gåshud.


idrottsdag!

godmorgon! Upptäckte att jag hade ställt klockan alldeles för tidigit. Så jag tänkte att "nja, varför inte blogga lite?". haha!
Vad står på tapeten idag då?
KAMPEN bla, där fyrisskolan, celsiusskolan, rosedahl och linné möter varandra i alla möjliga sporter. Jag ska vara med och spela innebandy, kan va kul. kort och gott..

efter skolan ska jag ner på stan och hitta något att slänga på mig imorgon kväll på avslutningsmiddagen, OM jag ska gå vill säga. har ju träning imorgon kväll också, måste kompromissa lite med tränaren ikväll då jag också har träning.

Nej men nu ska jag kila och packa träningsväskan.

och vet ni vad? nu är det bara 9 dagar kvar tills vi tar studenten!!!

biologi b plugg



Sitter och skriver på mitt arbete om MS - Multipel Skleros. Det är nog det roligaste arbetet jag skrivit om, faktiskt riktigt intressant. Hör och häpna så tar det inte emot att plugga idag. konstigt.

resa?

Skolan idag, löön(en stor sådan), matteprov o dyl.

4 killar i klassen beställde resa till cypern idag 12-19 juni. Hur skönt som helst, slutade med att jag och fanny blev as taggade på att hänga med, kollade resor å grejer, hoppas att det blir av. Det negativia är att man missar midsommar. men ..
tänker bara på hur skönt det skulle vara. mummma!


ey broshan ey vart fan är han,jag ser inte han det är helt fucking mörkt!

Jag försöker lära mig låten, men det går bara inte. Bara det där med att kunna rappa är ju så svårt...


jag behöver tur från ovan

jag har fucking jäävla slutprov i matte E imorgon. Kuksugarämne. ursäkta, men fan vad svårt det är att kunna allt, det finns ju ett samband men det är ju såååå svårt att få ihop det. grekiska är lättare, jag lovar...

Detta är i alla fall orsaken till att jag inte skriver nå mer idag. kommer sitta klistrad framför böckerna ikväll. FAAAAN! man kan fan inte få njuta av att man snart ska ta studenten inte.. jääävla i.lands problem.

avslutar detta inlägg med ett FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

kluven när det gäller....allt!

Ska alldeles straxt säga till famlijen att maten är klar. Dom håller på ute i trädgården så jag var så snäll och lagade maten idag, en riktigt söndagsmiddag! Makaronepudding blev det att jag lagade. Ska ta ut den i ugnen när som helst nu...

Vet ni vad jag gjorde igår kväll i stället för att vara ute och parta? haha det är inte värsta grejen men jag och mamma kollade på lägenhet i stan. 2:or främst. Riktigt fina lägenheter och dessutom helt okej till pris. Det är inte aktuellt just precis nu, men inom en snart framtid i alla fall. Men jag känner mig fortfarande riktigt kluven, jag vill ju egentligen flytta till stan och ha eget lixom, men samtidigt så är det ju så himla bekvämt att bo hemma... usch, jag vill inte bli vuxen än!

nej nu måste jag ta ut puddingen ur ugnen... sen måste jag ta tag i matteböckerna igen!


vuxen?

Hej alla glada, eller om ni inte är glada så kan ni väl i alla fall vara glad för min skull. Det går bra nu... på jobbfronten i alla fall.

fr.om v.33 har jag en fast anställning, 75%. kommer tjäna drygt 10 lax efter skatt. Saken är den att: när kommer jag hinna slösa på dem? endast på helger, vilket gör att de kommer räcka gott och väl hela månaden. En rejäl budget kommer göras varje månad, ett som är säkert. Fattar ni hur glad jag är?

En sak som är mindre roligt är att i sommar kommer jag jobba varje lördag och hela v.30,31 och 32. Sen v.33 går jag på mitt anställning. Vooom, direkt in i vuxenlivet. Men jag är toknöjd!  Pengar rullar in som dom ska, det går bra nu....

Jag och malin på skivan..

"men"

Alltså det är sååå min humor. Oj så jag gillart! heja heja heja!


denna eländiga rubrik..

nyligen hemkommen från jobbet. Sommarschemat hade ännu inte kommit upp, hoppas att det har kommit upp imorgon. vet dock att jag fick 3 veckor, i stället för 1 vecka som det flesta andra kommer få, nåt bra i alla fall!:P

Och vet ni vad?? min chef kom till mig och sa idag att jag får 75% tjänsten direkt efter sommaren. hur skönt är inte det här på en skala? jobb direkt efter studentet! jag är toknöjd.

nu ska jag bryta lyckan och sätta mig ner och plugga!


stan innan jobb

godmorgon!
har inte sovit allt för bra inatt, vid 3 tiden så vaknade jag av att det vibrerade som faaaan bredvid min säng, mobilen gick på hööögvarv. Såg att det ringde från dolt nummer och med tanke på att det är massa studentskivor så antog jag att det var någon full jävel därifrån som ringde, så jag svarade inte. Efter as många missade samtal så fick jag sms från ett nummer jag inte kände igen. Det visade sig att det var mamma som inte kunde få tag på erik. så var jag tvungen attt ringa till henne OCH gå upp ur sängen för att kolla om erik hade kommit hem. Kul va???? :(

Nu har jag i alla fall precis duschat. Har lovat sofia att köpa presenter med henne, hon ska på kalas. Efter det är det jobba som gäller. Hoppas att sommarschemat har kommit upp!

Ses ikväll! Ha en bra dag!


Fanny och jag erkänner vår graviditet!


deeeeck!

Vet ni vad? jag tänkte faktiskt gå och lägga mig nu, kolla på 2 nya avsnitt av one tree hill och sen sova! Min kropp är rätt sliten faktiskt.
Imorgon väntar jobb, likaså dagen efter den, och dagen efter det också. måste ladda upp med sömn nu.
Godnatt!

Bjuder på en bild från igår. Lite på lyset!

stundenskivan

vilken otroligt bra skiva det blev. det var sjuuukt mycket folk och alla folk var så glada. Är det inte rätt sjukt att alla känner alla så fort man druckit?! :)
Nästan hela klassen möttes upp hemma hos jocke vid 16tiden och började förfesta och spela kubb. Vid 18tiden åkte vi till stan och gick mot bj. Träffades och minglade och träffade alla middagsgäster(lärare, den andra klassen och vår klass).
Åt middag som förövrigt var överaskande god. Jag, sofia och anna gick upp på scen och drog nomineringarna och gav ut klassbanden. Det roliga var att alla nomineringar var så självklara, alla ropade rätt namn efteratt vi läst nomineringarna.
Jag fick "klassen underhållning," med motiveringen "grimarser, kommertarer och ståhej. Underhållning är nog din grej!"

kl22 kom alla andra människor med eftersläppsbiljetter, och guuuud så mycket folk det blev, fullt med folk utomhus, fullt på båda dansgolven.....träffade så mycket folk man känner, en riktigt lyckad studentskiva!!!
Vid stängning drog jag och jeanette till svartbäcken och sooooooov.

Det finns massvis med bilder från kvällen,dock inte på min kamera. Detta innebär att ni får vänta tills imorgon med att få se bilder.


helt slut

..faktiskt så är jag det. fastän jag mestadels suttit ner. Men det verkade ha tagit kol på mig. Jag har skrivit klart alla banden, gjort placeringar, skrivit ut bilder på nästan alla i klassen, klippt och klistrat. jaa, i närmare 4 timmar(effektiv tid) har jag hållt på med detta. beröm mig!

nu ska jag sova. imorgon är en lång dag!!!

tisdag

Det är så irriternade, jag hittar fortfarnade inte min mobilsladd, så jag kan inte visa några bilder.

Skola idag i alla fall. En rätt slapp sådan, hade ett prov, en lektion där vi spelade spel och en mattelektion. Inte allt för ansträngade kanske.
Slutade vid 13tiden, så jag och anna åkte ner på stan och fixade diverse saker till vår skiva imorgon, så som lösögonflransar, strumbyxor och alkohol. Nu är nästintill allt fixat. Det är bara ett studentband kvar och några motiveringar, men det fixar anna, sofia och jag imorgon, EFTERSOM ATT VI INTE HAR NÅGON SKOLA IMORGON. det är ju så jäklans passande, inga lektioner just imorgon. Jag tänkte i alla fall fixa placeringskort nu, så att vi inte behöver stressa så mycket imorgon!!

För imorgon ska bli en bra bra bra dag. VÅR STUDENTSKIVA. ni som fortfarande inte har biljetter se till att fixa det nu med detsamma.

Nej nu blev jag as taggad på att göra placeringskorten!

inga bilder idag :(

hittar inte min mobilsladden till datorn, så kan inte visa mig gårdag i bilder. Tråkigt, MEN...

Nu ska jag sova. nästa vecka kommer bli tuff, jag längtar inte det minsta. vill bara ha onsdag NU!

strålande sol

det grämer(?) att jag sov tills nu när jag ser att det är strålande sol ute. Sofia kom in och bytte till tunnare kläder så det är verkligen varmt också. Jag som skulle plugga idag, det blir ju perfekt, nu tar jag bara med mig böckerna ut!

Igår var vi på 18års kalas (bilder kommer senare idag) och efter det åkte vi hem till mig och sen till stan och satte oss på någon italiensk bar, jätte mysig. Sen gick vi vidare till red room. Blev rätt mycket dricka för min del, vilket resuterade i att jag somnade på bussen på väg hem och klev av efter min busshållsplats. fuck! så det kan gå..

nej nu har jag inte tid att sitta här, ut i solen!!

jippie, det löste sig.

klänningen blir min i alla fall. Lillebror ska in till stan idag och då kan han hämta ut den. Snällt va? om han har tur kan han få enkronan som blir över..

That´s what brothers are for.

så typiskt

alltså just nu kokar jag i hela kroppen, och det är inte för att jag har solat och bränt mig, nej nej inte alls.

Igår kväll innnan jag somnade kom jag på att det skulle bli den första lördagen som jag kunde sova ut på sen den 31 januari. Vilken lycka, och vilken bra lördag jag skulle vana upp till.

Men den lyckan försvann lika snabbt som den kom..

Åkte in till stan idag för att hämta ut klänningen som jag skulle har på vår studentskiva på ondag. Så när jag står vid bankomaten och ska ta ut pengar så har mamma inte fört över pengar. Fattar ni hur irriterande det här är? Så det var ju bara att fucking åka fucking hem igen -tomhänt.

Så när jag kommer hem så säger jag till erik att jag inte fick någon klänning för att mamma inte hade lagt över pengar på mitt kort, han bah nehe okej bla bla bla. (det var han som sa till mamma igår att hon skulle lägga över pengar på mitt kort). Så när jag frågar mamma varför hon inte lagt in pengar så säger hon att "joo det har jag , men på eriks, han sa det." Hon hade lagt över pengarna på ERIKS kort. Fattar ni hur arg jag blev??? Så nu kommer jag inte kunna ha den där jäävla klänningen, för det fanns bara en storlek kvar och den skulle ju jag ha, och ajg har bara lagt undan den tills idag. Fan också, faaaan!

....jag hann förbi solariumet i alla fall. alltid något..

...men jag har hellre en fin klänning på en blek kropp, än ingen klänning alls på en brun kropp.
 

länge leve n3id

Nu på onsdag den 20 maj är det dags för N3ID´s studentskiva som kommer äga rum på Birger Jarl. Temat är "färgklick" vilket innebär att man inte får bära något svart eller vitt på kroppen. Detta kommer bli grymt och jag längtar såå mycket på denna dagen. Kom och dela detta med oss, biljetter finns att köpa, hör av er på 0709945312 om ni är intresserade, 100 kr styck!




ett moment närmare studenten

har suttit med inbjudningar till min studentmottagning som jag ska skicka ut till släkt och vänner. usch hurrni vad nära det är nu, snart har jag passerat "tolv-år-i-skolan" gränsen. Tiden går så snabbt, jag blir mörkrädd!

Juste jag har hittat min klänning till min studentskiva idag också. Så himla skönt, ska hämta ut den imorgon. Ska nog passa på att gå förbi solariumen och sola lite innan jag åker hem igen. Sen imorgon kväll är det 18år kalas hemma hos mig kusin. Efter det kankse det blir utgång med de äldre kusinerna och den nyblivna 18åringen! Får se om jag orkar, jag är ju ändå lovat!

Sen på söndag måste jag plugga. ett måste.


jag bjuder på det här. ta vara på det!

wooohoo här hemma är det full fart framför spegeln! Håller på att öva in en musikuppgift till Idrotten som jag ska visa imorgon, det går ut på att man ska hålla ett pass under en valfri låt. Så nu håller jag på att öva till honey honey- låten och försöker lära mig dansen. Men det är as kul, skrattar hela tiden för att jag sååååå inte passar i att göra detta. shit alltså, imorgon kommer jag skämma ut mig.

KOLLA IN DET HÄR... FY FAN!






.......HELT SLUT EFTER ETT X ANTAL TIMMARS ÖVANDE!





14 maj runt kl 13 vet vi hur det blir...





som jag nämt tidigare så gick vi upp i div 1 tills nästa säsong. Från början trodde vi att vi skulle hamna i östa serien, men nu har det visat sig att det är 67% chans/risk att vi hamnar i norra serien. Om så är fallet innebär detta att det kommer bli en hel del låånga resor till de norra delarna i vårt avlånga land. Postivit eller negativt? Jag personligen tycker att det ska bli väldigt roligt.
Hur som haver så vet vi hur det blir om cirka 3 dagar då lottningen äger rum. spännande!

hey arnold!

dagarna bara springer iväg.. nu återstår bara 17 skoladagar av mina totalt 12 skolår genom livet. Det är ju inte liiite sjukt heller. Ännu sjukare är att vi har biologiprov, biologiinlämningsuppgift, matteEprov, samhällsprov, religionsinlämningsuppgift..
fattar ni hur mycket jag har på så kort tid???? det är inte mänskligt ju förfan!

Nego som fan, nu till något bättre.
Jag och anna skrev inbjudningar till de lärare som vi ska bjuda till middagen på vår studentskiva ons 20 maj. Vår idrottslärare blev helt rörd och kramade oss, lillen då.... eller lillan kankse man ska säga, lillen är ju en hon!!!

nej, nu ska jag göra något vettigare än detta, det är ju trots allt fredag. kolla på one tree hill kankse? ja något nyttigare...


första skivan avklarad

I måndags var den första skivan som jag var på, ever! Och den var under alla mina förväntningar faktiskt .inte alls så mycket folk som jag trodde att det skulle vara. men men, det finns ju några skivor kvar så!

BAKIS på tisdagen och att vi inte hade någon samhäll måste ha varit ödet. kom hem tidigt. la mig i sängen och kollade lite one tree hill, vaknade upp 3 timmar senare och trodde att det var morgonen efter. fick panik och visste inte vart jag var och bla bla bla.
Sanningen var i alla fall att klockan var 4 p tisdags eftermiddagen och jag skulle iväg på träning.
sista träningen för säsongen - i alla fall inomhus. nu har vi 10 dagars uppehåll, och sen drar fysen igång, kill meeee!

idag hade vi i alla fall skol -dm. kort och gott, vi vann och med andra ord kan vi lämna skolan om en knapp månad med gott samvete. KNIFE, HOOOOO! (inteeeernt)
fick skjuts still stan och åkte hem och duschade och åkte hem till famor och grattade henne.

Nu känner jag mig som en halv död skogshuggare.....eller liknande.

Nu ska jag buuums isäng. jag behöver sooooooova!


första skivan ikväll!

jajjemän. sitter här halvklar och ska bege mig mot stan om ett tag och möta upp anniset! sen ska vi vidare mot BJ och S3IDB´s studentskiva.. hejja malin!

juste, idag har jag äntligen hittat min studentklänning också. jippie!!!

nej nu ska jag fortsätta fixa mig! ses vi ute ikväll?:)

RSS 2.0