"när landar båten då?!"

go kväll. ännu en gång har bloggen hamnat i skymundan i 4 dagar. men ni kanske vill veta lite vad jga har gjort?

lör: jobbade mellan 8-14.30. Åkte ut till jeanette i alunda och fixade oss och fortsatte ut till öregrund. beställde mat och tog med oss och satte oss på klipporna och åt bland alla fåglar...

Mötte upp jeanettes kompisar och gick och satte oss vid hummelgrund (middag på kvällen, uteställe senare på kvällen). de började korka upp med alkohol, medans jag och jeanette var tvugna att avstå eftersom att vi båda går på medicin ett tag till. Det fick bli en varm choklad för vår del i stället.
Klockan tickade och folk började strömma in. Musiken drog igång och det var full fart. Helt personligt så tycker jag att det var väärldens tråkigaste lördagskväll. fanns ingen ljusglimt alls. eller joo när vi gick därifrån..haha! aldrig mer dit igen när jag är nykter. punk
vi åkte hem till jeanette och sov. vaknade dock av hennes bror (och hans kompis) som upptäckte att vi tagit hans säng. somnade inte förens halv sju på morgonen.

sön: Vaknade framåt tolv och insåg att jag försovit mig. skulle möta antonia i stan tätt inpå och fick panik. Hann i alla fall i någorlunda tid. inget smink, håret i en knut högst upp på skallen, tur att man inte  var bakis i alla fall. En cola räddade i alla fall mig!!
mötte i alla fall antonia för att jaga resa till polen, hon har lägehet där som vi skulle till ons-sön. satte oss ner och tog en fika och kikade lite i affärer och kollade runt på flygbiljetter.
Bestämmde oss för att åka hem och boka via internet i stället. vi uptäckte till vår stora förvånaing att priserna gått upp 400 kronor på 1-2 timmar. och dom förtsatte bara att stiga och stiga. men när vi väl skulle boka så hängde sig hela datorn och så kunde inte jag betal med just mitt kort och bla bla bla..
mitt i allatihop upptäckte jag att mitt pass är sönder. det fick bli en vistelse hos polisen imorgon

mån: ställde klockan tidigt och var inne hos polisen kl 10. polisen sa att han var tveksam om jag fick åka med det men att jag kunde chansa. kändes ju lite riskabelt. han sa dock att jag kunde fixa ett provisoriskt pass på arlanda. för 980 spänn. OVÄRT!
gick in mot stan och mötte antonia igen och kollade ännu mer resor. nu hade se ökat 700 kronor. vi blev väldigt tveksamma om vi verkligen skulle åka. vi ville ju osm fan. ,men så tvekade jag hela tiden på mitt pass.
såg en båtaffär, alltså när man bokar kryssningar. gick in där, och ut kom vi med en bokning.. haha. det blev en 40 timmars kryssning i stället. men vi kommer ialla fall iväg någonstans, och vi slipper även att ta ledigt från jobbet...

tis: Mötte MAAAALIN på stan vid 13-tiden. jag skulle få tillbaka mina kavajer som hon lånat. drog en snabbrunda på stan med henne och inhandlade lite nödvändigt. åkte hem och somnade på soffan (?????). vid 17-tiden åkte vi på kusinkalas ute i björklinge. spelade spel och åt hemmagjort jordgubbstårta. muuums!!
 nu är jag hemma och måååste börja packa. åker halv elva imorgon bitti, har en tvättmaskin igång nu och måste hinna tvätta och hänga en til innan dess. stress in i det sista.. men det kommer det att vara värt..peppa peppa ta i trä..


Kommentarer
Postat av: malin

whop whop, inte varje dag man träffar en skönhet som mig... eller?

2009-07-07 @ 22:03:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0