en timme framåt

glöm inte att det är inatt som man ska ställa fram klockan1 timme. Detta betyder ju inget annat än att 1 timme av morgondagen försvinner. (??????????) 

innebandy cup

idag har jag varit på innebandy cup med mina 00- tjejer. Det var deras första match och det visade sig att dom skulle åka på stor torsk!
Dom förlorade båda matcherna med 10-1 resp. 8-0. Stackarna!! HAHA! Men dom bryr sig ju inte om att dom förlorade. Dom frågade i stället direkt efter sista matchen, när dom skulle spela en ny match! Jag ansåg cupen som lite fuskig, dom andra lagen hade spelat massa matcher innan och så var dom äldre. En tjej i andra laget var enorm och min lilla Julia så ju ut som en myra i närkamerna med henne. Mina 00-tjejer har aldrig spelat match och dom är födda 00-01. Men dom lär sig väl snart.
Ett mål gjorde vi i alla fall i första matchen (på frislag). Och målet gjordes av ingen mindre än EMMA OLSSON!!!

image268




                   

Monster

börjar så sakteliga gå tillbaka till det normala igen.
Gårdagen spenderades i nåntuna med Anna och diverse andra likakönade. Det bjöds på både middag och tjejsnack om både det ena och det andra.
Senare under kvällen droppade det även in lite olikkönade människor som ändrade stämningen till det bättre. Vi hade det faktiskt väldligt trevligt måste jag säga. Och inte alltför pigg så somnar alla som stök. Vi hamnade självklart i den bästa sängen..men som vi fick kämpa för´t..men det vare värt!!!

"nej nu drar vi ifrån det här monstret"

Nu ska jag snart äta middag. Ikväll bjuds det på hemmagjorda räksmörgåsar! 

solstorm

har precis kollat klart på solstorm, och den uppfyllde inte mina förväntningar. Jag tänkte ändå "att mikael persbrant är ju med"      , men tydligen så slår han kankse bara igenom i beck filmerna och alla älskar alice.
Nu ska jag sova, är inte trött men den här natten är den sista som aj gkan sova länge, så jag tar chansen. Imorgon bitti har jag lovat att göra frukost och se till så att sofia är klar till klockan tio- TIOOO!!! Sen vid två ska jag och mamma (kankse sofia) ner på stan och köpa skjorta till mig, och kankse present till sofia. Spännande! Klockan fem sen ska jag möta sanna. Blev väl vid vart över eftersom att hon är så jääädra seg. Så ja, vad väntar jag på? SÄNGEN. NU. godnatt <3
 
image267image266

Torsdag

Hela dagen har gått och jag har inte ens klätt på mig. Har tillbringat eftermiddagen åt att kolla på film och ännu mera film. Och så detta såklart.

Gårdagen blev som det blev, inget mer om det.
Imorgon har jag blivit bjuden hem till Anna på tjej middag. En annan tjej som jag inte har träffat förut som osckå ska på middagen är rädd för att jag och Sanna ska hata henne! WHAAAAAT??!! klart att vi inte kommer. vi hatar ingen ;-)

Nu har mamma lovat att jag ska få beställa lite kläder och skor från ellos. Så det ska jag uppehålla mig med nu..

jag har ont...

...ingen uppdatering nu! Är för trött för sånt här egentligen, men imorgon är jag på fötter igen!!! Nu skriker sägen efter mig och jag ska dit, NU!!

godnatt<3   

ingen sovmorgon

Ändrade planer.  Jag som hade tänkt sova länge imorgon (som alla andra dagar osckå men..), men nu ska jag i stället ställa klockan på typ 08.30, för klockan 10.00 ska jag stå vid åhlens och möta upp en TANDSTÄLLNINGSLÖS Angelica Johansson!!! Vi ska gå och kolla runt på stan lite och ta en fika sa v.. och självklart så ska ju Angelica SMIIIILA lite extra mycket...ni fattar!!!
Och jag som precis har playat ett nytt avsnitt på skärgårdsdoktorn, men nu känns det som om att sängen blir högre prioriterad.. njae jag vet inte jag!!!


klädvisning och pinsamheter

kom precis hem från Klädvisningen. Och det vart lite inköp, eller två i alla fall. En vit väldigt fin tunika, och en svart randig väst som jag är lite mer tveksam på.  Men det löser sig. Bilder på detta kankse kommer upp imorgon!!!


Det hände något väääldigt pinsamt när vi stog och väntade på bussen på väg tillbaka till Uppsala.
Det kommer en tjej med cykel och ställer sig typ 5 meter från oss vid busshållsplatsen. Så kollar jag till på henne, men så verkar hon så himlas bekant så jag kollar dit igen. Det ser precis ut som min kusin. Så  så kläcker jag ut mig:
-Hej!
och tjejen svarar: -Hej!
- Vad gör du här?
- ehh jag bor här?!
och då märker jag på henens röst att det inte alls är min kusin så jag skäms som fan och säger:
- Nej oh shit, fel person, jag trodde verkligen att du var någon annan. flåååt!
Jag vänder mig mot Anna och Sanna och  då var ett långvarigt ASGARV ett faktum! Fan vad pinsamt.
Men grejen är den att det kankse inte hade varit lika pinsamt om jag verkligen inte ahde en aning om vem tjejen var, men nu är det så att tjejen som jag gjorde bort mig för, spelar i Storvretas damlag och vi spelar i samma divsion. Vi mööter som titt som tätt. Såååå jäävla pinsamt, jag vet vem hon är, och det är inte helt omöjligt tat hon vet vem jag är..faaaan!!! FLÅÅÅÅT!!!

mera glas

Det är sant, yttligare 4 par glasögon är på väg hem till mig. Har jag väl börjat så kan jag inte sluta. Så är det bara. Glasögon har blivit som en drog för mig. Dessa fyra vart det nu.

image257image258image259image260                image262image263image264image265

glasögon

Beställde nyss hem 4 st glasögon. Kommer förhoppningsvis hemskickade innan helgen. Hoppas att något par blir kvar här hemma, vil så gärna hitta dom perfekta. Spännande!!!

image254image255image256image253


nygräddat

Godmorgon!
Vaknade för en stund sedan och sitter nu och käkar god frulle - nygräddad baugette och en stor latte. Utsööökt!!!
Och så kollar jag på någon halvbra serie, häxdansen tror jag att den heter. Men jag är inte rikigt vaken ännu så då funkar den :P haha!

Mot kvällningen så ska jag bege mig in till staden och möta upp Anna och Sanna, för att åka på klädvisning av vår oc sommarkollektionen. Kanske även hinner ta en fika med dom innan vi åker, gud vet om!!!

matchen

Storvreta   -   Täby
                      1      -    0     (8.45) 
                        2      -    0      (16.22)
                         3      -    0       (17.12)

PERIODVILA

                3    -   1  (5.58)
                  boxplay   - powerplay (8.44)
           powerplay   -   boxplay (16.03)
                  3    -    2   (16.31)
 

PERIODVILA
               
        4    -   2    (1.38)
        5    -    2   (2.48)
        5   -  3     (8.00)
             boxplay - powerplay (13.00)
5   -   4
5   -   3

FÖRLÄNGNING

STRAFFAR
1  -  0
1  -  0
2  -  0
2  -  1
2  -  1
2  -  2
3  -  2
3  -  2
3  -  2
3  -  3

STRAFFAR
0  -  0
0  -  1

= STROVRETA FÖRLORAR....


vinner dom? ja, dom mååååste!!!

Wohooooo Hannes och Kim ska vara med och spela. Nu är jag inte lika orolig för att Storvreta förlorar ikväll.
Ska gosa ner mig i soffan nu och kolla på den 4:e matchen mellan storvreta och täby.image250=image249

hemkommen

Har precsis kollar två avsnitt av andra avenyn. Nu börjar det hända grejer.

Kvällen spenderades med J, L och A. Spelade det efterlängtade "tecknet" där som väntat jag och L vann. Såå det så!!!
Kollade på någon film osckå. plus en as tråkig hockey dokumentär som inte ens är värd att prata om.

Nog om detta, nu måste jag sova. Ska upp och jobba imorgon...

NattiNatti <3

hotade av mästarna L.Joch A.K

Anna och Joakim känner sig hotade, det märks på långa vägar. Kortspelet har spåårat ur totalt och ses nu som något mycket större än bara en söndags syssla, som det var tänkt från början.

alexandrakarlsson, "om han blir känd så har jag ju i alla fall haft sex med honom" säger:

aldrig

alexandrakarlsson, "om han blir känd så har jag ju i alla fall haft sex med honom" säger:

vi komemr ju äga er

annabrynö säger:

aha, hahaha no way

alexandrakarlsson, "om han blir känd så har jag ju i alla fall haft sex med honom" säger:

jooo

annabrynö säger:

vilka va de som vann sist då

alexandrakarlsson, "om han blir känd så har jag ju i alla fall haft sex med honom" säger:

haha men vi körde ju adlrig klart så

alexandrakarlsson, "om han blir känd så har jag ju i alla fall haft sex med honom" säger:

nybörjartur, har du hört talas om det ?

annabrynö säger:

hahah, neej skicklighet har du hört talas om de


Detta har hon lagt ut på sin blogg BARA för att hon ska få lite stöd utifrån av folk som inte ens vet hur dålig hon är på tecknet..STORSTRYK för dom är bara förnamnet..:-) (internt, som SteeekPanna älskar)


äckligt utvilad

godmorgon!
vaknade för någon timme sen. Ganska utvilad. Sov i typ 14 timmar och skulle lätt kunna ha sovit 14 till.
Skönt att jag inte skulle jobba idag i alla fall, dessvärre ka aj ggöra det imorgon i stället. men vafan, pengar som pengar!

Det var nog länge sen jag var så sliten i hela kroppen inkl. knoppen som jag var igår. Tackade nej till 4 erbjudande om mys/fest/spela spel/träffas igår kväll. Hade gärna velat åka till alltihop, men min kropp orkade inte, verkligen inte.
Men idag är jag fit for fight igen. Ikväll klockan 19 vaknas det kortspelet tecknet hemma hos J. Johanssn med diverse annat skönt folk.
          
                                   
     

ÄRLIGT TALAT...

Filip Berg, Filip Berg och återigen Filip Berg.
Svensk skådespelare som medverkar i bla. Hip hip hora, livet enligt rosa och andra avenyn. JAG personligen tycker att han är sjukt het. Är det bara jag som tycker det? Kolla in hans charm --> 

 

statist

det är sjukt vad jag är trött. Så trött så att jag ansökte till statist i andra avenyn. Lägre än glocalnet? Knappast!


"det här smset har 17 fel"

Gårdagen spenderades med Anna "SteeekPanna" Brynö. BLAND ANNAT!!! Vi skulle på fest i sunnersta, och dit kom vi. Träffade massa härligt folk som såg upp på mig och Anna, det var ju fan jag och Anna som gjorde chill till fest :D :D ärligt talat!
Vi tröttnade på gottsunda och lämnade stället med ett "allt som händer idag, är glömt tills nästa måndag"
Vi uppdaterade oss till Österängsgatan. Jag och SteeekPanna skulle ta bussen och vi sitter på den men innan den ens hiner åka så slänger han av mig och åker iväg med Anna. Så jag får gå i högklackat medans den andre åker buss hela vägen fram :P hahah!
Väl hemma hos jocke, fyssen som jag var, märker jag att SteeekPanna är såå jäävla full, vad fan har hänt med henne lixom? :D Hon spåårade som faaan. Och idag kommer hon knappt ihåg hälften av allt.
Var ganska slappt men mysigt, men när jag väl skulle gå till bussen kom jag inte därifrån, så när det var tio minuter kvar, var jag tvungen att springa typ hela vägen ner på stan och det är lätt 1 mil. Jag hann i alla fall med bussen för att när jag vaknade i natt jag mådda så jävla kasst, så var jag hemma. Jag har dock inget minne av att jag klev på eller av bussen igår natt!!!

Kvällens höjdpunkt måste ända ha varit bussen från  gottsunda till stan!!! FYYYY FAN vad vi älskade busschaffisen :-D
(busschaffisen från stan till österängsgatan skulle jag vilja skjuta!!!

(steeekpanna citerar dagen efter)

annabrynö säger:

"mitt spya va grönt så va de typ en vit klump i som såg ut som creme fraise"

annabrynö säger:

"å vågade jag inte gå på toan för då skulle ju mamma och pappa höra, så jag spydde i en jävla kopp HAHHA"


as cool dröm!

vaknade nyss av ett jäävla sms som inte ens var viktigt. Jag som drömde as cool dröm.
Vill ni veta? Jo, det var så här att jag är på jobbet och vi ska precis stänga, så helt plötsligt kommer det massa svenska tv-kändisar. Så har dom en as stor tv med sig, och så trycker dom på play. Och då börjar en serie programm med alla kändisarna som jag står bredvid mig. Filmen börjar i alla fall och så kommer det upp alla som är med(kolla på youtube-klippet i ca. 25  sek innan du läser vidare). Och då inser jag att jag osckå är med, för jag är med i serien .. hahahah! helt sjukt i alla fall. 
Ah sen när serien väl börjar så dras alla som står där på jobbet in i serien, och det visar sig att serien är på engelska. Det är bara svenska människor med i filmen mend en är på engelska, och det utspelar sig i usa. As ballt i alla fall. I serien så går jag och två andra tjejer längs en ödes väg och småpratar om vad som hänt de senaste dagarna. Bla så berättar ena tjejen vad som hade hänt vid just den lycktstolpen med just den killen. Vi var as gulliga och det var as kul. Men drömmen varar inte så länge..

...min mobil vibrerar som faaaaaaaaan och det berodde på ett sms-av min mamma, som till på köpet befinner sig i samma hus som mig. Och sms:et innehöll fyra ord: AXA!
IDIOT <3

Galet!!!

(ursäkta bloggtorkan)

vilken dag! Full fart 06.45-21.05. Mer eller mindre i alla fall. Hade mördardagen i skolan idag. 08.30-15.55. Efter det drog jag och Anna ner på stan och käkade en stor fet burgare på jalla.
Efter det kollade vi lite affärer, köpte en latte och drog till fyrishov och kollade när gay-vreta förlorade, kanske pga det där jääädra självmålet som gay-sju stog för.
Fick skjuts till bussen min, som i sin tur inte gillade mitt busskort, me nfick åka med i alla fall. Tack för det. Nu ska jag byta om till mjukisar och bara njuta av att vi har påsklooooov!!!

"om han blir känd så har jag i alla fall haft sex med honom" citerat av Anna.

oväntat betyg

fick lite flera betyg idag i skolan (läs:ett), och denna gången var det specialidrott A som vi fick betyg i. Tro det eller ej men jag fick  ".......". Inte alls vad jag hade väntat mig, men tanke på att jag inte alls presterar mitt yttersta på dessa lektioner. Men ja klagar inte, snarare tvärtom!!!

jobbet väntar

har precis varit så snäll så att jag ahr lagat middag åt min lillasyster och hennes kompis. Dom vart jätteglada när jag servedade köttbullar och makaroner!!! Kul att jag lyckas med något!!!

Nu måste jag kila. Jobbet kallar!!!

Honestly


Gårdagens bussresa

"vi tre" klev på bussen igår när vi hade slutat skolan. Det jobbaiga var att det fanns bara två platser lediga och dom tar ju jag och Anna såklart, glupska som vi är. Men Sanna hittade ändå en plats precis vid oss, Odiskret som faaaan!!! Men hon satte sig på den och ville inte gå därfirån. Jag och Anna tyxkte att det var as kul, så kul så att vi till och med tog en bild på´t ;-)
Kolla in tjockleken på dynan!!! haha! Plus att hon typ sitter i luften. Sanna tyckte inte alls att det här var något att skratta åt, hon vart baras ur för att det inte fansn något armstöd på hennes plats, men att det fanns det på alla andras stolar.
- Fatta i en sväng, det är ju skithögt om jag skulle ramla ner!



image247

Vitt täcke

Alltid lika skönt att sluta skolan tidigt på onsdagar. Man hinner kommer hem lagom tid och man hinner ta det lugnt och slappa innan det är dags att gå och lägga sig.
Och eftersom att jag inte har några läxor inan lovet så behöver jag inte tänka på det heller.

Men vad är det jag ser när jag vaknade imorse? Ett stort tjockt snötäcke på backen.????whaaaaaaatta????
Jag kan inte göra annat än att sätta på mig stövlarna och gå ut i snön...fyyyyyyy!!!

spanien

Samtalade precis med mor och far om spanienresan i sommar. Efter lite om och men så kanske inte visiten där nere blir så deppig. Nu kankse jag rent av verkligen längtar till att åka dit :-)

ny frisyr?

Kollade in på Annas blogg och fann det här. Hon hade hittat det på vekorevyn.se och jag ville genast göra detsamma. Här nedan blev resultatet. Inte alltför bra men....
När jag satt och kollade på bilderna så ser jag ju normalare ut i killfrillorna än tjejfrisyrerna =/

image243

image244

image245

image246





HAHA. testa ni med på veckorevyn.se ;-)


vinter?

Hade sovmorgon i morse! Skönt som tusan, men bara för det så vaknar jag typ halv nio och är pigg. Så jag traskar upp och ser ut genom fönstret att det SNÖAR! Vad fan är det här nu då? Vart försvann början av våren? Nu är våren på ruta noll -igen...
Men jag ser detta, som så mycket annat, positivt i stället. Jag som inte har hunnit inhandla så mycket vårkläder kan ju ta det ganksa lugnt nu, sköönt!!! 

Phantoms är bäst


I söndags var jag, Anna och Angelica och kollade på dm i dans och dyl i fyrishov. Vi kom dit vid ett, och programmet var fullspäckat. Klockana tre var det äntligen dags för Phantoms. Jag och Anna skrev så jädra mycket och dom var så sjukt duktiga. Anna spelade in lite av dansen, men endast början.... 


dm i cheerdance

kommer precis från duschen. Måste slänga på mig kläder och smink och torka håret på 35 minuter. om jag hinner ? Sjääälvklart sickan! jag grejar allt, jag är ju mänsklig förfan!
För jag ska möta upp Anna för vi ska på dm i cheerdance i Fyrishoov!!! hur kul som helst. JAG. MÅSTE. SKYNDA. MIG. 

LÖRDAG

Vaknade imorse av att pappa tände lampan i mitt rum. Klockan var då 07.30 typ och jag lackade sate vill jag lova. Faktum var att han ville retas (vilket spårade till slut hahahhaha), lite för att jag var tvungen att gå upp och åka till jobbet.
   Så nu är jag precis hemkommen från stan och jobbet. Massa folk och jag fick stänga där jag aldrig stängt förut, men jag är ju as bra så ;) ahhahahh!!!

Nu ska jag käka middag och sen ska jag  duscha och börja fixa mig för ikväll. Måste be mamma och vin osckå, men det läser sig :-)
Sen bär det av till Anna och co, och sen till niklas när det vankas fest!!!

Kul att jag ska upp och träna mina flickor klockan 9 imorgon bitti.. NOT!!!   

Skriver lite ikväll. Kankse lägger upp kvällens outfit om jag har tråkigt :P

<3

ändrade planer

morgon dagen omplanerad, och i stället för innan diverse planerade saker drar jag och Anna på fest hemma hos niklas(?)..redan nu lite taggad, frågan ä bara vad det komer vara för slags folk där..äsch, kna vara värt, skulle jag haft roligare annars lixom? nej, jag tror inte det!
Nej nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon och jobba!!!

godnatt sov gott!!! <3

Capri collection

Har blivit inbjuden till visning av capricollection  spring & summer 2008 på tisdag.
Fick hem deras katalog för ett par dagar sen och ringde dom idag. Precis min typ utav vår och sommarkläder. Rikigt många godbitar såg jag. Lite smakprov här nedan!

    




fredag

Woohooo! äntligen helg. Helt slut i kroppen. Men med tanke på att jag inte har några planer för ikväll (vilket jag uppskattar enormt) så kan jag sova tidigt. Ska ju upp och jobba tio imorgon, men en sak i taget!

Var kvar på stan idag efter skolan med Anna och Amanda. Jag skulle gå och köpa en bikini som jag total älskar, men det hade  inte kommit in i affären ännu, så får vänta med det, vill inte hålla på att beställa när det gäller bikini, måste ju vara lagom :P
Däremot så köpte Anna en as ball bikini. Lila? Oväntat av henne? Nej!!!

Hade ju biologiprovet idag också, gick väl ganska bra i alla fall. Hoppas på det bästa :-)
Jag undrar vart sanna var idag, men kom senare på att den arma flickan har ju tränat, jag vetnte HUR mycket, denna vecka. När har hon haft tid med att plugga? Hon ska ju nämligen både dansa på studenternas ikväll, och dm på söndag. Jag och Anna kommer och kollar på DIG på söndag!!!

Trevlig fredag!!! <3

plugga

mina ögon kommer inte hålla sig vakna länge till, och när jag säger att jag inte har pluggat ett skvatt till biologiprovet som är IMORGON så ljuger jag inte det minsta !!! gaaaaaah!
varför jag sitter här? medlidande? (a)

GODNATT!

får jag presentera....Jenny Nässén

alltså maaaaaaj gaaad! :-) det är skulle kunna vara väärldens sötaste sak, nej då, men nästan.
Jag tränar ju små flickor 00/01. Och på träningen för ett par veckor sedan så kom en tjej fram och sa att jag skulle "bli vän med henne" på msn. bara det är ju jätte gulligt.
Men så har jag hela tiden glömt bort det, så hon påminner mig varje träning om att jag ska göra det. Så i tisdags typ så addade jag henne och idag så skriver hon:


Nordman är bäst! säger:

hej
Nordman är bäst! säger:

äntligen är du inne

alexandrakarlsson, säger:

hej jenny

Nordman är bäst! säger:

hej hej

alexandrakarlsson, säger:

hur mår du ?

Nordman är bäst! säger:

bra

Nordman är bäst! säger:

jag kanse ska träfa Linnea

alexandrakarlsson, säger:

idag? vad kul. ska ni gå på storvretamatchen?

alexandrakarlsson, säger:

om du träffar henne så måste du hälsa från mig

Nordman är bäst! säger:

nej,för Gun-marie sa att Linnea kanse ska komma på Lenas kalas

alexandrakarlsson, säger:

ja okej vad kul.

alexandrakarlsson, säger:

brukar du och Linnea träffas ofta?

Nordman är bäst! säger:

nej,inte så

alexandrakarlsson, säger:

nej okej

alexandrakarlsson, säger:

men jenny, nu ska jag gå. jag ska äta och sen ska jag kolla på innebandymatch

Nordman är bäst! säger:

kan vi della mapp?

alexandrakarlsson, säger:

men vi ses väl på söndag, på träningen?

alexandrakarlsson, säger:

vadå för mapp?

Nordman är bäst! säger:

sak sama

alexandrakarlsson, säger:

nu förstår jag inte!

Nordman är bäst! säger:

ja det gör vi

Nordman är bäst! säger:

hej då

alexandrakarlsson, säger:

okej.

alexandrakarlsson, säger:

vet du vad jag och min pappa har ordnat till er tjejer?

alexandrakarlsson, säger:

vi sak åka i väg på inebandy cup på påsklovet

alexandrakarlsson, säger:

roligt va?

Nordman är bäst! säger:

ja,men jag vet inte om jag kan komma

Nordman är bäst! säger:

jag ska till grekland man jag vet inte när

Nordman är bäst! säger:

så jag tror det blir efter påsk eller före påsk

alexandrakarlsson, säger:

men vad roligt att åka till grekland. men tråkigt att du kankse inte kan vara med på mactherna

Nordman är bäst! säger:

mm

alexandrakarlsson, säger:

men cupen är på den sista lördagen på lovet

alexandrakarlsson, säger:

den 29 mars

Nordman är bäst! säger:

jag kan komma jag fråga pappa

alexandrakarlsson, säger:

ja kan du inte göra det nu ?

Nordman är bäst! säger:

vi ska åke den 27 april

alexandrakarlsson, säger:

ja men då kan du ju vara med och spela

Nordman är bäst! säger:

ja

alexandrakarlsson, säger:

men vad roligt. men vi ses på söndag då ?

alexandrakarlsson, säger:

KRAM




Ärligt talat, hur ballt är inte det här egentligen.  En sjuåring som sitter vid msn. Och som till på köpet skriver !
PUSS


torsdag

Är bara föööör trött för att ens skriva, men vad gör man inte?! ;-)
sov fyra timmar i natt och detta på en soffa inne i stan.  Faaan vad jag inte kan planera tiden alltså.
Ikväll tänkte jag sova tidigt, men med tanke på att jag har prov imorgon som jaginte har börjat plugga till så lär även denna natten bli utan mycket sömn.
aja fattar ni något av ovanstående så kan ni grekiska! eller vaa??? nej tack och hej, jag skääms!


svenska reportage

Fick tillbaka reportaget om Afghanistan idag och jag lackar faktiskt. Jävla skit betyg.

När läraren lämnat ut alla reportage med betygen så säger hon:
"dom som fått G hade kunnat få MVG om dom hade gjort lite mindre slarvfel i språket".

Men kul då att ajg fick g och gjorde lite slarfel. Hade ju lätt fått typ vg kanske om jag lagt ner typ 20 minuter åt att läsa egenom det noga och kolla alla stavningar och liknande.. Nej lackar är baar förnamnet..


nedstämmande

Usch vilket tråkigt väder det är ute. Grått och kallt. Vart tog vårvädret vägen? Kom hit snabbast möjligt, jag fryser och vill ha värme, nu nu - NUUU!!! 

godnatt


Svart fodral

Köpte den svarta fodralklänningen idag. Är lite tveksam över att det var så lite urringning i ryggen. Vill ha vääldigt djup rygg, och det var det inte på den som jag köpte idag.

image241image242
Mitt fodral som jag köpte är inte alls lika djup i ryggen som denna. Kan ju kanksebe farmor om hon kan klippa och sy lite så att den blir bra...
 

billigare resa?!

juste, jag pratade ju med Angelica igår kväll, och hon sa att hon hade hittat resa till ayia napa för typ 3400, det är ju as bra ju :-) ska prata med sanna om det i skolan. men just nu skiter jag faktiskt i vad det kostar(egentligen bryr jag mig AS MYCKET..), nu vill jag bara dra iväg dit...nununu!!!

Tisdag

Godmorgon!
Drömde as sjuka drömmar inatt, flera olika, jätte mysko. jae jae .
Det är ju på tisdagar som jag har otroligt skön sovmorgon. Börjar min första lektion 12.45.. Härligt, så jag ska klä på mig, platta håret och lägga på lite spackel, så ska jag dra iväg sen.
Måste kankse förbi stadsbiblioteket innan osckå och kolla om dom har fått in boken som vi ska läsa på engelskan. Men jag f¨år se om jag orkar och har tid med det...

Hörs !

nästa köp

jag och sanna var inne på gina idag och kollade. I skyltfönstret såg både jag och sanna en as fin trench, beige, helt toppen bra. Jag har ju iofs både en kort beige vår jacka med trekvarts ärm, och en lång beige trench. Men den här var alldeles lagom lång och as fin, så ja gvill ha den i alla fall.
 Vi provade den och båda blev totalt nerkärade i den. Slutade med att båda la undan den. Hittade osckå en svart fodral klänning, fin till fest lixom. Ska köpa den imorgon. visar då hur den ser ut :-)

resan

först var alla as taggade på resan till Cypern. Sen vart ingen taggad, utan mera taggad på sista minuten. Sen insåg vi att det säkert inte skulle finnas sista minuten, så vi gick dit idag med. Kom på att vi kunde få ner priset ytterligare lite granna. Nu är vi "nere" dryga 23 tusen. Alltså ett snitt på typ 4500 ivar tusen var. Palla egentligen att betala fyra och ett halvt, och sen pickpengar.
Dyrt som satan, men om man lägger udan drygt ett tusen varje måndad så kommer man dit i alla fall....

image234image235
       

anna drömmer

Läste alldeles nyss Annas blogg, och såg att hon hade drömt om mig. vet inte om jag är direkt stolt, hon drömde ju inte om något TOPPEN! Men kan ju va kul i alla fall ;-)


"Drömde sjukaste drömmen ;b Jag kom till skolan med min taxi, så när jag kom fram stog axa och bråkade med någon så sprang hon iväg precis när jag kom. Så gick jag efter henne sen vet jag inte hur men de slutade iallafall att vi hamnade på en brandbil med grape och oskar. Så skulle vi åka till ett jätte kallt ställe, så frös vart de kallare och kallare. Sen när vi kom fram var där en hel "stamm" med människor som bara hade bikini på sig ;b så var vår uppgift att värma dom :P så vi gick och hämtade vatten och sprutade på hela stället och på alla människor, så vart de varmt sen började vi spela fotboll och åkte båt. Sen när vi kom tillbaka till skolan va Sanna där och undrade vart vi hade varit o sen vaknade jag :P haha sjukt"

hicka

fick hicka för ett tag sen och den verkar inte vilja ge med sig. Hickan har nu till och med framkallat känningar i sidorna (under revbenen). För när jag har fått hicka så är det inte bara ett "hick", utan ett långt och högt "GRAAAAAAAAPH". Inte allt för roligt.

Denna "sjukdom" KAN ha framkallats av min spya som ville lämna min kropp för inte allt för länge sen(äckligt, jag vet, men var bara tvungen att säga det, så att alla vet hur äcklig och jäävlig jag är), jag kanske rent av bara har druckit för mycket latte. Eller jag tror det i alla fall.

Hur orkar jag ens lägga ner energi på att berätta om min OERHÖRT ointresssata hicka?

söndagsångest

dessa eländiga söndagar. Ångest för att jag varje söndag måste up klockan 8 för att träna småtjejerna. Ångest för att direkt efter träningen åka och jobba hela dagen. Ångest för att helgen är slut när jag kommmer hem och att detär måndag dagen efter. ÅNGEST!

vill bara sova..

nej, nu lägger jag ner det här. allt, alltid. Allt för många gånger jag bara velat göra tvärtom. nu skiter jag i det här..

fest?

Klart att man vill på fest ikväll. Är man bjuden och vet att det kan bli värt så vil ma nju dit, utan tvekan.
MEN, jag ska ju upp imorgon klockan 8 och efter träningen ska jag jobba hela dagen. Plus att jag har jobbat heal dagen idag med.
Är man fortfarande taggad på att festa?


jobb...

usch, blev lite sent för mig i går. eller klcokan var väl ett när jag gick och la mig, men imorse var den ända morgonen som jag kunde sova ut ganska länge (läs:09.20). Sen imorgon ska jag upp och träna småttingarna 9.00. Som om att detta skulle vara nog, nej nej. Till på köpet ska jag jobba helga helgen. Förstår inte varför jag längtar till helgerna för när jag ändå bara ska jobba. Antar att det bara är en grej jag fått för mig..(?)

Nu ska jag hoppa in i duschen. om typ 40 minuter måste jag kila till bussen som tar mig til jobbet. Det behövs många latte där idag för att jag överhuvudtaget ska orkar stå på benen hela dagen.
 

godmorgon

yeeeehh. en försovning har skett, med eller utan flit? njae, jag vet inte rikigt. Hur som haver blev det inte till att sova så länge, för att den där jäääädra hogge (<3) ringer och väcker mig vart över åtta, och frågar om jag ska med på nattinnebandy ikväll. Och det är väl klart att jag är taggad till klockan åtta på morgonen när jag knappt har hunnit vakna (?). haha.

Tur att vi går kort dag i dag. börjar min nästa lektion 11.25. sen slutar jag 14. as skönt.
Sen är det helg, och det ska ju jag och sanna "fira" med att dra till VING och kolla allt inför resan, galet ! :D:D:D
Sen sa jag iväg på nattbandy som äger rum tre inatt. Se njobba hela helgen. När ska jag få sova???

övertrött

ett snabbt inlägg. ska snart iväg igen..

jag och sanna har kollat på ännu mera bilder på ayia napa idag. Såå sjukt taggade. vi ska dit, så är det bara..
imorgon ska vi till ving och kolla respriser och liknande.
skolan idag var as jobbig. massa lektioner med fem minuters raster, inte kul inte kul. Eftermiddagen tillbringades till största delen av skratt, i brist på annat kan tro men icke då??.. va fan babblar jag om. jag vet knappt hur jag skriver nu, bäst att lägg ner inlägget här ... ahh vi säger så. ciao balle:)
 

vi ska till ayia napa

ahh så är det bara. jag ser inget annat. jag har suttit och kollat på hotell och flyg, och det tar ju aldrig slut på hotell. jag vill ha sommar nu nu NUUU! jag längtar.. skulle bara säga det.
 

jag klarade matteprovet

vilken jäävla lättnad alltså. Såå sjukt skönt. Jag har gått och oroat mig för det här jäävla matte c slut provet. Klarade jag det eller inte? Vad händer om jag inte klarar det, sommarskola...?
Men idag så fick vi tillbaka dom, och jag klarade det.. Såå jävla skönt. I och med att jag gjort matte a,b och c nu så har jag gjort mer än hälften, vilket känns väldigt skönt. Nu har jag bara matte e och d kvar.

Björn Gustafsson

alltså jag håller på att avlida, bokstavligt talat. Vad fan gar han gjort för att lyckas såå jäävla bra??!! Jag älskar detta!!!




- vad får jag allt ifrån? Glöggen!!!

anna är färdigopererad

..gud vilken lättnad det måste ha varit för henne nu när hon äntligen har fått ett nytt korsband. Hoppas att hon slipper massa andra skador nu bara.
Kollade in hennes blogg och fann dessa AS ROLIGA bilder, helt sjukt vad kuuuul!!! Anna du får döda mig om du inte vill att jag ska lägga upp bilderna, ta mig bara OM DU KAN! ;-)
Nej fy fan vad jag är taskig, men anna du har humor det vet jag!

image232image231

plugg hela natten lång.

...japp tänkte börja nu, är ju helt sjukt egentligen. Har provet imorgon och jag har läst 1 av 25 sidor.. BRAVO!!!

godnatt!

godnatt

nu ska jag bara duscha, sen är det sängen som gäller :-)
pussochkram

storvretamatch

japp, ska iväg och kollapå match i fyrishov snart. Så nu måste jag hoppa in i duschen om jag ska hinna med allt som ska göras innan..

ordvits

skrev ju i senaste inlägget att:
"det vart ju inga kläder köpta men det går ju fler tåg..."

jag kom på att det var såå jävla ordvistigt. Det finns ju ett ordspråk som heter"det går ju fler tåg", och menas att det kommer fler chanser , och det var så jag osckå menade när ja gskrev det. Men sen kom jag ju på att det går ju flera tåg till stockholm. Fattar ni det roliga??HAHAHAHA!!!


inköpen

Det vart  inga kläder köpta, vilket är en stor besvikelse, men det går ju fler tåg...



 Ett par röda pumps från wedins, fint  till våren/sommaren och alltid lika snyggt.

 Ett par gröna krokodilmönstrade pumps med lite högre klcka än dom röda. från hm.

 Svart balleriaskor från DinSko. sommarens basskor.

 Beige vårjacka i kort modell från hm. Prövade även en lite längre modell från cubus, men tyckte inte att om den.

 Tre scalar. Svart och vit från hm, och den aprikos/vita från någon affär.

 Ett par "gubbyxor" från Monki. Bilderna missvisar sig i färgen. Färgen är beige och likar mest bilden till vänster. Riktigt heta tycker jag, och med ett par pumps till som på bilden är det en perfekt vår outfit.

 Svart väska från wedins. Kollade på den redan inne i uppsala, och när jag såg den i stockholm, var den given!

 Trosor haha! Köpte dom till att sova i, mest för att dom såg så sköna ut. från hm.


 Svarta ribbade strumpbyxor 70denier från kappahl.

lite shopping

lördag:
klockan ringde 07.00. 09.10 gick tåget.
Sen hela lördagen gick jag och angelica i stockholm ohc shoppade. det kändes som m att jag handlade en hel del, men när jag kom hem så var det ine alls mycket. tråkigt men så är det ju i bland..

alla köp håller på att fotas nu, slänger upp dom straxt.


sista matchen

Sista serie matchen för i år spelades igår mot mitt gamla lag årsta ik . Inte helt otippat resultat men...vi förlorade. PUNK.

En ljuslimt var i alla fall, att när jag loggade in på msn imorse så skriver årstas tränare til mig och skriver detta:

|| Mathias || säger:

hej axa!


|| Mathias || säger:

var säker på att du skulle hänga in den minst 2 gånger igår


alexandrakarlsson, säger:

hej!


alexandrakarlsson, säger:

åh vad glad jag blir. jag ville sätta den en gång framåt i alla fall


|| Mathias || säger:

men emma stängde till bra.....


alexandrakarlsson, säger:

ah verkligen. hon är grym


|| Mathias || säger:

tycker du gör en bra match efter förutsättningarna..... det är inte lätt att prestera i det läge ni är i och i sista matchen som inte gäller något. Men du var en av väldigt få i går i hagunda som fortsatte jobba och verkligen såg ut att vilja hänga dit den!


|| Mathias || säger:

det ska du ha all heder för!


|| Mathias || säger:

lycka till med resten av säsongen!


Jag blev glad. PUNK.


RSS 2.0