläder

  • Allt kommer från h&m. Tyckte att det var fint till en liten varm vårkväll. Koftan blir som pricken över i:t. Lite vanlig slapp klädsel men ändå så fint. Min stil!!!

    image104

sverigeförlust

kom nyss hem från stan. Gårdagskvällen tillbringades hos .... och vi kollade på hockeyn och lite oc innan vi somnade. Åkte hem vid halv tolv  idag pga av att båda har match idag.
Så jag hinner nästan bara hem , äta något och sen in till samlingen. Skulle igentligen behöva sova lite innan, men det finns ingen tid till det. Får göra det efter matchen i stället. Ja, så får det bli!
   jaha, sverige förlorade hockeyn igår, men i slutet var dom ju såå mycket bättre, orättvist men sant.
Igår var det ett förlorat guld, men imorgon är det ett vunnet silver!

pussochkram


armband

image96

Kikade lite på  kyssjohanna.se och hittade detta fina armband. 160kr kostade det, ska nog beställa det, ska tänka på saken. Fint till sommaren sen när man är brun! 

middag

Kom nyss hem från farmor och farfar. blev bjudna på middag hos dom. Alla kusiner på pappas sida var där, så tillsammans var vi 17 personer.
pratade massa kul med en av alla mina kusiner, Jesper, som jag träffade på nyår, lite (läs: väldigt) onykter.
fick reda på att han knappt kommit ihåg att han träffade mig. Sa det till hans pappa/min farbror.
"jag träffade jesper på nyår"
"ahh han sa något om det, var han full eller"
"ahh han kom knappt ihåg att han träffade mig, och han såg ganska full ut. haha"
"haha ja då är det ju något fel på honom!!!"

han gjorde ju inte saken bättre när han först drack en cider till middagen, och sen delade han och jag på en till cider efter maten.. vi blev typ tvingade av farfar att ta en till, men i alla fall.

en hel del prat om min andra farbrors bröllop hann vi med också. Och om dom blir man och hustru på lördag, så resulterar det till att jag blir två kusiner rikare också. Välkommer till familen pöööjkar!!!

pussochkram

VÅÅR

snön, försvinn nu. jag vill ha vår. nu nu nu!!! Hittad fin fina things som passar ypperligt till våren, och det gör ju inte att man längtar mindre.
image94image95

beslutsångest

Åkte med min syster in till stan igår och kollade lite på stan. Hittade två snarlika skor. Köpte båda i hopp om att mamma skulle hjälpa mig att bestämma vilka som var finast och mest användbara. Hon tyckte att dom högra skorna var finare framifrån, me natt dom vänstra var finare framifrån.
Min syster är helt såld på båda skorna. Hon sa imose att hon ahde drömt att hon hade på sig dom. Det kan ju iofs ha berott på att det sista hon sa till mig inanna hon somnade igår kväll var att "jag kan köpa dom som du inte vill ha kvar". Mamma skrev nej rätt ut."åtta år och redan börja använda sånna skor, hur ska det sluta?".. hahah!

ahh så nu är det upp till er läsare, vilka ska jag behålla och vilka ska jag lämna tillbaka?




249kr   299kr   Skopunkten


199kr  399kr Wedins
                                                                    

gott nytt år

igår var det ny vecka, men också slutet på ett helt år.

idag är det tisdag och det är 1 januari tvåtusenåtta. Det är helt sinnes, gud vad tiden går fort.




GOTT NYTT ÅR!
 har ni några nyårslöften i år?


pussochkram

RSS 2.0