besök i huvudstaden

Vart ett rikigt långt besök i stockholm idag. Längre än väntat faktiskt. Men det var det värt. Hittae näst intill allt som jag behövde. Allt utom vantar, mössa, halsduk, kofta......
Men det viktigaste fann jag i alla fall.
Ett par svarta stövlar, väldigt nöjd över dom måste jag erkänna. Är nog ganska ensam om att ha dom- hoppas jag.
Ett par svarta jeans köpte jag också. Dom hängde bara där och det fanns i min storlek och dom övertygade mig ganska lätt att köpa dom, så dom var nog menade till mig.. haha!
Sen då, vad köpte jag mer? En (större modell) vit t-shirt med lite svart tryck på, som jag tänkte ha över svarta tights. Köpte en nästan likadan sådan, dock inte lika användbar anar jag. Köpte ett läppbalsam från Yves Rocher också- mest för att det luktade gott!
Sen vankades det ju både lunch och fika däremellan, trevligheter var ordet!
Vid halv åtta drog vi oss mot stationen, och 20.11 gick tåget hem igen, och därmed lämnade vi stockholm.
Räknade ut att vi var där ganska exakt i 9 timmar, om nu det kan vara intressant. haha!
Ska sova snart (läs NU). Ska upp tidigt imrgon. Har lovat att äta frukost med mamma och pappa. Och sen ska jag städa mitt rum, och rensa ut lite. Hinner kanske med att plugga lite också, vem vet...

/A

guldkornen

Inte en ända sovmorgon på lovet har jag fått. antingen är det jobbet som har kallat, eller så är jag bara pigg. men imorse var jag tröttare än tröttast. Men då ringer klockan halv nio.
Jag, Sanna och Anna hade tänkt att åka till stockholm, och så blir det. kul kul.
Shoppa är dagens "att göra". Men får se hur det blir med det. Brukar lätt bli så att när man väl har pengar så hittar man aldrig något, och tvärtom.
Ska fixa iordning mig det sista nu, sen skjutsar mamma in min till tåg stationen, där jag möter upp guldkornen :)
Vad gör ni idag?


/A


träningsdags

ska straxt bege mig in på träning. Har det här året fått relativt tidiga träningar, vilket resulterar till att jag måste åka hemifrån tidigt. Idag måste jag till på köpet åka in ännu tidigare. Måste förbi mitt jobb och kolla om jag kan byta bort min lördag, kan verkligen inte då. Har blivit bjuden till stockholm då. Jag ska äntligen få träffa min bror. Han som jag inte vet vem det är. Kan bli jätte jobbigt när vi väl ses.
Men nu ska jag packa och pysa iväg.

- ANNA VAR SKÖNT KLÄDD. KLÄ INTE UPP DIG. HA DET SÅ MYSIGT IKVÄLL!!!

/A

beslutsångest

Har länge varit på jakt efter en liten väska med långt band. förstår ni, min ORTOLIGT lätta beskrivning?
Köpte denna väska uppe på åhlens igår. Sista exemplaret dessutom. Betyder det att den var menar för mig? Om det nu är så,  varför känner jag mig så tveksam? Kankse för att den inte var beige...
Hjälp mig. ska jag behålla den, eller jag ska lämna tillbaka den och hitta någon annan, som kankse till och med är beige?

/A

allt på en gång-jag pallan´t

Har ingen vidare list att skriva något alls. det ända skälet till att jag skriver nu är att jag vill få ut det som är i mitt huvud-mitt förbannade huvud. Kankse finns mer ställen som inte käns bra i min kropp. Delen runt hjärtat kanske. Finner ingen gläjde allls i mig nu, vill bara att jag skulle kunna sova bort dessa ting, men av erfarenhet så vet jag att det är omöjligt. Samtidigt vill jag inte trycka ner mig själv ännu mer, det blir väl bara värre antar jag. Men saker är den att det finns så många människor som är så bra på att trycka ner mig. Så saken är klar, jag komer inte undan det.
Visst, lite glädje finns det, det är ju hörstlov. Slippa skolan och tänka på annat. Men det känns ändå inte bra, det gör verkligen inte det. Men det blir ju vad man gör det till. Så jag gör det bästa utav situationen helt enkelt.



image50



Börjar lovet med att kolla idol nu som börjar nu.



/A


design

vill ta tag i detta nu. Hur fixar man en snygg blogg. Designen framför allt. Någon som är bra , och som vill hjälpa mig med detta? Tack på förhand!


fördelsedagsbarn

kort och gott GRATTIS AMANDA LINNEA "MANDET" ROSENBREN BLOM på 17-årsdagen!

image45

dum dummare

varför sitter jag här nu? varför börjar jag inte plugga direkt när jag kommer hem för?vad är mitt problem, igentligen?
Som jag säkerligen har sagtnågon gång så har jag biologi prov imorgon.( Någon som är bra på biologi.)Inte alltför kul för mig inte. Har ju inte öppnat böckerna. Kan ju inte provet för fem öre. Tänker att lovet är här snart, och att att det är lugnt. Men allt som händer innan lovet då? Det måste ju också göras. Men det fattar ju inte jag. Jag är ju jag, det vet ju ni.
MÅSTE i alla fall börja plugga snart, är ju grey´s ikväll, som jag SKA titta på, PUNK.
Önska mig lycka till.

/A


rekord!

FN-dagen? visst är det idag? i alla fall, vi har det iskolan idag, kände att jag inte orkade åka in ohc gå tipspromenad och kolla på film och sånna saker, jag jag kan vara hema i stället. Olyckligvis nog har jag inte pluggat ett skvatt. Men jga antar att jag är tvungen. Kom på att det är onsdag idag också, vilket innebär att jag måste åka in til skolan i vilket fall som helst. Dels för att vi får tillbaka historia provet och dels för att vi ska ha historia redovisning. Är nog inte så poppis inom min grupp om jag inte kommer, ni förstår.
Nu, till det jag skulle säga. Jag kollade mina besökare nyss, och gissa vad....? Jaa just precis. Bersökarrekord. IGEN! Igår var det 47 stycken! Kul att se att några ens läser min blogg. Kul att den gör nytta, kanske?!
nu ska jag vakna till liv och börja plugga. Slutspurt nu innan lovet! Jag gör det bästa utav situationen helt enkelt.
Vad gör ni på höstlovet?

/A


träning

Kom precis hem från träning. Helt slut-bokstavligt talat.
Träningen gick ju iofs hur bra som helst. Ville skocka och spela back. Måste säga att det gick as bra för att bara va första gången. Gjorde ETT misstag, annars helt felfri. Känns bra.
Bilresan hem då? Hur gick den till egentligen?
Jo, i framsätet sitter Malin och Cissi, Cissi kör. I baksätet sitter Hogge, Jag, Johanna och Krogh.
Cissi är så snäll så hon kör hem sina lagmedlemmar efter träningen.
Malin den idioten (!) sitter och tutar för fullt. Och det var inte bara En TUT, utan TIO  TUTAR! Cissi vart "arg" för tutarna och Malin vart "arg" för att Cissi körde sakta.
-Om du inte köööör nu så tutar jag.
-WROOOOOM!!!
Vi åker ett tag till, när Johanna tar upp sin mobil och ska ringa och kolla om vi har fått med sig den från allians. När hon singer står det att hon ringer "systeryster". Jag frågar då:
-Är du och Cissi syskon?
-Skämtar du?
-Nej vadå?
Alla skrivker då samtidigt:
-DOM ÄR JU TVILLINGAR
!
Haha har jag spelat i samma lag som dom utan att veta att dom är syskon, dessutom att dom är tvillingar til på köpet. Skamligt Alexandra!

Duschade nyss. Och nu ska jag göra en kopp med mango-té! Sen ska jag sova. GODNATT!!!

/A

Mys hemma hos familjen svahn

Spenderade hela dagen efter skolan hemma hos familjen Svahn igår. Vi tittade film(er), åt gott, och sov för den delen också.
En favorit, som var över förväntningarna var (inte filmerna) Sussanne Svahn (härmar Ebba) ´s skinksås med vit kål och pasta. Hon verkar ha en dolt kock inom sig. Ärligt talat så har ni väl varit hemma hos någon, där maten inte alltid varit god?
Men hemma hos Susanne och Micke, där har jag alltid blivit bjuden på GOD mat med rikigt hög kvalité. Det är säkert.
Nåväl, filmerna som vi såg var Beck-det tysta skriket, och En prinsessas dagbok. Både mycket bra, särskilt min favvo Beck! GALET trötta var bara förnamnet. Helt slut i kroppen. Fannys kropp pallante me´t så hon blev ligandes sjuk idag, medans stora, starka Jag gick till skolan, även idag.

Ni som har varit lite skeptiska mot beck. Här nedan kankse ni får en övertygelse. Tacka mig i så fall!

Ett tåg glider fram i nattens mörker. En vanlig dag på jobbet för tågföraren, men så plötsligt förbryts det monotona lugnet med fullständigt kaos. På spåret ligger två flickor. Det finns ingen chans för föraren ska hinna bromsa tåget.

Beck och hans kollegor anländer till olycksplatsen. Frågorna radar genast upp sig. Vem tillhör fotspåren som hittas vid de döda kropparna? Hur hamnade flickorna på tågspåret? Vem har bott i kojan som hittats brevid banvallen. Har den personen i sådana fall sett något som kan vara av intresse för polisen?

Beckgruppen ställs inför ett ovanligt fall där ledtrådarna går i helt olika riktningar och där lösningen kanske inte är så enkel.


                            

två matcher-två vinster

Har inte hunnit att blogga så mycket under helgen. Men jag skyller på att jag har haft massa jobb och matcher. Ingen mys helg för mig inte. Men det kommer sånna helger med , det vet jag.
Första matchen skulle avgöras ute i Björklinge mot BBK. Inte supertaggad, med tanke på tråkig hall. Och ett urtrist ställe att spendera en fredagskväll på. Vann i alla fall välförstjänt med 7-3. Kasse från min sticka. Tre pinnar för Hagunda.
Lördagen tränade jag som tidgare sagt mina små tjejor. Åkte intil stan och jobbade hela dagen. Sjukt mycket med folk. Men kul. Hade nästan säljarrekord idag. Det sades så i alla fall, men jag vet inte.
Kommer hem, lagom sliten. "Självklart" har vi gäster som vi ska äta tillsammans med. Har väl inget annat val än att ta fram min piggaste sida. Tyvärr försvann den redan vid tio, då jag halv somna på soffan tillsammans med småbarnen.
Jobbade även dagen efter, dock inte lika länge. Blev sen hämtad av mamma, som skjutsade mig till allians där det återigen vankades match. En självklar seger gikc återigen till Hagunda "faimiljen" IF. 3-0. Jag gjorde måläven idag. En assist vart det också.  For hem direkt efteråt och BUMS i säng.
Känner mig rätt mätt efter denna"lagom" intensiva helg. Skönt med lov nästa vecka.
Har varit tött hela dagen idag, viketsjälklart resulterade att jag bokstavligen somnade i Fannys soffa idag. FLÅÅÅÅÅT!
Så ska sova nu tror jag. Jobbig dag imorgon minsann.






/A


andra innebandyträningen med mina 99or och 00or

Nu för tiden går jag upp åtta varje lördag, för att mellan 9-10 träna nittionior och nollnoll- tjejer! Dom är så fina dom små liven ! :)
Imorse vankades den andra träningen för dom, och jag blir så glad. Jag och tjejerna möttes första gången förra lördagen. Jag kände nästan inte igen ett ända ansikte, och garanterat inte ett enda namn på dom. Men jag lär mig.
Förtsa träningen när dom skulle passa fram och tillbaka, två och två. Så visste dom inte vart och hur dom skulle stå. Det var nästan så att jag fick leda dom till dom rätta platserna. Dom visste inte hur dom skulle hålla en klubba. Dom kunde INGENTING. När vi spelade två mål, så sprang alla till bollen. Och när ett lag fick vila, så gikc var och en till sin förälder.
Men så idag. ÅHHH jag ler bara jag tänker på det. Så tänkte jag göra samma övning, att passa fram och tillbaka två och två. Och innan jag visste ordet av, så sprang alla och började passa så som man skulle. Förstår ni hur glad man blir när man ser hur dom lär sig, bara genom att lyssna och gilla innebandy.
Jag skulle anta utmaningen och låta dom dribbla mellan koner och sen springa och skjuta på mål. Dom kunde det. Dom lär sig så lätt. På två mål spelet så passade dom ett par passningar. Och när ett lag vilade, så satt dom bredvid varnadra som ett lag.
En tjej berättade för mig under träningen att dom hade hittat en fågel sittandes på deras staket.

- Den satt där, och när vi sträkte fram handen så satte den sig där. Och sen tog vi in och gedde (läs: gav) den mat. Och sen när pappa hade den på armen och skulle öppna fönstret för att han skulel släppa ut den, så ville den inte flyga bort. Den satt kvar på pappas arm. Det är säkert en hemma fågel.

Idag lärde jag mig massa namn i gula laget. Felicia. Isabella. Isabella. Klara. Nu återstår ungefär 15 namn till att försöka printa in i huvet. Men det kommer, det måste det göra.
Det sista vi gjorde på träningen var att vi satte oss i en ring mitt på planen och berömde alla och sig själv. När jag sa att dom skulle ta av sig västarna så slängde alla sina västar på mig. Alla skrattade och jag var lika glad.
Öven fast jag nu mera inte har några fler sovmornar på lördagar så längtar jag till varje lördag. Ses nästa vecka tjejer!

Åkte direkt till jobbet. Men det är inte lika viktigt!

/A


bra låt?!

http://www.youtube.com/watch?v=EbJtYqBYCV8

käkkirurgen

Besökte sjukhuset idag. Inte varje dag jag är där. och när jag väl är där, är det för att mamma säger så. Ännu mindre sugen på att gå dit i morse när jag visste att dom skulle in i munnen. Har fobier för tandläkare av alla slag.

Det var på matchen i söndags som jag fick en gansak rejäl smäll på höger sida av käken. Smärtan på den sidan gick över, me nkom i stället till vänster sidan. Dagen efter knakade och knastrade det i vänster "munhalva" när jag gapade.
Pappa i ett nötskal kläcker ut sig "låt bli att gapa då". Tack!
Mamma däremot ringde och fick order att skicka upp mig till käkkirurgen morgonen efter.
Så imorse gick jag upp dit, röntgade käken, och fick beskedet; Blödning och bråsk "nånting.."
Mötte upp pappa som bjöd på fika efteråt. Sen begav jag mig till skolan för att avklara lite kemi och MYCKET (1 tim och 25min) matematik.

Kom nyss hem från träning för inte allt för inte allt för länge sen. Har kommmit fram till att mina talanger för "att spela allvarlig" måste visas oftare. Av dom fem som jag skojjade med gick alla fem på det. Kul att man lyckats med något iaf.

Ska plugga lite matematik(har prov på torsdag), och sen ska jag sova. PUNKT SLUT!

NATTI NATTI!    /A


12e oktober

...snart så, är det dags.
Fest/Party/Kalas. Kalla det vad ni vill. Men detta, folket, detta ska vi kul, kul som in i bängen!
Middag för dom lite mera speciella. tre vakter. inträde. mcyekt folk. ALKOHOL. spya. pissfulla folk. ni fattar vinkeln?

Dom som är bjudna till middagen innan är tvugna att komma tillsammans med en kavaljer. Min var lyckoönskade Patric Krisandersson.
Min vän Fanny Linnéa Svahn däremot, har haft lite problem ang. en kavaljer. Det är nämligen så att hon har  ingen. Eller inte förens jag fick sms av henne idag.
"jag har ett problem. Det är så att nu plötsligt har jag TVÅ kavaljer. Hur ska jag nu göra? <3"


I samma veva tvingar Patric mig att övertala Fanny att gå med Simon, Fannys ens kavaljer. "hon måste gå med Simon, han har t.o.m tagit ledigt från hans jobb" (lägg märkte till att Fanny och Simon inte känner varandra, dom har ALDRIG träffat varandra)- kan va kul!

Hur som haver, 4 dagar kvar. Lite små nervös måste jag säga ! :D GAAAH!

/A

RSS 2.0